shervin_siemens
Registered User
فعلا مشكلي براي princekin پيش نيومده
واقعا كه انگليسي اين سايت افتضاحه!!! :wacko:به نقل از princekin :![]()
تصوير بالا مربوط به صفحه اول گلدن استار مي باشد كه در اخرين اپديت ديتابيش گذاشته شده البته در خود سايت غير قابل مشاهده است اگر دوستان لطف كنند طريقه افتتاح حساب پي پال از تو ايران بگن من ميتونم تصوير ساير صفحات رو هم برايتان بگذارم
به نقل از goldenpeers :آدم نميدونه چيكار كنه ....
لطفا يه سري به ايين آدرس بزنين ببينيين چي نوشته !!!!
http://www.ir-egold.com/goldenaxez/goldenstar1.htm
اينم خلاصش :
پيرو آخرين خبر درباره سايت گلدن استار اينكه سايت احتمالا توسط يگ گروه هكر ايراني (آ.....) هك شده است . و از 20 اگوست 2005 كنترل مديريت سايت را در دست داشته اند و در اين مدت با تغيير شماره ايگولدسايت گلدن استار از 2197259 به 2359974 سرمايهاي اشخاص را به حساب خود ريخته اند .( فيشهاي دريافتي خود را نگاه كنيد و شماره حساب ها را چك كنيد) البته در اين مدت اينان سود هاي مبالغ پايين زير 100 دلار را نيز پرداخت كرده اند.گمان ميرود خبر جديد سايت نيز توسط هكرها درج شده باشد همان خبر پرداخت دو بار در ماه . سايت گلدن استار با جديت توانسته سايت را از انها پس بگيرد و اين پيغام كه سايت انها هك شده را در صفحه اول قرار دهد. و اميد ميرود مشكل برطرف گردد. و فعاليت ان از سر گرفته شود. زيرا ما به عنوان سرمايه گذاران سايت نگران سرمايه هاي خود هستيم. در صورت يافتن خبري جديد به اطلاع من برساني تا دوستان ديگر را نيز با خبر نمايم.البته يك نكته ديگر هم هست و ان اينكه قبل از اين اتفاق تعدادي از سايتهاي داخلي از مسدود شدن گلدن استار با تاكيد فراوان صحبت كردند چه بسا اينان از طريق هكرها مطلع شده ايد و يا اينان با هكرها دست داشته اند.
جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!
امپاوريسم :wub:
من که نفهمیدم چی گفتی هر کی فهمید ترجمه کنهبه نقل از biya_begiram :ميگن طرف زياد داده همينه
رفته بازم قبول نميکنن آخه ديگه کسی ايگلد نميخره
به نقل از princekin :يكي راه ايجاد حساب تو پي پالو بگه من محتويات ديتابيس گلدن استار رو بعد از اخرين اپديت ديتابيسش در 10 سپتامبر ميگم
گرو كشي نيست براي فهميدن دومي نياز به داشتن اولي دارم همين
قربون همتون
به نقل از goldenpeers :آدم نميدونه چيكار كنه ....
اينم خلاصش :
پيرو آخرين خبر درباره سايت گلدن استار اينكه سايت احتمالا توسط يگ گروه هكر ايراني (آ.....) هك شده است . و از 20 اگوست 2005 كنترل مديريت سايت را در دست داشته اند و در اين مدت با تغيير شماره ايگولدسايت گلدن استار از 2197259 به 2359974 سرمايهاي اشخاص را به حساب خود ريخته اند .( فيشهاي دريافتي خود را نگاه كنيد و شماره حساب ها را چك كنيد) البته در اين مدت اينان سود هاي مبالغ پايين زير 100 دلار را نيز پرداخت كرده اند.گمان ميرود خبر جديد سايت نيز توسط هكرها درج شده باشد همان خبر پرداخت دو بار در ماه . سايت گلدن استار با جديت توانسته سايت را از انها پس بگيرد و اين پيغام كه سايت انها هك شده را در صفحه اول قرار دهد. و اميد ميرود مشكل برطرف گردد. و فعاليت ان از سر گرفته شود. زيرا ما به عنوان سرمايه گذاران سايت نگران سرمايه هاي خود هستيم. در صورت يافتن خبري جديد به اطلاع من برساني تا دوستان ديگر را نيز با خبر نمايم.البته يك نكته ديگر هم هست و ان اينكه قبل از اين اتفاق تعدادي از سايتهاي داخلي از مسدود شدن گلدن استار با تاكيد فراوان صحبت كردند چه بسا اينان از طريق هكرها مطلع شده ايد و يا اينان با هكرها دست داشته اند.
جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اينجا اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!
به نقل از Zoro :شما که با princekin كار ميكنيد من شنيدم چند وقت پيش اونم يه چندروزي سايتش بالا نيومد درسته؟
به نقل از [email protected] :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:blink:
:wacko:
![]()
![]()
آقا من فرقه پي پال رو با cash u نميدونم ولي اگه cash u خواستي من يه جارو مي شناسم يك روزه فعال مي كنه
![]()
:blink: :wacko:
![]()
به نقل از ali313 :اميدوار نباش يه سري اتفاقا افتاده متاسفانه من نميتونم بگم
از گلدن خداحافظي كن
برادرانه بهت گفتم![]()
يه عده انگار هنوز خيلي اميدوارن!!به نقل از goldenpeers :آدم نميدونه چيكار كنه ....
اينم خلاصش :
جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اينجا اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!
موافقم!!!!!!به نقل از vkamali :به نظر من اینجا رو قفل کنید............