• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاران گولدن استار لطفاً بخوانند !!! مهم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از princekin :
attachment.php

تصوير بالا مربوط به صفحه اول گلدن استار مي باشد كه در اخرين اپديت ديتابيش گذاشته شده البته در خود سايت غير قابل مشاهده است اگر دوستان لطف كنند طريقه افتتاح حساب پي پال از تو ايران بگن من ميتونم تصوير ساير صفحات رو هم برايتان بگذارم
واقعا كه انگليسي اين سايت افتضاحه!!! :wacko:

goldenpeers

Guest
لایک‌ها
0
آدم نميدونه چيكار كنه ....
لطفا يه سري به ايين آدرس بزنين ببينيين چي نوشته !!!!

http://www.ir-egold.com/goldenaxez/goldenstar1.htm
اينم خلاصش :
پيرو آخرين خبر درباره سايت گلدن استار اينكه سايت احتمالا توسط يگ گروه هكر ايراني (آ.....) هك شده است . و از 20 اگوست 2005 كنترل مديريت سايت را در دست داشته اند و در اين مدت با تغيير شماره ايگولدسايت گلدن استار از 2197259 به 2359974 سرمايهاي اشخاص را به حساب خود ريخته اند .( فيشهاي دريافتي خود را نگاه كنيد و شماره حساب ها را چك كنيد) البته در اين مدت اينان سود هاي مبالغ پايين زير 100 دلار را نيز پرداخت كرده اند.گمان ميرود خبر جديد سايت نيز توسط هكرها درج شده باشد همان خبر پرداخت دو بار در ماه . سايت گلدن استار با جديت توانسته سايت را از انها پس بگيرد و اين پيغام كه سايت انها هك شده را در صفحه اول قرار دهد. و اميد ميرود مشكل برطرف گردد. و فعاليت ان از سر گرفته شود. زيرا ما به عنوان سرمايه گذاران سايت نگران سرمايه هاي خود هستيم. در صورت يافتن خبري جديد به اطلاع من برساني تا دوستان ديگر را نيز با خبر نمايم.البته يك نكته ديگر هم هست و ان اينكه قبل از اين اتفاق تعدادي از سايتهاي داخلي از مسدود شدن گلدن استار با تاكيد فراوان صحبت كردند چه بسا اينان از طريق هكرها مطلع شده ايد و يا اينان با هكرها دست داشته اند.

جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اينجا اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!

امپاوريسم :wub:

only-dollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا هر چی میشه میگین ایرانیا هک کردن. آخه این ایرانیاچیکارن هر چی میشه از ایرانیا بد میگین. یکی دیگه داره پولشو می خوره و کیف و حال میکنه اونوقت اسمه ایرانیا رو خراب میکنید. شما ها شدین خارجی پرست. چرا این همه سایت های خارجی کلاه برداری می کنند چیزی نمی گید ولی یه سایت ایرانی میاد بسته میشه فحش رو می کشید بهش؟( اینا از علایم به خارجی پرست بودن هست ) البته میگن ویروسش داره زیاد میشه ( وای !!! )
واقعا چرا لطفا نطراتتون رو بگین!

biya_begiram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از goldenpeers :

اينم خلاصش :
پيرو آخرين خبر درباره سايت گلدن استار اينكه سايت احتمالا توسط يگ گروه هكر ايراني (آ.....) هك شده است . و از 20 اگوست 2005 كنترل مديريت سايت را در دست داشته اند و در اين مدت با تغيير شماره ايگولدسايت گلدن استار از 2197259 به 2359974 سرمايهاي اشخاص را به حساب خود ريخته اند .( فيشهاي دريافتي خود را نگاه كنيد و شماره حساب ها را چك كنيد) البته در اين مدت اينان سود هاي مبالغ پايين زير 100 دلار را نيز پرداخت كرده اند.گمان ميرود خبر جديد سايت نيز توسط هكرها درج شده باشد همان خبر پرداخت دو بار در ماه . سايت گلدن استار با جديت توانسته سايت را از انها پس بگيرد و اين پيغام كه سايت انها هك شده را در صفحه اول قرار دهد. و اميد ميرود مشكل برطرف گردد. و فعاليت ان از سر گرفته شود. زيرا ما به عنوان سرمايه گذاران سايت نگران سرمايه هاي خود هستيم. در صورت يافتن خبري جديد به اطلاع من برساني تا دوستان ديگر را نيز با خبر نمايم.البته يك نكته ديگر هم هست و ان اينكه قبل از اين اتفاق تعدادي از سايتهاي داخلي از مسدود شدن گلدن استار با تاكيد فراوان صحبت كردند چه بسا اينان از طريق هكرها مطلع شده ايد و يا اينان با هكرها دست داشته اند.

جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!

ميگن طرف زياد داده همينه
رفته بازم قبول نميکنن آخه ديگه کسی ايگلد نميخره

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از biya_begiram :
ميگن طرف زياد داده همينه
رفته بازم قبول نميکنن آخه ديگه کسی ايگلد نميخره
من که نفهمیدم چی گفتی هر کی فهمید ترجمه کنه
24.gif
24.gif

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
يكي راه ايجاد حساب تو پي پالو بگه من محتويات ديتابيس گلدن استار رو بعد از اخرين اپديت ديتابيسش در 10 سپتامبر ميگم

گرو كشي نيست براي فهميدن دومي نياز به داشتن اولي دارم همين
قربون همتون
:) :) :) :) :) :) :) :) :rolleyes: :blink: :eek: :wacko: ;) :(
آقا من فرقه پي پال رو با cash u نميدونم ولي اگه cash u خواستي من يه جارو مي شناسم يك روزه فعال مي كنه
:D :rolleyes: :blink: :wacko: :cool:

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از goldenpeers :

اينم خلاصش :

جون مادرتون اگه خبر درست ندارين اينجا اعلام نكنيد ... بالاخره بايد صبر كرد تا ببينيم چي ميشه !!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
سلام دوستان

اقا اگه اين خبر درست باشه من الان چك كردم ديدم روز 19 اگوست حساب باز كردم و به شماره حساب 2197259
پول ريختم(اگر هم شك كرديد تقاضا كنيد رسيد پرداخت ايگولدمو همينجا مي ذارم ) در هر صورت از قول من به همه بد شانسا بگيد من ادم فوق العاده خوش شانسي هستم (به طوري كه در اطرافيان حالت ضرب المثل در اومده ) و به نا اميد هاهم ميگم كاملا اميد وار باشيد هركي هم ميگه بد شانسه روشانس من حساب كنه قول ميدم برنده ميشه

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Zoro :
شما که با princekin كار ميكنيد من شنيدم چند وقت پيش اونم يه چندروزي سايتش بالا نيومد درسته؟

اين اتفاق حتي براي فروم خودم و سايت خودم هم افتاده كه چند روزي به دليل خرابي سرور يا مسائل ديگر بالا نمي ياد

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از [email protected] :
:) :) :) :) :) :) :) :) :rolleyes: :blink: :eek: :wacko: ;) :(
آقا من فرقه پي پال رو با cash u نميدونم ولي اگه cash u خواستي من يه جارو مي شناسم يك روزه فعال مي كنه
:D :rolleyes: :blink: :wacko: :cool:

کش یو رو خودم دارم یکی چندوقته پیش گفت از ایران هم میشه باید سرشون کلاه بزاری از ای پی مثلا فرانسه بری پی پال باز کنی گفتم تو که داری بگو گفت برو از بروبچه های فیلتر شکن بپرس تا جوابتو درست و حسابی بدن

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
اميدوار نباش يه سري اتفاقا افتاده متاسفانه من نميتونم بگم
از گلدن خداحافظي كن
برادرانه بهت گفتم ;)

واقعا اگه خبری داری خوب بگو مجلس بی ریاست

نمیتونم بگم معنا نداره

یا نکه با هکرها رفیقید
البته ببخشین ها

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مطلب دیگه

تا روز دهم سپتامبر گلدن استار فقط 40 رکورد دیتابیس رو روی سرور جدید داشت که تا اویل 2005 میشد
امروز که چک کردم 80 رکورد دیتابیس رو روی سرور جدید گذاشته بود که تا برج 7 سال 2004 میشد
امشب که چک کردم لیست دیتابیش سکور کرده

اونهایی که واردند لطفی کنن بگه یعنی چه؟

این هم لیست مشخصات:

Alexa Trend/Rank: 384,204 (1 Month) 646,807 (3 Month)
Server Type: Apache/1.3.33 (Unix) mod_gzip/1.3.26.1a mod_jk/1.2.0 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.0 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7e
(Spry.com also uses Apache)
IP Address: 66.225.241.123 (ARIN & RIPE IP search)
IP Location: - Illinois - Chicago - Hostforweb Inc
Blacklist Status: Clear
Cached Whois: Cached today
Whois History: 80 records stored
Oldest: 2004-07-24
Newest: 2005-09-11
Record Type: Domain Name​

Name Intelligence has a total of 79 historical whois records for golden-star.biz.
اختلاف این حدود 2 ساعت بود
Name Intelligence has a total of 80 historical whois records for golden-star.biz.
و این هم اخرین پیغامش
Whois History is a service of Name Intelligence that allows you to see historical whois lookups done by users of Whois Source.

hamed khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يعني حالا اگه كسي پولو به حساب جديد ريخته باشه اگه گولدن استارم برگرده بازم به پولش نمي رسه؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از goldenpeers :

اينم خلاصش :

يه عده انگار هنوز خيلي اميدوارن!!
بابا تموم شد رفت تا حالا هزار تا شونو ديديم در رفتن اينم هزار و يكميش. حالا هي ميان قصه سر هم ميكنن فكر ميكنن اينطوري برميگرده. اونم قصه هايي كه هيچ مدرك و سندي نداره و فقط خيالاته.
من كه ميگم ديگه فكرشو نكنيد، اينم يه ضرر رو همه ضررهاي ديگه.

only-dollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره بابا دلتون رو خوش نکنین. هی الکی به خودتون امید میدین

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بابا بي خيال ديگه يا مياد يا نمياد.

vahidrk