- نوشتهها
- 2,756
- لایکها
- 543
درود به همه دوستان بیدار
عزیزان در وبلاگ http://efsha-imperial.blogfa.com اطلاعات کامل و موثق و همراه با سند معتبری وجود دارد که ثابت میکند سیستم ایمپریال یه سیستم پونزی است و نیات پلید ایمپریالی های زالو صفت کاملاً تشریح شده است. در این وبلاگ شما با انواع پونزی ها آشنا خواهید شد و به این نکته پی خواهید برد که سیستم ایمپریال یه کمپانی نیست بلکه فقط یه سایته و دست یه سری از افراد سود جو چون حامد.. و رضا.. است که صرفاً برای منافع شخصی خودشون اقدام به ایجاد این سایت کرده اند. آنلاین یه کمپانیه هایپه ( البته از نوع خوش حسابش تا الان..) و گارانتی بانکی خودش رو فقط به افراد حقوقی میده و نمی اد با افراد حقسقس قرار داد ببنده و یه جوری میده که افراد دستشون جایی بند نباشه. گارانتی بانکی (GB) ایمپریال جعلی و کاملاً تقلبی است.
متاسفانه یه سری نامرد:f34r: ، زالو صفت از فقر اطلاعاتی مردم سو استفاده میکنن با وسط کشیدن این مدارک ساختگی و کاملاً جعلی سعی در رقم زدن فاجعه ای عظیم در صنعت نتورک ایران دارند.
این فاجعه عظیم رو به مردم ایران تسلیت عرض می کنم...
برای تکمیل اطلاعات خودتون و پی بردن به نحوه کار این سیستم پونزی شما رو دعوت میکنم به خوندن وبلاگ.
http://efsha-imperial.blogfa.com
پیشنهاد میکنم که وبلاگ رو کامل و با حوصله بخونید تا شاید شما هم مثل من از ایمپریالی بودن خود خجالت زده شید...
برای خودم متاسفم که یه روزی به این سیستم اعتماد کردم
در ضمن به وبلاگ نویسان ایمپریالی هم توصیه می کنم که فحاشی نکنند چون به دور از انسانیت هست. گر چه فکر نکنم که انسان باشند و فحاشیشون به همین دلیله. زالو صفت ها.....
هر کس اختیار داره تا خودش تصمیم بگیره.
بدرود..
درود به همه دوستان بیدار
عزیزان در وبلاگ http://efsha-imperial.blogfa.com اطلاعات کامل و موثق و همراه با سند معتبری وجود دارد که ثابت میکند سیستم ایمپریال یه سیستم پونزی است و نیات پلید ایمپریالی های زالو صفت کاملاً تشریح شده است. در این وبلاگ شما با انواع پونزی ها آشنا خواهید شد و به این نکته پی خواهید برد که سیستم ایمپریال یه کمپانی نیست بلکه فقط یه سایته و دست یه سری از افراد سود جو چون حامد.. و رضا.. است که صرفاً برای منافع شخصی خودشون اقدام به ایجاد این سایت کرده اند. آنلاین یه کمپانیه هایپه ( البته از نوع خوش حسابش تا الان..) و گارانتی بانکی خودش رو فقط به افراد حقوقی میده و نمی اد با افراد حقسقس قرار داد ببنده و یه جوری میده که افراد دستشون جایی بند نباشه. گارانتی بانکی (GB) ایمپریال جعلی و کاملاً تقلبی است.
متاسفانه یه سری نامرد:f34r: ، زالو صفت از فقر اطلاعاتی مردم سو استفاده میکنن با وسط کشیدن این مدارک ساختگی و کاملاً جعلی سعی در رقم زدن فاجعه ای عظیم در صنعت نتورک ایران دارند.
این فاجعه عظیم رو به مردم ایران تسلیت عرض می کنم...
برای تکمیل اطلاعات خودتون و پی بردن به نحوه کار این سیستم پونزی شما رو دعوت میکنم به خوندن وبلاگ.
http://efsha-imperial.blogfa.com
پیشنهاد میکنم که وبلاگ رو کامل و با حوصله بخونید تا شاید شما هم مثل من از ایمپریالی بودن خود خجالت زده شید...
برای خودم متاسفم که یه روزی به این سیستم اعتماد کردم
در ضمن به وبلاگ نویسان ایمپریالی هم توصیه می کنم که فحاشی نکنند چون به دور از انسانیت هست. گر چه فکر نکنم که انسان باشند و فحاشیشون به همین دلیله. زالو صفت ها.....
هر کس اختیار داره تا خودش تصمیم بگیره.
بدرود..
دوست عزیز مگه 1200 تو ماه در نمیاری؟حتما حق باشماست اگه می خواستم به هر شما باشم 1200 تو یه ماه در نمی یاوردم
اگه ممنکنه مدارکتون رو ارائه بدید . بی مدرک و با حرف که نمیشه یکی رو متهم کرد .
من مدارک رو در سایت قرار دادم
اینم سایت
بابا چه مدركي رو قرار دادي؟!اگه ممنکنه مدارکتون رو ارائه بدید . بی مدرک و با حرف که نمیشه یکی رو متهم کرد .
من مدارک رو در سایت قرار دادم
اینم سایت
[/RIGHT]
www.imperial.persiangig.com
www.bestmli.com
www.network-marketing.persiangig.com
ما میگیم با هایپ مخالفیم، هی میان میگن این یکی مطمئنتره!
خدا میدونه تا کی باید این بحثها تکرار بشه، دیروز سوئیس کش، امروز آنلاین کپیتال، فردا آسو کش و ...!
دوست عزیز، شما که عکس پولهایی رو که گرفتی میزاری اینجا هدفت چیه؟!
مگه ما گفتیم الان پول به کسی نمیده؟ همه میدونند که هایپها بین 0 روز تا چند سال پول پرداخت میکنند و بعد فرار میکنند!
اما موضوع اینه که امثال شما با این کار چند نفر ساده لوح رو جوگیر میکنن که بیاد تو این کارها! اگه تاپیک سوئیس کش رو هم بخونی، هرجا دلیل کم میآوردند از پولهایی که تا اون موقع گرفته بودند حرف میزدند در حالی که هیچ کس بهشون نگفته بود که شرکتتون پولی نمیده.
میدونی ماهی 50 درصد یعنی چی؟!
یعنی کسی که بتونه ماهی 50 درصد سود کنه در عرض 2 ماه پولش دو برابر میشه و اگه یه حساب کوچولو بکنی به طور تصاعدی زیاد میشه و اگه قدرت رشد تصاعدی بدونی:
با فرض سرمایه اولیه 1000 دلاری بعد از
1 سال شما حدود 130،000 دلار دارین
2 سال ---> حدود 17،000،000 دلار
3 سال ---> حدود 2،000،000،000 دلار
4 سال ---> بیش از 283،000،000،000 دلار
یعنی بعد از 4 سال با 283 میلیارد دلار سرمایه، شما ثروتمندترین انسان کره زمین هستید!!!
جواب این دوستمون هم بده لطفاًدوست عزیز مگه 1200 تو ماه در نمیاری؟
پس چه اصراری داری هی اینجا پست میزنی؟
خب برو شما پولتو بگیر نیازی هم به پست زدن اینجا نیست
شما که اینقدر IQ بالایی داری و سابقه عضویت توی انواع این شرکتها رو داری باید بدونی با فرض reinvest این تخمین رو زدم!اگه کسی 50% سود در ماه بگیره :
1- در یک سال میشه 600%
2- 2 سال میشه 1200%
3-3 سال میشه 1800 %
4- سال 4 میشه 2400 %
اگه فرض بر 1000 دلار باشه که 50 % نمی ده ولی دوستمون اصرار داره میشه 24000 دلار
![]()
جواب این دوستمون هم بده لطفاً![]()
شما که اینقدر IQ بالایی داری و سابقه عضویت توی انواع این شرکتها رو داری باید بدونی با فرض reinvest این تخمین رو زدم!
یعنی اگه هر پولی که بهت میده دوباره بزاری توی شرکت، بعد از 4 سال باید بشه 283 میلیارد دلار!!!
1000 دلار رو مثال زدم! اگه مشکلت رو حل میکنه یه صفر بزار جلوش!
واضحتر از این هم میشه گفت؟!!:blink::blink::blink:شما که اینقدر IQ بالایی داری و سابقه عضویت توی انواع این شرکتها رو داری باید بدونی با فرض reinvestment این تخمین رو زدم!
یعنی اگه هر پولی که بهت میده دوباره بزاری توی شرکت، بعد از 4 سال باید بشه 283 میلیارد دلار!!!
1000 دلار رو مثال زدم! اگه مشکلت رو حل میکنه یه صفر بزار جلوش!