سلام . سود شما واريز شد؟ لطفا اطلاع بديد.من 10 دلار گذاشتم تا 10 ساعت دیگه باید سودم رو واریز کنه. ببینیم چی میشه!
سلام . سود شما واريز شد؟ لطفا اطلاع بديد.من 10 دلار گذاشتم تا 10 ساعت دیگه باید سودم رو واریز کنه. ببینیم چی میشه!
اثبات پرداخت 120 دلاری
60 دلار سرمایه گذاری و برداشت 120 دلار
https://blockchain.info/tx/3bf53328bd16ffda48a3189a388fdb9e172db74fa4a180622f7812a666a9ac9b
سلامدليلش چيه؟؟؟ Server not found
بلهسلام . سود شما واريز شد؟ لطفا اطلاع بديد.
از سایت های صرافی آنلاین میتونی نقدش کنیبغیر از فروش عنتر نتی دیگه چی هست؟ یه چیزی که مثل پی پال و... مسدود نباشه، خوب باشه زیرمجموعه میشم
این بیتکویین چه جوری نقد میشه؟
نگران نباش به حساب قبلیت ریخته میشهدیشب که سرمایه ریختم امروز صبح که بلند شدم آدرس بیت کوین برای سرمایه گذاری تغییر کرد ؟ برای شما آقای goldcom کمیسیون را پرداخت کرده عکس اثبات و آدرس بیت کوین خود را قرار دهید ؟
یکی از کاربرهای انجمن دیگر می گوید الان 5 روزه تو سایت نوشته واریز شده ولی هنوز چیزی به حسابم در بلاک جین نیامده ؟ فقط الکی بزنید PAID وچیزی به حساب نیاید من چند ساله دارم کار هایپ را انجام می دهم این شیوه ها دیگه قدیمی شده پول مردم خوردن خیلی بده - به نظرم خود مدیر سایت goldcom است و داره کلاهبرداری می کندلیست سرمایه ها از خودشون هست خودشان در سایت می ریزند و شاید هم فیک باشه من خودم همین اسکریپت را دارم راحت می شه فیک رد کنم الکی می گویند پرداخت شده و یک گروه پشت این قضیه هستند ؟
فقط خدا کند که پرداخت کند من با مدیرش صحبت کردم گفت پرداخت می کنیم و جای نگرانی نیست امیدوارم این طوری باشدیک کاربر ممکنه اشتباه کرده باشه .
یا شماره بیت کوینش رو اشتباه وارد کرده باشه .
شما اگه اطلاعی از بیت کوین و هش های بلک چین داشته باشید متوجه میشید که لینک اثبات هایی که اینجا گذاشتم واقعی هست
من و خیلی از دوستان دیگه تو همین انجمن دریافتی داشتیم و مشکلی ازین بابت نیستفقط خدا کند که پرداخت کند من با مدیرش صحبت کردم گفت پرداخت می کنیم و جای نگرانی نیست امیدوارم این طوری باشد
توجهپس چرا سایتش کمیسیون ها و زیرمجموعه ها را پرداخت نمی کند ؟