• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

us12

Registered User
لایک‌ها
410
تا جایی که اطلاع دارم و دیدم ، گارانتی هر قسمتی را که عوض میکنه و پولش را مستقیم از ایران خودرو میگیره ، یعنی چیزی از جیب نمایندگی کم نمیشه که بهش فشار بیاد ، از طرفی نمایندگی و بخصوص تعمیر کارایی که اونجا کار میکنند از خداشونه که ماشین بیشتری اونجا تعمیر بشه چون اکثر تعمیرکارها اونجا پورسانتی هستند .

ولی مشکل سر قطعاته ، یعنی نمایندگی اون قطعه را نداره ، از طرفی به سادگی نمیتونه به مشتری بگه من فلان قطعه را ندارم ، در این مورد 2 حالت پیش میاد ، یا طرف رک و راست میگه قطعه ندارم یا برو بخر یا بذار ماشین وقتی قطعه اومد تعمیر میکنیم ، یا اینکه شارلاتان بازی در میاره و طرف را کله میکنه یه نمایندگی دیگه ...

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تا جایی که اطلاع دارم و دیدم ، گارانتی هر قسمتی را که عوض میکنه و پولش را مستقیم از ایران خودرو میگیره ، یعنی چیزی از جیب نمایندگی کم نمیشه که بهش فشار بیاد ، از طرفی نمایندگی و بخصوص تعمیر کارایی که اونجا کار میکنند از خداشونه که ماشین بیشتری اونجا تعمیر بشه چون اکثر تعمیرکارها اونجا پورسانتی هستند .

ولی مشکل سر قطعاته ، یعنی نمایندگی اون قطعه را نداره ، از طرفی به سادگی نمیتونه به مشتری بگه من فلان قطعه را ندارم ، در این مورد 2 حالت پیش میاد ، یا طرف رک و راست میگه قطعه ندارم یا برو بخر یا بذار ماشین وقتی قطعه اومد تعمیر میکنیم ، یا اینکه شارلاتان بازی در میاره و طرف را کله میکنه یه نمایندگی دیگه ...
اصلا نمیگه ماشین بزار وقتی قطعه اومد تعمیر میکنیم مگر اینکه ماشین بدون اون قطعه حرکت نکنه
من تابحال دوتا قطعه ماشینم همینجوری شده درخواست میدن بعد که اومد زنگ میزنن که بیا اومد
ضمنا شما ماشین ببری نمایندگی بعدا از تهران زنگ میزنن که از تعمیر یا تعویض راضی بودی مشکل برطرف شد
من نمایندگی سپهری برده بودم وقتی هفته بعد زنگ زدن گفتم درست نشده دوباره از خود نمایندگی زنگ زدن که بیارید مجدد

حالا یک عده بیسواد بی ماشین میان تو این گروه ها دروغ میبندن که ماشین ما یا دوستامون خراب شده از جیب دادیم چرا؟
چون تابحال بیشتر از دوچرخه سوار نشدن
مردم دیوانه نیستن چندده میلیون بیشتر برا ماشین نو بدن وقتی بعد دوسال با قیمت کمتر میشه دست دو خرید
برید اگهی های دیوار را ببینید الان اکثر ماشین خارجی هایی که میفروشن کیلومترشون نزدیک شصدهزاره که داره گارانتی اش تمام میشه چرا
چون میدونه بعد تمام شدن گارانتی کلی باید برا هر قطعه هزینه کنه
حالا ممکنه مثل اکثر کارا تو ایران علافت کنن ولی وقتی میبینی چندمیلیون هزینه تعمیر میشه و گارانتی رایگانه اگه واقعا ماشین داشته باشی و بیشتر از دوچرخه به عمرت دیده باشی علافی را به جون میخری

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
منم از تجربه گارانتی بگم سال 92 پرشیا
سر سیلندر ترک داشت و ریپ میزد و دسته راهنما (کل اون سیستم زیر فرمون) هم کار نمیکرد
سیلندر رو فوری تعویض کردند ولی دسته راهنما نداشتند و چند هفته طول کشید تا زنگ زدند و بردم تعویض کردند (همه رایگان)
در حالت کلی الان هم که گارانتی تموم شده، من ترجیح میدم ماشین رو ببرم نمایندگی چون فاکتوری که میده شفاف هست و قیمت قطعه و اجرت به صورت مجزا مشخص شده
همچنین اگر قطعه ای رو عوض میکنن, قطعه خرابی که عوض کردن رو پس میدن و روی فاکتور گارانتی میکنن و اگر مشکلی پیش بیاد رایگان عوضش میکنن
سیستم نظرسنجی و اینهاشون هم واقعی هست و اگر موردی باشه پیگیری میکنن
مهمترین مزیت نمایندگی هم اینه که ایرادات ماشین رو حفظ هستند و بر اساس سال تولید میدونن ماشین چشه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
همینجا با همتون سر ۵۰۰ هزار شرط میبندم ،اگه رفتید نمایندگی قطعه مصرفی رایگان براتون عوض کردن شرط میبندم باهاتون،حتی چیزی که خودشون انداختن بعد ۲ ماه هم خراب شه باید پول بدید،
تا شماها هستید نمایندگیا با دزدیشون ادامه میدن،کاری که با ۲۰۰ تومن بیرون درست میشه میبینی ۱ تومن گرفتن ازت،پولم بیفته دمه نمایندگی نمیرم بردارم،رفیقم‌ این بلا سرش اومد منم گفتم بزار لنت همین نمایندگی عوض کنم بعد ۱ ماه با دعوا محبورشون کردم عوض کنن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
درخواست ثبت کردم سایپا ، چرا خسارت تاخیر منو نمیدید سه ماه گذشته ...

طرف بعد هشت ساعت زنگ زده ما کمترین زمان پرداختمون شش ماه تا یکسال هست ...

+ سر ایرانخودرو سلامت بعد یکماه برگردون پولو

danetey

Registered User
لایک‌ها
367

بیشتر توضیح میدی. ماشینو تحویل گرفتی با 3ماه تاخیر یا هنوز نگرفتی یا...؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بیشتر توضیح میدی. ماشینو تحویل گرفتی با 3ماه تاخیر یا هنوز نگرفتی یا...؟
ماشین رو بعد یکسال قرار بود آبان تحویل بدن ، بهمن تحویل دادن در حالی که بیمه از دی ماه فعال شده و تاریخ سند رو که دیماه هست قبول دارن تقریبا سه ماه شده خسارت تاخیر رو پیچوندن ...

حرفم سر بی حساب و کتابی سایپاس ، مورد داشتیم تیبا رو تحویل گرفته کاتالیزورش رو دزدیده بودن !

این ماشین که من تحویل گرفتم سر دنده رو با یک رنگ و رو رفته عوض کرده بودن و خودرو بشدت کثیف بود ، ماشین رو از خرداد بابت کسری یک قطعه زیر باد و خاک و بارون گذاشته بودن ...(یه برگه کف خودرو بود اون تو نوشته بود)

اینقدر بی حساب و کتاب واقعا عجیبه

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414

من برج 9 تحویل گرفتم ماشین ولی هنوز سود تاخیر ندادن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ماشین صفر چقدر طول میکشهدمدارکش بیاد؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
کدوم شرکت بودید ؟

اگر سایپا هستید میگه شش ماه تا یکسال طول میکشه
من یدونه تییا یکساله دارم تحویل آذر . با این صحبت ها موندم انصراف بدم یا نه چون ظاهرا با این داستانا میخواد اسفند تحویل بده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

قیمت کارخونه است
اینقدر میره بالا تا کارخونه و بازار یکی میشه
ممکنه حتی قیمت کارخونه از بازار هم بالاتر بره نصرفه صفر بخریم
همین الان سایپا با دنا پلاس توربو اتومات با کارخونه برابره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من یدونه تییا یکساله دارم تحویل آذر . با این صحبت ها موندم انصراف بدم یا نه چون ظاهرا با این داستانا میخواد اسفند تحویل بده

از بازار ارزونتره ولی اگر آخر اسفند تحویل بده میشه مدل ۱۴۰۱ ولی وسط بهمن یا اول اسفند باشه درجا چند میلیون افت مدل میخوره

البته سال آینده با افزایش قیمت افزایش تولید هم دارن که زودتر تحویل میدن ..

انصراف که امتیاز کد ملیتون سوخت میشه اگر حواله تون صلح داره میتونید با چند تومن سود واگذار کنید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان اگر دعوتنامتون واسه ۹۹ بوده و پرداخت کردید مجدد دعوتنامه افزایش الحاقیه بیمه و شماره گذاری براتون صادر شده میتونید از پنلتون هم ببینید هم پرداخت کنید ، تقریبا یک تومن هست

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
ماجرای این پیامک چیه
بيمه گذار محترم بيمه پارسيان
با توجه به ابلاغ مبلغ ديات سال 1400 از سوي قوه محترم قضائيه، بدينوسيله درخواست مي‌گردد جهت تكميل تعهدات بيمه‌نامه مسئوليت مدني خود و جلوگيري از بروز مشكلات احتمالي به واحد صادر كننده بيمه نامه تماس حاصل نمایند .

من برج ده پارسال بیمه ام را تمدید کردم حدود 2300شد یعنی بازم باید پول داد تازه نقدی دادم که اونجا

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ماجرای این پیامک چیه
بيمه گذار محترم بيمه پارسيان
با توجه به ابلاغ مبلغ ديات سال 1400 از سوي قوه محترم قضائيه، بدينوسيله درخواست مي‌گردد جهت تكميل تعهدات بيمه‌نامه مسئوليت مدني خود و جلوگيري از بروز مشكلات احتمالي به واحد صادر كننده بيمه نامه تماس حاصل نمایند .

من برج ده پارسال بیمه ام را تمدید کردم حدود 2300شد یعنی بازم باید پول داد تازه نقدی دادم که اونجا
دیه آدمیزاد بیشتر شده یه پول دیگه میخوان بگیرن ، یه زنگ بزنید خبرشو واسه ما هم بذارید کاری نداره ...

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
ماشینی که تحویل نگرفتم 860 تومن اضافه پول بیمه ریختم،ار گوشت سگ حروم تره این پولا

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ماشینی که تحویل نگرفتم 860 تومن اضافه پول بیمه ریختم،ار گوشت سگ حروم تره این پولا
863 تومن ۳ تومنشم بگو :D
حالا چند روز باید بمونیم که تحویل بدن رو خدا داند ....

بالا