• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان بازار تا عید چطوریه ؟

هفته پیش که دیدی در عرض 48 ساعت 3 جور اتفاق برای قیمت افتاد
عزیزان دلی که در بالاترین رده های قدرت هستند هم نمیدونن چیکار میخوان بکنن ما که جای خود داریم

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
photo_2021-11-18_15-48-01.jpg

vatan.gif

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دو بچه بیارید یک خودرو ببرید ، رئیس جمهور دستور داد ....

+ مردم :
pirateshipff.gif

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان الان ایرانخودرو باز ثبت نام داره سند در رهن نمی مونه؟ سند رو موقع تحویل خودرو میدند به صاحبش؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان الان ایرانخودرو باز ثبت نام داره سند در رهن نمی مونه؟ سند رو موقع تحویل خودرو میدند به صاحبش؟

بله سند آزاد هست
پ ن : البته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
بله سند آزاد هست
پ ن : البته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه
ما یه رانا یه ماه دیگه تحویل میگیرم
اینم سند ازاده؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ما یه رانا یه ماه دیگه تحویل میگیرم
اینم سند ازاده؟

اینطور که اعلام کردند بله همه میتونن سند ها رو تحویل بگیرن (اگر مجدد تغییری ایجاد نشه)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اینطور که اعلام کردند بله همه میتونن سند ها رو تحویل بگیرن (اگر مجدد تغییری ایجاد نشه)
نه دیگه مجدد به وضعیت قبل برگشتیم . اگه قیمت افزایش بدن اون موقع سند ها میتونه آزاد بشه وگرنه با رویه قبلی ادامه میدیم.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه ماشین سایپا تحویل میده تا یکسال زنگ میزنه که استاندارد و کیفیت و فلان سایپا ...

ول کن هم نیستن ...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
نه دیگه مجدد به وضعیت قبل برگشتیم . اگه قیمت افزایش بدن اون موقع سند ها میتونه آزاد بشه وگرنه با رویه قبلی ادامه میدیم.
تو آخرین اطلاعیه فروش که هنوز در جریانه حرفی از رهن سند آورده نشده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

سند های که توی رهن بودن هم می تونن درخواست بدن آزاد بشه(این تغییری نکرد هر دو خودرو ساز اطلاعیه دادن)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یعنی سودی نداره؟

به نظر من الان دیگه یک ساله نوشتن فایده نداره
به نظر میاد شرایط در حال تغییر یا حداقل به ثبات رسیدن باشه و با توجه به قیمت روز بودن بعید هست سودی داشته باشه
همچنین این مشارکت در تولید موعد تحویل بهمن و اسفند هست یعنی 15 ماه دیگه !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
البته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه
اتفاقاً این طرح های پیش فروش فرصت مناسبیه برای کسایی که می خوان با برنامه ماشین بخرند و مجبور نیستند کل پولو یه شبه آماده داشته باشند بلکه مرحله مرحله پولو می ریزی الان تقریبا نصفشو می گیره سال بعد باقیشو، راجع به قیمت مطمئناً حالاحالاها قیمت کارخانه خیلی به صرفه تر خواهد بود چون تورم صفر نمیشه، واسه اینه که شرکت کننده توش خیلی زیاده من از اولین بار تا الان با دو کد ملی دارم شرکت می کنم هنوز چیزی درنیومده تازه دو تا کد ملی دیگه هم پیدا کردم چهار نفری ثبت نام کردم هنوز خبری نیست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اتفاقاً این طرح های پیش فروش فرصت مناسبیه برای کسایی که می خوان با برنامه ماشین بخرند و مجبور نیستند کل پولو یه شبه آماده داشته باشند بلکه مرحله مرحله پولو می ریزی الان تقریبا نصفشو می گیره سال بعد باقیشو، راجع به قیمت مطمئناً حالاحالاها قیمت کارخانه خیلی به صرفه تر خواهد بود چون تورم صفر نمیشه، واسه اینه که شرکت کننده توش خیلی زیاده من از اولین بار تا الان با دو کد ملی دارم شرکت می کنم هنوز چیزی درنیومده تازه دو تا کد ملی دیگه هم پیدا کردم چهار نفری ثبت نام کردم هنوز خبری نیست

پیش فروش های قبلی به نسبت بهتر بود ولی این طور نیست که همه سود کرده باشن
الان 30 درصد مبلغ فعلی رو میگیرن همچنین 6 درصد سود میدن برای اینکه موقع تحویل با قیمت روز حساب کنن
ولی باز فراموش نکنیم حواله داران شاهین 80 میلیون دادن و قیمت خودرو اون موقع 160 بود ولی موقع تحویل قیمت 300 میلیون شد !
یا حواله داران کوییک که در مشارکت در تولید که موقع ثبت نام 70 تومن بود ولی الان 160 تومن باهاشون حساب کردند (طرف 35 م داده بود و با خیال خودش باید موقع تحویل 35 م دیگه بده ولی با توجه به افزایش باید 125 بده !)
با توجه به اینکه اعلام کردند سال آینده قرعه کشی نداریم یعنی قیمت بازار و کارخانه نزدیک خواهد شد، قیمت کارخانه که بالا بره و سود نداشته باشه دیگه این تعداد میلیونی ثبت نام نخواهیم داشت ...
به نظر من کسانی که الان به قصد کسب سود در پیش فروش ها ثبت نام میکنن به هدفشون نخواهند رسید و بعید هست 15 ماه دیگه اختلاف کنونی بین بازار و کارخانه وجود داشته باشه

Last edited:

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
پیش فروش های قبلی به نسبت بهتر بود ولی این طور نیست که همه سود کرده باشن
الان 30 درصد مبلغ فعلی رو میگیرن همچنین 6 درصد سود میدن برای اینکه موقع تحویل با قیمت روز حساب کنن
ولی باز فراموش نکنیم حواله داران شاهین 80 میلیون دادن و قیمت خودرو اون موقع 160 بود ولی موقع تحویل قیمت 300 میلیون شد !
یا حواله داران کوییک که در مشارکت در تولید که موقع ثبت نام 70 تومن بود ولی الان 160 تومن باهاشون حساب کردند (طرف 35 م داده بود و با خیال خودش باید موقع تحویل 35 م دیگه بده ولی با توجه به افزایش باید 125 بده !)
با توجه به اینکه اعلام کردند سال آینده قرعه کشی نداریم یعنی قیمت بازار و کارخانه نزدیک خواهد شد، قیمت کارخانه که بالا بره و سود نداشته باشه دیگه این تعداد میلیونی ثبت نام نخواهیم داشت ...
به نظر من کسانی که الان به قصد کسب سود در پیش فروش ها ثبت نام میکنن به هدفشون نخواهند رسید و بعید هست 15 ماه دیگه اختلاف کنونی بین بازار و کارخانه وجود داشته باشه
و این نزدیک شدن قیمت بازار و کارخانه در حقیقت کارخانه به بازار نزدیک میشه
بازار پایین بیا نیست

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با میهن کاملا موافقم قشنگ گرگ بارون دیده است ...

viva china
hug.gif

اولین بار شامل منم شده و وانت پراید ۴۰ ، پنجاه تومنی رو گفتن آپشنال و ۲۷۷۰۰ ازم گرفتن سال بعد گفتن آپشنال میخوای باید شش ماه بمونی با قیمت روز و وانت معمولی بهم دادن به قیمت ۹۱ میلیون تومن !

بعد از یکسال و پنج ماه سود مشارکت چقدر باشه خوبه ؟ یک تومن ! اونم یکسال بعد دادن

وانتی هم که تحویل دادن از تو موتورش گل و سبزه رشد کرده بود واسم تم گل و خاکی هم رو ماشین زده بودن ...

کلاهتون رو سفت بچسبید که باد نبره ، اینا جایی نمیشینن که زیرشون آب بره ..‌‌

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
برنامه فروش بعدی ایرانخوردو میدونید کی هست؟

بالا