AMIN-MOGHADDAM
Registered User
دوستان بازار تا عید چطوریه ؟
دوستان بازار تا عید چطوریه ؟
دوستان الان ایرانخودرو باز ثبت نام داره سند در رهن نمی مونه؟ سند رو موقع تحویل خودرو میدند به صاحبش؟
ما یه رانا یه ماه دیگه تحویل میگیرمبله سند آزاد هست
پ ن : البته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه
ما یه رانا یه ماه دیگه تحویل میگیرم
اینم سند ازاده؟
نه دیگه مجدد به وضعیت قبل برگشتیم . اگه قیمت افزایش بدن اون موقع سند ها میتونه آزاد بشه وگرنه با رویه قبلی ادامه میدیم.اینطور که اعلام کردند بله همه میتونن سند ها رو تحویل بگیرن (اگر مجدد تغییری ایجاد نشه)
تو آخرین اطلاعیه فروش که هنوز در جریانه حرفی از رهن سند آورده نشدهنه دیگه مجدد به وضعیت قبل برگشتیم . اگه قیمت افزایش بدن اون موقع سند ها میتونه آزاد بشه وگرنه با رویه قبلی ادامه میدیم.
اطلاعیه فروش جدید اره . سوال دوستمون این بود که 1 ماه دیه تحویل میگیره. پس یعنی سند در رهنه .تو آخرین اطلاعیه فروش که هنوز در جریانه حرفی از رهن سند آورده نشده
نه دیگه مجدد به وضعیت قبل برگشتیم . اگه قیمت افزایش بدن اون موقع سند ها میتونه آزاد بشه وگرنه با رویه قبلی ادامه میدیم.
پ ن : البته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه
یعنی سودی نداره؟
اتفاقاً این طرح های پیش فروش فرصت مناسبیه برای کسایی که می خوان با برنامه ماشین بخرند و مجبور نیستند کل پولو یه شبه آماده داشته باشند بلکه مرحله مرحله پولو می ریزی الان تقریبا نصفشو می گیره سال بعد باقیشو، راجع به قیمت مطمئناً حالاحالاها قیمت کارخانه خیلی به صرفه تر خواهد بود چون تورم صفر نمیشه، واسه اینه که شرکت کننده توش خیلی زیاده من از اولین بار تا الان با دو کد ملی دارم شرکت می کنم هنوز چیزی درنیومده تازه دو تا کد ملی دیگه هم پیدا کردم چهار نفری ثبت نام کردم هنوز خبری نیستالبته دقت داشته باشید که مشارکت در تولید هست و قیمت تحویل به روز، فکر نمیکنم زمان خوبی برای شرکت در این طرح باشه
اتفاقاً این طرح های پیش فروش فرصت مناسبیه برای کسایی که می خوان با برنامه ماشین بخرند و مجبور نیستند کل پولو یه شبه آماده داشته باشند بلکه مرحله مرحله پولو می ریزی الان تقریبا نصفشو می گیره سال بعد باقیشو، راجع به قیمت مطمئناً حالاحالاها قیمت کارخانه خیلی به صرفه تر خواهد بود چون تورم صفر نمیشه، واسه اینه که شرکت کننده توش خیلی زیاده من از اولین بار تا الان با دو کد ملی دارم شرکت می کنم هنوز چیزی درنیومده تازه دو تا کد ملی دیگه هم پیدا کردم چهار نفری ثبت نام کردم هنوز خبری نیست
و این نزدیک شدن قیمت بازار و کارخانه در حقیقت کارخانه به بازار نزدیک میشهپیش فروش های قبلی به نسبت بهتر بود ولی این طور نیست که همه سود کرده باشن
الان 30 درصد مبلغ فعلی رو میگیرن همچنین 6 درصد سود میدن برای اینکه موقع تحویل با قیمت روز حساب کنن
ولی باز فراموش نکنیم حواله داران شاهین 80 میلیون دادن و قیمت خودرو اون موقع 160 بود ولی موقع تحویل قیمت 300 میلیون شد !
یا حواله داران کوییک که در مشارکت در تولید که موقع ثبت نام 70 تومن بود ولی الان 160 تومن باهاشون حساب کردند (طرف 35 م داده بود و با خیال خودش باید موقع تحویل 35 م دیگه بده ولی با توجه به افزایش باید 125 بده !)
با توجه به اینکه اعلام کردند سال آینده قرعه کشی نداریم یعنی قیمت بازار و کارخانه نزدیک خواهد شد، قیمت کارخانه که بالا بره و سود نداشته باشه دیگه این تعداد میلیونی ثبت نام نخواهیم داشت ...
به نظر من کسانی که الان به قصد کسب سود در پیش فروش ها ثبت نام میکنن به هدفشون نخواهند رسید و بعید هست 15 ماه دیگه اختلاف کنونی بین بازار و کارخانه وجود داشته باشه