دوستان ی جوری تعریف میکنن از کوییک ی ادم خارجی بیاد تو فروم فک میکنه در مورد هیوندایی چیزی حرف میزنن ،،حالا سرمایتون ماشین کردید ضرر نکنید جدا ولی خدا وکیلی اینجوری تعریف نکنید. خوش باشید
انشالله با کوییکتون به پای هم پیر شید،ولی بهت پیشنهاد میدم بری ۲ ساعت ی ماشین خوب کرایه کنی بشینی توش ،مطمئنن نظرت عوض میشه و دگ انقدر تعریف نمیکنی،خوشبخت بشید با کوییک جونتون خخخ،ولی خدایی اسن کارو انجام بده ی بار بالاتر از پرشیا سوار شو بعد بیا اینجا نظرتو بگو
دوست عزیز
هرکسی از خرید و سطح زندگی خودش ، لذت میبره
میزان لذتی که یک نفر از خرید موتور میبره با اون شخصی که پراید میخره ، یا اونی که خودرو کره ای و اونی که آلمانی و اون شخصی که سوپر لوکس میخره برابره !
کسی که ماهی 5 میلیون حقوق میگیره لذت برابر با اون شخصی که ماهی 100 میلیون درمیاره خواهد داشت !
میزان لذت با هم برابره .
همیشه هم بالاتر وجود داره . یکی پراید میخره و دوست داره یه پله بالاتر و خودروهای ایرانی بخره
اونی که خودروهای ایرانی خوب رو میخره ، دوست داره کره ای داشته باشه
اونی که کره ای میخره ، دوست داره آلمانی بخره
آلمانی هم دوست داره سوپر لوکس بخره
سوپر لوکس هم دوست داره کلاسیک و ... بخره که خاص تر باشه ...
من به شخصه ، اینارو سوار شدم : پیکان جوانان ، وانت پیکان ، وانت آریسان ، پراید ، تیبا ، 405 ، پرشیا ، 206 تیپ 5 و 6 ، ماتیز ، سمند قدیمی ، ال 90 ، زانتیا ، ماکسیما ، سوناتا قدیمی و هیبرید ، موهاوی ، سراتو ، لکسوس RX350 ، هیوندا IX55 ، بی ام و 740LI، آریون ، آزرا قدیمی ، برلیانس V5 ، مورانو قدیمی و جدید
اینکه چرا اینقدر متنوع بوده داستان داره که مهم نیست . فقط میخوام بگم تجربه رانندگی با همه اینا رو داشتم اونم نه یک روز و دو روز ! از یک ماه تا چند سال ...
نظر شخصی :
پیکان > خاطره !
وانت آریسان > واسه کارای حمل و نقل تا 1 تن عالیه
پراید > شدیدا سری قدیمی رو دوست دارم !
پرشیا و ال 90 و سمند واقعا در حد مبلغی که پرداخت میکنید عالیه ! ( کاری ندارم گمرک رو بردارن چه اتفاقی میوفته !!! )
ماکسیما تاج سر همه اینا بود ! شاید خنده دار باشه ولی بعد از رد کردنش ناراحت بودم ... شما بگو 1 ریال خرج الکی داشته باشه !!!
توی خارجی ها هم سوناتا هیبرید و آریون ( اوریون ) یه سر و گردن از بقیه بالاتره !
توی شاسی ها هم موهاوی !!
بی ام و هم جای خودش
ولی خرید خودروی بالای 600 تومن واقعا توی ایران به درد نمیخوره و فقط اعصاب خوردی الکیه ! خودرو توی ایران فقط برای جابجایی و آرامشه نه بیشتر . هروقت گمرکی رو برداشتن و با نصف قیمت وارد شد ، تحریم ها هم برطرف شد ، آره دیگه کسی به خودروی ایرانی نگاه نمیکنه ولی الان وضعیت همینه ...
اما در مورد کوئیک ! واقعا واقعا خودروی عالی ای هستش ! امکانات خوب ، امنیت معقول ، هزینه و استهلاک پایین ، طراحی داخلی و خارجی خوبی هم داره ( بی انصاف نباشیم ) ! دیگه چی میخواید ؟ البته اینا در مقابل پولی هست که پرداخت میکنیم ...
امنیت هم یه استانداردی داره ! یکی با بنز یا بی ام و با 200 تا تصادف بکنه شک نکن اگه کشته نشه ، شدیدا صدمه میبینه !!!! امنیت تا 80 کیلومتر در ساعت اهمیت داره ! اونم واس تو شهر ! خارج شهر برای رسیدن به 80 تا ، اگه دوتا 40 تایی شاخ به شاخ بکنن معادل 80 تاست که تقریبا غیر ممکنه کسی با این سرعت ها حرکت بکنه یا بعد از دیدن مانع به این سرعت برسه !
پس داشتن آلمانی و کره ای هم دلیل بر این نمیشه اگه با 120 به یکی بزنیم ، سالم در بیایم
همونطوری که یک خودروی 100 تومنی نباید با 200 تومنی مقایسه بشه ، 200 هم با 300 و الی آخر نباید مقایسه بشه
ولی از نظر من کوئیک واقعا در حد ال 90 میتونه خوب باشه ! به نسبت پولی که پرداخت میکنید ، مورد خوبی رو دارید .
داداش مبارکت باشه ، ایشالا چرخش برات بچرخه و لحظه های خوبی رو باهاش داشته باشیممنون سلامت باشی
والا کوییک گرفتم
یکی گیر پول بود
قسمت شد معامله کردم
مدل 99 خشک آبی برام 90 تموم شد.
هم به موقع خریدی و هم خودروی خوبی رو انتخاب کردی
Last edited: