• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehdihamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شعب زیاد نشانه قدرت مالی بانکه. بانک هر چی قوی تر بشه سعی میکنه تعداد شعبه هاش رو زیاد تر کنه. درسته شعبه بیشتر هزینه بیشتره ولی سود بیشتر هم هست

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
داداش هرچقدر تعداد شعبه یه بانک کمتر باشه نشونه گدا بودن و نداشتن منابع اون بانکه هرچقدرم تعداد شعبش زیادتر باشه نشونه ثروتمند بودن و متمول بودن اون بانکه شما فقط پول ملک اون شعبه بانک در بهترین نقاط شهر و در خیابانهای اصلی را محاسبه کن خودش یه سرمایه خوابیدس بعدش مردم ما همیشه عقلشون تو چشمشون هست هرچقدر تعداد شعبه زیادتر باشه بیشتر سرمایه گذاری میکنن ضمنا راحت ترن نمیخواد از شمال پا شن برن جنوب شهر سپردهگذاری کنن وقتی شعبه زیادتر باشه این موارد هم میاد پیش
بعدش شما خودت به عنوان یه سپرده گذار دوست نداری هر خیابونی که میری بانکی که توش سرمایهگذاری کردی رو ببینی؟؟؟؟؟؟ و یه حس آرامش و امنیت پولت رو بهت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اینکه بانکت تو شهرتون 1 شعبه داشته باشه که همش یاد اون تجمع های هزاران نفری بانکها و موسسات ورشکسته میفتی و همش تو فکر اینی که خداینکرده یه روزم خودت باید تو اون تجمعات مقابل اون یدونه شعبه شهرت باید شرکت کنی نمونش پستای اطلاع رسانی تجمعات که دوستان میزارن
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم داداش
حرف شما درسته تا زمانی که ملک برای بانک باشه
الان توی شهر ما اکثر بانکها ملکهایی که دارن اجاره است و تا ماهی 9 میلیون دارن اجاره میدن. حالا مراکز استان و یا شهرهای بزرگ تا 40 میلیون هم میرسه.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
آقا من یک خبر بهتون بدم مثل اینکه وضعیت جذب سپرده خیلی برای بانکا حیاتی شده . انتقال سپرده بین بانکی خیلی زیاد شده. دیروز یک بانکی بودم که حاشیه هم روش نیست ..کارمندش امروز 3 بار زنگ زد که برم سپرده باز کم اونجا!!!!!!
مثل اینکه آینده هرچی پول بوده جمع کرده از بانک بانکا همه شاکی بودن از اینده که منابعشو خالی کرده ..... اینجوری بوش میاد برخلاف پیشبنی ها نرخ سود ها 24 25 هم شاید برسه بزودی

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان این طرح یکساله بانک آینده که 23 درصد میداد تمدید شده؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
تعداد شعب ربطی به اعتبار و قدرت بانک نداره. الان بهترین بانک ایران، بانک خاورمیانست که تو کل کشور زیر 15 شعبه داره. تحلیل های آبکی دوستان در مورد اعتبار بیشتر بانک های با شعبه زیاد، فقط مایه خنده و تفریحه!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جالب هست بانک های بزرگ در حال کاهش شعبه هستند اما بعضی دوستان ذوقشون دیدن تابلوی بانکشون سر هر کوچه هست(ضمن اینکه سپرده داشتن به معنای مشتری بودن هست نه شریک بودن!)
بانک HSBC در ۷۰ کشور ۴۰۰۰ شعبه داره اما افتخارمون این هست که بانک ملیمون ۳هزار شعبه تو یه کشور داره!

https://qz.com/452699/a-fifth-of-bank-of-america-branches-are-gone-and-more-closures-are-coming/

http://www.businessinsider.com/bank...-shrinking-in-favor-of-digital-models-2016-10

https://www.cnbc.com/amp/2016/04/21/bank-branches-are-evolvingand-shrinking.html

صادرات با اون وضعیتش ۲۸۰۰،قوامین با اون صورت مالی ۷۰۰ شعبه دارن اما خاور میانه با اون سودسازی ۱۱ شعبه و کارافرین ۱۰۰ شعبه داره!
با خدمات الکترونیک کمتر نیاز به مراجعه به شعبه هست؛من که شخصا مراجعه ام برای صندوق و سالی یکبار برای گرفتن سررسید هست

البته نیازی نیست همه جا جار بزنی که فلان بانک شعبش کمه پس بده!
خیلی راحت میشه توش سپرده گذاری نکرد و وقتی از جلوش رد میشی بهش نگاه نکنی!!!

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سلام دوستان بانک آینده فکر کنم کمبود منابع شدیدی داره و وضع داغون و خرابی داره آخه اومده عیدانه را دوباره تا آخر اردیبهشت تمدید کرده
بعدش یه مسئله مهم دیگه اینه که من نگاه کردم تو سایتش و دیدم آینده تو شهرهای بزرگی مثل مشهد و اصفهان و شیراز و اهواز و... فقط 2 تا یا 3 تا شعبه داره که این خودش فاجعس در صورتی که بانکهای دیگه در هر شهری نزدیک 50 تا شعبه دارن بانک مهر اقتصاد که مجوز نداره تو هر شهری 50 تا 60 تا شعبه داره
من شنیدم بانک آینده همون بانک تاته که ورشکست شد و منحل شد درسته؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاع به نظرتون پول گذاشتن تو بانک آینده کار درستیه؟؟؟؟؟
دو سوم شعب بانک آینده در زمان اخذ مجوز به اجبار بانک مرکزی تعطیل شدن
حالا هی داستان بساز

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
اینم جریان دادن سود 24.5% بانک سزمایه
http://boursepress.ir/news/47044
اون تیکه که گفت منبعی غیر از خود بانک, به مشتریان پیامک داد که بانک سرمایه سود 24.5 % میده و کارمندای بانک هم پیامک رو دیدن و فکر کردن واقعا از طرف بانک هست و رفتن برای مردم سپرده 24.5 % باز کردن, خیلی باحال بود :D میگم ما هم پیامک بدیم "بانک سرمایه سود 60% میده" بعد کارمندهای بانک سرمایه رو حساب اون پیامک, سپرده 60% باز کنند :general304: خدایی موقع گفتن اینا مردم رو چی فرض کرد

milad_mech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اون تیکه که گفت منبعی غیر از خود بانک, به مشتریان پیامک داد که بانک سرمایه سود 24.5 % میده و کارمندای بانک هم پیامک رو دیدن و فکر کردن واقعا از طرف بانک هست و رفتن برای مردم سپرده 24.5 % باز کردن, خیلی باحال بود :D میگم ما هم پیامک بدیم "بانک سرمایه سود 60% میده" بعد کارمندهای بانک سرمایه رو حساب اون پیامک, سپرده 60% باز کنند :general304: خدایی موقع گفتن اینا مردم رو چی فرض کرد
بله واقعاً خود این آقا باید خحالت بکشه با این استدلالش! کارمندای بانک بدون بخش نامه کتبی اجازه آب خوردن هم ندارن چه برسه به افتتاح سپرده با سود 24.5 درصد!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
داداش هرچقدر تعداد شعبه یه بانک کمتر باشه نشونه گدا بودن و نداشتن منابع اون بانکه هرچقدرم تعداد شعبش زیادتر باشه نشونه ثروتمند بودن و متمول بودن اون بانکه شما فقط پول ملک اون شعبه بانک در بهترین نقاط شهر و در خیابانهای اصلی را محاسبه کن خودش یه سرمایه خوابیدس بعدش مردم ما همیشه عقلشون تو چشمشون هست هرچقدر تعداد شعبه زیادتر باشه بیشتر سرمایه گذاری میکنن ضمنا راحت ترن نمیخواد از شمال پا شن برن جنوب شهر سپردهگذاری کنن وقتی شعبه زیادتر باشه این موارد هم میاد پیش
بعدش شما خودت به عنوان یه سپرده گذار دوست نداری هر خیابونی که میری بانکی که توش سرمایهگذاری کردی رو ببینی؟؟؟؟؟؟ و یه حس آرامش و امنیت پولت رو بهت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اینکه بانکت تو شهرتون 1 شعبه داشته باشه که همش یاد اون تجمع های هزاران نفری بانکها و موسسات ورشکسته میفتی و همش تو فکر اینی که خداینکرده یه روزم خودت باید تو اون تجمعات مقابل اون یدونه شعبه شهرت باید شرکت کنی نمونش پستای اطلاع رسانی تجمعات که دوستان میزارن
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم داداش
بدون حاشیه ترین بانک ها فعلا کمترین میزان شعبه رو دارن در حال حاضر... سینا ، سامان ، خاورمیانه ، پاسارگاد کارآفرین و... و یادمون نره تعداد زیاد شعبات موسسه ثامن الحجج رو !
حرف شما درست نیست. بانک آبنده هم مشکل خیلی حادی نداره و شرایطش تقریبا شبیه بانک های دیگه هست

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ی روز میخاستم عجله ای برم حساب باز کنم ساعت کمی از 2 گذشته بود اکثر بانکا در رو بسته بودن البته کارکنا و عده ای توشون بود! خلاصه فقط ی بانک بنام بانک شهر گفت تا ساعت 4 باز هست و اینم ی مزیت اون بانک بنسبت بقیه است.

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
بانک کشاورزی تو هر کوره دهاتی هست یا ملی اما بیا ببین چقدر کارایی دارن؟
بانک اینده خدایی سرویس اینترنتیش یا بانک سامان از سال 85 من بخاطر سرویس اینترنتیش حساب باز کردم فوق العاده هست

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بانک کشاورزی تو هر کوره دهاتی هست یا ملی اما بیا ببین چقدر کارایی دارن؟
بانک اینده خدایی سرویس اینترنتیش یا بانک سامان از سال 85 من بخاطر سرویس اینترنتیش حساب باز کردم فوق العاده هست
یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارن
اتفاقا همشون با تعداد شعبه های بیش از 1000 تا 2000 شعبه اینترنت بانکهای خیلی خوبی هم دارن ولی شعبه فیزیکی چیز دیگریه
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین و هیچ محل فیزیکی نداشته باشه که خیلی مسخرس و وخیم و هیچکس هم بهش اعتماد نمیکنه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارن
اتفاقا همشون با تعداد شعبه های بیش از 1000 تا 2000 شعبه اینترنت بانکهای خیلی خوبی هم دارن ولی شعبه فیزیکی چیز دیگریه
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین و هیچ محل فیزیکی نداشته باشه که خیلی مسخرس و وخیم و هیچکس هم بهش اعتماد نمیکنه
شما چرا همیشه متن هات رو کلفت مینویسی؟
همین نوع هم توی جامعه بلند بلند حرف میزنید؟

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
بخوام نقض کنم همه حرفاتون رو چندتا مثال میارم رادیو قدیم ها بودن سنگین بودن الان شدن انتیک!
الان بیت کوین معتبره بنظرتون؟ پس تکنولوژی این وسط نقشش چیه؟
اختیار دارین بانک سامان سال 84-85 از همه بانک ها تو خدمات الکترونیکی جلو بود و خبری از هک شدنش نداریم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جالب هست که اولین بانک بدون شعبه فیزیکی سال ۱۹۸۹ تاسیس شده یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار مشتری داره!بعد بیایم بگیم
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین
یعنی فقط روی تصورات خودمون نظر بدیم و ندونیم تو دنیا چه خبر هست!

به هرحال بزرگترین بانک های دنیا دارن شعبشون رو کم میکنن(منبع در پست قبلی ارسال شده)،چند بانک داخلی هم اطلاعیه فروش شعب و سایر املاک مازاد داده اند!

البته که همه بانک ها خدمات اینترنتی یکسانی دارند اما نمیفهمم دقیقا کاربرد شعبه متعدد چی هست(بجز حضور ATM)؟
یک بار حساب رو باز میکنین؟بعدش چه مراجعه خاصی دارین؟
نکنه همیشه چک رد و بدل میکنین؟که اونم با چکاوک از هر بانکی میشه چک رو وصول کرد؟
شایدم مثل گذشته با پول نقد کار میکنین؟
البته فکر کنم دلیا اصلیش دیدن تابلوی بانک محبوب و احساس غرور و افتخار هست که منم اینجا حساب دارما!!!!

البته من نمیدونم اصلا بحث برای چی هست؟
یعنی اسلحه رو سرش گذاشتن که به اینده اعتماد کنه و حساب باز کنه؟! یا تنها مشکل همون نبود یک شعبه سر هر کوچه با کارمند بداخلاق هست!

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اگر این دولت مجدداً روی کار بیاد وضعیت مخرب این عدم کنترل و انتظام بانکی و بین بانکی و بدهی 2 هزار میلیارد تبدیل شده به چهل هزار میلیاردشو خودش میبینه
اگر نه بیچاره دولت بعدی که قراره بمب نقدینگی توی اون دولت ترکیده بشه.
دولت برای تامین کسری بودجه اوراق بدهی منتشر کرده بود. قبلاً اعلام شده ابزار ارواق بدهی در بورس برای تامین نیاز بخش خصوصی راه اندازی می شه، اما حالا این اوراق به ابزاری برای جبران کسری بودجه دولت تبدل شده!
ادامه این سود دهی بانکی بدهی روی بدهی هست و با هیچ منطقی جور در نمیاد به نظر من و بد شکستی خواهد خورد اثرش هم 100% توی تورم به زودی نمایان میشه در رونق...
هیچ فکر کردین اگر نصف این سپرده 127 هزار میلیاردی بانک ها و موسسات روزی خارج بشه برای سرمایه گذاری در بخشی چه اتفاقی میفته؟
الان رقابت شده جمع کردن سپرده ها بین بانک ها برای اینکه دیرتر ورشکست بشند
بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی ۱۰۵ هزار میلیارد تومان شد

Last edited:
بالا