lord_alone_dark
Registered User
الان تو تهران کلی. از شعب بانک صادرات و ملت رو میبینم که بستن و خالی کردن ملک رو و گذاشتن برای فروش .شعب اضافی یعنی خرج اضافی یعنی کارمند بیکار
حرف شما درسته تا زمانی که ملک برای بانک باشهداداش هرچقدر تعداد شعبه یه بانک کمتر باشه نشونه گدا بودن و نداشتن منابع اون بانکه هرچقدرم تعداد شعبش زیادتر باشه نشونه ثروتمند بودن و متمول بودن اون بانکه شما فقط پول ملک اون شعبه بانک در بهترین نقاط شهر و در خیابانهای اصلی را محاسبه کن خودش یه سرمایه خوابیدس بعدش مردم ما همیشه عقلشون تو چشمشون هست هرچقدر تعداد شعبه زیادتر باشه بیشتر سرمایه گذاری میکنن ضمنا راحت ترن نمیخواد از شمال پا شن برن جنوب شهر سپردهگذاری کنن وقتی شعبه زیادتر باشه این موارد هم میاد پیش
بعدش شما خودت به عنوان یه سپرده گذار دوست نداری هر خیابونی که میری بانکی که توش سرمایهگذاری کردی رو ببینی؟؟؟؟؟؟ و یه حس آرامش و امنیت پولت رو بهت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اینکه بانکت تو شهرتون 1 شعبه داشته باشه که همش یاد اون تجمع های هزاران نفری بانکها و موسسات ورشکسته میفتی و همش تو فکر اینی که خداینکرده یه روزم خودت باید تو اون تجمعات مقابل اون یدونه شعبه شهرت باید شرکت کنی نمونش پستای اطلاع رسانی تجمعات که دوستان میزارن
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم داداش
دو سوم شعب بانک آینده در زمان اخذ مجوز به اجبار بانک مرکزی تعطیل شدنسلام دوستان بانک آینده فکر کنم کمبود منابع شدیدی داره و وضع داغون و خرابی داره آخه اومده عیدانه را دوباره تا آخر اردیبهشت تمدید کرده
بعدش یه مسئله مهم دیگه اینه که من نگاه کردم تو سایتش و دیدم آینده تو شهرهای بزرگی مثل مشهد و اصفهان و شیراز و اهواز و... فقط 2 تا یا 3 تا شعبه داره که این خودش فاجعس در صورتی که بانکهای دیگه در هر شهری نزدیک 50 تا شعبه دارن بانک مهر اقتصاد که مجوز نداره تو هر شهری 50 تا 60 تا شعبه داره
من شنیدم بانک آینده همون بانک تاته که ورشکست شد و منحل شد درسته؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاع به نظرتون پول گذاشتن تو بانک آینده کار درستیه؟؟؟؟؟
اون تیکه که گفت منبعی غیر از خود بانک, به مشتریان پیامک داد که بانک سرمایه سود 24.5 % میده و کارمندای بانک هم پیامک رو دیدن و فکر کردن واقعا از طرف بانک هست و رفتن برای مردم سپرده 24.5 % باز کردن, خیلی باحال بوداینم جریان دادن سود 24.5% بانک سزمایه
http://boursepress.ir/news/47044
بله واقعاً خود این آقا باید خحالت بکشه با این استدلالش! کارمندای بانک بدون بخش نامه کتبی اجازه آب خوردن هم ندارن چه برسه به افتتاح سپرده با سود 24.5 درصد!اون تیکه که گفت منبعی غیر از خود بانک, به مشتریان پیامک داد که بانک سرمایه سود 24.5 % میده و کارمندای بانک هم پیامک رو دیدن و فکر کردن واقعا از طرف بانک هست و رفتن برای مردم سپرده 24.5 % باز کردن, خیلی باحال بودمیگم ما هم پیامک بدیم "بانک سرمایه سود 60% میده" بعد کارمندهای بانک سرمایه رو حساب اون پیامک, سپرده 60% باز کنند :general304: خدایی موقع گفتن اینا مردم رو چی فرض کرد
بدون حاشیه ترین بانک ها فعلا کمترین میزان شعبه رو دارن در حال حاضر... سینا ، سامان ، خاورمیانه ، پاسارگاد کارآفرین و... و یادمون نره تعداد زیاد شعبات موسسه ثامن الحجج رو !داداش هرچقدر تعداد شعبه یه بانک کمتر باشه نشونه گدا بودن و نداشتن منابع اون بانکه هرچقدرم تعداد شعبش زیادتر باشه نشونه ثروتمند بودن و متمول بودن اون بانکه شما فقط پول ملک اون شعبه بانک در بهترین نقاط شهر و در خیابانهای اصلی را محاسبه کن خودش یه سرمایه خوابیدس بعدش مردم ما همیشه عقلشون تو چشمشون هست هرچقدر تعداد شعبه زیادتر باشه بیشتر سرمایه گذاری میکنن ضمنا راحت ترن نمیخواد از شمال پا شن برن جنوب شهر سپردهگذاری کنن وقتی شعبه زیادتر باشه این موارد هم میاد پیش
بعدش شما خودت به عنوان یه سپرده گذار دوست نداری هر خیابونی که میری بانکی که توش سرمایهگذاری کردی رو ببینی؟؟؟؟؟؟ و یه حس آرامش و امنیت پولت رو بهت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اینکه بانکت تو شهرتون 1 شعبه داشته باشه که همش یاد اون تجمع های هزاران نفری بانکها و موسسات ورشکسته میفتی و همش تو فکر اینی که خداینکرده یه روزم خودت باید تو اون تجمعات مقابل اون یدونه شعبه شهرت باید شرکت کنی نمونش پستای اطلاع رسانی تجمعات که دوستان میزارن
امیدوارم گرفته باشی چی گفتم داداش
یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارنبانک کشاورزی تو هر کوره دهاتی هست یا ملی اما بیا ببین چقدر کارایی دارن؟
بانک اینده خدایی سرویس اینترنتیش یا بانک سامان از سال 85 من بخاطر سرویس اینترنتیش حساب باز کردم فوق العاده هست
شما چرا همیشه متن هات رو کلفت مینویسی؟یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارن
اتفاقا همشون با تعداد شعبه های بیش از 1000 تا 2000 شعبه اینترنت بانکهای خیلی خوبی هم دارن ولی شعبه فیزیکی چیز دیگریه
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین و هیچ محل فیزیکی نداشته باشه که خیلی مسخرس و وخیم و هیچکس هم بهش اعتماد نمیکنه
بخوام نقض کنم همه حرفاتون رو چندتا مثال میارم رادیو قدیم ها بودن سنگین بودن الان شدن انتیک!یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارن
اتفاقا همشون با تعداد شعبه های بیش از 1000 تا 2000 شعبه اینترنت بانکهای خیلی خوبی هم دارن ولی شعبه فیزیکی چیز دیگریه
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین و هیچ محل فیزیکی نداشته باشه که خیلی مسخرس و وخیم و هیچکس هم بهش اعتماد نمیکنه
چه خر تو خری هست تو این مملکت !اینم جریان دادن سود 24.5% بانک سزمایه
http://boursepress.ir/news/47044
یعنی فقط روی تصورات خودمون نظر بدیم و ندونیم تو دنیا چه خبر هست!مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین