• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من نمی خوام دفاع کنم از کم بودن بانک اینده اما مثلا بانک ملی خوب خیلی قدیمی هست وتعداد کارمند زیاد از قدیم داشته به غیر از استخدام های اجباری چون دولتی هستند ووقتی اسم میاد که مثلا درتهران این ۱۰۰نفر استخدام بشن باید خوب یه جایی جاشون داد پس یه علت این هست که نیرو زیاد دارن .قدمت دارن خیلی ملکها از قدیم داشتن واجاره نمیدن

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
یه جوری میگی سرویس اینترنتی انگار بانک ملی و ملت و کشاورزی و صادرات و تجارت و سپه اینترنت بانک ندارن
اتفاقا همشون با تعداد شعبه های بیش از 1000 تا 2000 شعبه اینترنت بانکهای خیلی خوبی هم دارن ولی شعبه فیزیکی چیز دیگریه
مثل اینکه یک بانک بیاد به صورت مجازی بگه حساب باز کنین و هیچ محل فیزیکی نداشته باشه که خیلی مسخرس و وخیم و هیچکس هم بهش اعتماد نمیکنه
دوست عزیز, شما چه اصراری داره همه رو متقاعد کنی که اون چیزی که میگی درسته؟ این 2*2=4 نیست که فقط یک گزینه وجود داشته باشه. شما معتقدید بانکی مطمئین هست که تعداد شعب بیشتری داره, پس میرید تو اون بانکها پولتون رو میزارید. ما همچین تفکری نداریم و پولهامون رو تو بانکهایی که شاید تعداد شعب خیلی زیادی هم ندارن, گذاشتیم. اگر قرار بود همه یک طرز تفکر داشته باشن که دیگه این همه بانک و موسسه بوجود نمی اومد و همه پولشون رو تو یکی میزاشتن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ومن وقتی بخوام مثلا طرح عیدانه روباز کنم اگر از من خیلی هم بانک دور باشه چون مشتریش هستم میرم وباز می کنم پس اینها دلیل نیست
مهمترین فاکتور به نظر البته خودم در بانک مدیریت خوب وسرمایه گذاری درراس بانک هست ومشتری مداری اینها خیلی به نظرم در پیشبرد یه بانک مهم هست

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
امروز بانک اینده بودم شلوغ اکثرا حساب اینده ساز و عیدانه باز میکردن.

راجب بانک سپه که یک روز سود سپرده کمتر ریخته با بازرسی تماس گرفتم گفتن درخواست زیاد بوده فرصت بدین درست کنیم، البته اگر درست کنن. در کل باید پیگیر مشکلات بود وگرنه کسی دلش نمیسوزه واسه مردم.

بانک ملی فراخوان داده که کل کسانی که حساب دارن تو ملی برن و مشخصات چک کنن تا ۱۵ اردیبهشت که درست باشه!!! وگرنه حساب مسدود میشه! خب فکر نمی کنن چه ازدحامی میشه ،بجای اینکار کسانی که مشخصات ناقص هست پیامک بدن برن درست کنن!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
فرق حساب آینده ساز و عیدانه چیه؟

اینده ساز یکساله ۲۳ درصد واریز کنین به واریزی ۲۱ درصد سود میده پول میشه ریخت غیر حضوری اما برای برداشت دفترچه
عیدانه روزشمار ۲۲ درصد با کف ۱ میلیون با کارت و اینتزنت بانک....

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
اینده ساز یکساله ۲۳ درصد واریز کنین به واریزی ۲۱ درصد سود میده پول میشه ریخت غیر حضوری اما برای برداشت دفترچه
عیدانه روزشمار ۲۲ درصد با کف ۱ میلیون با کارت و اینتزنت بانک....

پس عیدانه بهتره؟
همزمان میشه دوتاشو بازکرد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
پس عیدانه بهتره؟

عیدانه فرقش روزشمار بودنه که ممکنه کم بشه اما به شتاب وصله
بله میشه باز کرد سود اینده ساز بره تو عیدانه

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
پس عیدانه بهتره؟
بچه های همین انجمن که سالهای قبل روزشمار داشتن, گفتند که بعد از چند ماه سود روزشمارهایی که زیر 10 م بودن رو کم کرده بودند. پس اصلا منطقی اینه که هر 2تا رو باز کنی

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
راجب بانک سپه که یک روز سود سپرده کمتر ریخته با بازرسی تماس گرفتم گفتن درخواست زیاد بوده فرصت بدین درست کنیم، البته اگر درست کنن. در کل باید پیگیر مشکلات بود وگرنه کسی دلش نمیسوزه واسه مردم.

منم پرسیدم گفتن سالها رو همیشه 365 روزه حساب میکنیم چه برای سود سپرده که میدیم چه برای سود وام که میگیریم!!!

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

الان بیشترین سود روز شمار رو کدوم موسسه یا بانک میدن؟

مبلغ 50-60 میلیون تومن

world15

Registered User
لایک‌ها
837
سود رو ک نمیدونم چون همه بانکا میگن مطابق بانک مرکزی سودشون یکیه! ولی هر بانکی معایب و محاسنی داره بعنوان مثال ملی کارت بانکیش 5 ساله هست و نیاز نیس هر 3 سال 5 تومن بدیم برای کارت و بقیه بانکا مثه ملت 3 ساله بوده.. ازون طرف با ملی نمیشه خرید اینترنتی کمتر از 5 تومن انجام داد :general210: ولی بقیه بانکا مثه ملت میشده.. همون بانک شهر 1000 ت گرفت بعنوان دادن رمز! تازه از طرف فیلمم میگیرن ک یوخ یکی دیگه بجاش نره و از حسابش برداشت کنه!

omidyoung2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دیروز بانک اینده حساب باز کردم چقدرم شلوغ بود . بعد امروز خواستم مبلغی انتقال بدم از بانک سپه به اینده . بانک سپه هم مدیر عاملش اشنامون بود بهم گفت اگر بانک دولتی میخوای انتقال بدی بگو سیم ثانیه برات اوکی میکنم ولی بانکهای خصوصی بدون پشتوانه ای مثل اینده یا موسسات اعتباری که هر روز یکیشون داره ورشکست میشه یا ادغام میشه ریسکشون بسیار بالاست .
گفت ممکنه هیچ اتفاقی هم نیافته اما سودش به ریسکش نمیارزه .
گفتم بانک با موسسه از نظر اعتباری خیلی فرق داره و اینکه بانکها وثیقه نزد بانک مرکزی دارند و بانک مرکزی پشتوانه اونها هست .
گفت ببین بانک مرکزی از هیچ بانکی نمیتونه حمایت کنه . پشتوانه و وثیقه ای که شنیدی املاکی هست که مال چند تا میلیاردر و سهامداره که در گرو بانک مرکزی اگر به احتمال 1% مشکلی برای این بانکها پیش بیاد بانک مرکزی اون املاک رو میزاره برای فروش تا وقتی نقد شد پول مردم رو هم بده که همین پروسه به دلیل حجم خیلی بالای پولی حداقل 2-3 سال زمان میبره !

حسم بهم گفت دقیقا داره درست میگه ضمن اینکه در عمل به من ثابت شده همیشه خلاف جهت عامه مردم حرکت کنم . الان همه در حول ولای سود 23% بانک اینده ریختند توی شعب و حساب باز می کنند اصلا توی بانک که رفتم واقعا حسم بد بود . این بنده خدا مدیر عامله بانک سپه هم چون قوم و خویش بود بیشتر خیرخواه من بود تا نگران تخلیه حساب من باشه . فعلا دست نگه داشتم و احتمالا بزارم همونجا بمونه .

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
من فکر می‌کنم دلیل تمدید طرح بانک اینده استقبال مردم هست فقط
من هر روز چند بار از جلوی بانک اینده ازادی رد میشم
هر ساعت که رد میشم فوق العاده شلوغه
دیروز ساعت 15.30 هم از جلوش رد شدم جای سوزن انداختن نبود
اون منطقه چند بانک دیگه مثل پاسارگاد انصار ملی ملت سامان و سپه هم هست ولی همشون سرشون خلوته
ولی اینده جای سوزن انداختن توش نیست و همیشه پر مشتری هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
یه چیزی که برامن خیلی جالب شده تو گروه البته قدیمی که نظ میزارن رومیشناسم جدیدها روهم میشناسم
فقط سوال این هست چرا این همه قصد تخریب بانک اینده رو بعضی از افراد دارن
من کلا دارم عرض می کنم اگر تو تمام نوشته ها بگردی وببینی تمام نظرها رو وبخواهی بدونی بهترین بانک از لحاظ سود کدوم هست همه می گن اینده واگر یه تعداد دیگه بخواهی ببینی بدترین کدوم هست باز نوشتن اینده چون تعداد شهبه کم داره ازملی وهزاردلیل دیگه
یعنی دیگه بانک نداریم تواین کشور که همه رواین گیردادن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
در ضمن هیچ گاه گفته های هیچ بانکی رو ملاک قرار ندهید چون من بعد از این همه سال برام تجربه شده از پاسارگاد می خواستم برم اقتصاد فقط مونده بود ابدارچی بانک هم نصحیتم کنه که نرو اوضاش خرابه
ازاقتصاد به قوامین باز همینطور اقا اینها مال نظامی خطرناکه پشتوانه ندار
از قوامین به اینده همینطور
ازاینده به ایران زمین وپارسیان باز همین داستان بوده نه برای من برا همه همینطور بوده پس به این نظریه هاتوجه نکنید

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان کف اینده ساز چقدره؟ و اینکه زودتر ببندیم هر زمان ۲۱ درصد جریمه سود حساب میکنه؟
و دقیقا تا کی تمدید کرده؟
قضیه برداشت و واریز تا حدودی میدونم و‌تینکه واریز از هر بانکی میشه بهش زد مثلا پایا یا داخلی واریز داره؟
یه توضیح جامع بدین ممنون میشم

mahan999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم پرسیدم گفتن سالها رو همیشه 365 روزه حساب میکنیم چه برای سود سپرده که میدیم چه برای سود وام که میگیریم!!!
شما که تام کروز آراد سرمایه نیستی ؟
درسته اگر 365 روز حساب کنند باید اسفند رو 29 حساب کنه وگرنه یک روز سود بیشتر ریخته.

بالا