• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
بانک آینده حتی اگه مشکلی هم نداشته باشه اینقدر اینجا و همه جا شایعه پراکنی میشه که آخرش مردم شریف و همیشه در صحنه حمله میکنن واسه برداشت پول و ورشکسته میشه!!

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بانک آینده حتی اگه مشکلی هم نداشته باشه اینقدر اینجا و همه جا شایعه پراکنی میشه که آخرش مردم شریف و همیشه در صحنه حمله میکنن واسه برداشت پول و ورشکسته میشه!!

دقیقا ، دو سه تا خبر دیگه بیاد تو این سایت ها ملت هجوم می برن. حالا جالبه کل مقاله رو هم بخونی فقط بازی با کلماته و تکرار حرفهای قبلی . دریغ از یک نکته جدید که بشه بهش استناد کرد...

راستی این 22.5 و از کجا آورد ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
همون حرفهای قبلی
اینده داره خوب سود میده زورشون هم بهش نمیرسه این حکایت راه انداختن فقط حرف واگر قرار به ورشکستگی باشه خیلی از بانکهای دیگه هست که ورشکست بشه

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان برای مبلغ 150 میلیون روز شمار الان بانک دی و آینده الان 22 میدن؟؟
وضعیت دی چجوریه؟؟؟ والا اینهمه حرف و حدیث پشت آیندست آدم بخواد نخواد میترسه انقدر که حرف در میارن براش
به نظر شما دی برم یا آینده یا بانک دیگه؟
روز شمار میخوام باشه
من باشم تقسیم میکنم هم دی هم آینده که اگه سودو یکیشون آورد پایین بزارم اون یکی ، اگه روز شمار نمیخواستی بهت میگفتم برو بزار شش ماهه بانک تجارت 22 درصد با خیال راحتتر

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بانک آینده پشتوانه اش چ ارگانیه؟
پشتوانه اش هیچ ارگانی نیست
بانک آینده همون بانک منحل شده تات هست که به علت اختلاس منحل شد

جالبه نرخ سود را کرده 25 درصد:eek:
با دادن این سودها رسما داره ورشکستگی خودش را علنی میکنه
بانکهای ملی و ملت و ... هم از پول خوششون میاد ولی چرا اینطوری سود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
پرداخت سود بالا و غیر عادی به سپرده گذاران/ ورشکستگی آینده بانک آینده را تهدید می کند؟
http://bankemardom.ir/1396/02/06/57868/
بنا به این گزارش نرخ سود سپرده ( روز شمار) در صورت دریافت ماهانه تا ۲۲/۵ درصد و در صورت دریافت به صورت سه ماهه تا ۲۵ درصد افزایش یافته است .انتشار این خبر باعث شد تا موجی از متقاضیان که به طور عمده میزان سپرده هایشان کمتر از صد میلیون تومان است برای سپرده گذاری و دریافت سود غیر معمول به بانک آینده هجوم بیاورند
25% رو کجا نوشته بود؟
وضعیت دی چجوریه؟؟؟ والا اینهمه حرف و حدیث پشت آیندست آدم بخواد نخواد میترسه انقدر که حرف در میارن براش
روز شمار میخوام باشه
یکم سود بیشتر ارزش استرس و قرص اعصاب رو نداره. من خودم بیخیال 1.5% سود بیشتر بانک سرمایه شدم چون به استرسش نمی ارزید. شما هم اگر به بانکی اعتماد ندارید, بیخیالش شید
بانکهای ملی و ملت و ... هم از پول خوششون میاد ولی چرا اینطوری سود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون مشتری های ثابت دارند که هرچقدر هم بدن بازم همونجا میمونند. مثلا یکی از اشناهای من داره سود 15% از بانک ملی میگیره ولی با این همه تفاوت بازم حاظر نیست سپردش رو ببنده, وقتی بانکی مثل ملی میبینه که هرچقدر سود بده بازم مردم حسابشون رو نمی بدند و نمیرن, دلیلی برای دادن سود بالا نداره. حالا فکر میکنی اگر بانکهای کمتر معروف بخوان سود 15% بدن کسی اونجا پول نگه میداره؟!

Last edited:

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان الان کلا بانکهای مختلف بلند مدت و کوتاه مدت بیشترین سودا رو کدوم بانکا میدن؟؟
از ریسک بیشتر به ریسک کمتر

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
25% رو کجا نوشته بود؟

یکم سود بیشتر ارزش استرس و قرص اعصاب رو نداره. من خودم بیخیال 1.5% سود بیشتر بانک سرمایه شدم چون به استرسش نمی ارزید. شما هم اگر به بانکی اعتماد ندارید, بیخیالش شید

والا الان به آینده هم اعتماد کامل نمیشه داشت از بس که حرف و حدیث هست
البته بیشتر به مردم نمیشه اعتماد کردااا یهو میرن حسابا رو ببندن بانکم بدبخت و ورشکست میشه

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
پشتوانه اش هیچ ارگانی نیست
بانک آینده همون بانک منحل شده تات هست که به علت اختلاس منحل شد

جالبه نرخ سود را کرده 25 درصد:eek:
با دادن این سودها رسما داره ورشکستگی خودش را علنی میکنه
من خودم بانک آینده حساب ندارم پولی هم ندارم که بخوام از بانکی حمایت کنم ولی تجربه این چند وقت بهم ثابت کرده این مملکت هیچ حساب کتابی نداره همون بانگ ملی هم که میگن مطمئنه امکان داره پول مردم رو بالا بکشه پس به نظرم زیاد درگیر این اخبار در گوشی نشین اگرم هم براتون پولتون مهمه برا یکی دو درصد اررزش نداره انقدر استرس بکشین بذارینش بانکی که حاشیه نداره من یادمه یه مدتی پول داشتم میخواستم بذارمش بانک تو بانکهایی که پرس و جو کردم همشون تقریبا یه اندازه سود میدادن ، در ضمن شما که دارین ریسک میکنین میذارین آینده ای که شایعه پشتشه خوب بذارینش این صندوق های سرمایه گذاری بانک های مطمئن و بی حاشیه : کارآفرین ، شهر ، پاسارگاد ، حکمت ، انصار اینا همه صندوق سرمایه گذاری دارن زیر 22 درصد هم نمیدن
من اون موقع ریسک کردم گذاشتم موسسه نور اتفاقی پیش نیامد هیچ ، تبدیل به بانک هم شد

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
موسسه نور بانک شده

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
روز شمار میخوام باشه

دی با کف ۵۰ میلیون سود ۲۲ درصد روزشمار با صورت مالی زیان ده فعلا
اینده با کف ۱ میلیون سود ۲۲ درصد میده با صورت مالی سود ده فعلا

Sent from my iPhone using Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
دقیقا ، دو سه تا خبر دیگه بیاد تو این سایت ها ملت هجوم می برن. حالا جالبه کل مقاله رو هم بخونی فقط بازی با کلماته و تکرار حرفهای قبلی . دریغ از یک نکته جدید که بشه بهش استناد کرد...

راستی این 22.5 و از کجا آورد ؟
اینجوریام نیست!!! خیلی از مردم به این اخبار اینترنتی اصلا کاری ندارند و اصلا تو این فضاها نیستند!!!! زمانی واکنش نشون میدن که یه مقام اجرایی تو تلوزیون اعلام کنه فلان جا ورشکست شده یا اختلاص شده!!! به صورت کلی مردم هنوز به بانکها اعتماد دارند و هرجا سود بیشتر میده حساب باز میکنند!!! حالا سود بیشتر رو کجا میده؟؟؟ همه جا!!! الان همشون حدود ۲۲ میدن ,حالا به روشهای مختلف,صندوق یا بلند مدت,بانک شهر ۲۲ درصد صندوق داره,هرروز هم داره حساب باز میکنه بدون تبلیغ!!! بخوای پولتم برداری اصلا کاری ندارند مثل سایر بانکها که میگن کجا میبری!!!! تجارت ۲۲ درصد ۶ ماهه,و سایر بانکها,حالا بین ۲۲ تا ۲۳ خیلی فرق هست که بشه دلیل ورشکستگی!!! تا مستقیم اسم بانکی اورده نشه, مردم هجوم نمیارن و تا الان برای هیچ بانکی این اتفاق نیفتاده,اما اگر بیفته,همگانی خواهد بود!!! بازار منتظر یه جرقه هست!!! پس احتمال داره کاری نکنند که این جرقه زده بشه!!!!!!

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
اخه چیز بدی هم ننوشته که زده بانک اینده باسود خوب که داده سپرده گزار جذب کرده به طوری که فلان شعبه دریک روز فقط تا ۵بعدازظهر ۹۰۰ نفر سپرده گذاری کردن اونهم برا یه روز
بقول دوستمون همه دارن سودبالا میدن بعضی ها هم بی صدا وفرقی بین ۲۲درصد و۲۳ درصد نیست که بخواهیم بگیم فلان وبهمان
ازقدیم گفتن یه دیوانه یه سنگ میندازه تو چاه صد عاقل نمی تونه دربیاره
حکایت حرف این مردک سیف هست که چون سر موسسه پدرش دراومده وتحت فشار وزیر اقتصاد ومجلس بود می خواد دست پیش بگیره

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
کسی کانال موسسه کاسپین رو داره؟
مثل اینکه در موسسه کاسپین بهشهر آتش سوزی شده - یک سایت زده مردم اینکارو کردند یک سایت دیگه زده پاساز کاسپین به دلیل سیم های برق اتش گرفته و ارتباطی به موسسه نداشته
با سپاس

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
پرداخت سود بالا و غیر عادی به سپرده گذاران/ ورشکستگی آینده بانک آینده را تهدید می کند؟

http://bankemardom.ir/1396/02/06/57868/

بنا به این گزارش نرخ سود سپرده ( روز شمار) در صورت دریافت ماهانه تا ۲۲/۵ درصد و در صورت دریافت به صورت سه ماهه تا ۲۵ درصد افزایش یافته است .انتشار این خبر باعث شد تا موجی از متقاضیان که به طور عمده میزان سپرده هایشان کمتر از صد میلیون تومان است برای سپرده گذاری و دریافت سود غیر معمول به بانک آینده هجوم بیاورند
سایت بانک مردم موضوعش رو ویرایش کرد
شده این : استقبال سپرده‌گذاران از بانک آینده

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
با اینکه دوست دارم بانک مرکزی سود بانک ها رو کنترل و به سطح معقول برسونه . اما وضعیت تمام بانکها کما بیش شبیه همه . اینکه بعضی افراد وضعیت یه بانک رو وخیم نشون میدن اونم بر اساس سودی که باز می دونیم همه بانک ها کمابیش همونقدر سود میدن این تفکر رو برا خواننده ایجاد می کنه که با هدف غرض ورزانه و صرفا بخاطر امیال شخصی سعی در تخریب یک بانک رو داره . در هر صورت احتمال هست هر بانکی ور شکسته بشه اما ورشکستگی بانکی که نزدیک به دو میلیون سپرده گذار داره و خود اون سپرده گذاران هم مطمئنا با چند نفر در ارتباط هستن بدون هزینه برای سیستم بانکی کشور نیست و این هزینه گریبان گیر **** بانکی کشور خواهد شد. همین ورشکستگی موسسه کاسپین که موقع مجوز دادنش هم اما اگه زیاد داشت نتیجه اش شده این که خیلی ها دیگه به جز بانک دولتی اعتمادی به بانکی ندارن. خیلی از این موارد رو در اطرافیانم شاهد هستم و افرادی که بالای 500 تومن سپرده دارن اصلا طرف بانک های خصوصی نمی رن. دقیقا پس از ورشکستگی موسسه کاسپین. دیگه ورشکسته شدن یه بانک اون قبح همیشگی ورشکسته نشدن بانک ها رو میشکنه و اعتماد بسیار به بانک های خصوصی کم میشه.

بجای اظهار نظر بر اساس حدسیات یا غرض ورزی های شخصی. اگه خبر واقعی و بر اساس استدلال درست دارید که وضعیت بانک ها چگونه هست بگید. اینکه الکی جو سازی کنید رو همه بلدن. دردی رو هم دوا نمی کنه صرفا باعث میشه افراد تازه وارد گیج بشن و نتونن اخبار درست رو از شایعه تشخیص بدن.

Last edited:

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
سپرده 9 ماهه الان بیشترین سود رو کدوم بانک میده؟ از یه ماه دیگه تا آخر سال پول میخوام بزارم بانک

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
n00001172-b.gif

201489164924291.jpg

دوستان کسی میدونه این حرام لقمه هایی که از بانک تات اختلاس کردن و بانک تات را منحل کردن کیا بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این حرام لقمه ها هنوز تو بانک آینده باشن باید احساس خطر کرد:cool:چون هر لحظه ممکنه پولای ملت رو بدزدن و برن خارج کشور:general208:

فعلا که بانک ملی با اختلاس ۳۰۰۰ هزار میلیاردی مدیر عملش خاوری و فرار از کشور این کارو کرد و انواع اختلاس دیگه از ملی که تو گوگل سرچ کنید فراوونه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا