بانک آینده حتی اگه مشکلی هم نداشته باشه اینقدر اینجا و همه جا شایعه پراکنی میشه که آخرش مردم شریف و همیشه در صحنه حمله میکنن واسه برداشت پول و ورشکسته میشه!!
من باشم تقسیم میکنم هم دی هم آینده که اگه سودو یکیشون آورد پایین بزارم اون یکی ، اگه روز شمار نمیخواستی بهت میگفتم برو بزار شش ماهه بانک تجارت 22 درصد با خیال راحتتردوستان برای مبلغ 150 میلیون روز شمار الان بانک دی و آینده الان 22 میدن؟؟
وضعیت دی چجوریه؟؟؟ والا اینهمه حرف و حدیث پشت آیندست آدم بخواد نخواد میترسه انقدر که حرف در میارن براش
به نظر شما دی برم یا آینده یا بانک دیگه؟
روز شمار میخوام باشه
پشتوانه اش هیچ ارگانی نیستبانک آینده پشتوانه اش چ ارگانیه؟
25% رو کجا نوشته بود؟پرداخت سود بالا و غیر عادی به سپرده گذاران/ ورشکستگی آینده بانک آینده را تهدید می کند؟
http://bankemardom.ir/1396/02/06/57868/
بنا به این گزارش نرخ سود سپرده ( روز شمار) در صورت دریافت ماهانه تا ۲۲/۵ درصد و در صورت دریافت به صورت سه ماهه تا ۲۵ درصد افزایش یافته است .انتشار این خبر باعث شد تا موجی از متقاضیان که به طور عمده میزان سپرده هایشان کمتر از صد میلیون تومان است برای سپرده گذاری و دریافت سود غیر معمول به بانک آینده هجوم بیاورند
یکم سود بیشتر ارزش استرس و قرص اعصاب رو نداره. من خودم بیخیال 1.5% سود بیشتر بانک سرمایه شدم چون به استرسش نمی ارزید. شما هم اگر به بانکی اعتماد ندارید, بیخیالش شیددوستان برای مبلغ 150 میلیون روز شمار الان بانک دی و آینده الان 22 میدن؟؟
وضعیت دی چجوریه؟؟؟ والا اینهمه حرف و حدیث پشت آیندست آدم بخواد نخواد میترسه انقدر که حرف در میارن براش
روز شمار میخوام باشه
چون مشتری های ثابت دارند که هرچقدر هم بدن بازم همونجا میمونند. مثلا یکی از اشناهای من داره سود 15% از بانک ملی میگیره ولی با این همه تفاوت بازم حاظر نیست سپردش رو ببنده, وقتی بانکی مثل ملی میبینه که هرچقدر سود بده بازم مردم حسابشون رو نمی بدند و نمیرن, دلیلی برای دادن سود بالا نداره. حالا فکر میکنی اگر بانکهای کمتر معروف بخوان سود 15% بدن کسی اونجا پول نگه میداره؟!بانکهای ملی و ملت و ... هم از پول خوششون میاد ولی چرا اینطوری سود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25% رو کجا نوشته بود؟
یکم سود بیشتر ارزش استرس و قرص اعصاب رو نداره. من خودم بیخیال 1.5% سود بیشتر بانک سرمایه شدم چون به استرسش نمی ارزید. شما هم اگر به بانکی اعتماد ندارید, بیخیالش شید
من خودم بانک آینده حساب ندارم پولی هم ندارم که بخوام از بانکی حمایت کنم ولی تجربه این چند وقت بهم ثابت کرده این مملکت هیچ حساب کتابی نداره همون بانگ ملی هم که میگن مطمئنه امکان داره پول مردم رو بالا بکشه پس به نظرم زیاد درگیر این اخبار در گوشی نشین اگرم هم براتون پولتون مهمه برا یکی دو درصد اررزش نداره انقدر استرس بکشین بذارینش بانکی که حاشیه نداره من یادمه یه مدتی پول داشتم میخواستم بذارمش بانک تو بانکهایی که پرس و جو کردم همشون تقریبا یه اندازه سود میدادن ، در ضمن شما که دارین ریسک میکنین میذارین آینده ای که شایعه پشتشه خوب بذارینش این صندوق های سرمایه گذاری بانک های مطمئن و بی حاشیه : کارآفرین ، شهر ، پاسارگاد ، حکمت ، انصار اینا همه صندوق سرمایه گذاری دارن زیر 22 درصد هم نمیدنپشتوانه اش هیچ ارگانی نیست
بانک آینده همون بانک منحل شده تات هست که به علت اختلاس منحل شد
جالبه نرخ سود را کرده 25 درصد
با دادن این سودها رسما داره ورشکستگی خودش را علنی میکنه
بانکهای ملی و ملت و ... هم از پول خوششون میاد ولی چرا اینطوری سود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25% کجا نوشته
دوستان برای مبلغ 150 میلیون روز شمار الان بانک دی و آینده الان 22 میدن؟؟
روز شمار میخوام باشه
اینجوریام نیست!!! خیلی از مردم به این اخبار اینترنتی اصلا کاری ندارند و اصلا تو این فضاها نیستند!!!! زمانی واکنش نشون میدن که یه مقام اجرایی تو تلوزیون اعلام کنه فلان جا ورشکست شده یا اختلاص شده!!! به صورت کلی مردم هنوز به بانکها اعتماد دارند و هرجا سود بیشتر میده حساب باز میکنند!!! حالا سود بیشتر رو کجا میده؟؟؟ همه جا!!! الان همشون حدود ۲۲ میدن ,حالا به روشهای مختلف,صندوق یا بلند مدت,بانک شهر ۲۲ درصد صندوق داره,هرروز هم داره حساب باز میکنه بدون تبلیغ!!! بخوای پولتم برداری اصلا کاری ندارند مثل سایر بانکها که میگن کجا میبری!!!! تجارت ۲۲ درصد ۶ ماهه,و سایر بانکها,حالا بین ۲۲ تا ۲۳ خیلی فرق هست که بشه دلیل ورشکستگی!!! تا مستقیم اسم بانکی اورده نشه, مردم هجوم نمیارن و تا الان برای هیچ بانکی این اتفاق نیفتاده,اما اگر بیفته,همگانی خواهد بود!!! بازار منتظر یه جرقه هست!!! پس احتمال داره کاری نکنند که این جرقه زده بشه!!!!!!دقیقا ، دو سه تا خبر دیگه بیاد تو این سایت ها ملت هجوم می برن. حالا جالبه کل مقاله رو هم بخونی فقط بازی با کلماته و تکرار حرفهای قبلی . دریغ از یک نکته جدید که بشه بهش استناد کرد...
راستی این 22.5 و از کجا آورد ؟
سایت بانک مردم موضوعش رو ویرایش کردپرداخت سود بالا و غیر عادی به سپرده گذاران/ ورشکستگی آینده بانک آینده را تهدید می کند؟
http://bankemardom.ir/1396/02/06/57868/
بنا به این گزارش نرخ سود سپرده ( روز شمار) در صورت دریافت ماهانه تا ۲۲/۵ درصد و در صورت دریافت به صورت سه ماهه تا ۲۵ درصد افزایش یافته است .انتشار این خبر باعث شد تا موجی از متقاضیان که به طور عمده میزان سپرده هایشان کمتر از صد میلیون تومان است برای سپرده گذاری و دریافت سود غیر معمول به بانک آینده هجوم بیاورند
![]()
![]()
دوستان کسی میدونه این حرام لقمه هایی که از بانک تات اختلاس کردن و بانک تات را منحل کردن کیا بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این حرام لقمه ها هنوز تو بانک آینده باشن باید احساس خطر کردچون هر لحظه ممکنه پولای ملت رو بدزدن و برن خارج کشور:general208: