• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
حذفش کرده ( متن تصحیح کرده) :D
نوشته بود: حساب سه ماه 25 درصد میده
البته این خبر از قول خبر گزاری رکنا نوشته
ماشالا چقدر اطلاعات به روز میدن به مردم .
اون 25 درصد که یک سال بیشتره هست . 22 درصد رو هم بعد از پایان مهلتش خبر زده
دوستان کسی میدونه این حرام لقمه هایی که از بانک تات اختلاس کردن و بانک تات را منحل کردن کیا بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این حرام لقمه ها هنوز تو بانک آینده باشن باید احساس خطر کرد:cool:چون هر لحظه ممکنه پولای ملت رو بدزدن و برن خارج کشور
یه کم به خودت استراحت بده .
در بانک تات هیچ پولی به خارج برده نشد که اینجا هم بشه

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
پشتوانه اش هیچ ارگانی نیست
بانک آینده همون بانک منحل شده تات هست که به علت اختلاس منحل شد

جالبه نرخ سود را کرده 25 درصد:eek:
با دادن این سودها رسما داره ورشکستگی خودش را علنی میکنه
بانکهای ملی و ملت و ... هم از پول خوششون میاد ولی چرا اینطوری سود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایز بزرگ ننویس
اگه حرفات درست باشه مردم بهش توجه میکنن
شما میگی آینده بده
خودت کجا پیشنهاد میدی سود 23 بده
بانک مهر اقتصاد لابد که عمرا بهت بده
من میگم یه ساله گذاشتی وقتی میبینی بقیه دارن
بیشتر میگیرن اونم تو بانک واقعی مجوز دار آتیش میگیری
دوستان پست های ایشون رو سرچ کنین
میبینین این نابغه بولد نویس
پولهاشو گذاشته بانک مهر اقتصاد
وابسته به بی قانون ترین نهاد غیر مردمی ایران
که نه تنها از بانک مرکزی مجوز نداره و به هیچ نهاد دیگه هم پاسخگو نیست مطمینا به مردم عادی هم اصلا محل نمیزاره در صورت مشکل
و هیچ تضمینی از سپرده شما به بانک مرکزی نداده
موسسات مجاز ده درصد سپرده
بانک ها بیست درصد سپرده
پیش بانک مرکزی بلوکه میشه

سود خوبی هم نمیده چون بی مدیریتی درش زیاده
و رانت و پولشویی توش بیداد میکنه
کافیه بشه قانونمند و بره زیر نظر بانک مرکزی تا ببینیم
یک شبه ورشکسته میشه و آمار اختلاسهاش در بیاد

آینده تنها دلیل سود بالاش
امسال داره سه برابر افزایش سرمایه میده
سه برابر بزرگ میشه
ریسش نمیخواد سهام مدیریتیش از دست بره داره سپرده جمع میکنه تا بازم از پول مردم
سهام جدید بخره
شده سود بالا بده میکنه اینکارو
البته داره قانون رو دور میزنه فلسفه افزایش سرمایه تعدد سهامدار و غیر انحصاری شدنه
اگه میخواست ورشکسته شه سهامشو به غیرخودی مینداخت نه خودش انصاری

ولی همگان اذعان دارن تنها بانکی که میتونه واقعا پول در بیاره آینده هست تات مال و بازار مبل و کلی شرکت صنعتی دیگه
بانک ها پولهاشون رو در آینده سپرده میکردن و سود مفت میگرفتن ( از مردم میگرفتن با سود کمتر و میدادن آینده؟!!+
دولت به بانک ها رکب زد
گفت آینده بیا من بهت وام میدم و برو پولهای بانکهای دیگه رو بده
تو ترازش نگاه کنین بدهیش همون قدر که به بانک ها کم شده به بانک مرکزی افزایش پیدا کرده
بانک های بی عرضه دیگه که از سود مفت مونده بودن
و دیدن آینده با این خوشخدمتی به بانک مرکزی
مجوز 22 رو هم گرفت
و نه تنها سود مفتشون از سپرده تو آینده پر
مردم مستقیم دارن میرن آینده و منابعشون هم کم میشه
اینجوری پیش بره
تراز مالی آینده در گزارش بعدی وحشتناک بالا میره با افزایش سرمایه سه برابری و بزرگ شدنش
واسه همین بانک های دولتی دماغ سوخته و خصوصی بی عرضه دارن برای آینده میزنن

ولی با همه اینها من از آینده دفاع نمیکنم
از سود خودم دفاع میکنم
انصاری شارلاتانه خرش از پل بگذره سودارو میاره پایین
من خودم ترسو هم هستم

سفارش من
دوستان هر چند روز یه بار هر کسی گذرش به آینده افتاد آمار جدید بگیره
کی سودها رو میاره پایین و اینکه کف سپرده برای تغییر نکردن سود چقدره
یا اگه پایاش قطع شد یا کارت شتابیش زود گزارش بدین
بریم پولمونو ور داریم

با اینکه طبق گزارشات بورسی تایید حسابدار معتمد بورس
آینده تا همین جاش و قبل از این سپرده گیری عظیم
سود ده بود
حدودی از ده پانزده بانک دیگه وضعش بهتر بود تو بورس
ایران زمین هم که گندش در اومد مدیرعاملش بدهکار کلان سرمایه هست

ملی بالای بیست روزشمار ۱۸ میده
بالای ده ملیارد 22ملت و تجارت که عددی نیستن جلوی ملی مطمین باش بیشتر میدن
کجایی عامو مهر اقتصاد بیست درصد یا هجده درصد.
حرص نخور پولاتو در آر بزار ملی هجده درصدی

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود دوستان
عقل حکم می‌کنه که پول‌هاتون رو در یک‌جا سرمایه‌گذاری نکنید،‌ چرا که در چشم‌ بر هم زدنی ممکن هست کل سرمایه‌تون غیر‌قابل‌دسترس باشه.

بنده توی این سال جدید توصیه ای که بع بعضی اقوام داشتم این بوده:
یک‌چهارم سرمایه‌شون رو بذارن بانک آینده 22 درصد روزشمار یا 23 یکساله
یک‌چهارم رو بذارن موسسه اعتباری کوثر یک‌ساله 21 درصد (در بعضی شرایط 20 درصد) (یا موسسه اعتباری ملل)
یک‌چهارم رو توی بانک ملی روزشمار سپرده‌گذاری کنن (18 درصد روزشمار بالای 20 میلیون)
و یک‌چهارم باقی‌مانده رو بذارن توی صندوق های سرمایه گذاری با ضمانت نقد شوندگی بانک های دولتی معتبر

البته برای اشخاصی که از بورس سردرمیارن، اون مناسب‌تر هست ولی خب ریسک داره

نکته بعدی در خصوص موسسه اعتباری کاسپین:
بنده در همون اوایل که اعلام شد این موسسه مجوز گرفته توی شعبش حاضر شدم و خبری از نام " کاسپین " ندیدم. مردم اکثرا داشتن سپرده‌گذاری می‌کردن اون هم بدون هیچ‌گونه اطلاعی از جریان یا حتی شک بردن به قضایای پشت پرده، واقعا برام عجیبه که چطور کسی چندین میلیون یا حتی میلیارد پولش رو میذاره جایی که خبر نداره اون کجا هست!
معمولا بعد از صدور مجوز، همزمان تابلوها عوض میشن و تمامی اموال و فرم ها و تشکیلات و ATM ها هم با نام جدید ظاهر میشن ولی در خصوص "فرشتگان" و "کاسپین" اینطور نبود، بعد از گذشت نیمی از سال - تقریبا - تابلوهای کاسپین به جای فرشتگان نشست و دفترچه های فرشتگان هم به کاسپین تغییر یافت ولی کماکان اموال و اطلاعات و شواهد همون فرشتگان قبلی رو نشون می‌داد. به دوستان توی گروه "فرصت‌های سرمایه‌گذاری" از همون روز اول مجوز گرفتن کاسپین تذکر دادم که تعاونی فرشتگان و ... ربطی به موسسه کاسپین ندارن و دارن غیرمجاز کار می‌کنن ولی هیچکدوم گوش ندادن و سپرده های کلانی رو اونجا خوابوندن و حتی انگ‌های مختلفی رو نسبت به بنده روا داشتن که جاشون اینجا نیست... در هر صورت همه چیز مشخص بود که کاسپین هنوز یک ریال هم از مردم دریافت نکرده و حتی مجوز افتتاح حساب هم نداره و تمام تابلوها و دفترچه ها و ... جعلی هست... نامه هایی هم که گفتن با حضور مقام قضایی تابلوها تعویض شدن و تصویرش دست به دست می شد وجود داشت، منتها مردم اطلاع نداشتن که کار انحلال تعاونی های 8 گانه انجام نشده و حتی دارن سر پلیس امنیت هم ...
ماجرای زیرنویس تلویزیونی کاسپین هم ربطی به این تعاونی ها نداشت و صاحبان تعاونی ها و البته بازیگوشی اعضای مشترک تعاونی ها و موسسه تازه تشکیل شده کاسپین، مردم رو بد گول زده بودن تا سپرده های کلانی توی همین تعاونی ها - بخصوص فرشتگان - جمع بشه و ...
فرشتگان و 7 تعاونی دیگه در حالی که هنوز هم دارن فعالیت می‌کنن - با نام موسسه اعتباری کاسپین - هیچ گونه مجوزی ندارن، همه اونها منحل هم شدن، یعنی در اصل وجود خارجی ندارن و دارن سرمایه مردم رو دریافت می‌کنن. غیرمجازها تکلیفشون روشن هست ولی این تعاونی ها، نه تنها مجاز نیستن بلکه کلا منحل شده هستن و با جعل عنوان دارن خودشون رو تحت یه موسسه دیگه به مردم معرفی می‌کنن. بارها این موارد رو عرض کردم قبلا - هرچند اینجا دست و پا شکسته عرض کردم ولی همین مطلب هم کمی تا قسمتی مشکلات رو نشون میده - پس موسسه کاسپینی که هنوز به صورت قانونی تشکیل نشده نمی‌تونسته که هیچ حسابی رو افتتاح کنه و پولی رو دریافت. مشکلات قضایی و امنیتی و بانکی هم بخاطر همین توی این جریان بیش از پیش داره مطرح میشه...

...........................
همین الان تعاونی اعتبار وحدت - بدون اجازه بانک مرکزی و بدون هماهنگی با موسسه اعتباری توسعه - تابلوهاش رو به موسسه اعتباری توسعه (در حال انتقال) تعویض کرده، با تماس با بانک مرکزی و موسسه توسعه متوجه شدم هیچ‌گونه هماهنگی نشده و این کارشون غیرقانونی هست. پس اینجا هم باید احساس خطر کرد چرا که وحدت یک تعاونی هست و مجوز نداره - هرچند سالیان سال هست که بدون مشکل کارش رو انجام داده و شاید از این به بعد هم بده - ولی در کل با این اقدام موجب ایجاد مشکلات شدیدتری در آینده ای نزدیک میشه.
اپراتور موسسه توسعه پشت تلفن گفتن که این تعاونی فقط صحبت های اولیه ای داشته و نه توافقی شده و نه تفاهم نامه ای صورت گرفته...
کلا عجله این موسسه در تعویض تابلوها هم به خاطر این بود که دو روز قبل از تعویض تابلو ها توی برنامه شبکه یک سیما، آقایی به نام کمره ای عنوان کردن که هر موسسه ای توی کشور با نام آرمان داره فعالیت میکنه غیرمجاز هست و هرکسی حساب داره بره و ببنده... البته توی این برنامه بحث سر کاسپین و البرز ایرانیان بود ولی خب چون وحدت هم مثل البرز ایرانیان تحت نام آرمان داشت فعالیت میکرد شامل اون میشد.
توی این برنامه اعتراض سپرده گذاران موسسه اعتباری کاسپین - بخوانید فرشتگان - و تعاونی اعتبار البرز ایرانیان - بخوانید آرمان - نشون داده شد و درباره اون بحث شد.

..............
در خصوص بانک آینده هم - علی‌رغم اینکه بنده هم اونجا حساب دارم - و ... تحقیقاتی انجام می‌دم و همینجا نتایجش رو - در صورت استقبال - خدمتتون عرض می‌کنم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام به دوستان

امروز مراجعه کردم به موسسه نور برای تمدید سپرده ای که داشتم که مبلغشم بالا بود اما گفتن همه سپرده ها شده یکساله 20 درصد و منم مجبور شدم فعلا بذارم توی حساب کوتاه مدتی که به کارت شتابم متصل هست که خوبیش اینه که میشه با کارتش کل مبلغ رو از حساب کشید اما برام جالب بود که موسسه نور همیشه سود های بهتری حتی نسبت به بانک آینده میداد اما اصلا بدون هیچ اصراری که پولت رو نبر یا سپرده کن با سود بهتر از بانک آینده گفت در همان کلام اول که یا 20 درصد با نمیخوای ببر منم الان دقیقا نمیدونم مبلغ رو ببرم چه بانکی گویا بانک آینده بهتره که یکساله 23 میده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان وضعيت بانك گردشگرى چطور هست؟
خطرناكه يا نه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان گرامی کسی هست از بانک انصار خبر داشته باشه و ایا وابسته به **** هست وسود چند درصد می دهد

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

javadiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام، من حدود 23 فروردین توی بانک آینده حساب روزشمار باز کردم ولی آخر فروردین سودی برام واریز نکردن. یعنی 23 ام هر ماه سود رو به حسابم واریز میکنن؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام، من حدود 23 فروردین توی بانک آینده حساب روزشمار باز کردم ولی آخر فروردین سودی برام واریز نکردن. یعنی 23 ام هر ماه سود رو به حسابم واریز میکنن؟
بله

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به دوستان

امروز مراجعه کردم به موسسه نور برای تمدید سپرده ای که داشتم که مبلغشم بالا بود اما گفتن همه سپرده ها شده یکساله 20 درصد و منم مجبور شدم فعلا بذارم توی حساب کوتاه مدتی که به کارت شتابم متصل هست که خوبیش اینه که میشه با کارتش کل مبلغ رو از حساب کشید اما برام جالب بود که موسسه نور همیشه سود های بهتری حتی نسبت به بانک آینده میداد اما اصلا بدون هیچ اصراری که پولت رو نبر یا سپرده کن با سود بهتر از بانک آینده گفت در همان کلام اول که یا 20 درصد با نمیخوای ببر منم الان دقیقا نمیدونم مبلغ رو ببرم چه بانکی گویا بانک آینده بهتره که یکساله 23 میده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
من چند وقت پیش از نور وضعیت روزشمار رو برای افتتاح حساب سوال کردم و برای مبلغ میلبونی بالای 21 درصد سود اعلام کردند.
بالای 20 تا 30 میلیون 21درصد
30 تا 50 میلیون 22 درصد و همینطور به بالا تا 150 میلیون و بیشتر.... که نهایتش 24 درصد بود گمانم.
سودش رو هم در قالب 2 تا واریز یکی 10 درصد و یکی 11 درصد انجام میدادند.
برخوردشان هم همان طور که گفتید کمی بی ادبانه و همراه اکراه بود.

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نور شبا ندارد
در لیست اعلام شبا برای واریز سود سهام عدالت توسط دولت تنها موسسه ای بود که اسمش نبود
هنوز یکی نشدن تعاونی هاش
مشیز بیست درصد میده روزشمار
کارسازان متغیر تا 25 درصد روزشمار
اگه یکی‌ شده بودن سودها یکی بود
دوست محقق کاسپینی
من بهت سرنخ ها ی نور را دادم
اسکندری‌ زاده و فامیلش
بانک مرزی خلع اسکندری از رییسی نور
بانک مرکزی خلع باقی فامیل اسکندری از هیات مدیره چون مدرک مالی نداشتن
چهار ماهه پایا ندارن.

اینترنت بانک بزنی میره تو مشیز فقط
دوستانی که در نور سپرده دارن با سود بالای بانک ها برن بانک که خیالشون راحت باشه
اگه اختلاف سود موسسه تازه تاسیس نور که کلی حرف پشت سرش هست با بانک بالای ده درصد بود میارزید‌به ریسکش
بماند که اینم مثل کاسپین گویا هنوز درست تعاونیها منحل نشده بعد‌ از نزدیک دو سال؟! و ارسال پیامک نداره کارسازان؟!

نور به من از آینده بالای ده درصد بیشتر‌ بده یک سوم پولمو میزارم توش

ملل کوثر از‌آینده پنج درصد بیشتر‌ بدن نصف پولمو میزارم توش

در مورد نور
اونهایی که وام گرفتن مواظب باشن سند ملک با ارزش گرو نزاشسته باشن برای یه وام کم
نوریها برای‌ سند سازی جلوی حسابدار ممکنه اسناد وثیقه مردم رو ملک خودشون و سرمایه خودشون جا بزنن
در بهترین حالت شاید با سند شما وام های‌ مبلغ بالا برای خودشون بگیرن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان کسی بانک انصارحساب داره یا شرایطی ازش میدونه بفرمایید

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
صورت مالی همه بانکها ازجمله انصار تو سایت امروز تابناک زده بدنیست هرکدوم بروید ویه نگاهی به صورت مالی همه بانکها بندازید
e7106ae2374b73f088eed4802e81dabb.jpg

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
وضعیت بقیه رو توسایت تابناک ببینید
90d6b0648880205c101a2e773ab88335.jpg

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نور شبا ندارد
در لیست اعلام شبا برای واریز سود سهام عدالت توسط دولت تنها موسسه ای بود که اسمش نبود
هنوز یکی نشدن تعاونی هاش
مشیز بیست درصد میده روزشمار
کارسازان متغیر تا 25 درصد روزشمار
اگه یکی‌ شده بودن سودها یکی بود
دوست محقق کاسپینی
من بهت سرنخ ها ی نور را دادم
اسکندری‌ زاده و فامیلش
بانک مرزی خلع اسکندری از رییسی نور
بانک مرکزی خلع باقی فامیل اسکندری از هیات مدیره چون مدرک مالی نداشتن
چهار ماهه پایا ندارن.

اینترنت بانک بزنی میره تو مشیز فقط
دوستانی که در نور سپرده دارن با سود بالای بانک ها برن بانک که خیالشون راحت باشه
اگه اختلاف سود موسسه تازه تاسیس نور که کلی حرف پشت سرش هست با بانک بالای ده درصد بود میارزید‌به ریسکش
بماند که اینم مثل کاسپین گویا هنوز درست تعاونیها منحل نشده بعد‌ از نزدیک دو سال؟! و ارسال پیامک نداره کارسازان؟!

نور به من از آینده بالای ده درصد بیشتر‌ بده یک سوم پولمو میزارم توش

ملل کوثر از‌آینده پنج درصد بیشتر‌ بدن نصف پولمو میزارم توش

در مورد نور
اونهایی که وام گرفتن مواظب باشن سند ملک با ارزش گرو نزاشسته باشن برای یه وام کم
نوریها برای‌ سند سازی جلوی حسابدار ممکنه اسناد وثیقه مردم رو ملک خودشون و سرمایه خودشون جا بزنن
در بهترین حالت شاید با سند شما وام های‌ مبلغ بالا برای خودشون بگیرن

نور شبا داره،فقط فعلا در تمام بانکها قابل ارسال نیست،مشکل استعلام داره،علاوه بر این شباش از موسسه کوثر و حتی برخی بانکها دقیقتره و روز جمعه و تعطیل و بعداز ظهرها هم قابلیت دریافت داره..

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان صندوق کدوم بانکا الان بالاترین سودا رو میده؟
یکم عجله دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان صندوق کدوم بانکا الان بالاترین سودا رو میده؟
یکم عجله دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز, الان که بانکها دارن سپرده هایی با سود بالا میدن, گذاشتن پول تو صندوق منطقی نیست
- صندوق مربوط به سازمان بورس است و اگر اتفاقی برای اون بانک بیافته, به احتمال زیاد پولتون شامل صندوق ضمانت بانک مرکزی نمیشه
- برخلاف سپرده های مدت دار که دقیقا مشخص هست چقدر سود میگیرید و بانک نمیتونه سود رو کم کنه, صندوق مثل سپرده روزشمار است و همیشه باید نگران کم شدن اون باشید

Last edited:

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
سلام من اگه بخوام از حساب اینده ساز سرمایه پولم بکشم بیرون داستانش چطور میشه جریمه میشم؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من 15 پیش تو بانک ملی حساب روزشمار 18 درصد باز کردم حالا ساعت یازده شب برام پیامک آمد که به حسابم 120 تومن ریخته شده نوشته انتقالی یعنی چی من شماره حساب به کسی ندادم اگه سود پول هم باشه بیشتر از این حرفا میشه و چرا 15 روزه ریخته کسی میدونه قضیه چیه هنوز 18 درصد میده بانک ملی بالای 20 تومن؟

بالا