• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من چند وقت پیش از نور وضعیت روزشمار رو برای افتتاح حساب سوال کردم و برای مبلغ میلبونی بالای 21 درصد سود اعلام کردند.
بالای 20 تا 30 میلیون 21درصد
30 تا 50 میلیون 22 درصد و همینطور به بالا تا 150 میلیون و بیشتر.... که نهایتش 24 درصد بود گمانم.
سودش رو هم در قالب 2 تا واریز یکی 10 درصد و یکی 11 درصد انجام میدادند.
برخوردشان هم همان طور که گفتید کمی بی ادبانه و همراه اکراه بود.

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
گفته های شما درسته ام برای قبل اردیبهشت گفتند از اول اردیبهشت سودها کم شده و دیگه یکساله با هر مبلغی همان 20 درصد هست. و روزشمار هم فعلا همان 20 درصد میدیم که امکان کم شدن کوتاه مدت به 18 یا کمتر بسیار زیاد هست چیزی بود که به من گفتند رئیس شعبه و حتی با اینکه حساب من از 5 سال پیش و قدیمی هست گفتند فرقی نمیکنه.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی میدونه بانک ملی سود 18 دذرصد روزشمار تو یه مرحله واریز میکنه یا دو مرحله

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
٢ مرحله
مرحله اول تاريخ يكم ١٠ درصد و ٢ ٣ روز بعد ٨ درصد

Sent from my iPhone using Tapatalk
الان تو کارت قرضا لحسنه من بعد 15 روز 120 تومن ریخته پیامک آمده مبلغ انتقالی نمیدونم از کجا آمده آیا سود هست اما سودم باشه خیلی بیشتر از این حرفها باید میریخته نمیدونم چی هست این پولی که ریخته

hitali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
یه خبر من امروز با یکی از کارمندای بانک اینده که اشنا بود صحبت کردم گفت این سپرده ۲۲درصد با مجوز بانک مرکزی دارن باز میکنن و مشکلی نداره به‌خاطر همینه داره راحت تبلیغ میکنه گفت کف مبلغ اوردن پایین که سرمایه های خرد رو هم‌جذب کنن و همین سود بانک‌ملی با‌کف بالاتری میده میگفت با این جذب سپرده مطمینا نقدینگیشون زیادتر شده و این یعنی قدرت بانکیشون افزایش پیدا میکنه و اینکه اگه دقت کرده باشی از سال ۹۲هم‌همینو میگفتن که داره سود بالا میده و ورشکست میشه اما کماکان پابرجاست و داره سود هم میده و زیان ده نیست
در مورد خودش هم به کارمنداش داره خوب میرسه در مورد تعداد شعب هم‌گفت امسال زیادتر میکنن در بعضی شهرها

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز من خودم حساب دارم بانک آینده اما کلا ماست فروش نمیگه ماست من ترشه که
بخواد ورشکست شه عین آب خوردن اعلام میکنن و دست ماهم به جایی بند نیست
به قول دوستان اعتماد نسبی هست و تمامی بانکها میتونن ورشکست بشن و کسی هم جوابی نده خیلی راحت فقط ما بمونیم و بدبختی

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
بانک اینده تا مدیر عامل اس دکترجلال رسول اف هست یکی از بهترین های ایران در عرصه بانکداری وسرمایه دارهایی مثل علی انصاری که کل مبل ایران ویافت اباد دستش هست مطمن باشید شرایط خوبی داره

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
زمانی که دکتر رسول اف تو اقتصاد نوین هم بود این بان دوران خوبی داشت چقدر شعبه زیاد کرد
الان هم برا بانک اینده دکتر رسول اف شدیدا داره منابع جذب می کنه تا شرایط اینده به میزان مورد نظر بر ای کاربا بانکهای خارجی برسه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
الان تو کارت قرضا لحسنه من بعد 15 روز 120 تومن ریخته پیامک آمده مبلغ انتقالی نمیدونم از کجا آمده آیا سود هست اما سودم باشه خیلی بیشتر از این حرفها باید میریخته نمیدونم چی هست این پولی که ریخته
پرینت بگیر معلوم میشه چه خبره

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
بهادین هاشمی که مدیرعامل صادرات بود هم در کنار دکتر رسوال اف وعلی انصاری باعث شده وضعیت بانک اینده از لحاظ مدیریتی خوب وسود اور باشه نسبت به بانکهای دیگه اونهم تو این رکود ۴سال دولت یازدهم

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کسی میدونه بانک ملی سود 18 دذرصد روزشمار تو یه مرحله واریز میکنه یا دو مرحله
اگر مربوط به ۱۸ درصد روزشمار بود واریزی به ما هم اطلاع بده بدونیم شرایطش چطوری ایا درست واریز میکنن و چگونه؟ مکه سودبه همین شماره حساب ۱۸ درصد نمیاد که شما قرض الحسنه دادید؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اگر مربوط به ۱۸ درصد روزشمار بود واریزی به ما هم اطلاع بده بدونیم شرایطش چطوری ایا درست واریز میکنن و چگونه؟ مکه سودبه همین شماره حساب ۱۸ درصد نمیاد که شما قرض الحسنه دادید؟

دوتا کارت به من دادن یکیش کوتاه مدت یکیش قرض الحسنه گفت هشت درصد میاد تو قرض الحسنه و 10 درصد تو کوتاه مدت حالا نمیدونم این چه کاریه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوتا کارت به من دادن یکیش کوتاه مدت یکیش قرض الحسنه گفت هشت درصد میاد تو قرض الحسنه و 10 درصد تو کوتاه مدت حالا نمیدونم این چه کاریه

اگر اجباری بوده که هیچ اما اگر عمدا قرض الحسنه باز کرده که به سود پولتون سود نده جای تعجب داره!
دولتی ها با وجود اینکه کم ریسک هستن اما این مشکلاتشون رو مخه یکی سود کم میریزه یکی معلوم نیست چی میریزه!
خصوصی ها این مشکلات کمتر دارن و خدمات دهی بهتر ، همین نرم افزار بام ملی با تایپ کیبورد گوشی مشکل داره اعداد جابجا تایپ میکنه.
مقدار پولتون و تاریخ دقیق افتتاح حسابتون بگید یه حساب کتاب کنم ببینم چطوری ریختن

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
تعداد صفحاتی که دوستان در مورد بانک آینده اظهار نا امیدی کردن زیاده.
ولی مطمئن باشید اگه بانکی مثله بانک ملی هم اگر زمانی بخواد سود مثلا بالای 22 درصد بده عده ای میان ادعا میکنن بانک ملی داره ورشکست میشه ئ میخواد نقدینگی جمع کنه.
دوستان بانک آینده سود با فاصله فاحشی نسبت به بقیه بانکها نمیده. اگه صفحاتو دنبال کنید میبینید که سپه هم داره سود 20 درصد میده. ا خیلی از بانکای دیگه دارن با طرح های مختلف و اسامی دیگه/ ولی اونچیزی که برای مردم مهمه سودشه. و اونچیزی هم که مردم میگیرن پول سوده. حالا به اسامی مختلف.
دوستان درسته که احتمال ورشکستگی برای هر بانکی هست / منتها بعضیا دارن خیلی راحت در مورد ورشکستگی بانکها صحبت میکنند. مث اینکه ممد بقال سر کوچه بخواد مغازشو ببنده.
هر ورشکستگی چه بانک خصوصی چه دولتی یه هزینه ای (حالا چه هزینه مالی چه حیثیتی ) برای دولت داره. و به این سادگی که بعضی دوستان میگن بانک ورشکست نمیشه
هرچند هیچ احتمالی بعید نیست و امکان داره بانکی اعلام ورشکستگی کنه اما ترس برادر مرگه،

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
دوستان بانکی هست که 20 درصد یا بالاتر سود بده؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درپی صحبتهای دوستمون دربالا الان هم اقتصادنوین وهم قوامین ۲۲درصد یکساله دارن سودمی دهند وقراردادبازمیکنن

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
درپی صحبتهای دوستمون دربالا الان هم اقتصادنوین وهم قوامین ۲۲درصد یکساله دارن سودمی دهند وقراردادبازمیکنن

شرایطش چجوریه ؟ 22 درصد قوامین و اقتصاد نوین

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
یک توصیه برادرانه در خصوص بانک آینده:
دوستانی که سپرده عیدانه رو باز کردن ظاهرا هیچ گونه دفترچه ای دریافت نکردن و فقط به یک کارت شتابی + خدمات آنلاین و ... بسنده کردن.
دوستان عزیز تشریف ببرید شعبه و پرینت حسابتون رو بگیرید و بگید رئیس شعبه مهر و امضا کنه تا در صورتی که مشکلی پیش بیاد - که بعید می‌دونم پیش بیاد ولی برای نگرانی های شما عرض کردم - رسید بانکی داشته باشین، اگر تاکید کنید که سود روزشمار 22 درصد هم روی اون پرینت نوشته بشه بهتره ولی اینو بعید می‌دونم بنویسن.
به هرحال یک برگه + کارت بانکی + خدمات آنلاین مطلوب می‌تونه نگرانی دوستان رو تا حدودی برطرف کنه.

هرچند تاحالا نشنیدم بانکی منحل یا ورشکست بشه و امکان دسترسی به سپرده ها برای مشتریان فراهم نباشه، خصوصا اینکه شبکه بین بانکی شتاب هر لحظه میتونه حسابتون رو از طرف بانک مرکزی سویچ کنه (درصورت وجود مشکل یا مشکلاتی)
البته جمله آخر رو بنده نه تائید می‌کنم و نه تکذیب، چون از یکی از دوستان شنیدم.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
۲۲درصد یکساله هست کف مبلغ رو درپیاام بعدی فرداخدمتون عرض می کنم
الان هم اقتصاد وهم قوامین شدیدا شروع کردن به جذب سرمایه تاعقب نمونن ازدیگر بانکها تا به راندمان مورد نظر که یکی ازدوستان اون عکس راندمان گذاشته بود که می بایست برمبنای عدد۸ برسند تا قابل معامله ونقل انتقال پول با بانکهای خارجی شوند واکثربانکها پایین بودجزتعدادمحدودی که ۴تا۵تابیشترنبود
برای همین دنبال بالابردن این راندمان هستندجهت ارتباط با بانکهای خارجی
وگرنه بحث کسری پول چه میدونم کمبود منابع وورشکستگی اینها نیست
چون متاسفانه الان بحث ممکن بیفته رواین دوبانک که چون شروع به سودبالا کردن پس اینها هم فلان خواهندشد
علت فقط همان هست که عرض کردم

بالا