هشت روز بعد پول واریز شدچند روز بعد از انصراف پولتون رو دادن؟
من و دوستام و خانوداه ام حدود سیصد میلیون تومانمون رو دادیم یکی صدی 5 (البته شهرستان) دولت گرفتش گفت کارش کلاه برداری بوده از برج 8 پارسال تا الان دولت میگه داریم حساب رسی میکینم پول مردم رو بدیم اخر سر هم گفتن پولی نداره همه پولارو خودشان کشیدن بالا دست ماهم موند تو پوست گردویکی از دوستام 5 میلیون سپرده کرده پیش یه نفر ماهی 500 تومن سود میگیره که صدی ده میشه،فکر میکنم اونا شرکت هرمی باشن ،به منم پیشنهاد داده ،کسی تجربه ای نداره؟
منطقی برخورد کنید در این مواردیکی از دوستام 5 میلیون سپرده کرده پیش یه نفر ماهی 500 تومن سود میگیره که صدی ده میشه،فکر میکنم اونا شرکت هرمی باشن ،به منم پیشنهاد داده ،کسی تجربه ای نداره؟
چی هست؟ شرایطش چجوریه؟اگه بذاری تو اتوخدمت سایپا فکر کنم ۲۶ درصد میدن...
هر دو حالت رو دارهاین اتوخدمت جریانش چیه ؟ ماهیانه واریز قطعی دارن یا در سررسید میدن بعد از انصراف ؟ گویا یه مبلغ های خاصی هم باید بدین و همینطوری نیست هرچقدر خواستی بزاری سایپا
احیانا همون مکتب فرش و گلیم و گبه کرماشاهان رو میگید درسته ؟من و دوستام و خانوداه ام حدود سیصد میلیون تومانمون رو دادیم یکی صدی 5 (البته شهرستان) دولت گرفتش گفت کارش کلاه برداری بوده از برج 8 پارسال تا الان دولت میگه داریم حساب رسی میکینم پول مردم رو بدیم اخر سر هم گفتن پولی نداره همه پولارو خودشان کشیدن بالا دست ماهم موند تو پوست گردو
به همین روش 240 میلیارد تومن بالا کشیدن سرمایه 23000 خانواده رو
نکن داداش گلم
اشتباه مارو انجام نده
به بانکشم اعتمادی نیست چ برسه به شخص
شما نزول می گرفتیمن و دوستام و خانوداه ام حدود سیصد میلیون تومانمون رو دادیم یکی صدی 5 (البته شهرستان) دولت گرفتش گفت کارش کلاه برداری بوده از برج 8 پارسال تا الان دولت میگه داریم حساب رسی میکینم پول مردم رو بدیم اخر سر هم گفتن پولی نداره همه پولارو خودشان کشیدن بالا دست ماهم موند تو پوست گردو
به همین روش 240 میلیارد تومن بالا کشیدن سرمایه 23000 خانواده رو
نکن داداش گلم
اشتباه مارو انجام نده
به بانکشم اعتمادی نیست چ برسه به شخص
بیخیال این کارا بچه بازیا چیهیکی از دوستام 5 میلیون سپرده کرده پیش یه نفر ماهی 500 تومن سود میگیره که صدی ده میشه،فکر میکنم اونا شرکت هرمی باشن ،به منم پیشنهاد داده ،کسی تجربه ای نداره؟
طرح اتو خدمت هم مشکلی نداره نهایت پولتو ندن ماشین رو میدن هر ماشینی که ثبت نام کنی رو تو بازار نهایت 200 -300 زیر قیمت نو رو هوا میخرن سایپا هم شرکتی نیست که بخواد برشکست کنه و هم پولتو بالا بکشه و هم ماشینی که ثبت نام کردی رو نده به نظر من که از صندوق ها بهتره و از بانک هم سود خیلی بیشتری میده میشه به عنوان یکی دو تا ثبت نام اتو خدمت روش فکر کرد بقیه پول رو تو بانک سپرده کردسپرده زیر نظر بانک مرکزیه و تا سقف ۱۰۰ میلیون صندوق ضمانت داره حداقل در صورت مشکل میشه یقشو گرفت اما تو خودروسازی هیچ نهادی جز خودشون ضمانتی نمی کنن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایرانخودرو رو من خبر ندارم ولی سایپا خودش یک حساب توی بانک صادرات باز میکنه برای مشتری بنده با مبلغ 23 میلیون هر ماه 530 تومن به کارتم واریز میشد و پس از انصراف کلا 8 روز طول کشید که اصل پولم رو دادن در واقع بنده توی 23 تومن از بانک با سپرده 20 درصد در یک سال چیزی حدود 1760 تومن بیشتر سود گرفتمدوستانی که سرمایه گذاری کردن درمورد اتوخدمت سایپا یا ایران خودرو لطفا یه توضیح کامل ازشرایط خودشون بفرمایند چه مقدار وچه مدت پول نزد شرکت بود وچه مقدار سودداده واصل پول طی چه مدت برگشت خورد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
طرح اتو خدمت هم مشکلی نداره نهایت پولتو ندن ماشین رو میدن هر ماشینی که ثبت نام کنی رو تو بازار نهایت 200 -300 زیر قیمت نو رو هوا میخرن سایپا هم شرکتی نیست که بخواد برشکست کنه و هم پولتو بالا بکشه و هم ماشینی که ثبت نام کردی رو نده به نظر من که از صندوق ها بهتره و از بانک هم سود خیلی بیشتری میده میشه به عنوان یکی دو تا ثبت نام اتو خدمت روش فکر کرد بقیه پول رو تو بانک سپرده کرد![]()