• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یکی از دوستام 5 میلیون سپرده کرده پیش یه نفر ماهی 500 تومن سود میگیره که صدی ده میشه،فکر میکنم اونا شرکت هرمی باشن ،به منم پیشنهاد داده ،کسی تجربه ای نداره؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
یکی از دوستام 5 میلیون سپرده کرده پیش یه نفر ماهی 500 تومن سود میگیره که صدی ده میشه،فکر میکنم اونا شرکت هرمی باشن ،به منم پیشنهاد داده ،کسی تجربه ای نداره؟
من و دوستام و خانوداه ام حدود سیصد میلیون تومانمون رو دادیم یکی صدی 5 (البته شهرستان) دولت گرفتش گفت کارش کلاه برداری بوده از برج 8 پارسال تا الان دولت میگه داریم حساب رسی میکینم پول مردم رو بدیم اخر سر هم گفتن پولی نداره همه پولارو خودشان کشیدن بالا دست ماهم موند تو پوست گردو
به همین روش 240 میلیارد تومن بالا کشیدن سرمایه 23000 خانواده رو
نکن داداش گلم
اشتباه مارو انجام نده
به بانکشم اعتمادی نیست چ برسه به شخص

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
منطقی برخورد کنید در این موارد
بنظرتون دادن سود ماهیانه 10 درصد در این بازار خراب که حتی نزول هم 4-5 درصد حساب میکنن بجز کلاهبرداری میتونه باشه؟ واقعا از کجا و به چه طریقی میشه این میزان سود رو داد؟ دزدی هم بکنه نمیشه
چند ماهی میدن و به اندازه مورد نظرش که رسید الفرار
متاسفانه شرکت های اینطوری زیاد شده... و هنوز هم مردم توی قلابشون میوفتن

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
بانک صادرات ایران قصد دارد از 16 اردیبهشت ماه، آخرین مرحله از کار تعیین تکلیف و پرداخت سپرده های مشتریان تعاونی منحله میزان را آغاز کند.

به گزارش ایرنا، تعاونی اعتباری میزان اردیبهشت سال 1394 به دلیل ناتوانی در عمل به تعهدات خود و نداشتن مجوز از بانک مرکزی - به عنوان نهاد ناظر پولی - منحل و بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل تسویه موسسه با سپرده گذاران انتخاب شد.

بانک صادرات ایران در این مدت، در پنج مرحله حساب های مشتریان میزان را تا سقف 5 میلیارد ریال (500 میلیون تومان) تعیین تکلیف کرده بود.

بر اساس مصوبه هیات مدیره بانک صادرات ایران، همه سپرده گذارانی که بیش از پنج میلیارد ریال سپرده نزد تعاونی منحله میزان داشته و مراتب به تأیید کارشناسان مالی دادگستری رسیده، می توانند از روز شنبه ١٦ اردیبهشت سال جاری با در دست داشتن مدارک شناسایی و مستندات مربوط به سوابق سپرده گذاری در تعاونی منحله میزان به شعب این بانک مراجعه و نسبت به افتتاح حساب سپرده سرمایه گذاری مدت دار با شرایط مقرر توسط بانک مرکزی اقدام کنند.

بانک صادرات ایران در اطلاعیه خود تاکید کرده است: با توجه به اینکه امکان نقد شدن دارایی های انتقالی از تعاونی منحله میزان به بانک صادرات ایران در کوتاه مدت امکان پذیر نیست، بنابراین همه دارندگان سپرده های تا مبلغ ١٠ میلیارد ریال، در صورت تمایل می توانند معادل حداکثر ١٠ درصد سپرده خود را نقدی دریافت کنند.

همچنین دارندگان سپرده هایی با مبالغ بیش از ١٠ میلیارد ریال در صورت نیاز می توانند حداکثر معادل پنج درصد سپرده خود را نقدی دریافت کنند.

علاوه بر این، بانک صادرات ایران از همه سپرده گذاران قبلی و فعلی تعاونی منحله میزان خواسته است در صورت آمادگی برای خرید و یا تهاتر با املاک مازاد این بانک بر اساس قیمت کارشناسی، به دفتر شرکت سپهر ماندگار خراسان مراجعه و تقاضای خود را ارائه کنند.

با آغاز مرحله ششم تعیین تکلیف حساب های میزان، در مجموع سپرده های حدود 975 هزار نفر از سپرده گذاران گرفتار این تعاونی تعیین تکلیف شده است

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز ادم تواین مملکت از موسسه با مجوز ترس داره انوقت شما می خوای به شرکت اعتماد کنی این کار اشتباه به طورحتم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
راستی اخرعاقب ثامن الحجج چی شد کسی خبرداره
تا اونجا که زیر۱۰۰میلیون نفری ۳۵پارسیان بهشون دادوازشون امضا گرفت که تا یکسال حرفی نزنن روخبر دارم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این اتوخدمت جریانش چیه ؟ ماهیانه واریز قطعی دارن یا در سررسید میدن بعد از انصراف ؟ گویا یه مبلغ های خاصی هم باید بدین و همینطوری نیست هرچقدر خواستی بزاری سایپا

mehdihamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من امروز یکساله آینده باز کردم بهم دفترچه دادن ظاهرا میشه واریز و برداشت کرد کسی میدونه جریانش چیه؟ چون معمولا یکساله باید سودش ثابت باشه پس چطوری میشه واریز و برداشت کرد؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
این اتوخدمت جریانش چیه ؟ ماهیانه واریز قطعی دارن یا در سررسید میدن بعد از انصراف ؟ گویا یه مبلغ های خاصی هم باید بدین و همینطوری نیست هرچقدر خواستی بزاری سایپا
هر دو حالت رو داره
هم قرارداد های 3-6-9-12 ماه واریز در سررسید داره و هم پرداخت ماهیانه که مسلما در مورد اول سسود بیشتری داره

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من و دوستام و خانوداه ام حدود سیصد میلیون تومانمون رو دادیم یکی صدی 5 (البته شهرستان) دولت گرفتش گفت کارش کلاه برداری بوده از برج 8 پارسال تا الان دولت میگه داریم حساب رسی میکینم پول مردم رو بدیم اخر سر هم گفتن پولی نداره همه پولارو خودشان کشیدن بالا دست ماهم موند تو پوست گردو
نکن داداش گلم
اشتباه مارو انجام نده
احیانا همون مکتب فرش و گلیم و گبه کرماشاهان رو میگید درسته ؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
نکن داداش گلم
اشتباه مارو انجام نده
شما نزول می گرفتی

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
بیخیال این کارا بچه بازیا چیه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستانی که سرمایه گذاری کردن درمورد اتوخدمت سایپا یا ایران خودرو لطفا یه توضیح کامل ازشرایط خودشون بفرمایند چه مقدار وچه مدت پول نزد شرکت بود وچه مقدار سودداده واصل پول طی چه مدت برگشت خورد

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سپرده زیر نظر بانک مرکزیه و تا سقف ۱۰۰ میلیون صندوق ضمانت داره حداقل در صورت مشکل میشه یقشو گرفت اما تو خودروسازی هیچ نهادی جز خودشون ضمانتی نمی کنن!

Sent from my iPhone using Tapatalk
طرح اتو خدمت هم مشکلی نداره نهایت پولتو ندن ماشین رو میدن هر ماشینی که ثبت نام کنی رو تو بازار نهایت 200 -300 زیر قیمت نو رو هوا میخرن سایپا هم شرکتی نیست که بخواد برشکست کنه و هم پولتو بالا بکشه و هم ماشینی که ثبت نام کردی رو نده به نظر من که از صندوق ها بهتره و از بانک هم سود خیلی بیشتری میده میشه به عنوان یکی دو تا ثبت نام اتو خدمت روش فکر کرد بقیه پول رو تو بانک سپرده کرد ;)

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستانی که سرمایه گذاری کردن درمورد اتوخدمت سایپا یا ایران خودرو لطفا یه توضیح کامل ازشرایط خودشون بفرمایند چه مقدار وچه مدت پول نزد شرکت بود وچه مقدار سودداده واصل پول طی چه مدت برگشت خورد

ایرانخودرو رو من خبر ندارم ولی سایپا خودش یک حساب توی بانک صادرات باز میکنه برای مشتری بنده با مبلغ 23 میلیون هر ماه 530 تومن به کارتم واریز میشد و پس از انصراف کلا 8 روز طول کشید که اصل پولم رو دادن در واقع بنده توی 23 تومن از بانک با سپرده 20 درصد در یک سال چیزی حدود 1760 تومن بیشتر سود گرفتم

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
از طرح های جدید اتو خدمت کسی خبر داره ؟ الان سودشون چقدره ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
با مبلغ ۲۳ میلیون که دوستمون فرمود۵۳۰هزار یعنی سود۲۸ درصد احتمالا اون زمان که کمپین نخریدن خودرو بود وشرکتهای خودرو ساز تحت فشار بودن چون الان که من سرچ کردم دیدم قیمت هم از همون روز اول برا ماشینها مقطوع اعلام کردن ودرنتیجه سود همون چیزی میشه که ازاول قراردادبستن اما الان فکر نکنم این کارکنن احتمالا قیمت رو زمان تحویل وقیمت بازار بزنن

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
طرح اتو خدمت هم مشکلی نداره نهایت پولتو ندن ماشین رو میدن هر ماشینی که ثبت نام کنی رو تو بازار نهایت 200 -300 زیر قیمت نو رو هوا میخرن سایپا هم شرکتی نیست که بخواد برشکست کنه و هم پولتو بالا بکشه و هم ماشینی که ثبت نام کردی رو نده به نظر من که از صندوق ها بهتره و از بانک هم سود خیلی بیشتری میده میشه به عنوان یکی دو تا ثبت نام اتو خدمت روش فکر کرد بقیه پول رو تو بانک سپرده کرد ;)

والا من اون چیزی که تو تلویزیون دیدم گفتم که بحث میکردن سر اینکه ضامن نقد شوندگیش خود خودروسازها هستن و در صورت مشکل فقط با خودشون طرف هستین و میگفت این کارشون غیر قانونی هستش و مثل سپرده هستش و چطوری میخوان این مقدار سود بپردازن!

به هر حال سرمایه شماست و مختارید هر گونه صلاح میدونید سپرده کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا