• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
والا من اون چیزی که تو تلویزیون دیدم گفتم که بحث میکردن سر اینکه ضامن نقد شوندگیش خود خودروسازها هستن و در صورت مشکل فقط با خودشون طرف هستین و میگفت این کارشون غیر قانونی هستش و مثل سپرده هستش و چطوری میخوان این مقدار سود بپردازن!

به هر حال سرمایه شماست و مختارید هر گونه صلاح میدونید سپرده کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ورشکست شدن خودروسازهای وطنی،حداقل در دو سه سال آینده ، غیر ممکن هست
و در حال حاضر بحث ورشکستگی در بانک ها بیشتر سر زبان هاست
بجز اینکه سودشون رقابتی هست،مساله تحویل خودرو و سود فروشش(هرچند ناچیز باشه) هم مطرح هست
بدون سود هم بفروشی باز سود اعطائی مناسب هست

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
ورشکست شدن خودروسازهای وطنی،حداقل در دو سه سال آینده ، غیر ممکن هست
و در حال حاضر بحث ورشکستگی در بانک ها بیشتر سر زبان هاست
بجز اینکه سودشون رقابتی هست،مساله تحویل خودرو و سود فروشش(هرچند ناچیز باشه) هم مطرح هست
بدون سود هم بفروشی باز سود اعطائی مناسب هست

در این که بانکها اوعضاشون خرابه شکی نیست اما با توجه به رشتم و کارم وارتباطم با همکارانم در سایپا و پارس خودرو و ایران خودرو و کرمان موتورو اسان موتور... که تعدیل نیرو داشتن تو این چند سال و اخراج چندین کارشناس با سابقه بیش از ۱۰ سال فکر نکنم خودروسازها هم وضعیت خوبی داشته باشن.
به هر حال امیدوارم هیچ جا ورشکست نشه چه بانک چه خودرو ساز که برای سرمایه مردم مشکل پیش بیاد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در این که بانکها اوعضاشون خرابه شکی نیست اما با توجه به رشتم و کارم وارتباطم با همکارانم در سایپا و پارس خودرو و ایران خودرو و کرمان موتورو اسان موتور... که تعدیل نیرو داشتن تو این چند سال و اخراج چندین کارشناس با سابقه بیش از ۱۰ سال فکر نکنم خودروسازها هم وضعیت خوبی داشته باشن.

اوضاع همه صنایع کشور بد هست اما صنعت خودروسازی با حمایت ذاتی که هر دولتی ازش داره در کوتاه مدت ورشکسته نخواهد شد

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
سلام
الان بهترین شرایط برای 100 تومان میلیون به بالا کی خبر داره؟
ممنون

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
اگر ۲۳درصد بتونی اینده بازکنی ۸۵ هزاربیشتر بهت می دهن وفکر کنم چون یکساله هست بهتر

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بانك قوامين چقدر قابل اطمينانه؟

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
من توی ملت یه مبلغی زیر 20 میلیون دارم
طرح اوج ملت 1 کوتاه مدت
الان شانسی حسابم رو چک کرذم
من 17 ام حساب باز کردم نگاه کردم پرینت حساب رو چرا 1 برج سود ریختن ؟؟
بعد جلوی سود نوشته علی الحساب
مگه نباید همون 17 ام به 17 ام سود رو حساب کنه و بریزه {یعنی یک ماه کامل }
چون آینده دقیقا اینجوری خساب میکنه

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان وضعیت بانکهای ملت و پارسیان به چه شکل هست؟ خطر برشکستگی دارند؟

کدام بانک جدا از سود امن تر هست برای نگهداری سپرده؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
شما نزول می گرفتی
والا کاش یه ماه سود میگرفتم بعد گناه نزول خوریش رو هم قبول میکردم من همون روزی که گرفتنش پولم رو بهش دادم هزار تومن هم بم نداد
در ضمن همین سود بانکی هم تفاوتی با نزول فک نکنم داشته باشه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
وقتی که کسی وارد حرفه اقتصادی میشه بهرشکل چه دراین جهان سوم با این سازمان بورس درب وداغون مخصوصا ایران وچه کشورهای دیگه ووچه کسانی که تو بانکها سرمایه گذاری می کنن یا همین طرح اتوخدمت سایپا همش میشه حرفه اقتصادی چه کم چه زیاد پس به نظرم نزول حرف جالبی نباشه اونهم توقرن ۲۱ خنده داره .
پس بهتر این حرفها گفته نشه چون اگر وارد این حرف بشیم اینجا واین گروه جاش نیست وبحث به منطق ختم نمیشه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
در علم اقتصاد وقتی دریافت هات با پرداخت ها باهم جور درنیاد اون موقع هست که یه از اونوسرمیشه تورم یا ازاون سرمیشه ورشکستگی .البته این صحبت مال اقتصاد ازاد بدون نفت هست نه کشور ما که صندوق ذخیرملی از دلارنفتی داره وهرجا مشکل پیش اومد سرکیسه دلارشل میشه تا شرایط ارام بشه
پس مطمن باشید تا تو ایران اقتصادش براساس نفت هست هیچ گاه هیچ بانک وکارخانه بزرگ دولتی مثل خودروسازها ورشکسته نخواهند شد
البته این نظر شخصی من هست

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
والا کاش یه ماه سود میگرفتم بعد گناه نزول خوریش رو هم قبول میکردم من همون روزی که گرفتنش پولم رو بهش دادم هزار تومن هم بم نداد
در ضمن همین سود بانکی هم تفاوتی با نزول فک نکنم داشته باشه
دوست عزیز نزول یعنی تو قرار دادت بزنی که مثلا من صد تومن به تو میدم تو باید 200 تومن به من در فلان تاریخ بدی و معلوم نباشه پول کجا میره
اما در بانک ، شما بانکو وکیل خودتون میکنید که با پول کار کنه و یه سودی علی الحساب به شما بده. اینو مراجع نزول نمیدونن چون پول توی کار و اقتصاده
البته شما اگه توی قراردادتون بخث معامله و سود معامله شده پول شما نزول نیست. اما فقط بحث پوله سودی حساب میشه.
همیشه دنبال سودای نجومی نباشین. توی زمونه ای که بعضیا به بانکم اعتماد نمیکنن شما نباید به ششخص اعتماد میکردی. شما پیگیر باش شاید پولتو سریعتر زنده کردی

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان من 20 تومن دارم، میخوام بزارم بانک 20 میلیون دیگه روش وام بگیرم بعد قسط هاش رو بدم، اون 20 تومن هم دست بانک باشه و با 20 تومن بانک کار کنم، کدوم بانک شرایط خوبی داره؟

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من 20 تومن دارم، میخوام بزارم بانک 20 میلیون دیگه روش وام بگیرم بعد قسط هاش رو بدم، اون 20 تومن هم دست بانک باشه و با 20 تومن بانک کار کنم، کدوم بانک شرایط خوبی داره؟
دوست عزیز به این تاپیک سر بزن جواب میگیری :
https://forum.persiantools.com/threads/معرفی-انواع-وام-بانکی-با-بهره-مناسب.862720/

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان بانک تجارت 22% بالای 100 تومن میده ؟ مطمئنید ؟ چه طرحی هست ؟ هر ماه سود رو واریز میکنه یا در سر رسید هست ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان بانک تجارت 22% بالای 100 تومن میده ؟ مطمئنید ؟ چه طرحی هست ؟ هر ماه سود رو واریز میکنه یا در سر رسید هست ؟
بله ، پرداخت سود ماه به ماه، من چهارماهه دارم این حسابو منظم میریزه، مجدد این طرح ویژه رو گذاشته ، فرصت خوبیه برید باز کنید

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
بله ، پرداخت سود ماه به ماه، من چهارماهه دارم این حسابو منظم میریزه، مجدد این طرح ویژه رو گذاشته ، فرصت خوبیه برید باز کنید

یعنی هر ماه می تونی سود رو برداشت کنی ولی تا 6 ماه حق برداشت اصل سپرده رو نداری ؟

بالا