• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
این بانک های دولتی رو دولت نفوذ نکنه به حساب ها بزنه یارانمون رو قطع کنه ؟ الان من برای بعضی ها اعتراض یارانه ثبت میکنم طرف به خاطر داشتن یه ماشین 50 ملیونی زدن یارانشو قطع کردن.

یوهو بزنن قطع کنن بعد علتش رو بنویسن به علت داشتن اینقدر سرمایه یارانه شما قطع شده است.
فکر می کنید اگر بخوان, نمیتونند وضعیت مالی شما رو از بانکهای خصوصی دربیارن؟ الان بانکهای سوئیس هم اطلاعات حساب مشتریانشون رو در اختیار دولتهای اونا میزارن, بانکهای ما که جای خود داره

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکی جواب بده
سلام یه سوال داشتم 4 سال پیش حدودا 50 میلیونتو بانک کشاورزی با سود 20 درصد سپرده 5 ساله باز کردم الان اگه بخوام ببندم چند درصد حساب میشه حدودا 10 ماه تا پایان این 5 سال مونده چون پول لازمم اگه ببندم جریمش برای یکسال حساب میشه یا کل این مدت مدت چهار سال

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
یکی جواب بده
سلام یه سوال داشتم 4 سال پیش حدودا 50 میلیونتو بانک کشاورزی با سود 20 درصد سپرده 5 ساله باز کردم الان اگه بخوام ببندم چند درصد حساب میشه حدودا 10 ماه تا پایان این 5 سال مونده چون پول لازمم اگه ببندم جریمش برای یکسال حساب میشه یا کل این مدت مدت چهار سال
داداش مشخص نیست باید قراردادی که بهت دادن رو مطالعه کنی معمولا هر سال که میگذره رو سالیانه حساب میکنن بعد سال اخر رو به نسبت سه ماه یا شش ماه یا نه ماه گذشته باشه حساب میکنن احتمالا برا شما هم 4 سال همون سودی که گرفتی این دو ماه مابقی رو روز شمار حساب میکنن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
باید قراردادروببینی
احتمالا بعداز یکسال می تونستی بدون ضرر ببندی
چون من حساب ۵ساله داشتم که بعداز یکسال می تونستم بون ضرر ببندم حالا چه دیگه تو۲یا۳یا یا تا اخرادامه میدادم
ولی باز قراردادبایدببینی یا بروازبانک بپرس ولی چون مال ۴سال پیش شاید مثل من باشه

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
این حساب روزشمار آینده 22% با کف یک میلیون با قابلیت برداشت و واریز هنوز هست ؟
اسم طرح چیه ؟
تلفنی جواب نمیدن!

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
این حساب روزشمار آینده 22% با کف یک میلیون با قابلیت برداشت و واریز هنوز هست ؟
اسم طرح چیه ؟
تلفنی جواب نمیدن!

کوتاه مدت عیدانه
تلفنی به من که جواب دادن اکثرا بانک های دولتی تلفنی نمیگن میترسن.
شعبه های مختلف اینده تماس بگرید اگر بود شعبه مورد نظرتون حساب باز کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Eh3

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
آقا جریان این وام با اوراق بانک مسکن چیه؟ باید حتما مسکن داشته باشیم؟
(ببخشید اینجا مطرح کردم ، چون تاپیک مربوط به تسهیلات پیدا نکردم)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان الان زنگ زدم بانک سرمایه گفتم من سپرده 3 ماهم با سود 24% تموم شده..الان جریانش چیه..گفت با همون سود 24% دوباره تمدید شده.
حالا به نظرتون برم بکشم بیرون پول رو ؟ واقعا خطر ورشکستگی زیاده ؟ بیش از 70% سهام بانک برای صندوق ذخیره فرهنگیان هست..از اون لحاظ که فرهنگیان نقش مهمی تو جامعه دارن خیلی بعید هست دولت بزاره بانک سرمایه ورشکسته بشه..چون در صورت ورشکستگی صدای فرهنگیا شدیدا در میاد و آب رو آب بند نمیشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بانك دي كسي از سودش خبر داره؟

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
پارسیان 21 درصد و گردشگری 22 درصد سپرده یکساله
برای این مبلغ خوبه
دوستان پارسیان کف مبلغ داره برای این سود؟ با ۱۰ میلیون میشه این حساب رو باز کرد؟
ممنون

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
روزشمار 22 درصد با کف 50 میلیون، واریز سود هم دو مرحله ای 15 + 7 درصد
منظورتون کدوم یکی از این دو بانک روز شمار22میده ایا پارسیان روزشمار22میده
من بیشتر روز شمار به کارم میاد منتها زیاد پشت سر بانک هم نمیخوام حرف و حدیث باشه

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان الان زنگ زدم بانک سرمایه گفتم من سپرده 3 ماهم با سود 24% تموم شده..الان جریانش چیه..گفت با همون سود 24% دوباره تمدید شده.
حالا به نظرتون برم بکشم بیرون پول رو ؟ واقعا خطر ورشکستگی زیاده ؟ بیش از 70% سهام بانک برای صندوق ذخیره فرهنگیان هست..از اون لحاظ که فرهنگیان نقش مهمی تو جامعه دارن خیلی بعید هست دولت بزاره بانک سرمایه ورشکسته بشه..چون در صورت ورشکستگی صدای فرهنگیا شدیدا در میاد و آب رو آب بند نمیشه
بکش بیرون چرا روزه شک دار میگیری بیا گردشگری

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
منظورتون کدوم یکی از این دو بانک روز شمار22میده ایا پارسیان روزشمار22میده
من بیشتر روز شمار به کارم میاد منتها زیاد پشت سر بانک هم نمیخوام حرف و حدیث باشه

پارسیان روزشمار 22 درصدی نداره.
در حال حاضر بالاترین نرخ روزشمار 22 درصده که بانک آینده با کف یک میلیون و بانک دی با کف 50 میلیون داره میده

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
همونطور که ابتدای این طرح گفتم خیلی بعید هست برای بانکی مشکلی پیش بیاد ولی واقعا 2 درصد سود بیشتر به اینکه هر روز با هر خبر از این بانکدر استرس باشید نمی ارزد.
من بودم به تجارت 22 درصدی منتقل میکردم.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اگر قرار به گردشگری آوردن باشه که فرقی با سرمایه نداره،همون تجارت معتبرتره ازهردو بانک
کدال رو ببین گردشگری کلی سود کرده.رو هوا حرف نزنید .یک بانک ورشکسته رو با یک بانک خوب مقایسه نکنید

بالا