• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
صادرات و تجارت اوضاعشون خراب نيست، جو الكي نسازيد
بعضي دوستان اينجا تا پولشون تو يه بانكي باشه تعريف و تمجيد از اون بانك رو شروع ميكنن و بقيه رو تخريب ميكنن! رو چه حسابي خدا ميدونه!!

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان ما تو کشوری زندگی می کنیم که مسائل سیاسی در اولویت اول قرار داره و تقریبا هم همه چیز سیاسی شده و تقریبا خیلی از چیزا به امنیت ملی هم ربط پیدا کرده . به خاطر همین نگاه صرفا اقتصادی به چیزا ها شاید نتیجه دقیق نده به ما.
من از روزی که یادم میاد بانک تجارت جزو بانک های بزرگ و مطرح کشور بوده . حتی پدر و مادربزرگ های ما هم این بانک رو می شناسن وخیلیاشون توش حساب هم دارن . بانک تجارت هم اوایل انقلاب تاسیس شده و عمرش اندازه عمره نظامه . اینکه این بانک رو معتبر می کنه مسائل اقتصادی نیست بلکه مسائل سیاسی و امنیت ملی کشوره .
می دونیم وضع تمام بانک ها خرابه و اصولیش هستش اکثرا اعلام ورشکستگی کنن. اینکه ورشکسته نمیشن دلیلش باز بیشتر سیاسی هست. بحث اینکه کدومشون وضع اقتصادی کمتر یا بیشتر خراب تر داره ما رو دقیقا متوجه عمق ماجرا نمی کنه . بلکه مسائل سیاسی رو هم باید مد نظر قرار داد . ضمنا دلیل ضرر هنگفت بانک تجارت حسابرسی با استاندارد IFRS هستش.

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان به نظرم هیچ کدوم از بانکها اعلام برشکستگی نمیکنن و نخواهند کرد .دقیقا به خاطر اینکه دوست عزیزمون در بالا هم اشاره کرد . الان هم تقریبا چندین بانک برشکسته هستن اما به صورت تصنعی نگهشون میدارن ..من نظر شخصیم اینه که با توجه به اینکه سابقه اعلام برشکستگی بانک تا حالا وجود نداشته و اعلام برشکستگی مخاطراتی داره پس هیچ بانکی برشکسته اعلام نمیشه و بانکها همینجور ادامه خواهند داد..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
من دیروز صندوقم رو بستن و الان میخوام پولش (حدود 30 م) رو توی بانک اینده قرار بدم. با توجه به اینکه ممکنه تو هر زمانی پول برداشت کنم کدوم مورد رو پیشنهاد می کنید؟
1- انتقال تقریبا تمام موجودیم به روزشمار 22% و بازکردن سپرده اینده ساز فقط با کف مبلغ (برای روز مبادا که شاید روزشمار رو کم کردند)
2- رسوندن روزشمار 22% به بالای 10 م (برای کاهش احتمال کم کردن سود) و بازکردن سپرده اینده ساز با باقیمانده پول

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان بانک شهر 22 درصد میده، این دائمی هست یا مثل آینده کاهش پیدا میکنه؟
آینده یک طرح داره به اسم سودمند کل سود یکسال رو یکجا میده، بانک دیگه ای چنین طرحی داره؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوستان كدوم بانك ها پوز مث فروشگاه دارن كه بشه يه جا مبلغ كارت رو توش كشيد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
آینده یک طرح داره به اسم سودمند کل سود یکسال رو یکجا میده، بانک دیگه ای چنین طرحی داره؟

بانک شهر منظورتون صندوق ارمان هستش یا سپرده؟ سپرده فکر کنم اوایل اسفند طرحش بسته شد، مگه دوباره سپرده ۲۲ درصد اورده غیر صندوق؟ یه توضیحی بفرمایید

تا جایی که میدونم فقط همون اینده سودمند داره با ۲۰ درصد

Sent from my iPhone using Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
بانک شهر صندوق آرمان شهر روداره که یه دوره ۲۲ میداد و هم زمان با کاهش سود بانکی به ۲۰ رسوند و الان دوباره ره ۲۲ میده,اگر سودها کم شه ,آرمان شهر هم کم میکنه,اما معمولا صندوقها با نرخ کمتری سودشونوکاهش میدن,کفش هم ۱۰میلیون هست و الانم باز میکنند.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
درود
اون حساب کوتاه مدت 18 درصدی که پارسال باز کردیم رو خبر دارین الان چند درصد شده؟ مبلغ من متغیر بوده ولی ظاهرا هنوز همونه.
بنده اون جساب رو افزایش دادم به کف 50 کردنش 22 ... اشتیاق بود اون طرح

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من ظهری رفتم بانک تجارت یه حساب باز کردم و فردا قرار هست برم کل مبلغم رو بیارم برای سپرده گزاری 22% بانک تجارت...از کارمند هم تمام سوالات رو پرسیدم.

طرح 6 ماهه هست و هر ماه سود واریز میشه مستقیم به کارت
اگر قبل 1 ماه بخواهید اصل پولتون رو بردارید هیچ سودی بهش تعلق نمی گیره
اگر بعد از 1 ماه مثلا ماه دوم بخواهید به اصل پولتون دست بزنید دیگه 22% حساب نمیشه و 10% حساب روزشمار حساب میکنن براتون و اون 22% که ماه قبل براتون ریختن رو 10% حساب میکنن و از اصل پولتون اون 12% سود بیشتر رو کم میکنن.
امکان واریز وجه مجدد بعد از ثبت سپرده 22% دیگه ندارید..یعنی تا 6 ماه دیگه نمیشه روی اصل پولتون پولی واریز کنید
این طرح 22% برای مبالغ بالای 100 ملیون هست
این طرح فعلا ادامه داره و تاریخ خاصی برای اتمامش فعلا اعلام نشده.
بعد 6 ماه ممکن هست دوباره با همین 22% تمدید کنن ممکنم هست نکنن باید بعد از اتمام 6 ماه برید بانک و این مسئلرو جویا شید.

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
من ظهری رفتم بانک تجارت یه حساب باز کردم و فردا قرار هست برم کل مبلغم رو بیارم برای سپرده گزاری 22% بانک تجارت...از کارمند هم تمام سوالات رو پرسیدم.

طرح 6 ماهه هست و هر ماه سود واریز میشه مستقیم به کارت
اگر قبل 1 ماه بخواهید اصل پولتون رو بردارید هیچ سودی بهش تعلق نمی گیره
اگر بعد از 1 ماه مثلا ماه دوم بخواهید به اصل پولتون دست بزنید دیگه 22% حساب نمیشه و 10% حساب روزشمار حساب میکنن براتون و اون 22% که ماه قبل براتون ریختن رو 10% حساب میکنن و از اصل پولتون اون 12% سود بیشتر رو کم میکنن.
امکان واریز وجه مجدد بعد از ثبت سپرده 22% دیگه ندارید..یعنی تا 6 ماه دیگه نمیشه روی اصل پولتون پولی واریز کنید
این طرح 22% برای مبالغ بالای 100 ملیون هست
این طرح فعلا ادامه داره و تاریخ خاصی برای اتمامش فعلا اعلام نشده.
بعد 6 ماه ممکن هست دوباره با همین 22% تمدید کنن ممکنم هست نکنن باید بعد از اتمام 6 ماه برید بانک و این مسئلرو جویا شید.
تاریخ واریز سود اول هر ماه هست؟
یا تاریخی که حساب افتتاح شده؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان كدوم بانك ها پوز مث فروشگاه دارن كه بشه يه جا مبلغ كارت رو توش كشيد؟
بانکهایی که قبلا موسسه بودند این امکان را دارند مثل قوامین یا مهر اقتصاد.بقیه بانکها هم با کسر کارمزد اگر اشتباه نکنم تا سقف15میلیون

بالا