• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من گذاشتم تو قوامین روزشمار.
روزشمار اگر کسی جای خوب و مطمین سراغ داره بگه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود
بر اساس شواهد عینی بنده، بانک شهر در شعب خاص به مناسبت نیمه‌شعبان مجددا بعد از یک‌سال به صورت محدود - فقط چند روز - سپرده روزشمار 22 درصد باز می‌کنه
البته بنده اطلاعی از سلامت اقتصادی توی این بانک ندارم و دوستان ایراد نگیرن
فقط جنبه اطلاع‌رسانی داشت

Senobar58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کی از طرح اعطای وام با نام یکتا در بانک گردشگری خبر داره ؟ تو سایتش نوشته شرایطشو . به نظر جالب میاد . نظر شما چیه ؟
طرح یکتا

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
کی از طرح اعطای وام با نام یکتا در بانک گردشگری خبر داره ؟ تو سایتش نوشته شرایطشو . به نظر جالب میاد . نظر شما چیه ؟
طرح یکتا

سپرده 15 درصدی باز میکنی با پولت .. بعد از همون پول خودت 70 درصدشو بهت وام میدن با نرخ 6 درصد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
طرح یکتا
مورد خاصی نیسچند ماهی هست گزاشتن ، همونطور که دوستمون گفتن روی سپردتون بهتون 15 درصد سود میدن و 70 درصدش رو با رقم 6 درصد بهتون وام میدن ، اگر 70 درصد رو بگیرید و مجدد سپرده گزاری کنید میبینید با توجه به سود دریافتی و بهره پرداختی همون سود معمولی دیگر بانک ها رو دارن میدن بهتون

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام من حساب روز شمار 18 درصد بانک ملی باز کرذدم امروز 10 درصد ریخته چرا 8 درصد بقیش بعدا میریزن؟ کسی این حساب داره؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
آف تاپيك : دوستان ورشكسته و ورشكستگي درست هست نه بر شكسته و بر شكستگي . نميدونم ملت اين كلمات رو از كجا ميارن .
اعصابم خورد شد از بس همه غلط مينويسن. وافعا سواد عمومي داره سال به سال بيشتر به فنا ميره ....
مرسي ...
اه ...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی حساب روزشمار 18 درصد بانک ملی داره میخواستم بپرسم دقیقا 18 درصد میریزه یا کمتره؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکی جواب بده کسی سپرده روزشماره 18 درصد تو بانک ملی داره واقعال 18 درسته ؟ برای من انگار 16درصد ریخته

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یکی جواب بده کسی سپرده روزشماره 18 درصد تو بانک ملی داره واقعال 18 درسته ؟ برای من انگار 16درصد ریخته
دوست عزیز سود رو تو ۲ مرحله پرداخت میکنند. ۱۰ درصد اول و به فاصله چند روز ۸ درصد باقیماتده

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
من خودم تو تجارت 6 ماهه باز كردم و سود رو 30 هر ماه دقيق واريز كرده . آخر خرداد هم مدتش تموم ميشه . كلا تجارت , ملت و صادرات علاوه بر اينكه بانك هاي گردن كلفتي هستن به خاطر قدمت و معروفيتشون يه جوري مثل ناموس سيستم بانكي ايران مي مونن. اگه يه روزي يكي از اين بانكا زمين بخوره اونروز روزي هست كه كل سيستم بانكي ايران به فنا رفته.
به هر حال همونطور كه هممون ميدونيم اينجا ايرانه و با اينكه نميشه از هيچ چيزي 100 درصد مطمئن بود ولي از يه طرف ديگه كلي هم مصلحت انديشي غير اقتصادي و سياسي هست كه تو تصميم گيري ها در نظر گرفته ميشه مثل حمايت سفت و سخت دولت از دو كارخونه خودروسازي و چيزاي ديگه .

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آف تاپيك : دوستان ورشكسته و ورشكستگي درست هست نه بر شكسته و بر شكستگي . نميدونم ملت اين كلمات رو از كجا ميارن .
اعصابم خورد شد از بس همه غلط مينويسن. وافعا سواد عمومي داره سال به سال بيشتر به فنا ميره ....
مرسي ...
اه ...
دوست خوبم،با نظر شما بسیار موافقم ولی بهتر است خودتون هم سواد عمومی رو رعایت بفرمایید.
اعصابم خرد شد صحیح است نه اعصابم خورد شد.
با احترام،موفق باشید.

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
من خودم تو تجارت 6 ماهه باز كردم و سود رو 30 هر ماه دقيق واريز كرده . آخر خرداد هم مدتش تموم ميشه . كلا تجارت , ملت و صادرات علاوه بر اينكه بانك هاي گردن كلفتي هستن به خاطر قدمت و معروفيتشون يه جوري مثل ناموس سيستم بانكي ايران مي مونن. اگه يه روزي يكي از اين بانكا زمين بخوره اونروز روزي هست كه كل سيستم بانكي ايران به فنا رفته.
به هر حال همونطور كه هممون ميدونيم اينجا ايرانه و با اينكه نميشه از هيچ چيزي 100 درصد مطمئن بود ولي از يه طرف ديگه كلي هم مصلحت انديشي غير اقتصادي و سياسي هست كه تو تصميم گيري ها در نظر گرفته ميشه مثل حمايت سفت و سخت دولت از دو كارخونه خودروسازي و چيزاي ديگه .
این حساب هر تاریخی افتتاح بشه سودش رو همون 30 میریزن؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
امروز بانک اینده بودم و درمورد سپرده هاش سوال کردم
- سپرده روزشمار 22% هنوز باز می کنند
- سپرده 1 ساله 23% با قابلیت واریز و برداشت 21% هنوز باز می کنند
- سپرده 1 ساله 20% که کل سود 1 سال رو همون اول واریز می کنند رو گفت باز می کنند ولی معلوم بود مطمئین نیست

یک سوال هم از دوستانی که سپرده اینده ساز دارند, داشتم. به من گفت برای اینکه سپردم قابلیت واریز داشته باشه باید ماهی 20 هزار تومن به این سپردم واریز کنم (یا بصورت دستی یا اتوماتیک از حساب دیگم کم شه) برای شما هم همچین چیزی بود؟

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
من امروز آینده ساز افتتاح کردم، برای 20 میلیون ماهیانه 390 سود واریز میشه ولی اگر سود رو سالیانه بگیری میشه 5 میلیون 70 هزار تومان

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
این حساب هر تاریخی افتتاح بشه سودش رو همون 30 میریزن؟
اول هر ماه میریزن,اسفند ماه هم مثل اینکه هر شعبه ای یه جور سود ریخته,بعضی ۳۰روز کامل ,بعضی ۲۹ روز ,بعضی هم ۲۹.۵ روز

بالا