• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کدال رو ببین گردشگری کلی سود کرده.رو هوا حرف نزنید .یک بانک ورشکسته رو با یک بانک خوب مقایسه نکنید

آخرین مجمع عمومی عادی سالیانه در سال 96 گردشگری کی برگزارشد؟اصلا تشکبل شد؟اگر وضعش خوبه چقدر تقسیم سود کرده؟بانک خوب معنیش چیه؟

در وضعیت حالا اره معتبر تره .گردشگری 600 میلیارد سرمایشه 1100 میلیارد حسابرسی سال.96 هست .اما. صادرات 4700 میلیارد ضرره دارن از بورس دارن میفرستنش فرا بورس
http://www.akhbarbank.com/vdccmiqp.2bqim8laa2.html
شما اول تفاوت بورس و فرابورس و بازار پایه را متوجه بشید بعد بگین میخان بفرستند کدام بازار؟چند ماهه نماد بانک گردشگری در بورس بسته هست؟صادرات چند ماه بسته شده؟
استاندارد حسابرسیifr در گزارشات گردشگری اگر به کار گرفته بشه بنظرت چه اتفاقی میفته؟

هروقت جواب اینها را دادی،بعد جار بزنید کدام بانک از لحاظ پشتوانه و مالی قویتره؛هرچند که شما ظاهرا دانای کل هستید و همه باید مرجع تقلید بانکیشون را شما قرار بدهند و به شما اقتدا کنند
پ.ن:وقتی گفته میشه فلان بانک ضعیفتره،دلیل بر ورشکسته بودن و درشرف منحل شدن نیست،بلکه فقط ریسک سپرده گذاری را نشون میده،درضمن زمانیکه دوبانک برای یک مبلغ یک نرخ سود بدهند،مسلما اولویت با بانکی کم ریسکتر و دولتی هست،هرکسی هم تمایل داشت میتونه از سود موسسه با نرخ بالاتر استفاده کند ولی دیگه حقایق را برعکس جلوه ندهید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان كسي اينجا بانك آينده حساب باز كرده؟ آيا واقعا همون 22 درصد ميده؟ 22 درصد رو يكجا ميده يا يه 15 درصد به اضافه 7 درصد ميده؟ سود رو اول ماه ميده يا نسبت به تاريخ افتتاح حساب سود رو واريز ميكنه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تاریخ واریز سود اول هر ماه هست؟
یا تاریخی که حساب افتتاح شده؟
یکی 2 تا از بچها اینجا سپرده 22% دارند اوما میتونن جواب بدن..منم فردا اگر رفتم این سوال رو می پرسم.

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان كسي اينجا بانك آينده حساب باز كرده؟ آيا واقعا همون 22 درصد ميده؟ 22 درصد رو يكجا ميده يا يه 15 درصد به اضافه 7 درصد ميده؟ سود رو اول ماه ميده يا نسبت به تاريخ افتتاح حساب سود رو واريز ميكنه؟
بله روزشمارش که من دارم دقیقا 22% بصورت یکجا و در روز افتتاح حساب برام ریختن

• Like
Reactions: ap3

Senobar58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
22 درصد واریز میشه و سود یکجا در روز افتتاح حساب واریز میشه . حتی اگه اون روز تو جمعه افتاده باشه .

• Like
Reactions: ap3

mfpatc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون یک روز اسفند رو هم تو فروردین برای من ریخت جبران کرد ، درواقع 32 روز ریخت ، احتمالا مال شما رو هم ریخته اگه نریخته،برید شعبه بگید ، دقیق حساب کنید
با سلام
برای سپرده بنده فقط مبلغ ۱۶ هزار تومان با عنوان «تعدیل سال کبیسه» واریز شد. در حالیکه سود یک روز ۱۰۰ میلیون چیزی حدود شصت هزار تومنه. به رئیس شعبه هم که گفتم بهونه نرم افزار رو آورد که چون برای ۳۶۵ روز تنظیم شده نمیشه کاریش کرد.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بخوام برم بانک سانتاشون تا ساعت 1 هست ؟

mfpatc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان کسی میتونه لینک تلگرامی «فرصت های سرمایه گذاری» رو بفرسته.
ممنون

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان بانک آینده طرح یکساله دیگه نمیشه باز کرد؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
آخرین مجمع عمومی عادی سالیانه در سال 96 گردشگری کی برگزارشد؟اصلا تشکبل شد؟اگر وضعش خوبه چقدر تقسیم سود کرده؟بانک خوب معنیش چیه؟

شما اول تفاوت بورس و فرابورس و بازار پایه را متوجه بشید بعد بگین میخان بفرستند کدام بازار؟چند ماهه نماد بانک گردشگری در بورس بسته هست؟صادرات چند ماه بسته شده؟
استاندارد حسابرسیifr در گزارشات گردشگری اگر به کار گرفته بشه بنظرت چه اتفاقی میفته؟

هروقت جواب اینها را دادی،بعد جار بزنید کدام بانک از لحاظ پشتوانه و مالی قویتره؛هرچند که شما ظاهرا دانای کل هستید و همه باید مرجع تقلید بانکیشون را شما قرار بدهند و به شما اقتدا کنند
پ.ن:وقتی گفته میشه فلان بانک ضعیفتره،دلیل بر ورشکسته بودن و درشرف منحل شدن نیست،بلکه فقط ریسک سپرده گذاری را نشون میده،درضمن زمانیکه دوبانک برای یک مبلغ یک نرخ سود بدهند،مسلما اولویت با بانکی کم ریسکتر و دولتی هست،هرکسی هم تمایل داشت میتونه از سود موسسه با نرخ بالاتر استفاده کند ولی دیگه حقایق را برعکس جلوه ندهید
همه چیش تو کدال هست برو ببین.ببینید من فوق لیسانس مدیریت اجرایی هستم از دانشگاه علم وصنعت تو یک موسسه دولتی هم مدیرم .تاریخ عضویتم اینجا بیشتر از شماست و احتمالا سنم هم .میزان سرمایم هم بیشتر از شماست .سابقه بورس بازی و سرمایه گذاریم هم بیشتر تو همه بانک ها هم در رده ستاد اشنا دارم و اطلاعاتم کامله تو بورس رده بالا هم اشنا دارم و از وضعیت تمام بانک ها قبل اینکه بره رو کدال خبر دار میشم.شما هر جور دوست داری فکر کن و راحت باش .من اینجا با کسی کل کل نمیکنم چون اینقدر بیکار نیستم.شما ها نمیدونید چه مشکلاتی بانک اینده داره تو بورس چه بخور بخور هایی کرده سند حسابداری ساخته و کلی سند سازی کرده گندش در اومده ولی رسا نه ای نشده .شماها راحت باشین برین اینده قوامین دی بزارین حالش رو ببرین ولی اگه پولتونو خوردن نیاین اینجا نننه من غریبم راه بندازین.

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
اگه تو بورس و کدال هم سندسازی میشه پس چطور به این اطلاعات میشه اطمینان کرد؟

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
همه چیش تو کدال هست برو ببین.ببینید من فوق لیسانس مدیریت اجرایی هستم از دانشگاه علم وصنعت تو یک موسسه دولتی هم مدیرم .تاریخ عضویتم اینجا بیشتر از شماست و احتمالا سنم هم .میزان سرمایم هم بیشتر از شماست .سابقه بورس بازی و سرمایه گذاریم هم بیشتر تو همه بانک ها هم در رده ستاد اشنا دارم و اطلاعاتم کامله تو بورس رده بالا هم اشنا دارم و از وضعیت تمام بانک ها قبل اینکه بره رو کدال خبر دار میشم.شما هر جور دوست داری فکر کن و راحت باش .من اینجا با کسی کل کل نمیکنم چون اینقدر بیکار نیستم.شما ها نمیدونید چه مشکلاتی بانک اینده داره تو بورس چه بخور بخور هایی کرده سند حسابداری ساخته و کلی سند سازی کرده گندش در اومده ولی رسا نه ای نشده .شماها راحت باشین برین اینده قوامین دی بزارین حالش رو ببرین ولی اگه پولتونو خوردن نیاین اینجا نننه من غریبم راه بندازین.
ببخشید این اطلاعات و گند بالا اوردنها رو شما از کجا بهتون رسیده/ اگه بورس رو بررسی کردین و به این نتیجه رسیدید میاید لینک بدید بزرگوار؟ البته ببخشیدا اینجا همه بی سوا، غیر مدیر، بی آشنا و بی پول نیستن ، یه دوستی هم میگفت فقط افراد خاصی هستن که پولشونو رخ به رخ میکشن . . .
من بین بانک مورد نظر شما و تجارت مقایسه نمیکنم اما یه مثال میزنم . حتما شما که اینقد آشنا داری دیدی اینکه مبگن طرف اعتبار بازاری داره، این نه به معنی پولدار بودن ،بمعنی خوش حساب بودن و مطمئن بودن از نظر قول و قراره. بر عکس طرف میگن پولداره نه به معنی معتبر بودنشه. حالا خودت قضاوت کن .
بازم میگم برادر ناراحت نشو. اینجور گفتم شاید سوتفاهمت با بقیه دوستان رفع شد.

پ.ن: سابقه من بر خلاف اونچیزی که روی پروفایله کم از شما نداره.

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان حرف زیاده و اگه به این حرفا بود بانک سرمایه الان ورشکسته بود و تعطیل و همین آینده 50000 تا پست دادن که ورشکست شده و در حال شدنه و سپرده نکنید و فلان
به حرف اعتماد نکنید حرف باد هواست
کسی مدرکی چیزی داره بزاره اوکی حرفش قبول اما حرف خالی و این مدیر آشنامه اون مدیر میگه ورشکستست و اینا رو ول کنید بی فایدست
جزایر قناری هم برای منه خب کو مدرکش؟؟
من 3 میلیارد سرمایه دارم کی میتونه بگه راسته دروغه؟؟ حرف رو ول کنید زندگی روی حرف نیست که
بانک میوه فروشی نیست و بساز بفروش هم نیست که اینجوری ورشکست بشه بانکه مثلا
نمیگم کلا نمیشه اما به این راحتیام نیست

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
ببخشید این اطلاعات و گند بالا اوردنها رو شما از کجا بهتون رسیده/ اگه بورس رو بررسی کردین و به این نتیجه رسیدید میاید لینک بدید بزرگوار؟ البته ببخشیدا اینجا همه بی سوا، غیر مدیر، بی آشنا و بی پول نیستن ، یه دوستی هم میگفت فقط افراد خاصی هستن که پولشونو رخ به رخ میکشن . . .
من بین بانک مورد نظر شما و تجارت مقایسه نمیکنم اما یه مثال میزنم . حتما شما که اینقد آشنا داری دیدی اینکه مبگن طرف اعتبار بازاری داره، این نه به معنی پولدار بودن ،بمعنی خوش حساب بودن و مطمئن بودن از نظر قول و قراره. بر عکس طرف میگن پولداره نه به معنی معتبر بودنشه. حالا خودت قضاوت کن .
بازم میگم برادر ناراحت نشو. اینجور گفتم شاید سوتفاهمت با بقیه دوستان رفع شد.

پ.ن: سابقه من بر خلاف اونچیزی که روی پروفایله کم از شما نداره.
من دختر خالم یکی از مدیران بورسه دیگه سمتشو نمیگم اما کلا از وضعیت حسابداری اینا با اطلاع هست باز و بسته شدن نماد ها از زیر دست اون رد میشه .برای همین اطلاعاتی دارم که بقیه وقتی گندش در بیاد میفهمن.پشت پرده هارو میدونم چه خبره میدونم بانک اینده تا خر خره زیر قرض ساخت ایران ماله یا تات مال منطقه 22 .یک سری از دوستان کم لطفی میکنن مجبور شدم بگم یک چیزایی رو .موضوع به رخ کشیدن نبود وقتی سرمایه داری میدونی کجا بزاری که اب زیرت نره اما اگه 10 میلیون داری مهم نیست زیاد .اگه یکی یک پول کمی داره من 10 برابرش حواسم باید جمعتر باشه چی کجا میذارم که سود بگیرم .اما هر کی دوست داره هر جا بزاره پولشو به من چه ربطی داره اصلا .والا حالشو ببرین .امروز صحبت با یک بابای بود 18 میلیارد از گردشگری برده بود اینده یک کمی براش گفتم دیدم خیلی بی خبره .فهمید پولشو برگردوند از اینده .شما اگه بدونید با زدو بند داره اینده افزایش سرمایه میده .چه پولی داره تو بورس خرج میکنه بینه مدیرا که اوکی افزایش سرمایه بگیره وضع ومالیش خرابه .دی هم که همه از اختلاص بنیاد خبر دارن هم بیمه دی هم بانک دی .از چی بگم براتون اخه.
url

پدیده شاندیز رو یادتون بیارینن این زمین خوردنش مثل اونه
iran_mall31.jpg

http://saten.ir/122783/ایران-مال-بزرگترین-مرکز-تجاری-جهان-در/

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان 120 میلیون دارم میخوام اول برج بعد تو صادرات یکساله 20 درصد سپردش کنم ، نظرتون چیه؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
افزایش سرمایه بانک ارتباطی به بورس ندارد جهت اطلاع

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه تو این کشور تهمت زدن خراب کردن اماردادن شده اب خوردن الان تو انتخابات ببینید هرکس میگه من درست میگم صدتا دلیل هم میاره همشون هم فقط دروغ می گن وشعارهست ودرمورد بانکها هم همینطور هست لطفا بیاییم وتو گروه کلا دیگه صحبت از ورشکستگی بانکها نکنین .وگروه جناح مخالف وموافق نکنیم .
چون هیچ بانکی هیچ اتفاقی براش نخواهد افتادختم کلام[emoji111]فقط درمورد سود بانکها صحبت کنیم [emoji111]

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

بالا