• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
من دیروز بانک اینده بودم شعبه ازادی
با این که اخر وقت بود اما چند نفر داشتن حساب. باز میکردن
فکر کنم طرح ۲۲ درصد روز شمار تمدید شده

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
من امروز آینده ساز افتتاح کردم، برای 20 میلیون ماهیانه 390 سود واریز میشه ولی اگر سود رو سالیانه بگیری میشه 5 میلیون 70 هزار تومان
به من گفت برای اینکه سپردم قابلیت واریز داشته باشه باید ماهی 20 هزار تومن به این سپردم واریز کنم (یا بصورت دستی یا اتوماتیک از حساب دیگم کم شه) برای شما هم همچین چیزی بود؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من کل پولم رو از بانک سرمایه کشیدم بیرون و الان داخل کارت تجارتمه و قراره فردا برم تجارت برای حساب 22%...الان فردا میشه 21 امین روز اردیبهشت..به نظر شما سود من رو 21 اردیبشهت ماه بعد میریزن ؟ چجوری سود من رو میدن یا 8 روز این برج جدا میریزن و و ماه بعد هم از 31 ام ؟

الان ماه رو 31 روزه میرزن دیگه درسته ؟

Last edited:

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80
من دیروز بانک اینده بودم شعبه ازادی
با این که اخر وقت بود اما چند نفر داشتن حساب. باز میکردن
فکر کنم طرح ۲۲ درصد روز شمار تمدید شده
کلیه طرح های بانک آینده که برای فروردین بود تا انتهای اردیبهشت تمدید شده، فعلا البته، شاید دوباره هم تمدید بشه

Sent from my D6503 using Tapatalk

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
من کل پولم رو از بانک سرمایه کشیدم بیرون و الان داخل کارت تجارتمه و قراره فردا برم تجارت برای حساب 22%...الان فردا میشه 21 امین روز اردیبهشت..به نظر شما سود من رو 21 اردیبشهت ماه بعد میریزن ؟ چجوری سود من رو میدن یا 8 روز این برج جدا میریزن و و ماه بعد هم از 31 ام ؟

اصولا باید روز افتتاح حساب واریز کنند.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371

برای من که باز کردم اول هر برج سود میریزن ، این نه روز رو جدا اول برج برات میریزن و از ماه بعد اول هر برج سی و یک روزه ، فردا که باز میکنی سود بهش تعلق نمیگیره از پس فردا حسابه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
موقعی که رفتم حساب رو ببندم رئیس شعبه چقدر گفت نبند حیفه ..برای چی میخوای ببندی ؟ دیگه من حوصله نداشتم بهش بگم اقا ما با هزار بدبختی و کار پولمون رو جمع کردیم ..دیگه حوصله استرس رو ندارم...چقدر من استرس داشتم ماه قبل که برم سریع پولمو بکشم بیرون جهنمو ضرر اگر سود شد از 24 به 17.5 ..کلی هم میخواستم ضرر کنم رو سودم ولی خوب تا اخرش صبر کردم.
میخواستم اخرش بهش بگم وقتی اون باباهایی که میان هزار هزار میلیار پول رو بهشون وام میدید بدون وثیقه به ارزش اون مبلغ باید به فکر این روزهای اعتماد مردم به بانکتون هم می بودید.
چند نفر دیگه هم تو نوبت بانک بودن برای کار بانکیشون اون باباهام میگفتن بانک بی صاحابیه...هرچند مشکلی از بابت سود نداشتن و تمامشو پرداختن سر موقع.

خدایی اصلا حوصله بحث نداشتم..گفتم میخوام بزنم تو کار یه جارو رهن کنم کلشو نیاز دارم..چقدر کارمند بانک هم دنبال این بود بفهمه من برای چی میخوام پولمو بکشم بیرون تا بتونه منو منصرف کنه که منم اصلا این بحث هارو را ننداختم گفتم میخوای جایی رو رهن کنم.

دیگه اقلا استرس ندارم هر روز رئیس بی مسئولیت بانک مرکزی بیاد چرند بار ملت کنه..هرچند من خودم تا 99% مطمئنم همین بانک سرمایه هم ورشکسته نمیشه ولی من رو اون 1% هم حساب کردم.

در رابطه با بانک تجارت هم بگم که کلا فلسفه این که این بانک ورشکسته بخواد بشه کلا رو دور بریزید..مگر یک حالت اونم سقوط......که در اون حالت قبلش ادم متوجه خواهد شد.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

سلام
این حساب 22 درصدی بلندمدته یا کوتاه مدت ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوستان اين 18 درصد بانك ملي بايد حساب حتما مال همون شعبه باشه يا ما هر شعبه ديگه هم ميشه؟

mahan999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تو چرا این قدر بی تربیتی خیلی خودت گنده میبینی

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
این حرف ها رو ولش کن شما
الان قوامین و اینده و .. همه 22 درصده؟! نکنه اون اشنامون ک قوامین حساب باز کرده یوخ ضرر کنه. چون قوامین هم قبلا موسسه اعتباری یوده :general405:
۲۲درصد یکساله هست کف مبلغ رو درپیاام بعدی فرداخدمتون عرض می کنم
الان هم اقتصاد وهم قوامین شدیدا شروع کردن به جذب سرمایه تاعقب نمونن ازدیگر بانکها تا به راندمان مورد نظر که یکی ازدوستان اون عکس راندمان گذاشته بود که می بایست برمبنای عدد۸ برسند تا قابل معامله ونقل انتقال پول با بانکهای خارجی شوند واکثربانکها پایین بودجزتعدادمحدودی که ۴تا۵تابیشترنبود
برای همین دنبال بالابردن این راندمان هستندجهت ارتباط با بانکهای خارجی
وگرنه بحث کسری پول چه میدونم کمبود منابع وورشکستگی اینها نیست
چون متاسفانه الان بحث ممکن بیفته رواین دوبانک که چون شروع به سودبالا کردن پس اینها هم فلان خواهندشد
علت فقط همان هست که عرض کردم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

تکلیف 22 درصد اقتصاد نوین و قوامین رو مشخص کن کد شعبه رو هم مرحمت فرمایید

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام و درود
دوستان چرا میگین موضوع ورشکستگی بانکها درست نیست. درصورتیکه کارشناسان زیادی این موضوع رو قبول دارن.
و این همه حرف و حدیث بی جهت نیست.
همین خبرهای 4 ماه پیش یا امسال:
در گفت‌وگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بانک‌ها به ورشکستگی رسیده‌اند، فقط علنی نمی‌شود/ سرمایه سهامداران رو به نابودی است

یک کارشناس اقتصادی گفت: ضرردهی بانکهادر سه سال گذشته موجب شده تا بسیاری از کارشناسان امر در جهت ورشکستگی این نهادهای مالی کشور هشدار دهند.

********************************************************************************************************************************************************************************************
مسوول بانک مرکزی به مردم هشدار می‌دهد که همه بانک‌های مجوزدار مثل هم نیستند. مردم باید دقت کنند کدام بانک‌ها سالم‌تر عمل می‌کنند. در این شرایط پرداخت سود بالا به منزله پذیرش ریسک بالاتر است. پس نباید ملاک سرمایه‌گذاری در بانک را نرخ سود بالا بدانند.»

رئیس‌کل نهاد نظارتی بازار پول کشور به مردم هشدار داد: «بانکی که نرخ سود بالا می‌دهد نباید مردم به آن جذب شوند، باید این احتمال را بدهند که ممکن است در پس پرده ریسکی هم در کار باشد. متاسفانه مردم به هشدارها توجه نمی‌کنند، حتی شاهدیم به خاطر یک تا دو درصد سود بیشتر در موسسات غیرمجاز سرمایه‌گذاری می‌کنند و سرمایه‌شان را به خطر می‌اندازند.»

«سیف : در مورد سهامداران بازهم تاکید می‌کنم آنها باید نسبت به عملکرد مدیرانی که انتخاب می‌کنند نظارت داشته باشند و اگر مدیری در این شرایط اصرار دارد نرخ سود بالا بدهد، بدانند که در آینده نزدیک باید زیانش را بپردازند و مسوولیتش به هیچ عنوان برعهده بانک مرکزی نیست.»

http://www.mehrnews.com/news/394643...برای-سپرده-ها-فریب-سود-بالای-بانکها-را-نخورید

Last edited:

wate

Registered User
لایک‌ها
94
مسوول بانک مرکزی به مردم هشدار می‌دهد که همه بانک‌های مجوزدار مثل هم نیستند. مردم باید دقت کنند کدام بانک‌ها سالم‌تر عمل می‌کنند.
اگر مدیری در این شرایط اصرار دارد نرخ سود بالا بدهد، بدانند که در آینده نزدیک باید زیانش را بپردازند و مسوولیتش به هیچ عنوان برعهده بانک مرکزی نیست.»

راستش این دیگه از اون حرفهاست. بانکی که سالم تر عمل میکنه. همه مجوزدارها مثل هم نیستن.
مسوولیتش به هیچ عنوان برعهده بانک مرکزی نیست.

اصلا بانک مرکزی واسه چی بوجود اومده؟ یعنی بانکها تحت نظارت خودشون هستن هر غلطی خواستن میکنن
حتی سپرده مردم هم اصلا براشون مهم نیست.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان این حساب 6 ماهه 22 درصدی بانک تجارت سودش چطوری محاسبه میشه ؟
درواقع 22 درصد رو یکساله حساب میکنه اما با این تفاوت که در سررسید 6 ماهه میتونیم حساب رو ببندیم یا تمدید کنیم درسته ؟

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
سلام و درود
دوستان چرا میگین موضوع ورشکستگی بانکها درست نیست. درصورتیکه کارشناسان زیادی این موضوع رو قبول دارن.
و این همه حرف و حدیث بی جهت نیست.
همین خبرهای 4 ماه پیش یا امسال:
در گفت‌وگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بانک‌ها به ورشکستگی رسیده‌اند، فقط علنی نمی‌شود/ سرمایه سهامداران رو به نابودی است

یک کارشناس اقتصادی گفت: ضرردهی بانکهادر سه سال گذشته موجب شده تا بسیاری از کارشناسان امر در جهت ورشکستگی این نهادهای مالی کشور هشدار دهند.

********************************************************************************************************************************************************************************************
مسوول بانک مرکزی به مردم هشدار می‌دهد که همه بانک‌های مجوزدار مثل هم نیستند. مردم باید دقت کنند کدام بانک‌ها سالم‌تر عمل می‌کنند. در این شرایط پرداخت سود بالا به منزله پذیرش ریسک بالاتر است. پس نباید ملاک سرمایه‌گذاری در بانک را نرخ سود بالا بدانند.»

رئیس‌کل نهاد نظارتی بازار پول کشور به مردم هشدار داد: «بانکی که نرخ سود بالا می‌دهد نباید مردم به آن جذب شوند، باید این احتمال را بدهند که ممکن است در پس پرده ریسکی هم در کار باشد. متاسفانه مردم به هشدارها توجه نمی‌کنند، حتی شاهدیم به خاطر یک تا دو درصد سود بیشتر در موسسات غیرمجاز سرمایه‌گذاری می‌کنند و سرمایه‌شان را به خطر می‌اندازند.»

«سیف : در مورد سهامداران بازهم تاکید می‌کنم آنها باید نسبت به عملکرد مدیرانی که انتخاب می‌کنند نظارت داشته باشند و اگر مدیری در این شرایط اصرار دارد نرخ سود بالا بدهد، بدانند که در آینده نزدیک باید زیانش را بپردازند و مسوولیتش به هیچ عنوان برعهده بانک مرکزی نیست.»

http://www.mehrnews.com/news/3946433/دام-برخی-بانکداران-برای-سپرده-ها-فریب-سود-بالای-بانکها-را-نخورید
همه این موضوع رو قبول داریم فقط نظر بعضی دوستان اینه که دولت نمیزاره بانکها زمین بخورند و هواشون رو خواهد داشت. اما خودم به شخصه بخاطر 1-2% سود بیشتر ریسک نمی کنم و تو بانکهایی که مشکلات واضحه ای دارند پولم رو نمیزارم. هرچقدر هم که بگیم عضو صندوق ضمانت بانک مرکزی هستند ولی بازم درصورت بروز مشکل یکم باید بدویی تا پولت رو زنده کنی, که اون 1-2% بیشتر ارزش احتمال این استرس رو نداره

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
در نهایت هرکسی ببینه عقل خودش چی میگه . چقدر حاضر به ریسک هست و میرزه که برای 2 درصد سود بیشتر یره سراغ بانکی که ته دلش راضی نیست یا نه ؟ کل بحث ما اینه که بانک ها الان وضع اکثرشون خرابه ولی نمیشه به همین راجتی و به استناد گفته یه کارشناس اقتصادی تو اینترنت فلان بانک رو ورشکسته حساب کرد. در نهایت هر شخص خودش تصمیم گیرنده هست و در مقابل سود / زیان احتمالی اشخاص هیچ کسی مسئول نیست نه بانک مرکزی نه کاربرای این انجمن.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این حرف ها رو ولش کن شما

تکلیف 22 درصد اقتصاد نوین و قوامین رو مشخص کن کد شعبه رو هم مرحمت فرمایید
من خودم از دو شعبه قوامین پرسیدم همین حساب 22 درصدی بالای 50 میل یکساله داشتند

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان این حساب 6 ماهه 22 درصدی بانک تجارت سودش چطوری محاسبه میشه ؟
درواقع 22 درصد رو یکساله حساب میکنه اما با این تفاوت که در سررسید 6 ماهه میتونیم حساب رو ببندیم یا تمدید کنیم درسته ؟
تمدیدش که معلوم نیست تمدید بشه یا نه....هر ماه سود پول ریخته میشه به کارت...اگر مثلا امروز حساب باز کردید 21 تا اخر برج میشه 10 روز..این 10 روز رو روز اول خرداد سودش رو واریز میکنن و از اول برج بعد سود 22% سالیانه به حساب شما ماه به ماه واریز میشه

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
به من گفت برای اینکه سپردم قابلیت واریز داشته باشه باید ماهی 20 هزار تومن به این سپردم واریز کنم (یا بصورت دستی یا اتوماتیک از حساب دیگم کم شه) برای شما هم همچین چیزی بود؟
خیر

بالا