• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
هرکسی یه نظری داره و نظر هرکس محترم و قابل تامله چون بهرحال دیدگاه و تحلیل هرکسی از شرایط جامعه فرق میکنه اما نظر شخصی من اینه که هیچ بانکی نمیاد علنا اعلام ورشکستگی کنه چون این مسئله تبعاتش بحدی زیاده که اقتصاد مملکت رو فلج میکنه. وقتی بانک X اعلام ورشکستگی کنه اعتماد مردم صرفا نسبت به بانک X از بین نمیره بلکه این مسئله دامن اکثر بانکا رو میگیره.
تو این مملکت هیچی تضمینی و صد درصدی نیست. والا از این طرف خیابونم که بخوای بری اون طرف هیچ تضمینی نیست که سالم به اون طرف خیابون برسی، دیگه چه برسه به سرمایه گزاری تو بانکای مملکت
صنعت و اقتصاد این کشور یه صنعت پویا و درگردش نیست که پول بی زبون رو واردش کنی و اخرشم هیچ تضمینی نباشه که حتی اصل پول به دستت برگرده !
پس درواقع اینجا مقایسه و انتخاب ما بین " بد " و " بدتر " و " افتضاح " و ... هست و هیچ " خوب " مطلقی وجود نداره

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
نمی دونم چی بگم. مسئله اینجاست که تو خود دفترچه نوشته "در صورت پرداخت دستی اقساط, مبلغ اقساط حتما در موعد مقرر که در جدول پرداخت اقساط چاپ گردیده است, واریز گردد. در غیر اینصورت سودی برای مبلغ واریزی جدید تا سررسید بعدی در نظر گرفته نمی شود" حالا بازم اگر پستم به شعبه خورد, سوال می کنم

Senobar58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نمی دونم چی بگم. مسئله اینجاست که تو خود دفترچه نوشته "در صورت پرداخت دستی اقساط, مبلغ اقساط حتما در موعد مقرر که در جدول پرداخت اقساط چاپ گردیده است, واریز گردد. در غیر اینصورت سودی برای مبلغ واریزی جدید تا سررسید بعدی در نظر گرفته نمی شود" حالا بازم اگر پستم به شعبه خورد, سوال می کنم
شما از سه طریق می تونید افزایش موجودی انجام دهید :
از طریق دفترچه و تاریخهایی که ثبت شده معمولا یک روز قبل از واریز سود یا یک روز قبل از افتتاح حساب اونم بخاطر حساب کتاب خود بانک برای دادن سوده
راههای دوم و سوم بستگی داره به شما که اینترنت بانک آینده و سایر شماره حسابهای بانکهای دیگر رو داشته باشی
راه دوم واریز مبلغ از طریق اینترنت و سیستم پایا در بانکداری اینترنتی سایر بانکهای دیگه به شماره شبای اینده
راه سوم پرداخت اقساط از طریق اینترنت بانک اینده و از حساب کوتاه مدتی که سود به اون واریز میشه در یک روز قبل از پرداخت سود یا یک
روز قبل از افتتاح حساب .

mahan999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من خودم از دو شعبه قوامین پرسیدم همین حساب 22 درصدی بالای 50 میل یکساله داشتند
آخه شرایطش مثل اینکه فرق میکنه اول یه 15 میریزه بعدا 7 اونجا هم همینجوری یا 22 رو یکجا میریزه ؟ اقتصاد نوین چجوریه؟

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
شما از سه طریق می تونید افزایش موجودی انجام دهید :
از طریق دفترچه و تاریخهایی که ثبت شده معمولا یک روز قبل از واریز سود یا یک روز قبل از افتتاح حساب اونم بخاطر حساب کتاب خود بانک برای دادن سوده
راههای دوم و سوم بستگی داره به شما که اینترنت بانک آینده و سایر شماره حسابهای بانکهای دیگر رو داشته باشی
راه دوم واریز مبلغ از طریق اینترنت و سیستم پایا در بانکداری اینترنتی سایر بانکهای دیگه به شماره شبای اینده
راه سوم پرداخت اقساط از طریق اینترنت بانک اینده و از حساب کوتاه مدتی که سود به اون واریز میشه در یک روز قبل از پرداخت سود یا یک
روز قبل از افتتاح حساب .
مشکل اصلی من اون 20 هزار تومنی هست که گفت هر ماه اتوماتیک از عابرم کم و به اینده سازم اضافه میشه, که یکی از دوستان گفت برای ایشون همچین چیزی نبود

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
مشکل اصلی من اون 20 هزار تومنی هست که گفت هر ماه اتوماتیک از عابرم کم و به اینده سازم اضافه میشه, که یکی از دوستان گفت برای ایشون همچین چیزی نبود
شما موقع افتتاح حساب باید مبلغی را به عنوان اقساط ماهیانه (حداقل 20 هزار تومان) تعیین کنید ولی انتخاب اینکه این مبلغ اتومات از حساب عابرتون کم بشه با شماست (یعنی شما میتونید بگید خودم جور دیگه واریز میکنم مثلا نقدی و پایا و ....) و در این حالت اگر شما ماهیانه اقساط را هم پرداخت نکنید مشکلی پیش نمیاد و سود 23 درصدی سرمایه اولیه هم شاملتون میشه
سعی کنید قسمتی را که بولد کردم به کاربر شعبه بفهمونید
اگر پیشخوان مجازی دارید خودتون میتونید غیرحضوری حساب باز کنید

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
من 28 اسفند حساب آينده ساز باز كردم و سود فروردين رو 28 برام ريختن و هيچ پولي هم از حساب كارتم كسر نشد.

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
شما موقع افتتاح حساب باید مبلغی را به عنوان اقساط ماهیانه (حداقل 20 هزار تومان) تعیین کنید ولی انتخاب اینکه این مبلغ اتومات از حساب عابرتون کم بشه با شماست (یعنی شما میتونید بگید خودم جور دیگه واریز میکنم مثلا نقدی و پایا و ....) و در این حالت اگر شما ماهیانه اقساط را هم پرداخت نکنید مشکلی پیش نمیاد و سود 23 درصدی سرمایه اولیه هم شاملتون میشه
سعی کنید قسمتی را که بولد کردم به کاربر شعبه بفهمونید
کارمند بانک, حق انتخاب رو به من داده بود و از اونجایی که دیدم در نهایت قرار واریز بشه خودم گفتم اتوماتیک از کارتم بردارند, نگرانی من این بود که نکنه برای خودشون قانون دراورده باشند. الان اگر مثلا این 20 تومن رو واریز نکنم بازهم امکان واریز اونم با سود 21% دارم؟ چون کارمند بانک گفته بود "برای اینکه سپردم قابلیت واریز داشته باشه باید ماهی 20 هزار تومن به این سپردم واریز کنم"
من 28 اسفند حساب آينده ساز باز كردم و سود فروردين رو 28 برام ريختن و هيچ پولي هم از حساب كارتم كسر نشد.
تا حالا پولی بهش اضافه کردید؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
کارمند بانک, حق انتخاب رو به من داده بود و از اونجایی که دیدم در نهایت قرار واریز بشه خودم گفتم اتوماتیک از کارتم بردارند, نگرانی من این بود که نکنه برای خودشون قانون دراورده باشند. الان اگر مثلا این 20 تومن رو واریز نکنم بازهم امکان واریز اونم با سود 21% دارم؟ چون کارمند بانک گفته بود "برای اینکه سپردم قابلیت واریز داشته باشه باید ماهی 20 هزار تومن به این سپردم واریز کنم"
چرت گفته شما اگر اون 20هزار تومن را هم واریز نکنید مشکلی پیش نمیاد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
نگران نباشید مشکلی نداره .. طبق قانون حسابش باید هر ماه قسطش رو بدید ولی اعمال نمیشه مانند هزار قانون دیگه بانکی... اون اس ام اسی هم که میاد براتون میگه فسط رو بریزید جدی نگیرید

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
آخه شرایطش مثل اینکه فرق میکنه اول یه 15 میریزه بعدا 7 اونجا هم همینجوری یا 22 رو یکجا میریزه ؟ اقتصاد نوین چجوریه؟
اقتصاد نوین سوال نگرفتم .
قوامین دقیقا همینجوره 15 + 7 هس

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
چه خبر از حساب های کوتاه مدت؟
از سپرده های میان مدت سه ماهه و شش ماهه چطور؟
و بلند مدت یکسال به بالا؟
تغییری کردن؟

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
یکی بیاد بهم توضییح بده در م.م اس
چطور می تونم 10 میلیون وام قرض الحسنه بدون سود بگیرم همی فقط پولم بلاک کنن 5-6 ماه سودش بخورن راضی هستم دیگه کارمزد و سود وفلان نگیرن کسی جایی سراغ داره؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود دوستان
در خصوص طرح یک‌ساله بانک آینده 23 درصد سوال داشتم.
کف حساب چقدر باید باشه؟
اگه بعد از یک‌ماه بخوام کل پول رو از این حساب خارج کنم آیا جریمه میشم؟ چنددرصد حساب میشه؟
واریز که انجام بشه سود از 23 درصد پائین‌تر میاد؟
اگه از طریق پیشخوان افتتاح حساب کنیم،‌ دفترچه و ... رو برامون میارن اون هم بدون کارمزد!؟

سپاس

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
درود دوستان
در خصوص طرح یک‌ساله بانک آینده 23 درصد سوال داشتم.
کف حساب چقدر باید باشه؟
اگه بعد از یک‌ماه بخوام کل پول رو از این حساب خارج کنم آیا جریمه میشم؟ چنددرصد حساب میشه؟
واریز که انجام بشه سود از 23 درصد پائین‌تر میاد؟
اگه از طریق پیشخوان افتتاح حساب کنیم،‌ دفترچه و ... رو برامون میارن اون هم بدون کارمزد!؟

سپاس
کف 1 م
درمورد بستن, اونطور که خودشون گفتند 21%
23% فقط برای مبلغ اولیه هست, واریزهای بعد از اون 21% محاسبه میشن

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
کف 1 م
درمورد بستن, اونطور که خودشون گفتند 21%
23% فقط برای مبلغ اولیه هست, واریزهای بعد از اون 21% محاسبه میشن