• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
الان کدوم بانک اوضاع خوبی داره؟
سوالتون رو بهتره اینطوری بپرسید که کدوم بانک ها اوضاعشون بهتره نسبت به بقیه
که جوابش میشه همه بانک ها به غیر از این بانک های مسئله دار که حرف و حدیث پشتون زیاده نمونه ش سرمایه و قوامین
من ۲۰۰ تومن از قوامین بردم اینده قشنگ از رفتار و صحبت های رییس بانکش فهمیدم اوضاع مرتب نیست

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
صحبت از بانک قوامین و سرمایه و بانک شهر توسط دولت شد و از طرف رغیب هم بانک گردشگری
کسی نگفت اوضاعشون خرابه فقط گفتن چطوری با زد و بند به اشناهای خودی واگذار شده، جو بانکها به هم نریزید که دودش تو چشم خودمون میره، با یک جمله همه الکی هجوم بیارن
در ضمن من تو هیچ کدوم از این بانکها الان سپرده ندارم غیر از حساب و جانب بانک خاصی هم نمیگیرم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
صحبت از بانک قوامین و سرمایه و بانک شهر توسط دولت شد و از طرف رغیب هم بانک گردشگری
کسی نگفت اوضاعشون خرابه فقط گفتن چطوری با زد و بند به اشناهای خودی واگذار شده، جو بانکها به هم نریزید که دودش تو چشم خودمون میره، با یک جمله همه الکی هجوم بیارن
در ضمن من تو هیچ کدوم از این بانکها الان سپرده ندارم غیر از حساب و جانب بانک خاصی هم نمیگیرم.

برادر اتفاقا دقیقا حرفشون این بود که اوضاعش بانک قوامین بده خواستید میتونه تکرار برنامه رو چک کنید صحبت شما در مورد بانک گردشگری صادقه که اقای قالیباف مطرح کردن

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
برادر اتفاقا دقیقا حرفشون این بود که اوضاعش بانک قوامین بده خواستید میتونه تکرار برنامه رو چک کنید صحبت شما در مورد بانک گردشگری صادقه که اقای قالیباف مطرح کردن

حالا منطورش هر چی که بوده نباید تو رسانه اینطوری مطرح بشه توسط دولت یا رغیبش که صبح شنبه همه هجوم بیارن برای پولشون.
خود روحانی گفت سرمایه بانکهای دولتی دو برابر کرده این یعنی چی! یعنی دولتی ها هم مشکل دارن.
هر کدومشون یک ایرادی دارن دیگه ادمش نبوده بگه یا وقت نبوده فعلا اختلافات با هم باعث شده اسم چندتاش برده بشه
الان میرسلیم دقیقا از وضع بد بانکهای ملت و صادرات و تجارت گفت! پس همانطور که میبینید فقط قوامین نیست!!
یکم کش میدادن همه بانکها تعطیل میشد!

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
الان جهانگیری هم اعلام کرد که مردم نمیدونن بانک قوامین داره به کجا میرسه!!!
اسم بانک های سرمایه و شهر هم آرود .... قالیباف در جوابش هم بانک گردشگری مربوط به برادر جهانگیری گفت .

میرسلیم هم خطاب به روحانی گفت میدونی الان اوضاع بانک های دولتی صادرات تجارت ملت چجوریه اگه مردم بدونن سلب اعتماد میکنن . وقتشون تموم شد وگرن اسم بانک ملی هم میوردند .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
متن دقیق سخنان کاندیدا درمورد بانک ها :

جهانگیری خطاب به قالیباف :
بانک قوامین چه وضعیتی دارد من به خاطر رعایت مسائل ملی نمی‌گویم این حرفها را. شما می‌دانید در بانک شهر چه می‌گذرد؟
شما می‌دانید بانک سرمایه را به چه کسی و با چه قیمتی واگذار کرده‌اید؟ بانک سرمایه که سهامش متعلق به شهرداری بود به کسی که مفسد اقتصادی بود واگذار کردید؟

قالیباف به جهانگیری :
این همان روحیه‌ای است که 4 درصدی‌های آن خیلی پر رو هستند اگر بانکی تخلف کرده، برخورد کنید شما در دولت از جمله بانک گردشگری برادر خودتان.

میر سلیم به روحانی :
چگونه می‌توانید با این غارتگران که منابع بانکی را برده‌اند برخورد کنید؟ بانک صادرات ملت و تجارت گرفتار هستند. اگر مردم متوجه شوند سلب اعتماد خواهد شد.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بانک مرکزی باز هم اطلاعیه داد

تمام بانک ها و موسسات مجاز تحت نظارت هستند / از سپرده های مردم صیانت می شود

بانک مرکزی در دومین اطلاعیه میان‌مناظره‌ای اعلام کرد:
با توجه به وظایف و اقدامات بانک مرکزی، كليه فعاليت هاي بانك ها و موسسات اعتباری مجاز تحت نظارت بانک مرکزی است و مشكلي، سپرده سپرده گذاران محترم را تهديد نمي كند.
بانك مركزي از سه سال گذشته اقدامات نظارتی دقیق خود را در حوزه اصلاح عملیات بانک ها و شفاف سازی صورت هاي مالي شروع كرده و نسبت به واقعي كردن سودهاي بانك ها اقدامات بديعي كرده است.

Senobar58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فعلا در این شرایط که موجوده نباید جو سازیهای بی خود کرد و یک بحران فقط بخاطر حرف این و اون درست کرد .
اگه یادتون باشه ما در این چند سال بخصوص سال 90 تا 94 شرایط خیلی بدتر از این رو هم داشتیم و تحریمها پدر مملکت رو در اورده بود ولی پشت سر گذاشتیم و هیج بانکی هم ورشکسته نشد . فعلا چرخ اقصاد بعد برجام تازه جون گرفته
لطفا به این حرف ها دامن نزنید .

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
چند ده صفحه قبل هم گفتم که اقتصاد ایران دچار مرگ مغزی شده... فعلا با دستگاه به زور زندس... مگه به خاطر مناظرات بهش اشاره بشه
همه بانکها وضعشون خرابه... همه اقتصاد بیماره...
برای آینده خودتون هم شده، سرمایتون رو به اشکال مختلف پخش کنید. در بانکهای مختلف... دلار و سکه و طلا ... زمین و مسکن و ...

البته من خودم خیلی سرمایه ای ندارم. ولی سعی کردم همین 4 تا تخم مرغ که دارم رو توی یک سبد نزارم

chama

Registered User
لایک‌ها
241
درود دوستان
در خصوص طرح یک‌ساله بانک آینده 23 درصد سوال داشتم.
کف حساب چقدر باید باشه؟
اگه بعد از یک‌ماه بخوام کل پول رو از این حساب خارج کنم آیا جریمه میشم؟ چنددرصد حساب میشه؟
واریز که انجام بشه سود از 23 درصد پائین‌تر میاد؟
اگه از طریق پیشخوان افتتاح حساب کنیم،‌ دفترچه و ... رو برامون میارن اون هم بدون کارمزد!؟

سپاس
ممکن است شرایط حسابی که در پیشخوان افتتاح می کنید با شرایط حسابی که در شعبه افتتاح می شود متفاوت باشد.
قبل از افتتاح با پیشخوان تماس بگیرید و شرایط را بررسی کنید.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستای عزیز فریب حرفهای سیاسیون نخورید اولا دیدید هم روحانی وهم جهانگیری صحبت بانک کرد و در اخر گفت ما حمایتش کردیم و گفت سرمایه بانکهای دولتی دوبرابر کردیم
متوجه این صحبت شدید یعنی حمایت هزاردرصدی اونوقت به نظرتون هر بانک ممکن توایران ورشکست بشه هرگز
برا همین هم دست بانکهای خصوصی باز کردن که خودشون جذب سرمایه کنند
ودر شرایط بهتر بتونن با کشورها وبانکهای خارجی کارکنن ودولت هرزمان که گیرکرد مثل سال ۹۰ تا ۹۲ دست توجیب بانکها کن وپول برداره البته دولتی که الان دوبرابرمی گه کردیم سرمایه اش
قالیباف هم جواب داد که بانک کردشگری فلان وبهمان
پس زیاد به این حرفها توجه نکنید فقط تخریب کردن توشرایط انتخابات وگرنه هیچ بانکی به مشکل نخواهد خورد
الان پدیده رودیدید که خصوصی بود چون خواستن حلش کردن

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
اینجور باشه که هیچ بانکی امن نیست!!!! در ضمن امنیت بانکها که فقط مربوط به سپرده گزاری و سود بانکی نیست,کل بازار توسط حساب جاری همین بانکها میگرده,خوب مشکلی پیش بیاد,کاسبی و گردش مالی چی میشه!!! همین بانک ملت که اینهمه در موردش میگن,بسیاری از بازاریها باهاش کار میکنند و حساب جاری دارند,بانکی اگر نباشه,چطور میخوای سکرو بفروشی؟ چطور میخوای خونرو معامله کنی,یه مجموعه عوامل هست,بهتره مسوولین به عدم امنیت سرمایه گزاری تو مملکت پایان بدهند,درسته بانک مرکزی میخواد اشتباهات گذشترو درست کنه,اما چطوری؟ به چی قیمتی؟ این عدم امنیت اقتصادی خودش یه دشمن بزرگ برا مملکتمون هست.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اسم سپرده سودمند هستش کل سود یکسال با نرخ ۲۰ درصد فرداش واریز میکنه

برای چه بانکی هست این سپرده؟ آینده؟ شرایطش چیه؟
مسدود میکنن سپرده رو قاعدتا؟

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
وضعیت همه بانکا کم و بیش مثل همه . تنها ضرری که این حرف جهانگیری داشت اینکه که این برنامه بیننده میلیونی داره و باعث میشه پشت بانک مورد نظر حرف و حدیث ایجاد بشه. جمع کردن چنین حرفایی بسیار سخته. مخصوصا پر ببیننده ترین برنامه سال ینی مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری باشه‌ . در هر صورت در کنار صورت مالی بانک باید جو روانی رو هم حول بانک مورد نظر سنجید. این حرف نسنجیده و صرفا انتخاباتی شک الکی ایجاد کرد شکی که می تونست ایجاد نشه.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
برای چه بانکی هست این سپرده؟ آینده؟ شرایطش چیه؟
مسدود میکنن سپرده رو قاعدتا؟
-
کانال تلگرام: آخرین تغییرات سود بانکی

بانک اینده سپرده یکساله سودمند .پول و سپرده میکنید مسدود میشه فرداش سود کل یک سال با نرخ ۲۰ درصد پرداخت میکنه اما قبل از یکسال میتونید پولو‌ پس بگیرید فقط جریمشو نمیدونم بعد از یکماه چطوری حساب میکنن من قبل یک ماه بستم بدون سود و کسر ۱۰ هزار تومان کل سپردم دادن.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بانک اینده سپرده یکساله سودمند .پول و سپرده میکنید مسدود میشه فرداش سود کل یک سال با نرخ ۲۰ درصد پرداخت میکنه اما قبل از یکسال میتونید پولو‌ پس بگیرید فقط جریمشو نمیدونم بعد از یکماه چطوری حساب میکنن من قبل یک ماه بستم بدون سود و کسر ۱۰ هزار تومان کل سپردم دادن.
ممنون - اینجوری یعنی بیشتر از ۲۰٪ داره سود میده دیگه... خود سود هم میشه سپرده کرد...

دوست عزيز اسم كانال رو ميذارين من هر چي رو لينك شما كليلك ميكنم ارور ميده
ببخشید گروه هست - شماره رو بفرستید تا ادد کنم

wate

Registered User
لایک‌ها
94
متن دقیق سخنان کاندیدا درمورد بانک ها :

جهانگیری خطاب به قالیباف :
بانک قوامین چه وضعیتی دارد من به خاطر رعایت مسائل ملی نمی‌گویم این حرفها را. شما می‌دانید در بانک شهر چه می‌گذرد؟
شما می‌دانید بانک سرمایه را به چه کسی و با چه قیمتی واگذار کرده‌اید؟ بانک سرمایه که سهامش متعلق به شهرداری بود به کسی که مفسد اقتصادی بود واگذار کردید؟

قالیباف به جهانگیری :
این همان روحیه‌ای است که 4 درصدی‌های آن خیلی پر رو هستند اگر بانکی تخلف کرده، برخورد کنید شما در دولت از جمله بانک گردشگری برادر خودتان.

میر سلیم به روحانی :
چگونه می‌توانید با این غارتگران که منابع بانکی را برده‌اند برخورد کنید؟ بانک صادرات ملت و تجارت گرفتار هستند. اگر مردم متوجه شوند سلب اعتماد خواهد شد.

سلام. تو پست روز پنج شنبه من دیدگاه کارشناسان و مسولان دولت فعلی رو گفتم : از جمله :

((رئیس‌کل نهاد نظارتی بازار پول کشور به مردم هشدار داد: «بانکی که نرخ سود بالا می‌دهد نباید مردم به آن جذب شوند، باید این احتمال را بدهند که ممکن است در پس پرده ریسکی هم در کار باشد.))

حالا تو مناظره اسم بانک تجارت هم وجود داره که سود 22 درصد میده.
و امکان مشکل داشتن اینها بعید نیست.
نقل قول پست شما بخاطر توجه به مطالب کاندیداست.

بالا