الان کدوم بانک اوضاع خوبی داره؟اوضاعش خراب خرابه طوری که اقای جهانگیری تو مناظره مجبور به اعلامش شدن
الان کدوم بانک اوضاع خوبی داره؟اوضاعش خراب خرابه طوری که اقای جهانگیری تو مناظره مجبور به اعلامش شدن
سوالتون رو بهتره اینطوری بپرسید که کدوم بانک ها اوضاعشون بهتره نسبت به بقیهالان کدوم بانک اوضاع خوبی داره؟
دوستان بانک قوامین اوضاعش چطوره؟
چه بانکی با سود ۲۰درصد روزشمار میده؟
برادر اتفاقا دقیقا حرفشون این بود که اوضاعش بانک قوامین بده خواستید میتونه تکرار برنامه رو چک کنید صحبت شما در مورد بانک گردشگری صادقه که اقای قالیباف مطرح کردنصحبت از بانک قوامین و سرمایه و بانک شهر توسط دولت شد و از طرف رغیب هم بانک گردشگری
کسی نگفت اوضاعشون خرابه فقط گفتن چطوری با زد و بند به اشناهای خودی واگذار شده، جو بانکها به هم نریزید که دودش تو چشم خودمون میره، با یک جمله همه الکی هجوم بیارن
در ضمن من تو هیچ کدوم از این بانکها الان سپرده ندارم غیر از حساب و جانب بانک خاصی هم نمیگیرم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برادر اتفاقا دقیقا حرفشون این بود که اوضاعش بانک قوامین بده خواستید میتونه تکرار برنامه رو چک کنید صحبت شما در مورد بانک گردشگری صادقه که اقای قالیباف مطرح کردن
اسم بانک های سرمایه و شهر هم آرود .... قالیباف در جوابش هم بانک گردشگری مربوط به برادر جهانگیری گفت .الان جهانگیری هم اعلام کرد که مردم نمیدونن بانک قوامین داره به کجا میرسه!!!
ممکن است شرایط حسابی که در پیشخوان افتتاح می کنید با شرایط حسابی که در شعبه افتتاح می شود متفاوت باشد.درود دوستان
در خصوص طرح یکساله بانک آینده 23 درصد سوال داشتم.
کف حساب چقدر باید باشه؟
اگه بعد از یکماه بخوام کل پول رو از این حساب خارج کنم آیا جریمه میشم؟ چنددرصد حساب میشه؟
واریز که انجام بشه سود از 23 درصد پائینتر میاد؟
اگه از طریق پیشخوان افتتاح حساب کنیم، دفترچه و ... رو برامون میارن اون هم بدون کارمزد!؟
سپاس
اسم سپرده سودمند هستش کل سود یکسال با نرخ ۲۰ درصد فرداش واریز میکنه
برای چه بانکی هست این سپرده؟ آینده؟ شرایطش چیه؟
مسدود میکنن سپرده رو قاعدتا؟
-
کانال تلگرام: آخرین تغییرات سود بانکی
ممنون - اینجوری یعنی بیشتر از ۲۰٪ داره سود میده دیگه... خود سود هم میشه سپرده کرد...بانک اینده سپرده یکساله سودمند .پول و سپرده میکنید مسدود میشه فرداش سود کل یک سال با نرخ ۲۰ درصد پرداخت میکنه اما قبل از یکسال میتونید پولو پس بگیرید فقط جریمشو نمیدونم بعد از یکماه چطوری حساب میکنن من قبل یک ماه بستم بدون سود و کسر ۱۰ هزار تومان کل سپردم دادن.
ببخشید گروه هست - شماره رو بفرستید تا ادد کنمدوست عزيز اسم كانال رو ميذارين من هر چي رو لينك شما كليلك ميكنم ارور ميده
متن دقیق سخنان کاندیدا درمورد بانک ها :
جهانگیری خطاب به قالیباف :
بانک قوامین چه وضعیتی دارد من به خاطر رعایت مسائل ملی نمیگویم این حرفها را. شما میدانید در بانک شهر چه میگذرد؟
شما میدانید بانک سرمایه را به چه کسی و با چه قیمتی واگذار کردهاید؟ بانک سرمایه که سهامش متعلق به شهرداری بود به کسی که مفسد اقتصادی بود واگذار کردید؟
قالیباف به جهانگیری :
این همان روحیهای است که 4 درصدیهای آن خیلی پر رو هستند اگر بانکی تخلف کرده، برخورد کنید شما در دولت از جمله بانک گردشگری برادر خودتان.
میر سلیم به روحانی :
چگونه میتوانید با این غارتگران که منابع بانکی را بردهاند برخورد کنید؟ بانک صادرات ملت و تجارت گرفتار هستند. اگر مردم متوجه شوند سلب اعتماد خواهد شد.