• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehdihamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
طرح آینده ساز (یکساله - ۲۳ درصدی بانک آینده) تا کی تمدید شده؟
آیا هنوز امکان باز کردنش هست؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیروز زنگ زدم گفتن زمان خاصی براش تعیین نشده فعلا طرحش هست

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یعنی تا شش ماه تضمین میکنه روزشمار اینقدر بده؟
شتاب و کارت و همه چی داره؟
اتومات اینا تغییر پیدا میکنه یا ثابته؟
بالاخره پاسارگاد هم کوتاه اومد قبلا ۲۰۰ م شش ماهه ۲۰ درصد میداد!

اینو از کجا پرسیدی مطمئنی؟ تا کی باز میکنن؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اینو از کجا پرسیدی مطمئنی؟ تا کی باز میکنن؟

این و من نگفتم دوستمون از بانک پرسیدن انگار طرح های جدیدشونه، یه نفر دیگه از دوستان هم اطلاع داره، شش ماهه هم هست ، تا کی هست اطلاع ندارم.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بنظر من تا نتیجه انتخابات صبر کنید چون واقعا هنوز مشخص کی میاد روی کار ...اگه دولت فعلی موند که پبشنهاد میکنم برین همین 23 22 هایی که هست بزارین 6 ماهه یکساله اگر هم گروه رئیسی ( بخوانید دولت احمدی نژاد سابق) اومد یک مقدار ارز و سکه بخرین بقیشم بزارین روزشمار چون تا 6 ماه بعدش تورم میره بالا پول تو بانک ضرر میشه مگه سودا بشه 27 28 ...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من به عنوان سپرده گذار کاسپین، با توجه به چندین ماه بلوکه شدن سپرده و حالا قطع کامل سود سپرده در یک موسسه دارای مجوز بانک مرکزی،
توصیه ام به همه دوستان این هست که کلاً با توجه به وضعیتی که برای تعاونیها و موسسات مالی و اعتباری مثل میزان و ثامن الحجج و کاسپین اتفاق افتاد، متوجه ریسک سپرده گذاری در موسسات مالی و اعتباری (حتی دارای مجوز) باشین، چیزی مثل قمار هست، خیلی راحت ممکنه صبح بیدار شین و نه سپرده ای وجود داشته باشه و نه سودی و مجبور باشین چند ماه یا چند سال به دنبال حتی اصل پول بدوید.

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
من به عنوان سپرده گذار کاسپین، با توجه به چندین ماه بلوکه شدن سپرده و حالا قطع کامل سود سپرده در یک موسسه دارای مجوز بانک مرکزی،
توصیه ام به همه دوستان این هست که کلاً با توجه به وضعیتی که برای تعاونیها و موسسات مالی و اعتباری مثل میزان و ثامن الحجج و کاسپین اتفاق افتاد، متوجه ریسک سپرده گذاری در موسسات مالی و اعتباری (حتی دارای مجوز) باشین، چیزی مثل قمار هست، خیلی راحت ممکنه صبح بیدار شین و نه سپرده ای وجود داشته باشه و نه سودی و مجبور باشین چند ماه یا چند سال به دنبال حتی اصل پول بدوید.
سلام ماه قبل بنده رفتم سود رو میزدند مگه اینکه از این ماه این اتفاق افتاده باشه
کانال تلگرامش رو دارید شما؟
با سپاس

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام ماه قبل بنده رفتم سود رو میزدند مگه اینکه از این ماه این اتفاق افتاده باشه
کانال تلگرامش رو دارید شما؟
با سپاس
من شخصاً به شعبه مراجعه کردم، دقیقاً گفتن که از تاریخ 18 اردیبهشت به بعد، هیچ سودی واریز نمیشه حتی بصورت کاغذی و داخل دفترچه.
تلگرام موسسه: https://telegram.me/caspian_credit_institute

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
جالبه کاسپین رفته تو موسسات مجاز تو سایت بانک مرکزی

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

مؤسسه یورومانی بانک آینده را برترین تحول ساز خاورمیانه انتخاب کرد.
این نخستین بار است که یک بانک ایرانی موفق شده این عنوان را در سطح منطقه، آن هم منطقه “خاورمیانه” که برجسته‌ترین بانک‌های جهان، نظیر: HSBC، Citi Bank، Barclays،
Standard Chartered،Goldman sachs، Deutsche Bankو … در آن فعالیت می‌نمایند، را کسب نماید.

جالبه اینجا بد میگن ازش خرابش کنن اونجا تمجید میکنن، نشون میده فعلا مشکلی نداره[emoji1303]

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
داداش یکساله تو سایت بانک مرکزی جزو موسسات مجازه مثلا و با این حال پول مردم رو نمیدن کجای کاری
عزیزجان قبل از این که ورشکسته بشه بود..بعد که ورشکسته شد اسمش برش داشتن..الان چند وقتی هست دوباره امده تو لیست بانک مرکزی

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
عزیزجان قبل از این که ورشکسته بشه بود..بعد که ورشکسته شد اسمش برش داشتن..الان چند وقتی هست دوباره امده تو لیست بانک مرکزی
چه قبل ورشکستگی چه بعد ورشکستگی تمام دت تو سایت بانک مرکزی بود از 27اسفند 94 بهمنمیخوای بگی که خودم کاسپینی بودم؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چه قبل ورشکستگی چه بعد ورشکستگی تمام دت تو سایت بانک مرکزی بود از 27اسفند 94 بهمنمیخوای بگی که خودم کاسپینی بودم؟
من 10 دفعه تو سال 95 چک کردم نبود( بعد از ورشکستگی ) حالا شما میگی بوده باشه بوده.

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
مؤسسه یورومانی بانک آینده را برترین تحول ساز خاورمیانه انتخاب کرد.
این نخستین بار است که یک بانک ایرانی موفق شده این عنوان را در سطح منطقه، آن هم منطقه “خاورمیانه” که برجسته‌ترین بانک‌های جهان، نظیر: HSBC، Citi Bank، Barclays،
Standard Chartered،Goldman sachs، Deutsche Bankو … در آن فعالیت می‌نمایند، را کسب نماید.

جالبه اینجا بد میگن ازش خرابش کنن اونجا تمجید میکنن، نشون میده فعلا مشکلی نداره[emoji1303]

داداش نگو ک الان خیلیا میان میگن آینده به این موسسه رشوه داده که همچین عنوانی بهش بدن

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من خودم سپرده گذار کاسپین هستم، کاسپین در تاریخ 27 اسفند 94 مجوز بانک مرکزی دریافت کرد و از آن تاریخ، اسمش در سایت بانک مرکزی به عنوان موسسه اعتباری غیر بانکی مجاز ذکر شده و بعد از دریافت مجوز، هیچوقت اسمش حذف نشده.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
قرار بود امروز 28 اردیبهشت، افرادی که کل مبلغ سپرده شان در کاسپین کمتر از 10 ملیون تومان بود، تعیین تکلیف شوند و جالبتر اینکه از مبلغ سپرده های داخل دفترچه ها، بین 30 درصد تا 50 درصد را ناپدید کرده بودند و دفترچه قبلی کاسپین را با دفترچه جدیدی با رنگ قرمز و مبلغ خیلی کمتر تعویض میکردند و پولی هم پرداخت نمیکردند! یعنی با کمال افتخار مبلغ زیادی از هر سپرده را دزدیده اند. متوجه کلاهبرداری بانک مرکزی حتی در مورد یک موسسه دارای مجوز باشید.

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بانک اینده و پارسیان

کوتاه مدت برای بالای 150 تومن چقدر سود میدن هر کدوم ؟

بالا