• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
مؤسسه یورومانی بانک آینده را برترین تحول ساز خاورمیانه انتخاب کرد.
این نخستین بار است که یک بانک ایرانی موفق شده این عنوان را در سطح منطقه، آن هم منطقه “خاورمیانه” که برجسته‌ترین بانک‌های جهان، نظیر: HSBC، Citi Bank، Barclays،
Standard Chartered،Goldman sachs، Deutsche Bankو … در آن فعالیت می‌نمایند، را کسب نماید.

جالبه اینجا بد میگن ازش خرابش کنن اونجا تمجید میکنن، نشون میده فعلا مشکلی نداره[emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر تو این انجمن خدمت دوستان عرض کردم که توجه به حرف سیف نکنید واوضاع بانک اینده خوب هست ولی متاسفانه می شنیدیم طرف حساب داشته وبا کلی ضرر به خاطر حرف سیف ترسید وحسابشون بستن درحالی که واقعا مشکلی نبود
الان یه موسسه سنجش و معتبربین المللی بانکی بانک اینده رو درسطح خاورمیانه درمقام نخست قرارداده.

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان جهت اطلاع بانک سرمایه حساب کوتاه مدت 22/5 سود میده با حداقل 10 میلیون میتونید حساب باز کنید طبق گفته کارمند بانک معمولا یکسال رو اعتبار داره و سود کم نمیشه

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان جهت اطلاع بانک سرمایه حساب کوتاه مدت 22/5 سود میده با حداقل 10 میلیون میتونید حساب باز کنید طبق گفته کارمند بانک معمولا یکسال رو اعتبار داره و سود کم نمیشه
اوضاعش اینقدر خرابه که جهانگیری تو مناظره اسمشو آورد + 10 میل را مسدود میکنه خب چه کاریه آینده که بهتره !

Last edited:

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
اصلا عقلانی نیست. همان آینده روزشمار بهترین انتخاب است.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
دوستان دو تا سوال دارم من رفتم بانک آینده یک حساب روزشمار باز کردم و یک آینده ساز
برنامه همراه بانک رو نصب کردم با رمزی که بانک بهم داد لاگین کردم و حساب کوتاه مدت رو اضافه کردم ولی حساب آینده ساز رو نمیشه اضافه کنم
۱- کسی تونسته حساب آینده سازش رو به همراه بانک اضافه کنه؟
۲- اینترنت بانکش با پیامک هم کار میکنه ولی بانک به من اینترنت بانک نداد - چطور میتونم از اینترنت بانک استفاده کنم؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام
دوستان دو تا سوال دارم من رفتم بانک آینده یک حساب روزشمار باز کردم و یک آینده ساز
برنامه همراه بانک رو نصب کردم با رمزی که بانک بهم داد لاگین کردم و حساب کوتاه مدت رو اضافه کردم ولی حساب آینده ساز رو نمیشه اضافه کنم
۲- اینترنت بانکش با پیامک هم کار میکنه ولی بانک به من اینترنت بانک نداد - چطور میتونم از اینترنت بانک استفاده کنم؟

سلام
حساب مدت دار تو هیچ نرم افزار بانک اینده نشون نمیده متاسفانه

اینترنت بانکش اسمش پیشخوان مجازی ثبت نام کنید خودتون تو نت زنگ میزنن و کد میدن فعال میشه

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
سلام

با مرکز تماس بانک آینده تماس بگرید تا راهنمایی کنند.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک ملت چقدر میده الان یکساله؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان پاسارگاد مطمون تر برای سپرده گذاری یا ملت؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بهترین شعبه بانک ملت برای افتتاح حساب بلند مدت کدوم شعبه هاست آیا فرقی با هم میکنن

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ببخشید بانک ملت برای خدمات اینترنت بانک دستگاه توکن میده؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستا برای مبلغ 70 میلیون بین پاسار گاد و ملت کدوم بهتر بنظرتون هر دو 20 درصد میدن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سودهاي بانك ملت العان چجوريه؟

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
سلام

کیلید نصب کن.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
کیلید نصب کن.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
دوستان نرم افزار کلید برای حسابهای حقیقی هم هست یا فقط حقوقی؟ تو سایت نوشته اگر رمز ورود به گوشی رو عوض کنید نرم افزار غیر فعال میشه و باید دوباره به شعبه برید و فعال کنید. درسته؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

sibsabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
شنیده ام بعضی از بانکها در خطر ورشکستگی هستند. کسی اطلاعات بیشتری دارد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان نرم افزار کلید برای حسابهای حقیقی هم هست یا فقط حقوقی؟ تو سایت نوشته اگر رمز ورود به گوشی رو عوض کنید نرم افزار غیر فعال میشه و باید دوباره به شعبه برید و فعال کنید. درسته؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
برای هر دو هستش من استفاده میکنم میشه براش حساب مشترک چند امضا هم تعریف کرد که با امضا و اثر انگشت همگی فقط بشه وجه انتقال داد.
کلید پاک بشه دوباره نصب بشه باید حضوری برید شعبه برای فعالسازی از نظر امنیت خوبه اما همش باید فعالسازی کرد !رمز و اطلاعی ندارم،

سلام
شنیده ام بعضی از بانکها در خطر ورشکستگی هستند. کسی اطلاعات بیشتری دارد؟

سلام
از این اخبار از قبل هم بوده با بررسی صورت مالی میشه روی کاغذ تا حدودی از وضع بانکها مطلع شد بقیش دیگه دست ما نیست، ممکنه یک بانک خوب باشه شایعه پشت سرش و یک بانک بد اما تعریف و تمجید!

بالا