• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
فرشتگانی داریم
برخوردشون با مشتری های قبل شهریور 94
بعد از اون
مشتریان سال 95
حساب های پنج ساله دوساله
سودهای 32 بالای پنجاه
سودهای 27 28 زیر پنجاه
25 یا 27روز شمار بالای پنجاه
23 روزشمار زیر پنجاه
چگونه بوده
اگه کسی چند تا بلند مدت داشته چطور
اگه کسی بلند مدت هاشو بعد از اتمام ریخته در روزشمار
این کاهش سود شاملش میشه؟
در بانک مردم خوندم بعد از شهریور 94 هیچ سودی تعلق نمیگیره چون فرشتگاه منحل شده بود چیزی از کوتاه مدت و بلند مدت هم ذکر نشده
اما خبر جدید هم این بود که طرح حذف سود شکست خورده چون مردم حاضر نیستند به این صورت پول خود رو دریافت کنند
قبلا دوستانی بودن توی موسسه نور کوتاه مدت داشتن و میپرسیدن گویا الان کسی نیست. این ماه برای ما سود واریزی کوتاه مدت خیلی کم بوده با اینکه مبلغ هم از 10 میلیون بالاتر بوده . من سول کردم گفتند هر چی واریز شده خودتون محاسبه کنید چند درصد هست منم حساب کردم زیر 18 درصد بود. الان اینده اون سپرده 23 درصد رو داره هنوز؟
بانک مردم امروز این مورد رو اعلام کرده:
http://bankemardom.ir/1396/03/02/60591/
اما چیزی از این طرح گفته نشده داخل سایت بانک اینده هم ندیدم در مورد تمدید چیزی بنویسن اما 31 اریبهشت به صورت اینترنتی در خواست افتتاح حساب سنا دادم امروز باز شد دیدم همچنان داخل سایت هست اما اینطرح رو نمیدونم قبلا هم داخل سایت این طرح رو نمیشد اینترنتی افتتاح حساب کرد

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آینده روزشمار ۲۲
یکساله ۲۳ آینده ساز با قابلیت افزایش با نرخ ۲۱ و نرخ جریمه ۲۱ فسخ قرارداد قبل از یک سال اونم در چندین مرحله و هر مبلغی
که عالیست نرخ جریمه فسخ فرارداد یک ساله دیگر بانک ها بین ۹.۵ تا ۱۳.۵ درصد هست و قابلیت افزایش ندارن

هنوز در خرداد با کف یک ملیون باز میکنن
تلفنی یکم پرسیدم

پیشنهاد هر دو حساب رو با کف یک ملیون باز کنین
اگه روزشمار کم شد ببرین آینده ساز
البته تا وقتی آینده ساز بالای ۲۱ افتتاح کنن
هر بار یه حساب جدید برای مبالغ بعدی باز کنین بهتر هست
محدودیت افتتاح چند آینده ساز نداره
هر بار هزار تومن بابت تمبر کم میکنن

نور خیلی شبیه کاسپینه
پیشنهاد من کامل حسابتون رو ببندین فردا روز براتون بدهکاری نیاد و بگن سودای اضافی رو باید پس بدین
مخصوصا اگه نورتون کارسازان باشه
کارسازان یعنی فرشتگان کاسپین

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
آینده روزشمار ۲۲
یکساله ۲۳ آینده ساز با قابلیت افزایش با نرخ ۲۱ و نرخ جریمه ۲۱ فسخ قرارداد قبل از یک سال اونم در چندین مرحله و هر مبلغی
که عالیست نرخ جریمه فسخ فرارداد یک ساله دیگر بانک ها بین ۹.۵ تا ۱۳.۵ درصد هست و قابلیت افزایش ندارن

هنوز در خرداد با کف یک ملیون باز میکنن
تلفنی یکم پرسیدم

پیشنهاد هر دو حساب رو با کف یک ملیون باز کنین
اگه روزشمار کم شد ببرین آینده ساز
البته تا وقتی آینده ساز بالای ۲۱ افتتاح کنن
هر بار یه حساب جدید برای مبالغ بعدی باز کنین بهتر هست
محدودیت افتتاح چند آینده ساز نداره
هر بار هزار تومن بابت تمبر کم میکنن

نور خیلی شبیه کاسپینه
پیشنهاد من کامل حسابتون رو ببندین فردا روز براتون بدهکاری نیاد و بگن سودای اضافی رو باید پس بدین
مخصوصا اگه نورتون کارسازان باشه
کارسازان یعنی فرشتگان کاسپین

اینده ساز یک سری شعب میگن کف ۵ میلیون شما و چندتا از دوستان میگین ۱ میلیون، کدومش درسته ؟ شما جدیدا پرسیدین کف چقدره؟ ممکنه جدیدا کف ۵ میلیون کرده باشن؟ایینده ساز تا یکسال مبلغ اولیه ۲۳ درصد و مبالغ اضافی ۲۱ تضمینی میده یا ممکنه اینم تغییر بده هر وقت خواست؟ کارت سپرده میده که توش نوشته شده باشه؟مبلغ میشه غیر حضوری واریز کرد بهش اما برای برداشت فقط حضوریه انگار.
در مورد عیدانه خبری ندارید کی سودشو ممکنه کم کنن و سال های پیش کی کم کردن؟ و یا کف چقدر تعیین میکنن؟ اگر کف مبلغمون کم باشه در صورت افزایش مبلغ ۲۲ درصد میشه دوباره یا کلا ۲۲ درصد میپره؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

EK2

Registered User
لایک‌ها
577
دوستان اینجا کسی سپرده ارزی داشته؟موقع تسویه برای سود ریال میدن یا ارز؟

در مورد آینده ساز من سوال کردم دیروز گفتن کف مبلغ 5 میلیون و روز شمار کفش یک م

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من ملت جساب باز کردم بنظرم بانک قوی هست

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
فرشتگانی داریم
برخوردشون با مشتری های قبل شهریور 94
بعد از اون
مشتریان سال 95
حساب های پنج ساله دوساله
سودهای 32 بالای پنجاه
سودهای 27 28 زیر پنجاه
25 یا 27روز شمار بالای پنجاه
23 روزشمار زیر پنجاه
چگونه بوده
اگه کسی چند تا بلند مدت داشته چطور
اگه کسی بلند مدت هاشو بعد از اتمام ریخته در روزشمار
این کاهش سود شاملش میشه؟
من در فرشتگان سپرده داشتم و از آذر 95 سپرده ها بلوکه شده است.
این متن توضیح بانک مرکزی به ایسنا هست که گفته اند: "با توجه به نظر مراجع قضایی به انحلال و توقف فعالیت تعاونی اعتبار غیرمجاز فرشتگان از شهریور ۱۳۹۴ فعالیتی از سوی این تعاونی متصور نبوده تا متعاقب آن شناسایی و محاسبه سود انجام شود، بنابراین از این تاریخ به بعد سودی قابل شناسایی، محاسبه و قابل پرداخت به سپرده‌گذاران نخواهد بود."

یعنی برنامه این هست که کل سودی که از شهریور 94 به بعد پرداخت شده را بردارند.(تا همین حالا 19 ماه یعنی بیشتر از یک سال و نیم)
با این روش در حدود 40 تا 50 درصد از دارایی هر سپرده گذار را برداشته اند، باقیمانده هم تا زمان تصفیه که معلوم نیست چند سال طول بکشد، قرض الحسنه میماند! این متنی است که با افتخار کامل و رسمی گفته شده و آنچه اجرا خواهد شد مسلماً بسیار بدتر هست. هنوز حتی سپرده های زیر 10 میلیون تصفیه نشده اند، یعنی مردم بلاتکلیف مانده اند.
فرقی نمیکند که چندتا سپرده و چه نوع سپرده ای داشته اید، مجموع دارایی شما در موسسه با حذف سود تبدیل به قرض الحسنه میشود.
کلاً دوستان متوجه باشید که سپرده در موسسه مالی و اعتباری حتی دارای مجوز برابر با قمار هست. ریسکی که متحمل میشوید واقعاً بالا هست.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
این لینک مربوط به ثامن الحجج در خبرگزاری فارس را هم ببینید:
تعهد غیرمنصفانه‌ای که بانک مرکزی از سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج گرفت

13960302001226_PhotoL.jpg

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
اینده ساز یک سری شعب میگن کف ۵ میلیون شما و چندتا از دوستان میگین ۱ میلیون، کدومش درسته ؟ شما جدیدا پرسیدین کف چقدره؟ ممکنه جدیدا کف ۵ میلیون کرده باشن؟ایینده ساز تا یکسال مبلغ اولیه ۲۳ درصد و مبالغ اضافی ۲۱ تضمینی میده یا ممکنه اینم تغییر بده هر وقت خواست؟ کارت سپرده میده که توش نوشته شده باشه؟مبلغ میشه غیر حضوری واریز کرد بهش اما برای برداشت فقط حضوریه انگار.
در مورد عیدانه خبری ندارید کی سودشو ممکنه کم کنن و سال های پیش کی کم کردن؟ و یا کف چقدر تعیین میکنن؟ اگر کف مبلغمون کم باشه در صورت افزایش مبلغ ۲۲ درصد میشه دوباره یا کلا ۲۲ درصد میپره؟!

من اینده ساز رو ماه پیش با کف 1 باز کردم ولی با توجه به پست دوستمون ظاهرا کفش الان شده 5
برای اینده ساز من فقط یک دفترچه دادند که هیچ سودی توش نوشته نشده بود
برداشت پول از اینده ساز که 100% حضوریه ولی واریز هم کارمند بانک بهم گفته بود که میریزی تو کارت عابر ایندت بعد میای داخل شعبه و ما برات واریز میکنیم به حساب اینده سازت اما دوستان اینجا میگن بصورت غیر حضوری هست
درمورد روزشمار 22% با توجه به تجربه دوستان بعد 3-4 ماه کم می کنند ولی برای اون افرادی که کفشون 10 باشه رو کم نمی کنند اون افراد 1-2 ساله دارن 22% می گیرند. اما به نظر من داشتن 1-2 گزینه دیگه برای روز مبادا هم ضرر نداره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این لینک مربوط به ثامن الحجج در خبرگزاری فارس را هم ببینید:
تعهد غیرمنصفانه‌ای که بانک مرکزی از سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج گرفت

13960302001226_PhotoL.jpg

یه تفاوت هست اینکه ثامن الحجج مجوز نداشت پس نمیشه مشکل رو از بانک مرکزی دونست اما کاسپین مجوز داشت و بانک مرکزی هم هیچ جا اعلام نکرد که فقط شعب خاصی و بعد از بوجود امدن مشکل اومد بانک مرکزی گفت ما شعب خاصی رو مجوز دادیم گر چه اینطور که از خبر ها پیداست همون مجوز دارهاشم گویا پول مردم رو نمیدن با این اوضاع الان اکثر مردم توی بانکها سرمایشون رو میذارن چون هنوز هیچ بانکی این وضع رو پیدا نکرده و فقط موسسات این مشکلات رو داشتن .
فعلا گویا بانک ها بهترین گزینه هستند برای گذاشتن سرمایه . اما در نهایت این وضعیتی که هست مردم اعتماد خودشون رو از موسسات از دست داده اند. حالا حتی مجوز هم داشته باشه.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
من اینده ساز رو ماه پیش با کف 1 باز کردم ولی با توجه به پست دوستمون ظاهرا کفش الان شده 5
برای اینده ساز من فقط یک دفترچه دادند که هیچ سودی توش نوشته نشده بود
برداشت پول از اینده ساز که 100% حضوریه ولی واریز هم کارمند بانک بهم گفته بود که میریزی تو کارت عابر ایندت بعد میای داخل شعبه و ما برات واریز میکنیم به حساب اینده سازت اما دوستان اینجا میگن بصورت غیر حضوری هست
درمورد روزشمار 22% با توجه به تجربه دوستان بعد 3-4 ماه کم می کنند ولی برای اون افرادی که کفشون 10 باشه رو کم نمی کنند اون افراد 1-2 ساله دارن 22% می گیرند. اما به نظر من داشتن 1-2 گزینه دیگه برای روز مبادا هم ضرر نداره

تشکر از توضیحات ، من ماه پیش هم تماس گرفتم کف ۵ میلیون گفتن، شاید شعبه ها فرق دارن!!

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آینده ساز کف یک ملیون اینترنتی باز کردم ۲۳ ریختن
پیشخوان مجازی پنل آینده ساز
از تو پنل میشه اضافه کرد اینترنتی
من زدم سود بره کوتاه مدت و اتومات بیست تومن کم نکنه ولی باز کم کرد. به عنوان قسط
البته اگه کم کنه و حساب گردش داشته باشه بهتره
فعال میمونه همیشه.

به شعبه زنگ بزنین اینترنتی باز کنین
بالای ده ملیون داشته باشین تو کل حساباتون رایگان
پیک آینده چک و دفترچه و کارت بانکی رو براتون میاره و امضا میگیره
ولی آنی آینده ساز باز نکردن برای من
دو روز بعد درخواست حساب رو باز کردن اینترنتی

راستش نمیدونم آینده ساز مشمول کاهش سود بشه یا نه
گفتن تا یک سال تغییر نمیکنه
تغییر کرد و سودش نصرفید میبندیم فوقش
کاهش سود آینده تا الان برای زیر د ه ملیون بوده

اونی که به من گفتن

اگه بانک مرکزی بخشنامه جدید بده بدون اطلاع کم میکنن برای زیر یه مبلغ خاص رو سال پیش ده بود امسال رو نمیدونم

ولی اگه خود بانک بخواد کم کنه قبلش اطلاع میده

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
آینده ساز کف یک ملیون اینترنتی باز کردم ۲۳ ریختن
پیشخوان مجازی پنل آینده ساز
از تو پنل میشه اضافه کرد اینترنتی
من زدم سود بره کوتاه مدت و اتومات بیست تومن کم نکنه ولی باز کم کرد. به عنوان قسط
البته اگه کم کنه و حساب گردش داشته باشه بهتره
فعال میمونه همیشه.

به شعبه زنگ بزنین اینترنتی باز کنین
بالای ده ملیون داشته باشین تو کل حساباتون رایگان
پیک آینده چک و دفترچه و کارت بانکی رو براتون میاره و امضا میگیره
ولی آنی آینده ساز باز نکردن برای من
دو روز بعد درخواست حساب رو باز کردن اینترنتی

راستش نمیدونم آینده ساز مشمول کاهش سود بشه یا نه
گفتن تا یک سال تغییر نمیکنه
تغییر کرد و سودش نصرفید میبندیم فوقش
کاهش سود آینده تا الان برای زیر د ه ملیون بوده

اونی که به من گفتن

اگه بانک مرکزی بخشنامه جدید بده بدون اطلاع کم میکنن برای زیر یه مبلغ خاص رو سال پیش ده بود امسال رو نمیدونم

ولی اگه خود بانک بخواد کم کنه قبلش اطلاع میده

اقا تشکر از توضیحات، تو پیشخوان دیدم اینترنتی ۱ میلیون کف میخواد حضوری ۵ میلیون ظاهرا! این ۲۰ هزار تومان از روزشمار برمیدارن میریزن تو اینده ساز؟ اضافه میشه به اینده ساز و میشه برداشت کرد بعدا؟ منظورشون اینه ماهی حداقل ۲۰ تومن باید به اینده ساز واریز بشه اما مال خود مشتری هستش یا میپره؟

Last edited:

jlk135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام علیکم . بنده قصد دارم در یک بانکی که سود خوب بده و قابل برداشت باشه حساب باز کنم بعد مبلغ سودش هر یک ماه برای هر یک میلیون چقدر هست؟ تشکر

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستانی کسی میدونه حساب رمضان بانک قوامین چند درصد سود میده؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام علیکم . بنده قصد دارم در یک بانکی که سود خوب بده و قابل برداشت باشه حساب باز کنم بعد مبلغ سودش هر یک ماه برای هر یک میلیون چقدر هست؟ تشکر
سلام
بانک اینده روزشمار با کف ۱ میلیون ۲۲ درصد یعنی یک میلیون میشه ۱۸۶۸۴ تومان برای ۳۱ روز ماه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سلام
کسی اطلاع داره ک بین بانک های دولتی و معتبر
کدوم بانک میشه 30 الی 40 میلیون پول گذاشت
حداقل 18 تا 20 سود گرفت و مهم تر
بشه از 80 درصد سپرده وام گرفت مثل بانک پارسیان؟

لطفا سریع جواب بدید
مهم هست
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام

لطفا سریع جواب بدید
مهم هست
سلام
فکر میکنم همه بانک ها روی سپرده وام بدهند, البته نه 80 درصد.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام

لطفا سریع جواب بدید
مهم هست
ملت بیست درصد میده

بالا