سلام میشه از سپرده وام گرفت؟ملت بیست درصد میده
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
سلام میشه از سپرده وام گرفت؟ملت بیست درصد میده
سپرده میکنیدبانک رسالت برای وام گرفتن چطوره؟
نمیدونمسلام میشه از سپرده وام گرفت؟
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
من در فرشتگان سپرده داشتم و از آذر 95 سپرده ها بلوکه شده است.
این متن توضیح بانک مرکزی به ایسنا هست که گفته اند: "با توجه به نظر مراجع قضایی به انحلال و توقف فعالیت تعاونی اعتبار غیرمجاز فرشتگان از شهریور ۱۳۹۴ فعالیتی از سوی این تعاونی متصور نبوده تا متعاقب آن شناسایی و محاسبه سود انجام شود، بنابراین از این تاریخ به بعد سودی قابل شناسایی، محاسبه و قابل پرداخت به سپردهگذاران نخواهد بود."
یعنی برنامه این هست که کل سودی که از شهریور 94 به بعد پرداخت شده را بردارند.(تا همین حالا 19 ماه یعنی بیشتر از یک سال و نیم)
با این روش در حدود 40 تا 50 درصد از دارایی هر سپرده گذار را برداشته اند، باقیمانده هم تا زمان تصفیه که معلوم نیست چند سال طول بکشد، قرض الحسنه میماند! این متنی است که با افتخار کامل و رسمی گفته شده و آنچه اجرا خواهد شد مسلماً بسیار بدتر هست. هنوز حتی سپرده های زیر 10 میلیون تصفیه نشده اند، یعنی مردم بلاتکلیف مانده اند.
فرقی نمیکند که چندتا سپرده و چه نوع سپرده ای داشته اید، مجموع دارایی شما در موسسه با حذف سود تبدیل به قرض الحسنه میشود.
کلاً دوستان متوجه باشید که سپرده در موسسه مالی و اعتباری حتی دارای مجوز برابر با قمار هست. ریسکی که متحمل میشوید واقعاً بالا هست.
اگر مایل بودین لینک زیر را در مورد کاربردهای عبارتهای "تسویه حساب" و "تصفیه حساب" بخونین:تصفیه نه . تسویه
سلام از دوستان عضو در این انجمن تقاضا دارم در مورد این موضوعی که مطرح میکنم اگر اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنید ، میدونم که شاید ارتباط مستقیم به بحث این انجمن نداشته باشه ولی لطفا اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید :
نحوه واگذاری دستگاه کارتخوان سیار برای بانک های مختلف به چه صورت است ؟
من خودم تو همین زمینه فعالیت میکنم ولی برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی نیاز به کمک دوستان دارم
بسیار سپاسگزارم
لطفا در مورد نحوه اخذ دستگاه کارتخوان سیار از هر بانکی اطلاعاتی دارید بفرمایید
بنده پوز از بانک ملی و بانک ملت و بانک کشاورزی دارم و چندین سال هم هست باهاشون کار میکنم و اون زمان جواز کسب از بنده نخواستن فقط قبض تلفن و آدرس و اجاره نامه و یه فرم بود تکمیل کردم و حسابی که حداقل 500 هزار تومن داخلش موجود باشه و کارکرد و گردش داشته باشه . و بعد از یک ماه از درخواست هم اومدن نصب کردن و حتی هر ماه هم میان و کاعذ های رولی رو بطور رایگان توزیع میکنن بین مغازه ها و از 6 ماه پیش هم آمدن کل پوز ها رو عوض کردن که الان با سیم کارت و هم امکان داشتن رابط لن به مودم متصل میشه و با هزینه پایینتر و تراکنش هم سریعتر انجام میشه و رضایت کامل رو من داشتم. فقط قبلا آنی میامد بحساب الان یکی دو ساله که به سیستم شاپرک بانک مرکزی متصل شده و.چند ساعت طول میکشه و بعد میاد بحساب اما مشکلی نبوده.سلام از دوستان عضو در این انجمن تقاضا دارم در مورد این موضوعی که مطرح میکنم اگر اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنید ، میدونم که شاید ارتباط مستقیم به بحث این انجمن نداشته باشه ولی لطفا اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید :
نحوه واگذاری دستگاه کارتخوان سیار برای بانک های مختلف به چه صورت است ؟
من خودم تو همین زمینه فعالیت میکنم ولی برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی نیاز به کمک دوستان دارم
بسیار سپاسگزارم
لطفا در مورد نحوه اخذ دستگاه کارتخوان سیار از هر بانکی اطلاعاتی دارید بفرمایید
خودتون خوب میدونید که دستگاه پوز باید از جایی تهیه بشه که اطلاعات کارت و حساب در گردش بین یک واسط که رد و بدل میشه که مشکل امنیتی و کسری از حساب پیش نیاد اگه بفرمایید این دستگاهی که شما ارائه میدین از کدوم سوئیچ وکدوم شرکت ارائه شده ممنون میشم .مثلا پوز بانک ملت از شرکت به پرداخت هست یا بانک کشاورزی از شرکت آسان پرداخت استفاده میکنن و متصل به حساب هم هست.دستگاهی که من ارائه میدم قابلیت اتصال به همه بانک ها رو داره ، ساخت کره جنوبی ، جواز کسب نمیخواد ، هر شخصی با هر شغلی یا بدون شغل میتونه بگیره ، سقف تعداد تراکنش نداره و....
منظورم از سوالی که پرسیدم اینا بود ، اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا بفرمایید
از یک طرف مشکل موسسه کاسپین هنوز وجود داره که مجوز هم داشت و از یک طرف ترس و واهمه مردم حتی از سپرده گذاری در موسسات مجاز و بانک های مجاز که اگه مشکل مالی پیدا کنن کی جوابگو خواهد بود و تامین مالی میکنه برای سپرده گذاران از یه طرف هم میان اینجوری میگن . حالا شما بگید کدومش رو باور کنیم؟صحبتهای سیف در مورد ادغام بانکها :
احتمال ادغام بانکهای مجاز/ سپردهگذاران نگران نباشند
رئیس کل بانک مرکزی درباره برنامه این بانک برای ادغام بانکهای مجاز توضیحاتی ارئه کرد و البته به سپردهگذاران و مشتریان بانکها اطمینان داد که هیچ جای نگرانی برای آنها نیست و از این سیاست متاثر نخواهند شد.
سیف:
وقتی بانکها با یکدیگر ادغام میشوند، صرفهجویی قابل توجهی برای آنها به همراه خواهد داشت، چراکه قیمت تمام شده و هزینه خدمات آنها کاهش مییابد.
از سوی دیگر برخی از هزینههای دیگر از جلمه هزینههای مربوط به شعب کاهش مییابد.
سپرده گذاران، سرمایه گذاران بانکها هستند و بانک مرکزی هرگز اجازه نخواهد داد که منافع سپردهگذاران دچار مشکل شود، از سوی دیگر بانکها در فضای رقابتی به هیچ عنوان اقدامی نخواهند کرد که مشتریان خود را از دست بدهند؛ از این رو جای نگرانی برای آنها وجود ندارد.
نکته: تاکید بیش از حد بر عدم نگرانی، بیشتر آدم نگران میکنه![]()
راجع به دستگاه پوز کسی چیزی ننوشته
سپرده گذاران، سرمایه گذاران بانکها هستند و بانک مرکزی هرگز اجازه نخواهد داد که منافع سپردهگذاران دچار مشکل شود، از سوی دیگر بانکها در فضای رقابتی به هیچ عنوان اقدامی نخواهند کرد که مشتریان خود را از دست بدهند؛ از این رو جای نگرانی برای آنها وجود ندارد.
سلام
22 درصد روز شمار آینده به شبکه بانکی وصله ؟عابر بانک و شبا داره
بانک بهتری هم هست؟
مرسی
مهلت افتتاح حساب به اتمام رسید. ولی جواب سوالات بله .سلام
22 درصد روز شمار آینده به شبکه بانکی وصله ؟عابر بانک و شبا داره
بانک بهتری هم هست؟
مرسی
خیر.اینده هنوز ۲۲ درصد روزشمار باز میکنه؟