• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
اگه مبلغ اولیه شکسته بشه
و مجددا بعد چندروز برگرده چطور؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارین بقیه سوالاتم رو هم پاسخ بدین
این رو باید دوستانی که انجام دادن جواب بدن اما کلا سپرده پر تبصره ای هست, اگر صفحات قبل هم بخونید بحث درمورد اقساط ماهیانش هم بود که دوستان گفتن فرمالیته هست. من خودم صرفا این سپرده رو به عنوان پشتیبان برای روزشمار 22% باز کردم که اگر زدن و سودش رو کم کردند, مثل پارسال برای پیدا کردن بانک با سود بالا به مشکل بر نخورم که اخرش هم پستم به صندوق ها خورده بودم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
من یک 40 میلیونی دارم میخوام بگزارم بانک برای حداقل یک سال و حداکثر دو سال خواستم بدونم بهترین و مطمئن ترین سود رو کدوم بانک میده و اینکه اگر قرارداد یک ساله ببندیم اینها میتونن هر وقت بخوان سود رو کم کنن؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
اگه مبلغ اولیه شکسته بشه
و مجددا بعد چندروز برگرده چطور؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارین بقیه سوالاتم رو هم پاسخ بدین
همینکه بردارید مبلغ اولیه رو ، اگر یک ساعت بعد هم برگردونید به نرخ 21 حساب میشه چه دریافت و چه واریز جدید
اینده ساز رو نمیشه از پیشخوان باز کرد. ضمن اینکه برای خدمات رایگان پیشخوان باید مانده حساب 10 میل باشه

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
همینکه بردارید مبلغ اولیه رو ، اگر یک ساعت بعد هم برگردونید به نرخ 21 حساب میشه چه دریافت و چه واریز جدید
اینده ساز رو نمیشه از پیشخوان باز کرد. ضمن اینکه برای خدمات رایگان پیشخوان باید مانده حساب 10 میل باشه
سلام.اتفاقا از طریق پیشخوان بانک آینده میشه سپرده اینده ساز رو باز کرد. هم تو سایتش نوشته هم خودم تماس گرفتم و پرسیدم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
اقا بانک آینده چیکار کرد با من!!! سود این ماهم ۲۰۰ هزار تومن اومد پایین! حساب کردم دیدم ۱۶ درصد حساب کرده!!! مگه میشه؟؟؟
یه بانک اطمینانی بگین لطفا همون سود ۱۹-۲۰

در ضمن واسه قوامین هم پرسیدم از چند تا بانکی، گفتن طرفش نرو اصلا

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اقا بانک آینده چیکار کرد با من!!! سود این ماهم ۲۰۰ هزار تومن اومد پایین! حساب کردم دیدم ۱۶ درصد حساب کرده!!! مگه میشه؟؟؟
یه بانک اطمینانی بگین لطفا همون سود ۱۹-۲۰

سود چه حسابی کمتر واریز کرده ؟ عیدانه 22 درصد ؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سود چه حسابی کمتر واریز کرده ؟ عیدانه 22 درصد ؟

اقااااا رفتم دفترچه رو نگاه کردم دیدم سپرده سرمایه گذاری یک ساله بوده و ۲۲ فروردین ۹۵ یک سالش تموم شده!!
الان برم تمدید کنم دیگه؟؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کامنت ها رو میخوندم یکی از دوستان گفته بود یه حسابی هست یک ساله، کل سود یک سال رو اول میدن! صحت داره؟؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام.اتفاقا از طریق پیشخوان بانک آینده میشه سپرده اینده ساز رو باز کرد. هم تو سایتش نوشته هم خودم تماس گرفتم و پرسیدم
عذر میخوام ، حق با ایشون هست. مجدد چک کردم توی پنل خود حساب اینده ساز میتونید افتتاح کنید

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کامنت ها رو میخوندم یکی از دوستان گفته بود یه حسابی هست یک ساله، کل سود یک سال رو اول میدن! صحت داره؟؟

اسم سپرده سودمند هستش کل سود یکسال با نرخ ۲۰ درصد فرداش واریز میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senobar58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اقااااا رفتم دفترچه رو نگاه کردم دیدم سپرده سرمایه گذاری یک ساله بوده و ۲۲ فروردین ۹۵ یک سالش تموم شده!!
الان برم تمدید کنم دیگه؟؟
پس بنابراین نتیجه اینکه مشکلی متوجه بانک نمیشه . درسته ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من چند ساله با قوامین کارمی کنمواقعا بانک خوبی هست وخیلی خوش قول هم هستند وکسانی که دوست دارن تویه شهر زیاد شعبه داشته باشه قوامین از بانکهای خصوصی که زیاد شعبه دارد.
به حرف کسی توجه نکنید برا امتحان یه مدت با این بانک کارکن به حرف خواهید رسید

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پس بنابراین نتیجه اینکه مشکلی متوجه بانک نمیشه . درسته ؟

درسته، هرچند یه کارمند بانک گفت
باید خودکار تمدید میشده
ولی خب احتمالا قوانینشون متفاوته

]چرا گفتن سمت قوامين نرو؟

کارمند بانک دولتی بودن دو سه نفر
و میگفتن آینده جالبی نداره
منم فقط یه شنونده بودم و هستم
امیدوارم واسه هیچ موسسه و بانکی مشکلی پیش نیاد هیچ وقت ... کاسپین امروز رو خیلی ها دیروز میگفتن آیندش چی میشه..
به امید بهبود اقتصاد

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
من چند ساله با قوامین کارمی کنمواقعا بانک خوبی هست وخیلی خوش قول هم هستند وکسانی که دوست دارن تویه شهر زیاد شعبه داشته باشه قوامین از بانکهای خصوصی که زیاد شعبه دارد.
به حرف کسی توجه نکنید برا امتحان یه مدت با این بانک کارکن به حرف خواهید رسید

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
سلام.بله درسته منم خودم تو قوامین یه سپرده بلند مدت دارم و تا حالا بد قولی و هیچ مشکل دیگه ای ازشون ندیدم.تو بانکای خصوصی هم جز بانکایی هست که بیشترین شعبه رو داره. البته فقط یه نقطه ضعف داره از نظر من که البته شایدم فقط تو اون شعبه که من حساب باز کردم اینجوری بود. برا باز کردن یه سپرده یه ساله حدود 1.5 ساعت وقتم تلف شد نمیدونم چرا پروسش اینقد طول کشید. در حالی که دو تا سپرده اینده ساز و عیدانه تو بانک آینده باز کردم دو تاش مجموعا نیم ساعت طول نکشید.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
]چرا گفتن سمت قوامين نرو؟
جدی نگیر . بانکی ها قصد تخریب بانک های دیگه رو دارن کلا ، میخوان سرمایه بکشن سمت بانک خودشون .
من از زمانی که قوامین موسسه اعتباری بود حساب داشتم داخلش تا الان هم که مشتریش هستم . بدون هیچ مشکلی . کلا من که راضیم ازش ، کارمند بانک های دیگه رو نمیدونم

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان بانک قوامین اوضاعش چطوره؟
چه بانکی با سود ۲۰درصد روزشمار میده؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
قوامین , بانک شهر , بانک سرمایه , داغون هستن پشت پرده خیلی خبرها هست که اعلام نمیشه ما فقط یه سری جزئیات ریزش رو میدونیم

بالا