دقیقا درست میگید منکه سپرده داشتم توی نور و هیچ مشکلی نداشتم و الان کارت شتابشم دارم و هر جایی باهاش خرید میکنم جتی مبالغ بالا و مشکلی ندارم. اما دوستم یهو بخاطر شایعات رفت و 76 میلیون برداشت کرد و الان باز میگه میخوام برم برگردونم توی کوتاه مدت کارت شتابشمن شایعه ورشکستگی نور رو دیدم خیلی تعجب کردم . خیلی عجیب بود این موسسه اوج حرف حدیث روش ورشکست نشده بود بعد حالا که به شتاب وصل شده ..مجوز گرفته 10 برابر مشتری جذب کرده کلی شعبه جدید داره میره سمت بانک شدن بعد بیاد ورشکست بشه ؟؟؟ یا ا از اونور آینده تو عید فکر کنم نصف منابع بانکی رو جمع کرد با طرحاش هرجا میرفتم مردم سپرده هاشون برده بودن اونجا بعد با این همه منابع که یهو جذب کرده بیاد .ورشکست بشه ؟؟ چه وقت ورشکستگه شدن... هیچ منطق و اصولی پشت این شایعات نبود
تحلیل من این که این شایعات بی اساس همه زیر سر سپرده گذاران کاسپین هست .. میگن حالا که حق ما رو نمیدن بزار اینقدر بریزیم بهم همه جارو که از ترسشون یکهفتم زودتر شده پولمون بدن ..
حرف شما هم درسته دوست عزیز حالا میگیم کاسپین مجوز هم اگر داشت ولی هنوز نه به شتاب متصل بود و نه هنوز ادغام شده بود اما صدرصد کسانی که اجازه دادن تابلو کاسپین بره بالای سر در این موسساتی که هنوز کار ادغام و مجوزشون به پایان نرسیده باید پاسخگو باشن طبق سخنانی که خود آقای سیف در شبکه یک بود گفتن که لینکش هم گذاشتم.توی این موسسات حساب ندارم,اما آیا این هم درسته مال و اموال دیگر هموطنان به تاراج بره و هیچ کی از مردم عادی جامعه تا بانک مرکزی پاسخگو نباشه!!!! اگر حق اونا پایمال بشه و دیگران همینطور سکوت کنند,بالاخره این وضع دامن دیگران رو هم میگیره!!! مثل حمله یه حیوان درنده به دسته شکار میمونه که بقیه وا میستن تا یکی از پا در بیاد و نگاه میکنند!!! اینجا هم همینه,همه میگن فقط این وضع سراغ بانک یا موسسه ما نیاد!!! اگر مردم متحد نباشند این نگرانی پایانی ندارد!!!!!اول پدیده بود بعد رسید به میزان و بعد............هرکی مجوز و یا اجازه کار این موسسات رو داره باید جورشم بکشه نه مردم از همه جا بی خبر !!!
دوست گرامیمن شایعه ورشکستگی نور رو دیدم خیلی تعجب کردم . خیلی عجیب بود این موسسه اوج حرف حدیث روش ورشکست نشده بود بعد حالا که به شتاب وصل شده ..مجوز گرفته 10 برابر مشتری جذب کرده کلی شعبه جدید داره میره سمت بانک شدن بعد بیاد ورشکست بشه ؟؟؟ یا ا از اونور آینده تو عید فکر کنم نصف منابع بانکی رو جمع کرد با طرحاش هرجا میرفتم مردم سپرده هاشون برده بودن اونجا بعد با این همه منابع که یهو جذب کرده بیاد .ورشکست بشه ؟؟ چه وقت ورشکستگه شدن... هیچ منطق و اصولی پشت این شایعات نبود
تحلیل من این که این شایعات بی اساس همه زیر سر سپرده گذاران کاسپین هست .. میگن حالا که حق ما رو نمیدن بزار اینقدر بریزیم بهم همه جارو که از ترسشون یکهفتم زودتر شده پولمون بدن ..
نکته: اگه مردم در این وضعیت اقتصادی حتی به بانک ها و موسسات مجاز هم نتونن اعتماد کنن پس به کجا باید اعتماد کنن؟ آیا مجاز بودن موسسه و یا بانکی نباید بدنبالش اعتماد و جذب سرمایه رو به همراه داشته باشه؟ فردی که در بورس خرید و فروش سهام میکنه از همون ابتدا قانون بورس رو میدونه یا افزایش سهام داره و بیشتر شدن سرمایش یا افت سهام و افت سرمایه اما این قضیه در مورد بانک و موسسه فرق داره چرا که قانون بانک با بورس و سهام فرق میکنه و از همین رو هم هست که همیشه گفته میشه بورس و سهام ریسک پذیری دارند ولی سپرده گذاری نزد بانک ها و موسسات مجاز قرار دادی هست که بدون ریسک پذیری هست.دوست گرامی
من خودم سپرده گذار کاسپین هستم. ورشکست شدن هیچ موسسه اعتباری و هیچ بانکی به نفع سپرده گذاران کاسپین نیست. اینکه هر روز یک موسسه مثل میزان و ثامن الحجج و کاسپین و آرمان ورشکست اعلام میشن هیچ نفعی برای هیچکدوم از سپرده گذارها نداره، برعکس هر مشکل جدید باعث میشه مشکل قبلی فراموش بشه و هیچ کاری در موردش انجام نشه. همونطور که وقتی مشکل موسسه کاسپین ایجاد شد، توجه از موسسه ثامن الحجج که هنوز مردم گرفتارش هستن، برداشته شد. مردم خیلی زود فراموش میکنن.
شخصاً بعد از مشکلی که با کاسپین پیدا کردم و حالا حتی امیدی نیست که 40 درصد از اصل سپرده ام بتونم پس بگیرم، بارها در همین تاپیک هشدار دادم که موسسات ریسک بالایی به سپرده های مردم تحمیل میکنن. انتخاب باید بر مبنای میزان ریسک پذیری فرد روی کل سپرده اش باشه.
وی افزود: درست است که این مؤسسات دارای مجوز هستند اما مراحل قانونی را کاملا طی نکردهاند و قبل از شروع فعالیتشان با دیگر مؤسسهها، بانکها و یا مجلس هیچگونه مشورتی انجام ندادهاند.دوستان خبر زیر رو مطالعه بفرمائین:
سامری با اشاره به جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور سیف:
بانک مرکزی مسئولیتی را در قبال مشکل موسسه آرمان بر عهده نگرفت
![]()
نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل مؤسسه آرمان یک مسأله پیچیده و مهم است که نیازمند جلسات متعددی است، زیرا برگرداندن این همه سپرده به سپردهگذاران کار مشکلی است.
عبدالله سامری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ، با اشاره به وضعیت مؤسسه آرمان و مشکلاتی که برای سپردهگذاران آن به وجود آمده است، اظهار کرد: مؤسسه آرمان قبل از تاریخ مصوب قانونی، فعالیت خود را شروع کرد که اقدام این مؤسسه و دیگر مؤسسات که قبل از تاریخ قانونی شروع به کار کردند تخلف محسوب میشود.
وی افزود: درست است که این مؤسسات دارای مجوز هستند اما مراحل قانونی را کاملا طی نکردهاند و قبل از شروع فعالیتشان با دیگر مؤسسهها، بانکها و یا مجلس هیچگونه مشورتی انجام ندادهاند.
سامری با اشاره به اینکه این مؤسسهها هیچگونه اطلاعاتی در خصوص نحوه فعالیت خود به بانکها یا دولت ندادهاند، گفت: بانک مرکزی اعلام کرده که ما هیچگونه مسئولیتی در قبال مؤسسه آرمان نداریم زیرا هیچگونه اشرافی بر فعالیتهای این مؤسسه نداشتیم و باید مجلس برای حل این مشکل وارد عمل شود.
وی با بیان اینکه مجلس برای حل مساله آرمان وارد عمل شده است، گفت: مجلس شورای اسلامی از بانک مرکزی خواسته به هر طریقی که شده برای حل مشکل سپردهگذاران اقدام کند؛ زیرا در بهوجود آمدن این مسأله هم مجلس و هم بانک مرکزی مسئولیت دارند و باید برنامهریزیهای دقیقی برای حل این مساله صورت بگیرد.
سامری با اشاره به جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: روز گذشته جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور رئیسکل بانک مرکزی جهت رسیدگی به مشکلات مؤسسههای غیرمجاز ازجمله آرمان، کوثر و ثامنالحج که مشکلات زیادی را برای مردم به بار آوردهاند، برگزار شد و این جلسه در خصوص حل مشکلات تمام مؤسسات غیرمجاز بود، اما هنوز اقدامی برای حل مشکل سپردهگذاران آرمان ارائه نشده است.
وی افزود: رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته فقط برای ارائه گزارش به مجلس در جلسه حضور یافت و مسئولیتی در قبال مشکل موسسه آرمان را بر عهده نگرفت؛ بانک مرکزی هم اعلام میدارد که این مسأله به ما ربطی ندارد و مؤسسهها قبل از ما مجوز گرفتند و مردم بدون هیچ مشورتی سرمایهگذاری کردند؛ پس چرا باید مسئولیت کاری را که انجام ندادهایم بر عهده بگیریم.
سامری با ابراز ناامیدی در خصوص حل مشکل مؤسسه آرمان اظهار کرد: متأسفانه مسأله سپردهگذارن خیلی پیچیده و نیازمند جلسات متعددی است و مسئولان مربوطه باید به یک جمعبندی نهایی برسند و در صورت جمعبندی، نتیجه نهایی را برای حل این مشکل اعلام خواهند کرد.
نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به سپردهگذاران توصیه میکنم که صبر کنند؛ انشاءالله در جلسات آینده بتوانیم این مشکل بزرگ را حل کنیم و تمامی سپردهگذاران به حق خود برسند.
http://www.isna.ir/news/96031709239/
مگه کوثر غیرمجازه؟ چرا این خبرگزاریها شایعه پراکنی میکنن؟
کسی از دوستان خبر داره از کوثر؟ البته این یکی دو ماه اخیر منظورم هست. قبلش رو اطلاع دارم مشکلی نداشته
احتمالا غلط تایپی بوده و یا ...
کوثر که سالهاست داره فعالیت میکنه و مشکلی ازش ندیدموی افزود: درست است که این مؤسسات دارای مجوز هستند اما مراحل قانونی را کاملا طی نکردهاند و قبل از شروع فعالیتشان با دیگر مؤسسهها، بانکها و یا مجلس هیچگونه مشورتی انجام ندادهاند.
الان این جمله کاملا غیر منطقی هست چون نباید موسسه ای که دارای مجوز هست اصلا مراحل قانونی دیگه ای رو باقی مونده داشته باشه و باید بعد از مراحل و اتمام کلیه قوانین و مراحل مجوز رو دریافت کنه و بعد از دریافت مجوز هم باید کاملا نظارت دقیق و بدون مشکل داشته باشند چرا که مردم از کجا خبر داشته باشند که موسسه ای که تابلوی مجاز و مجوز از بانک مرکزی رو داره هنوز مراحل اداری و قانونی خودشو طی نکرده؟ مثل این هست که بگیم این موسسه مجوز قعالیت و جذب سرمایه داره اما مشکل داره! این واقعا شد حرف حساب؟!
مگه موسسه باید بره مراحلش رو طی کنه؟ خود بانک مرکزی و ناظرین باید اجازه فعالیت موسسه یا بانکی که هنوز مراحل قانونی رو طی کرده ندهند. پس وظیفه بانک مرکزی ومجری قانون چی هست؟
سوالی از کوثر و موسسات غیر مجاز نکردم دوست عزیز بطور کلی جمله ای نوشته شده بود رو گفتم این جمله مشکل داره چون قانون چیز دیگری رو میگه و این جمله با قانون در تضاد هست.کوثر که سالهاست داره فعالیت میکنه و مشکلی ازش ندیدم
ولی بقیه که نام برده اصلا مجوز ندارن
شاید هم مجوز تعاونی رو میگه که از وزارت تعاون میگیرن، مثل تعاونی وحدت
احتمالا برای ساکت کردن مردم اینو گفته ...
اون کوثر نیاز به پیگیری دوستانی که اونجا حساب دارن داره
جمله شون ابهام دار و دارای مشکل هست. دقیقاسوالی از کوثر و موسسات غیر مجاز نکردم دوست عزیز بطور کلی جمله ای نوشته شده بود رو گفتم این جمله مشکل داره چون قانون چیز دیگری رو میگه و این جمله با قانون در تضاد هست.
دوستان من حدود 20 تومن توی بانک ایران زمین دارم با سود 18 درصد
انتقال بدم به آینده؟ شتاب داره؟ اینترنت بانکش چطوره؟
حتی خودی آقای سیف رئیس بانک مرکزی هم گفتند دیروز در این رابطه شایعه درست نکنید و بهم ربطش ندید .تهران ترکوندن اینا هنوز دارن میزنن تو سر کله هم
کوثر که سالهاست داره فعالیت میکنه و مشکلی ازش ندیدم
ولی بقیه که نام برده اصلا مجوز ندارن
شاید هم مجوز تعاونی رو میگه که از وزارت تعاون میگیرن، مثل تعاونی وحدت
احتمالا برای ساکت کردن مردم اینو گفته ...
اون کوثر نیاز به پیگیری دوستانی که اونجا حساب دارن داره
بانک تجارت نیمه دولتیه ، با کف صد 22 درصد میده الان ، به نظرم برای این درصد سود مطمئن ترینه، وگرنه آینده 23 ، قوامین 22 گردشگری 22 ، هم هستن،سلام
بانک دولتی که 22 درصد روز شمار بده هست (صندوق نباشه) دوستان چی توصیه می کنند ؟
حالا اگر کف پول بالاتر هم باشه خیلی مشکلی نیست
قرعه کشی انجام شد جوایزش رو دادن ؟سلام دوستان
حساب سنا بانک اینده امتیازاتش رو در باشگاه مشتریان آینده هم میزنه؟ چون نزدیک به یک ماهه حساب باز کردم (به صورت اینترنتی) در باشگاه مشتریان سنا رو صفر زده