• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
این روزها هر کی گفت فلان بانک و موسسه داره ورشکست میشه فقط بگو بروکی...:general312:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من شایعه ورشکستگی نور رو دیدم خیلی تعجب کردم . خیلی عجیب بود این موسسه اوج حرف حدیث روش ورشکست نشده بود بعد حالا که به شتاب وصل شده ..مجوز گرفته 10 برابر مشتری جذب کرده کلی شعبه جدید داره میره سمت بانک شدن بعد بیاد ورشکست بشه ؟؟؟ یا ا از اونور آینده تو عید فکر کنم نصف منابع بانکی رو جمع کرد با طرحاش هرجا میرفتم مردم سپرده هاشون برده بودن اونجا بعد با این همه منابع که یهو جذب کرده بیاد .ورشکست بشه ؟؟ چه وقت ورشکستگه شدن... هیچ منطق و اصولی پشت این شایعات نبود
تحلیل من این که این شایعات بی اساس همه زیر سر سپرده گذاران کاسپین هست .. میگن حالا که حق ما رو نمیدن بزار اینقدر بریزیم بهم همه جارو که از ترسشون یکهفتم زودتر شده پولمون بدن ..
دقیقا درست میگید منکه سپرده داشتم توی نور و هیچ مشکلی نداشتم و الان کارت شتابشم دارم و هر جایی باهاش خرید میکنم جتی مبالغ بالا و مشکلی ندارم. اما دوستم یهو بخاطر شایعات رفت و 76 میلیون برداشت کرد و الان باز میگه میخوام برم برگردونم توی کوتاه مدت کارت شتابش
منم بهش گفتم که مطمئن باش وقتی موسسه ای مجوز داره و به شتاب هم متصل هست هیچ مشکلی نداره و شما براحتی میری کارت میکشی و مبلغتو برداشت میکنی هر موقع خواستی و هیچ مشکلی نداره و خیالت راحت باشه.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
توی این موسسات حساب ندارم,اما آیا این هم درسته مال و اموال دیگر هموطنان به تاراج بره و هیچ کی از مردم عادی جامعه تا بانک مرکزی پاسخگو نباشه!!!! اگر حق اونا پایمال بشه و دیگران همینطور سکوت کنند,بالاخره این وضع دامن دیگران رو هم میگیره!!! مثل حمله یه حیوان درنده به دسته شکار میمونه که بقیه وا میستن تا یکی از پا در بیاد و نگاه میکنند!!! اینجا هم همینه,همه میگن فقط این وضع سراغ بانک یا موسسه ما نیاد!!! اگر مردم متحد نباشند این نگرانی پایانی ندارد!!!!!اول پدیده بود بعد رسید به میزان و بعد............هرکی مجوز و یا اجازه کار این موسسات رو داره باید جورشم بکشه نه مردم از همه جا بی خبر !!!
حرف شما هم درسته دوست عزیز حالا میگیم کاسپین مجوز هم اگر داشت ولی هنوز نه به شتاب متصل بود و نه هنوز ادغام شده بود اما صدرصد کسانی که اجازه دادن تابلو کاسپین بره بالای سر در این موسساتی که هنوز کار ادغام و مجوزشون به پایان نرسیده باید پاسخگو باشن طبق سخنانی که خود آقای سیف در شبکه یک بود گفتن که لینکش هم گذاشتم.

همچنین از الان به بعد هم همون کسایی که مجوز صادر میکنن برای فعالیت موسسات مجازی چون ملل کوثر و نور و باقی موسسات مجوز دار چناچه مشکلی پیش بیاد باید پاسخگو باشن. چرا که هر موسسه ای چنانچه با مجوز و با نظارت بانک مرکزی فعالیت کنه باید اعتماد رو به مردم بدهند. اگر غیر از این هست باید بانک مرکزی در بیانیه ای که در همه روزنامه ها و رسانه ها و برای چندیدن روز هم اعلام کنه حتی بانکها و موسسات مجاز هیچ تعهدی در قبال سرمایه های مردم ندارن تا مردم هم پول هاشون رو ببرن به سکه و طلا و غیره تبدیل کنند اینجا مسئولیت و وظیفه بانک مرکزی هست که پاسخگو باشه وقتی مجوزی اعطا میکنه و یا اگر با دادن مجوز باز هم تعهدی نداره باید در سایت خودشون در صفحه اول تا تمام رسانه ها اعلام کنند تا مردم بفکر خودشون و زندگیشون باشند.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من شایعه ورشکستگی نور رو دیدم خیلی تعجب کردم . خیلی عجیب بود این موسسه اوج حرف حدیث روش ورشکست نشده بود بعد حالا که به شتاب وصل شده ..مجوز گرفته 10 برابر مشتری جذب کرده کلی شعبه جدید داره میره سمت بانک شدن بعد بیاد ورشکست بشه ؟؟؟ یا ا از اونور آینده تو عید فکر کنم نصف منابع بانکی رو جمع کرد با طرحاش هرجا میرفتم مردم سپرده هاشون برده بودن اونجا بعد با این همه منابع که یهو جذب کرده بیاد .ورشکست بشه ؟؟ چه وقت ورشکستگه شدن... هیچ منطق و اصولی پشت این شایعات نبود
تحلیل من این که این شایعات بی اساس همه زیر سر سپرده گذاران کاسپین هست .. میگن حالا که حق ما رو نمیدن بزار اینقدر بریزیم بهم همه جارو که از ترسشون یکهفتم زودتر شده پولمون بدن ..
دوست گرامی
من خودم سپرده گذار کاسپین هستم. ورشکست شدن هیچ موسسه اعتباری و هیچ بانکی به نفع سپرده گذاران کاسپین نیست. اینکه هر روز یک موسسه مثل میزان و ثامن الحجج و کاسپین و آرمان ورشکست اعلام میشن هیچ نفعی برای هیچکدوم از سپرده گذارها نداره، برعکس هر مشکل جدید باعث میشه مشکل قبلی فراموش بشه و هیچ کاری در موردش انجام نشه. همونطور که وقتی مشکل موسسه کاسپین ایجاد شد، توجه از موسسه ثامن الحجج که هنوز مردم گرفتارش هستن، برداشته شد. مردم خیلی زود فراموش میکنن.
شخصاً بعد از مشکلی که با کاسپین پیدا کردم و حالا حتی امیدی نیست که 40 درصد از اصل سپرده ام بتونم پس بگیرم، بارها در همین تاپیک هشدار دادم که موسسات ریسک بالایی به سپرده های مردم تحمیل میکنن. انتخاب باید بر مبنای میزان ریسک پذیری فرد روی کل سپرده اش باشه.

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان خبر زیر رو مطالعه بفرمائین:

سامری با اشاره به جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور سیف:
بانک مرکزی مسئولیتی را در قبال مشکل موسسه آرمان بر عهده نگرفت
57500875.jpg

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل مؤسسه آرمان یک مسأله پیچیده و مهم است که نیازمند جلسات متعددی است، زیرا برگرداندن این همه سپرده به سپرده‌گذاران کار مشکلی است.

عبدالله سامری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ، با اشاره به وضعیت مؤسسه آرمان و مشکلاتی که برای سپرده‌گذاران آن به وجود آمده است، اظهار کرد: مؤسسه آرمان قبل از تاریخ مصوب قانونی، فعالیت خود را شروع کرد که اقدام این مؤسسه و دیگر مؤسسات که قبل از تاریخ قانونی شروع به کار کردند تخلف محسوب می‌شود.

وی افزود: درست است که این مؤسسات دارای مجوز هستند اما مراحل قانونی را کاملا طی نکرده‌اند و قبل از شروع فعالیت‌شان با دیگر مؤسسه‌ها، بانک‌ها و یا مجلس هیچ‌گونه مشورتی انجام نداده‌اند.

سامری با اشاره به این‌که این مؤسسه‌ها هیچ‌گونه اطلاعاتی در خصوص نحوه فعالیت خود به بانک‌ها یا دولت نداده‌اند، گفت: بانک مرکزی اعلام کرده که ما هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال مؤسسه آرمان نداریم زیرا هیچ‌گونه اشرافی بر فعالیت‌های این مؤسسه نداشتیم و باید مجلس برای حل این مشکل وارد عمل شود.

وی با بیان این‌که مجلس برای حل مساله آرمان وارد عمل شده است، گفت: مجلس شورای اسلامی از بانک مرکزی خواسته به هر طریقی که شده برای حل مشکل سپرده‌گذاران اقدام کند؛ زیرا در به‌وجود آمدن این مسأله هم مجلس و هم بانک مرکزی مسئولیت دارند و باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای حل این مساله صورت بگیرد.

سامری با اشاره به جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: روز گذشته جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس‌کل بانک مرکزی جهت رسیدگی به مشکلات مؤسسه‌های غیرمجاز ازجمله آرمان، کوثر و ثامن‌الحج که مشکلات زیادی را برای مردم به بار آورده‌اند، برگزار شد و این جلسه در خصوص حل مشکلات تمام مؤسسات غیرمجاز بود، اما هنوز اقدامی برای حل مشکل سپرده‌گذاران آرمان ارائه نشده است.

وی افزود: رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته فقط برای ارائه گزارش به مجلس در جلسه حضور یافت و مسئولیتی در قبال مشکل موسسه آرمان را بر عهده نگرفت؛ بانک مرکزی هم اعلام می‌دارد که این مسأله به ما ربطی ندارد و مؤسسه‌ها قبل از ما مجوز گرفتند و مردم بدون هیچ مشورتی سرمایه‌گذاری کردند؛ پس چرا باید مسئولیت کاری را که انجام نداده‌ایم بر عهده بگیریم.

سامری با ابراز ناامیدی در خصوص حل مشکل مؤسسه آرمان اظهار کرد: متأسفانه مسأله سپرده‌گذارن خیلی پیچیده و نیازمند جلسات متعددی است و مسئولان مربوطه باید به یک جمع‌بندی نهایی برسند و در صورت جمع‌بندی، نتیجه نهایی را برای حل این مشکل اعلام خواهند کرد.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به سپرده‌گذاران توصیه می‌کنم که صبر کنند؛ ان‌شاءالله در جلسات آینده بتوانیم این مشکل بزرگ را حل کنیم و تمامی سپرده‌گذاران به حق خود برسند.

http://www.isna.ir/news/96031709239/

مگه کوثر غیرمجازه؟ چرا این خبرگزاری‌ها شایعه پراکنی می‌کنن؟
کسی از دوستان خبر داره از کوثر؟ البته این یکی دو ماه اخیر منظورم هست. قبلش رو اطلاع دارم مشکلی نداشته
احتمالا غلط تایپی بوده و یا ...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست گرامی
من خودم سپرده گذار کاسپین هستم. ورشکست شدن هیچ موسسه اعتباری و هیچ بانکی به نفع سپرده گذاران کاسپین نیست. اینکه هر روز یک موسسه مثل میزان و ثامن الحجج و کاسپین و آرمان ورشکست اعلام میشن هیچ نفعی برای هیچکدوم از سپرده گذارها نداره، برعکس هر مشکل جدید باعث میشه مشکل قبلی فراموش بشه و هیچ کاری در موردش انجام نشه. همونطور که وقتی مشکل موسسه کاسپین ایجاد شد، توجه از موسسه ثامن الحجج که هنوز مردم گرفتارش هستن، برداشته شد. مردم خیلی زود فراموش میکنن.
شخصاً بعد از مشکلی که با کاسپین پیدا کردم و حالا حتی امیدی نیست که 40 درصد از اصل سپرده ام بتونم پس بگیرم، بارها در همین تاپیک هشدار دادم که موسسات ریسک بالایی به سپرده های مردم تحمیل میکنن. انتخاب باید بر مبنای میزان ریسک پذیری فرد روی کل سپرده اش باشه.
نکته: اگه مردم در این وضعیت اقتصادی حتی به بانک ها و موسسات مجاز هم نتونن اعتماد کنن پس به کجا باید اعتماد کنن؟ آیا مجاز بودن موسسه و یا بانکی نباید بدنبالش اعتماد و جذب سرمایه رو به همراه داشته باشه؟ فردی که در بورس خرید و فروش سهام میکنه از همون ابتدا قانون بورس رو میدونه یا افزایش سهام داره و بیشتر شدن سرمایش یا افت سهام و افت سرمایه اما این قضیه در مورد بانک و موسسه فرق داره چرا که قانون بانک با بورس و سهام فرق میکنه و از همین رو هم هست که همیشه گفته میشه بورس و سهام ریسک پذیری دارند ولی سپرده گذاری نزد بانک ها و موسسات مجاز قرار دادی هست که بدون ریسک پذیری هست.

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان خبر زیر رو مطالعه بفرمائین:

سامری با اشاره به جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور سیف:
بانک مرکزی مسئولیتی را در قبال مشکل موسسه آرمان بر عهده نگرفت
57500875.jpg

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل مؤسسه آرمان یک مسأله پیچیده و مهم است که نیازمند جلسات متعددی است، زیرا برگرداندن این همه سپرده به سپرده‌گذاران کار مشکلی است.

عبدالله سامری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ، با اشاره به وضعیت مؤسسه آرمان و مشکلاتی که برای سپرده‌گذاران آن به وجود آمده است، اظهار کرد: مؤسسه آرمان قبل از تاریخ مصوب قانونی، فعالیت خود را شروع کرد که اقدام این مؤسسه و دیگر مؤسسات که قبل از تاریخ قانونی شروع به کار کردند تخلف محسوب می‌شود.

وی افزود: درست است که این مؤسسات دارای مجوز هستند اما مراحل قانونی را کاملا طی نکرده‌اند و قبل از شروع فعالیت‌شان با دیگر مؤسسه‌ها، بانک‌ها و یا مجلس هیچ‌گونه مشورتی انجام نداده‌اند.

سامری با اشاره به این‌که این مؤسسه‌ها هیچ‌گونه اطلاعاتی در خصوص نحوه فعالیت خود به بانک‌ها یا دولت نداده‌اند، گفت: بانک مرکزی اعلام کرده که ما هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال مؤسسه آرمان نداریم زیرا هیچ‌گونه اشرافی بر فعالیت‌های این مؤسسه نداشتیم و باید مجلس برای حل این مشکل وارد عمل شود.

وی با بیان این‌که مجلس برای حل مساله آرمان وارد عمل شده است، گفت: مجلس شورای اسلامی از بانک مرکزی خواسته به هر طریقی که شده برای حل مشکل سپرده‌گذاران اقدام کند؛ زیرا در به‌وجود آمدن این مسأله هم مجلس و هم بانک مرکزی مسئولیت دارند و باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای حل این مساله صورت بگیرد.

سامری با اشاره به جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: روز گذشته جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس‌کل بانک مرکزی جهت رسیدگی به مشکلات مؤسسه‌های غیرمجاز ازجمله آرمان، کوثر و ثامن‌الحج که مشکلات زیادی را برای مردم به بار آورده‌اند، برگزار شد و این جلسه در خصوص حل مشکلات تمام مؤسسات غیرمجاز بود، اما هنوز اقدامی برای حل مشکل سپرده‌گذاران آرمان ارائه نشده است.

وی افزود: رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته فقط برای ارائه گزارش به مجلس در جلسه حضور یافت و مسئولیتی در قبال مشکل موسسه آرمان را بر عهده نگرفت؛ بانک مرکزی هم اعلام می‌دارد که این مسأله به ما ربطی ندارد و مؤسسه‌ها قبل از ما مجوز گرفتند و مردم بدون هیچ مشورتی سرمایه‌گذاری کردند؛ پس چرا باید مسئولیت کاری را که انجام نداده‌ایم بر عهده بگیریم.

سامری با ابراز ناامیدی در خصوص حل مشکل مؤسسه آرمان اظهار کرد: متأسفانه مسأله سپرده‌گذارن خیلی پیچیده و نیازمند جلسات متعددی است و مسئولان مربوطه باید به یک جمع‌بندی نهایی برسند و در صورت جمع‌بندی، نتیجه نهایی را برای حل این مشکل اعلام خواهند کرد.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به سپرده‌گذاران توصیه می‌کنم که صبر کنند؛ ان‌شاءالله در جلسات آینده بتوانیم این مشکل بزرگ را حل کنیم و تمامی سپرده‌گذاران به حق خود برسند.

http://www.isna.ir/news/96031709239/

مگه کوثر غیرمجازه؟ چرا این خبرگزاری‌ها شایعه پراکنی می‌کنن؟
کسی از دوستان خبر داره از کوثر؟ البته این یکی دو ماه اخیر منظورم هست. قبلش رو اطلاع دارم مشکلی نداشته
احتمالا غلط تایپی بوده و یا ...

الان این جمله کاملا غیر منطقی هست چون نباید موسسه ای که دارای مجوز هست اصلا مراحل قانونی دیگه ای رو باقی مونده داشته باشه و باید بعد از مراحل و اتمام کلیه قوانین و مراحل مجوز رو دریافت کنه و بعد از دریافت مجوز هم باید کاملا نظارت دقیق و بدون مشکل داشته باشند چرا که مردم از کجا خبر داشته باشند که موسسه ای که تابلوی مجاز و مجوز از بانک مرکزی رو داره هنوز مراحل اداری و قانونی خودشو طی نکرده؟ مثل این هست که بگیم این موسسه مجوز قعالیت و جذب سرمایه داره اما مشکل داره! این واقعا شد حرف حساب؟!
مگه موسسه نباید حتی وقتی میخواد تابلو بزنه مجوز داشته باشه و یا فعالیت خودش رو شروع کنه مجوز داشته باشه؟ خود بانک مرکزی و ناظرین باید اجازه فعالیت موسسه یا بانکی که هنوز مراحل قانونی رو طی کرده ندهند. پس وظیفه بانک مرکزی ومجری قانون چی هست؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810

الان این جمله کاملا غیر منطقی هست چون نباید موسسه ای که دارای مجوز هست اصلا مراحل قانونی دیگه ای رو باقی مونده داشته باشه و باید بعد از مراحل و اتمام کلیه قوانین و مراحل مجوز رو دریافت کنه و بعد از دریافت مجوز هم باید کاملا نظارت دقیق و بدون مشکل داشته باشند چرا که مردم از کجا خبر داشته باشند که موسسه ای که تابلوی مجاز و مجوز از بانک مرکزی رو داره هنوز مراحل اداری و قانونی خودشو طی نکرده؟ مثل این هست که بگیم این موسسه مجوز قعالیت و جذب سرمایه داره اما مشکل داره! این واقعا شد حرف حساب؟!
مگه موسسه باید بره مراحلش رو طی کنه؟ خود بانک مرکزی و ناظرین باید اجازه فعالیت موسسه یا بانکی که هنوز مراحل قانونی رو طی کرده ندهند. پس وظیفه بانک مرکزی ومجری قانون چی هست؟
کوثر که سالهاست داره فعالیت میکنه و مشکلی ازش ندیدم
ولی بقیه که نام برده اصلا مجوز ندارن
شاید هم مجوز تعاونی رو میگه که از وزارت تعاون میگیرن، مثل تعاونی وحدت
احتمالا برای ساکت کردن مردم اینو گفته ...
اون کوثر نیاز به پیگیری دوستانی که اونجا حساب دارن داره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سوالی از کوثر و موسسات غیر مجاز نکردم دوست عزیز بطور کلی جمله ای نوشته شده بود رو گفتم این جمله مشکل داره چون قانون چیز دیگری رو میگه و این جمله با قانون در تضاد هست.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سوالی از کوثر و موسسات غیر مجاز نکردم دوست عزیز بطور کلی جمله ای نوشته شده بود رو گفتم این جمله مشکل داره چون قانون چیز دیگری رو میگه و این جمله با قانون در تضاد هست.
جمله شون ابهام دار و دارای مشکل هست. دقیقا
مجوزی که گفتع نگفته از کجا گرفتن و ...

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان من حدود 20 تومن توی بانک ایران زمین دارم با سود 18 درصد
انتقال بدم به آینده؟ شتاب داره؟ اینترنت بانکش چطوره؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان من حدود 20 تومن توی بانک ایران زمین دارم با سود 18 درصد
انتقال بدم به آینده؟ شتاب داره؟ اینترنت بانکش چطوره؟

ایران زمین همینطور که خودتون دارین با کف صد هزار تومن ۱۸ درصد
اینده با کف ۱ میلیون ۲۲ درصد
بله شتاب و کارت داره و اینترنت بانکش اسمش پیشخوان مجازی

Sent from my iPhone using Tapatalk

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37

برای مجوز بانکها مثل کوثر و ... با بانک مرکزی به شماره 29951 021 تماس بگیرین. سریع جواب میدن .

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
بانک دولتی که 22 درصد روز شمار بده هست (صندوق نباشه) دوستان چی توصیه می کنند ؟
حالا اگر کف پول بالاتر هم باشه خیلی مشکلی نیست

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
بانک دولتی که 22 درصد روز شمار بده هست (صندوق نباشه) دوستان چی توصیه می کنند ؟
حالا اگر کف پول بالاتر هم باشه خیلی مشکلی نیست
بانک تجارت نیمه دولتیه ، با کف صد 22 درصد میده الان ، به نظرم برای این درصد سود مطمئن ترینه، وگرنه آینده 23 ، قوامین 22 گردشگری 22 ، هم هستن،

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
البته ظاهر تجارت شش ماهه هست نه روز شمار

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوستان
حساب سنا بانک اینده امتیازاتش رو در باشگاه مشتریان آینده هم میزنه؟ چون نزدیک به یک ماهه حساب باز کردم (به صورت اینترنتی) در باشگاه مشتریان سنا رو صفر زده

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
گفته میشو:

نظامی ها آغازگر تجمیع بانکها و موسسات می شوند

با اعلام رسمی رئیس کل بانک مرکزی برای آغاز ادغام بانکها، خبرها حکایت از آن دارد که نیروهای مسلح پیشگام شده و قرار است آغازگر تجمیع بانکها و موسسات مالی خود باشند.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام دوستان
حساب سنا بانک اینده امتیازاتش رو در باشگاه مشتریان آینده هم میزنه؟ چون نزدیک به یک ماهه حساب باز کردم (به صورت اینترنتی) در باشگاه مشتریان سنا رو صفر زده
قرعه کشی انجام شد جوایزش رو دادن ؟

بالا