• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
قرعه کشی انجام شد جوایزش رو دادن ؟
سلام چیزی که بنده میدونم خیر هنوز انجام نشده ، اما جالبه اینه که امتیازات تا 31 اردیبهشت فقط زده شده من حساب رو 2 خرداد باز کردم برای همین امتیازم صفره یکی از دوستان با 200 تومن 30 اردیبهشت باز کرد 40 امتیاز برای افتتاح حساب داره و 2 امتیاز برای دو روز اخر (تا 31 اردیبهشت)
اگر قرار نیست امتیاز داده بشه چرا 2 خرداد حساب برام باز شد و هنوز هم به صورت اینترنتی میشه باز کرد... (البته اگه حدس بنده درست باشه)

Last edited:

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام چیزی که بنده میدونم خیر هنوز انجام نشده ، اما جالبه اینه که امتیازات تا 31 اردیبهشت فقط زده شده من حساب رو 2 خرداد باز کردم برای همین امتیازم صفره یکی از دوستان با 200 تومن 30 اردیبهشت باز کرد 40 امتیاز برای افتتاح حساب داره و 2 امتیاز برای دو روز اخر (تا 31 اردیبهشت)
اگر قرار نیست امتیاز داده بشه چرا 2 خرداد حساب برام باز شد و هنوز هم به صورت اینترنتی میشه باز کرد... (البته اگه حدس بنده درست باشه)
مهلت افتتاح حساب 31 اردیبهشت بوده بعیده امتیاز بگیرید و تو قرعه کشی شرکت داده بشید!
فقط سود حساب به 10 درصد افزایش پیدا کرده!! :general105:

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
مهلت افتتاح حساب 31 اردیبهشت بوده بعیده امتیاز بگیرید و تو قرعه کشی شرکت داده بشید!
فقط سود حساب به 10 درصد افزایش پیدا کرده!! :general105:
پس مثل اینکه حدسم درست بود ، فقط این سوال باقی میمونه که چرا هنوز اینترنتی میشه حساب باز کرد... (شعبه رو خبر ندارم)
ممنون

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
پس مثل اینکه حدسم درست بود ، فقط این سوال باقی میمونه که چرا هنوز اینترنتی میشه حساب باز کرد... (شعبه رو خبر ندارم)
ممنون
سهل انگاری یا سوء استفاده از بی اطلاعی مردم!

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
گفته میشو:

نظامی ها آغازگر تجمیع بانکها و موسسات می شوند

با اعلام رسمی رئیس کل بانک مرکزی برای آغاز ادغام بانکها، خبرها حکایت از آن دارد که نیروهای مسلح پیشگام شده و قرار است آغازگر تجمیع بانکها و موسسات مالی خود باشند.
مساله ادغام‌ها جدی شد/ نیروهای مسلح پیشگام ادغام‌ها/ آیا بانک انصار، حکمت ایرنیان، قوامین، مهر اقتصاد و موسسات کوثر و ثامن ادغام می‌شوند؟

http://bankemardom.ir/1396/03/19/62234/

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگه واقعا ادغام صورت بگیره ممکنه از اصل و سود سپرده ها کم کنن؟دوباره مردمو نگران کردن.من ک دیگه به حرفای بانک مرکزی هم اطمینان ندارم.:general410::(
کسی میدونه کدوم بانک ها ادغام میشند؟یعنی بریم پولمونو از قوامین و آینده در بیاریم و بذاریم بانک های دولتی با سود کمتر؟سپه هم نظامیه یا دولتی؟
توی این سایت که خیلی ها گفتن زودتر پولتونو از قوامین و آینده و انصار و حکمت و کوثر و... بکشید بیرون:(

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
سلام بچه ها
من ۱۵ میلیون پول دارم تا سه ماه آینده نمیخوام بهش دست بزنم؛ بالاترین نرخ روزشمار رو کدوم‌موسسه یا بانک میده محلش هیچ فرق نداره فقط میخوام بالاترین درصد ممکن برای ۱۵ تومن باشه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اگه واقعا ادغام صورت بگیره ممکنه از اصل و سود سپرده ها کم کنن؟دوباره مردمو نگران کردن.من ک دیگه به حرفای بانک مرکزی هم اطمینان ندارم.:general410::(
کسی میدونه کدوم بانک ها ادغام میشند؟یعنی بریم پولمونو از قوامین و آینده در بیاریم و بذاریم بانک های دولتی با سود کمتر؟سپه هم نظامیه یا دولتی؟
توی این سایت که خیلی ها گفتن زودتر پولتونو از قوامین و آینده و انصار و حکمت و کوثر و... بکشید بیرون:(

این خبر راجب بانکهای نظامی گفته حرفی از اینده نزده! ، اونم برخی نظامی ها تازه با پیشنهاد خودشون نه دولت و بانک مرکزی ، که زیر نظر مجمع بانکهای خصوصی هستن و اخر سر بانک مرکزی باید تایید کنه ،کامنت مردم هم مستند نیست مثل شایعات اخیر که درست کردن
شما کامنت کسانی قبول دارین که نوشتن سپه نظامیه!!!! طرف حتی فرق دولتی و نظامی نمیدونه!
حکمت ایرانیان نمیدونهدبرای ارتش هست گفته بود واسه وزارت دفاع اگر اشتباه نکنم.
طرف میگه ملی و سپه ادغام میکنن! ببینید شایعه و بیسوادی در چه حدیه!
برا خودشون ادغام کردن هر بانکی که دلشون خواسته!

دوستان خواهشا نظرات شایع پردازها تو تایپیک نشر ندهید منم اگر چندتاشو اشاره کردم برای رفع ابهامات بود

سلام بچه ها
من ۱۵ میلیون پول دارم تا سه ماه آینده نمیخوام بهش دست بزنم؛ بالاترین نرخ روزشمار رو کدوم‌موسسه یا بانک میده محلش هیچ فرق نداره فقط میخوام بالاترین درصد ممکن برای ۱۵ تومن باشه

سلام
اینده با کف یک میلیون ۲۲ درصد روزشمار
شتاب و دفترچه و اینترنت بانک هم داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
اینده با کف یک میلیون ۲۲ درصد روزشمار
شتاب و دفترچه و اینترنت بانک هم داره

اگر منظورتون حساب آینده سازه فقط میشه از شتاب داخلش واریز کرد .برداشت شتابی نداره .

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اگر منظورتون حساب آینده سازه فقط میشه از شتاب داخلش واریز کرد .برداشت شتابی نداره .

خیر منظورم روزشمار اینده هستش که عیدانه بود الان شده افتاب اسمش، همون ۲۲ درصد کف ۱ میلیون
به شتاب متصل هست
چون دوستمون روزشمار مد نظرش بود

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
دوستان من حدود 20 تومن توی بانک ایران زمین دارم با سود 18 درصد
انتقال بدم به آینده؟ شتاب داره؟ اینترنت بانکش چطوره؟
ابندا استعلام کنید که 22 درصد همچنان باز می کنند یا خیر بعد اقدام کنید.

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این خبر راجب بانکهای نظامی گفته حرفی از اینده نزده! ، اونم برخی نظامی ها تازه با پیشنهاد خودشون نه دولت و بانک مرکزی ، که زیر نظر مجمع بانکهای خصوصی هستن و اخر سر بانک مرکزی باید تایید کنه ،کامنت مردم هم مستند نیست مثل شایعات اخیر که درست کردن
شما کامنت کسانی قبول دارین که نوشتن سپه نظامیه!!!! طرف حتی فرق دولتی و نظامی نمیدونه!
حکمت ایرانیان نمیدونهدبرای ارتش هست گفته بود واسه وزارت دفاع اگر اشتباه نکنم.
طرف میگه ملی و سپه ادغام میکنن! ببینید شایعه و بیسوادی در چه حدیه!
برا خودشون ادغام کردن هر بانکی که دلشون خواسته!

دوستان خواهشا نظرات شایع پردازها تو تایپیک نشر ندهید منم اگر چندتاشو اشاره کردم برای رفع ابهامات بو

اولش که گفتن خود ریس بانک مرکزی بطور رسمی اینرو خواسته و خودشم ادغام رو اعلام کرده.فقط نوشته شروع از بانک های نظامیه.نه اینکه فقط نظامی.اخبار هم گفت اینکار حتما انجام میشه همه کارشناس هاشونم تایید کردن.فقط بحثشون در مورد چگونه گی و شرایطشه. بعد شما میگی آسوده باشیم که....؟:general208:

در مورد سپه هم میدونیم دولتیه.اما چون حقوق های ارتشی ها و...رو میده میگن ممکنه با سایر بانک های نظامی ادغام بشه و رییس بانک مرکزی گفته هزینه کمتری براشون داره و حرفای دیگه.
اینکه به قول شما به شایعه دامن نزنیم فرق داره با اینکه خیلی ساده باشیم و پیشگیری نکنیم.خیلی راحت با یه مصاحبه حرفای قبلیشون رو تکذیب میکنن.نمیشه وایسیم بازم یه بلایی سرمون بیاد بعدش پولا یا سودا رو با هزار بدبختی و مبالغ کسر شده بدن.:(
من خودم توی بانک آینده و قوامین سپرده دارم.ترس من از اینه که وقتی ادغام شن اون بانکی که سود بیشتری میداده یا ورشکسته بوده بلای فرشتگان و کاسپین سرش بیاد و یه سپرده نصفه نیمه بذارن جلومون.سوال من این بود که کسی میتونه بگه چه بانک یا موسسه ای احتمال ادغامش کمتره؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سوال من این بود که کسی میتونه بگه چه بانک یا موسسه ای احتمال ادغامش کمتره؟

در اوایل انقلاب سال 1358
36 بانک در هم ادغام کردند و تبدیلش کردندبه 8 بانک

الان میتونند یک شبه 33 بانک موجود تبدیل به همون 8 بانک کنند:D
http://www.fsmcenter.com/fa/news/20.htm

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.
به نظرتون اگه موسسات نظامی ادغام بشن وضعشون بدتر میشه یا بهتر؟
من تو موسسه مهر حساب دارم سودش 18 درصد هست. ولی تصمیم دارم سپردم رو خارج کنم.
به نظرتون آینده بزارم از مهر مطمئن تر نیست؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سلام.
به نظرتون اگه موسسات نظامی ادغام بشن وضعشون بدتر میشه یا بهتر؟
من تو موسسه مهر حساب دارم سودش 18 درصد هست. ولی تصمیم دارم سپردم رو خارج کنم.
به نظرتون آینده بزارم از مهر مطمئن تر نیست؟
هیچ فرقی نمیکنه، مدیریت همان است

تنها اتفاقی که میفته
یک بانک بزرگتر و با سرمایه بیشتر تشکیل میشه(مبلغ اختلاس بالا میره :D )
فقط ی مدت مشتریان سر گردان میشوند
تا تابلوهای بانک یک شکل و اسم بشه، کارتهای و دفترچه ها جدید بگیرید ،شبکه شتاب بانک و اینترنت بانک و موبایل وصل بشه... ( مثلا باید به شعبه برای برداشت و واریز مراجعه کنی)

فقط ی تعداد کارمند از کار بیکار میشوند....

wate

Registered User
لایک‌ها
94
کسی اطلاع از سود بانکهای کشاورزی ، سپه و مسکن یا توسعه تعاون نداره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در اوایل انقلاب سال 1358
36 بانک در هم ادغام کردند و تبدیلش کردندبه 8 بانک

الان میتونند یک شبه 33 بانک موجود تبدیل به همون 8 بانک کنند:D
http://www.fsmcenter.com/fa/news/20.htm
برای این ملت که اینقدر با شایعه ادغام براشفته شدن و میخوان پولاشونو بکشن بیرون و بانک رو به سمت ورشکستگی ببرن همون ادغام یک شبه بهتر هست

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
دوستان بانک تجارت الان داره روی حساب های 6 ماه اش سود 22 درصد میده
من که پولم موسسه نور بود همه رو برداشتم گذاشتم تجارت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خیر منظورم روزشمار اینده هستش که عیدانه بود الان شده افتاب اسمش، همون ۲۲ درصد کف ۱ میلیون
به شتاب متصل هست
چون دوستمون روزشمار مد نظرش بود

اگر روزشمار شتابی 22دارند که خیلی خوبه منم نیاز دارم این نوع حساب را
ممنون که معرفی کردید .فقط هنوز باز می کنند درسته ؟

بالا