• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ایران زمین با کف 100 میلیون تومان بلند مدت 25 درصد سود میده. نمی دونم چرا کسی اشاره ای نکرد.
حتما کسی حاضر به پذیرفتن ریسک تو این بانک نیست. درسته؟
این بانک من روزشمار دارم خیلی هم بانک کم حاشیه و خوبیه ، اون حسابی که میگی پلکانی حساب میشه سود در سررسیده نه اینکه هرماه بهت این سود رو بدن در خوشبینانه ترین حالت 23درصد ساب میشه برای همین زیاد شوق برانگیز نیست کسی هم نگفته

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
نمی دونم چقدر به بانک ایران زمین اعتماد دارید ولی اونجا که من سوال کردم گفت با کف 100 میلیون 25 درصد سود میده. البته مدت دار.
ذهنیتی نسبت به این بانک ندارم،فقط اینجا یکی از دوستان گزارشی گذاشته بود که این بانک با پولای اختلاسی که تو بانک سرمایه شکل گرفته تشکیل شده.
مشکل دیگه اشم روز شمار نبودنشه،ولی خیلی ممنونم که راهنماییم کردین.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
این بانک من روزشمار دارم خیلی هم بانک کم حاشیه و خوبیه ، اون حسابی که میگی پلکانی حساب میشه سود در سررسیده نه اینکه هرماه بهت این سود رو بدن در خوشبینانه ترین حالت 23درصد ساب میشه برای همین زیاد شوق برانگیز نیست کسی هم نگفته
ولی به من گفت با کف 100 تومن 25 درصد البته سپرده بلند مدت.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
ذهنیتی نسبت به این بانک ندارم،فقط اینجا یکی از دوستان گزارشی گذاشته بود که این بانک با پولای اختلاسی که تو بانک سرمایه شکل گرفته تشکیل شده.
مشکل دیگه اشم روز شمار نبودنشه،ولی خیلی ممنونم که راهنماییم کردین.

راستش من اگه 100 تومن داشتم باز هم کمی ترس داشتم بخوام این پول رو بلند مدت اونجا بگذارم.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
راستش من اگه 100 تومن داشتم باز هم کمی ترس داشتم بخوام این پول رو بلند مدت اونجا بگذارم.
تو این اوضاع آشفته اگه حساب روز شمار تو بانکهای خصوصی باشه بهتره چون اگه خبری شد آدم راحتر و زودتر می تونه اقدام کنه بدون جریمه یا مشکل دیگه ای.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تو این اوضاع آشفته اگه حساب روز شمار تو بانکهای خصوصی باشه بهتره چون اگه خبری شد آدم راحتر و زودتر می تونه اقدام کنه بدون جریمه یا مشکل دیگه ای.
کاملا با شما موافقم،تو این اوضاع آشفته دسترسی به حساب کوتاه مدت خیلی راحتتره.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
کاملا با شما موافقم،تو این اوضاع آشفته دسترسی به حساب کوتاه مدت خیلی راحتتره.
دوستان دقت داشته باشید اگه بانکی مشکل بخوره سریعا راه های انتقال اینترنتی و تلفنی و کلا شتابش قطع میشه.چون باعث میشه به بانک های دیگه بدهکار بشه.
همچنین الان ساتنای خیلی بانک ها از طرف بانک مرکزی قطع شده و فقط سیستم پایاشون وصله.این بانک ها٬ بانک های خصوصی کوچک هستن که اوضاع خوبی ندارن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ما که هر چی داشتیم خوابوندیم توی ثامن

علل حساب هم کارای بانکی ثامن رو بانک صادرات انجام میداد ولی الان نمیدونم چه خبر میشه

شنبه باید برم دنبال قضیه

میگن تا 1 شنبه هفته بعد نمیزارن کسی از بانک پول بگیره

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
مسخره کردن هر روز یه خبری میاد از فلان بانک موسسه بسه دیگه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
مسخره کردن هر روز یه خبری میاد از فلان بانک موسسه بسه دیگه

خبری از هیچ بانکی نیست جز چندتا موسسه ، خودمون داریم شلوغش میکنیم تحلیل میزنیم در حد لالیگا!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خبری از هیچ بانکی نیست جز چندتا موسسه ، خودمون داریم شلوغش میکنیم تحلیل میزنیم در حد لالیگا!!!

خوشبینی شما از اون دسته خوشبینی هاس که آدمو میترسونه.صفحات قبلی همین تاپیک زیاد بودن افراد مشابه.کلا نباید فراموش کنیم کجا داریم زندگی میکنیم و هر روز حسرت گذشته و بلاهایی که سرمون اومد رو بخوریم.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان دقت داشته باشید اگه بانکی مشکل بخوره سریعا راه های انتقال اینترنتی و تلفنی و کلا شتابش قطع میشه.چون باعث میشه به بانک های دیگه بدهکار بشه.
همچنین الان ساتنای خیلی بانک ها از طرف بانک مرکزی قطع شده و فقط سیستم پایاشون وصله.این بانک ها٬ بانک های خصوصی کوچک هستن که اوضاع خوبی ندارن
صد درصد درست میفرمایید,مشکلی پیش بیاد,حساب قفل میشه,کوتاه مدت و بلند مدت نداره!!!!

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ایران زمین با کف 100 میلیون تومان بلند مدت 25 درصد سود میده. نمی دونم چرا کسی اشاره ای نکرد.
حتما کسی حاضر به پذیرفتن ریسک تو این بانک نیست. درسته؟
یا شاید بانک های دیگه سود بیشتری از 25 درصد می دن.!
دوست عزیز این که فرمودیدایران زمین ۲۵درصد میدهد موردخوبی هست شما خودتون پرسیدید والان هم‌باز می کنن وکف مبلغ ۱۰۰م هست

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
به شخصه سپرده در ثامن ندارم ,موسسه ثامن یه برگه زده بود پشت شیشه که قراره ادغام بشن,بانک مرکزی میگه تو موسسات غیر مجاز پول نزارید,اما فقط دو تا موسسه بزرگ موندن که غیر مجاز هستند و الباقی قدرت جذب عمده ای ندارند و به صورت محلی فعالیت میکنند,یکیش ثامن هست و دیگری بانک مهر اقتصاد,مهر اقتصاد رونمیدونم,اما ثامن یکسالی هست در حال گرفتن مجوز هست و معلوم نیست چی شده,اگر بانک مرکزی بخواد بزندش زمین بحثش سواست و یعنی به توافق نرسیده اما در حالت کلی بعیده اینجور بشه,چند برابر ثامن الحجج شعبه و نیرو سرمایه گزار داره و این بار با تمام دفعه ها فرق داره!!!! سه تا شعبه با کلی سپرده گزار تو محله ما داره ,به اندازه بانکهای بزرگ!!! در حالی که بانکهای خصوصی یه شعبه دارند!! در ضمن تسهیلات زیادی هم داده به مردم ,به نظر من رد میشه از بحران و امیدواریم بانک مرکزی ومدیران ثامن هم اندیشی کنند و زودتر بیانیه بدهند,مشکل برای هر هموطنی هم مشکل دیگران است و هم مشکل برای دیگران درست میکند!!! اینجور برخورد نکنیم که یک موسسه کوچکیست و مثل آرمان و میزان و حتی ثامن الحجج سرمایه گزار دارد,در محلی که ما هستیم یک دانه از اینها نبود!!! اما با شعب نواحی اطراف,ثامن ده شعبه دارد!!! این نشان از گستردگی موضوع دارد.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
خوشبینی شما از اون دسته خوشبینی هاس که آدمو میترسونه.صفحات قبلی همین تاپیک زیاد بودن افراد مشابه.کلا نباید فراموش کنیم کجا داریم زندگی میکنیم و هر روز حسرت گذشته و بلاهایی که سرمون اومد رو بخوریم.

اتفاقا منم خوشبین نیستم به وضع موجود و پیشبینی و دور اندیشی و ملاحظه درسته اما وقتی شایعه بر مبنای هیچ مدرکی درست میکنن یعنی داریم خودزنی میکنیم اگر نخواد اتفاقی بیوفته بعضی ها دوست دارن بیوفته تنها کاری که از ما بر میاد اینه که با توجه به مدارک و اسناد به همدیگه اطلاع بدیم کجا پول بزاریم کجا نه وگرنه من یکی نمیتوتم پولامو تو بالشتم بزارم یا برای خرید یه چمدون پول ببرم بالاخره مراودات با سیستم بانکی داریم ، گروه ثامن الحجج برید ببینید چطوری اخبار جعل میکنن راجب بانکها!
لینکشو یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته.

Last edited:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوست عزیز این که فرمودیدایران زمین ۲۵درصد میدهد موردخوبی هست شما خودتون پرسیدید والان هم‌باز می کنن وکف مبلغ ۱۰۰م هست

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
پلکانی هست.. از 20.5 شروع میشه و تا اخر بمونه 25 درصد میشه اختلاف پرداختی سود در اخر دوره پرداخت میشه... بهمین جهت درواقع کمتر از 25 درصد و حدود 23. میشه میزان پرداخت واقعی که زیاد جالب نیسست

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
به شخصه سپرده در ثامن ندارم ,موسسه ثامن یه برگه زده بود پشت شیشه که قراره ادغام بشن,بانک مرکزی میگه تو موسسات غیر مجاز پول نزارید,اما فقط دو تا موسسه بزرگ موندن که غیر مجاز هستند و الباقی قدرت جذب عمده ای ندارند و به صورت محلی فعالیت میکنند,یکیش ثامن هست و دیگری بانک مهر اقتصاد,مهر اقتصاد رونمیدونم,اما ثامن یکسالی هست در حال گرفتن مجوز هست و معلوم نیست چی شده,اگر بانک مرکزی بخواد بزندش زمین بحثش سواست و یعنی به توافق نرسیده اما در حالت کلی بعیده اینجور بشه,چند برابر ثامن الحجج شعبه و نیرو سرمایه گزار داره و این بار با تمام دفعه ها فرق داره!!!! سه تا شعبه با کلی سپرده گزار تو محله ما داره ,به اندازه بانکهای بزرگ!!! در حالی که بانکهای خصوصی یه شعبه دارند!! در ضمن تسهیلات زیادی هم داده به مردم ,به نظر من رد میشه از بحران و امیدواریم بانک مرکزی ومدیران ثامن هم اندیشی کنند و زودتر بیانیه بدهند,مشکل برای هر هموطنی هم مشکل دیگران است و هم مشکل برای دیگران درست میکند!!! اینجور برخورد نکنیم که یک موسسه کوچکیست و مثل آرمان و میزان و حتی ثامن الحجج سرمایه گزار دارد,در محلی که ما هستیم یک دانه از اینها نبود!!! اما با شعب نواحی اطراف,ثامن ده شعبه دارد!!! این نشان از گستردگی موضوع دارد.
دلیلتون مبنی بر این‌که چون گستردگی فلان موسسه بالاست به مشکل نمی‌خوره، اشتباهه.
الان شهر ما نه میزان شعبه داشت و نه کاسپین (فرشتگان) ولی دلیل نمیشه که بگم شعباتش کم بودن.
آرمان (وحدت) توی جنوب و غرب کشور و بعضی مناطق مرکزی فعال بود و توی بقیه استانها بعید میدونم فعالیت داشته باشه. مثلا توی استانی مثل خوزستان فکر کنم بالای 200 شعبه داشته و داره.
فرشتگان: فعالیتش توی استان‌های تهران و خراسان و کرمان و یزد و اردبیل و همینطور شمال بوده و بقیه استان‌ها ندیدم شعبه ای داشته باشه، مثلا خود بنده برای دسترسی به شعبه فرشتگان می‌بایست نزدیک 1000 کیلومتر میرفتم... ولی گستردگی شعبش بالا بود.
ثامن الحجج هم مثل ثامن بود تقریبا شعبش توی استان‌های مختلف
این مطلب رو عرض کردم تا بیان بشه: دلیل وجود چند شعبه از فلان موسسه یا بانک در شهر یا محله ما معنی گستردگی در سراسر کشور رو نداره، البته حتی داشته باشه هم دلیل بر صحت عملکرد اون موسسه یا تعاونی نیست.

معمولا قبل از شروع بحران، خبرهای ریزی میرسه، دوستان باید گوش به زنگ همین خبرهای ریز و خرد باشن تا به مشکل بر نخورن.
خود بنده توی موسسه آرمان (وحدت) حساب داشتم و پارسال به محض شنیدن اینکه قراره ادغام بشه پولم رو خارج کردم. (فقط حرفش رو زده بودن و نه تعویض تابلو و ...) پس دوستان حواسشون رو خوب جمع کنن، بخصوص دوستانی که توی موسسات غیرمجاز سرمایه دارن، اگه میتونن سرمایه شون رو خارج کنن، اگه نمی‌تونن و صددرصد میخوان اونجا باشن، هر روز باید پیگیر اخبار از طرق مختلف باشن، روزی چندبار!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
در کل حرف شما درسته ولی زمین خوردن ها طی چند مورد تجربه نشون داده که به یکباره رخ نداده و ابتدا یک سری سینگال ارسال میکنه
که طبق اون سیگنال ها میشه تصمیم به خروج پول گرفت
مسلما وقتی پول در حساب روز شمار باشه در هنگام بروز این نشانه ها میتونیم براحتی نسبت به انتقال اقدام کنیم و اگر از مشکل رد شد مجدد برگردونیم
ولی درحساب های طولانی مدت این اپشن وجود نداره و بدلیل وجود جریمه تصمیم گیری سخت میشه و بصورت ریسک در میاد که خب ممکنه خیلی ها اقدام نکنن و متضرر بشن در نهایت

بفرض در مورد فرشتگان طی یک ماه اولی که بعضی نشانه ها وارد شد خیلی روززشمار ها پولشون رو کشیدن بیرون ولی اونهایی که تعلل کردن متضرر شدن

در زمان حال سپرده بلند مدت در بانک های معتبر و کوتاه مدت در بانک های کوچکتر توصیه میشه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی میدوهه منظور از داریهای بانک چیه؟ مثلا میگن فلان بانک 100 هزار میلیارد دارایی داره منظورشون از این دارایهای دقیقا چی هست؟

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
دلیلتون مبنی بر این‌که چون گستردگی فلان موسسه بالاست به مشکل نمی‌خوره، اشتباهه.
الان شهر ما نه میزان شعبه داشت و نه کاسپین (فرشتگان) ولی دلیل نمیشه که بگم شعباتش کم بودن.
آرمان (وحدت) توی جنوب و غرب کشور و بعضی مناطق مرکزی فعال بود و توی بقیه استانها بعید میدونم فعالیت داشته باشه. مثلا توی استانی مثل خوزستان فکر کنم بالای 200 شعبه داشته و داره.
فرشتگان: فعالیتش توی استان‌های تهران و خراسان و کرمان و یزد و اردبیل و همینطور شمال بوده و بقیه استان‌ها ندیدم شعبه ای داشته باشه، مثلا خود بنده برای دسترسی به شعبه فرشتگان می‌بایست نزدیک 1000 کیلومتر میرفتم... ولی گستردگی شعبش بالا بود.
ثامن الحجج هم مثل ثامن بود تقریبا شعبش توی استان‌های مختلف
این مطلب رو عرض کردم تا بیان بشه: دلیل وجود چند شعبه از فلان موسسه یا بانک در شهر یا محله ما معنی گستردگی در سراسر کشور رو نداره، البته حتی داشته باشه هم دلیل بر صحت عملکرد اون موسسه یا تعاونی نیست.

معمولا قبل از شروع بحران، خبرهای ریزی میرسه، دوستان باید گوش به زنگ همین خبرهای ریز و خرد باشن تا به مشکل بر نخورن.
خود بنده توی موسسه آرمان (وحدت) حساب داشتم و پارسال به محض شنیدن اینکه قراره ادغام بشه پولم رو خارج کردم. (فقط حرفش رو زده بودن و نه تعویض تابلو و ...) پس دوستان حواسشون رو خوب جمع کنن، بخصوص دوستانی که توی موسسات غیرمجاز سرمایه دارن، اگه میتونن سرمایه شون رو خارج کنن، اگه نمی‌تونن و صددرصد میخوان اونجا باشن، هر روز باید پیگیر اخبار از طرق مختلف باشن، روزی چندبار!
شما درست میفرمایید و در پستهای قبل گفتم شعب زیاد خودش آفتیست که گریبان **** بانکی رو گرفته و اصلا بنگاه داری و روی اوردن به املاک تجاری مرغوب خودش باعث اخلال در سیستم اقتصادی کشور و بازار ملک شده!!! چند شب پیش برنامه میداد بانکها چقدر برجهای هزار میلیاردی دارند میسازند و این خودش خلاف و در جهت قفل شدن سرمایه و اخلال در بازار است اما منظورم از طرح این موضوع نگاه جامعه بود و تعداد زیاد سپرده گزار,حدس میزنم ثامن شعبات و تعداد بسیار بیشتری سپرده گزار نسبت به سایر موسسات مشابه داره,قدمت بالا و تسهیلات زیادی هم به مردم داده .

بالا