• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یک بمب خبری دیگر/ موسسه اعتباری کوثر با بانک مهر اقتصاد و موسسه ثامن ادغام می‌شوند/ بانک کوثر تشکیل می‌شود/ وضعیت کارمندان و سپرده‌گذاران بهبود می‌یابد+جدول

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: بعد از بمب خبری ادغام تعاونی وحدت (موسسه آرمان) و موسسه اعتباری ملل، یک بمب خبری دیگری منفجر شد و آن هم تشکیل بانک کوثر بعد از ادغام با موسسه اعتباری ثامن و بانک مهر اقتصاد است.

به گزارش بانک مردم، طبق اخبار رسیده به خبرنگار ما قرار است با ادغام موسسه اعتباری کوثر – که هم اکنون از بانک مرکزی مجوز دارد- و موسسه اعتباری ثامن و بانک مهر اقتصاد، یک بانک جدید در کشور تشکیل خواهد شد که جزو بزرگترین بانک‌های کشور خواهد شد.

با توجه به مجوز موسسه اعتباری کوثر، نام بانک جدید با عنوان بانک کوثر خواهد بود اما با توجه به منابع مالی فراوان موسسه اعتباری ثامن و بانک مهر اقتصاد، بانک جدید یکی از بانک‌های قدرتمند در کشور خواهد بود.

با توجه به کثرت شعب این موسسات و بانک مهر اقتصاد، بانک کوثر حداقل ۱۲۰۰ شعبه خواهد داشت و پشتوانه قوی این بانک موجب قدرتمندتر شدن بانک می‌شود به همین علت هیچ چیز نگران‌کننده‌ای سپرده‌گذاران این موسسات را تهدید نمی‌کند.

ادغام کوثر، ثامن و مهراقتصاد موجب خواهد شد یکی از بزرگترین بانک‌ها از نظر تعداد شعبه تشکیل شود و اگر بانک کوثر با ۱۲۰۰ شعبه ایجاد شود و مشکلی بر سر ادغامها پیش نیاید این بانک جدید هشتمین بانک بزرگ از نظر وسعت و تعداد شعبه خواهد بود و عملا بزرگترین بانک خصوصی کشور تشکیل می‌شود.

در صورت نهایی شدن ادغام‌ها، بانک کوثر در جدول تعداد شعب بانکی بالاتر از بانک‌هایی مثل رفاه کارگران، اقتصاد نوین، شهر، سمان، سرمایه، پست بانک و قوامین قرار می‌گیرد.

وضعیت سپرده‌گذاران و کارمندان

در صورت نهایی شدن ادغام‌ها و تشکیل بانک کوثر قطعا وضعیت کارمندان بهتر خواهد شد چراکه طبق اخبار واصله قرار نیست تعدیل نیرو صورت بگیرد و سیاست سهامداران حفظ کارمندان و تشکیل قوی بانک است. بدین ترتیب وضعیت شغلی کارمندان بهبود می‌یابد و بازنشستگی همکاران نیز تابع صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها خواهد شد. دایره های خزانه. بازرسی. کارگزینی. تدارکات حسابداری. تسهیلات رفاه پرسنلی. نگهبانی نقلیه وغیره با چارت سازمانی کامل ایجاد می گردد.

طبق تصمیم‌گیری‌ها چارت سازمانی شعب شامل رئیس شعبه، معاون شعبه، دایره تسهیلات، دایره خدمات نوین، دایره حسابداری، دایره صندوق وحساب جاری، دایره ارزی و… تشکیل می‌شود. (طبق نمودار)

قطعا همکاری و مساعدت کارکنان موسسات اعتباری کوثر و ثامن و بانک مهر اقتصاد می‌تواند روند ادغام و تشکیل بزرگترین بانک خصوصی کشور را تسریع ببخشد.

در چنین شرایطی به راحتی می‌توان نتیجه گرفت نه تنها هیچ خطری سپرده سپرده‌گذاران را تهدید نمی‌کند، بلکه بهبود شرایط خدمت‌رسانی موجب قوی‌تر شدن پشتوانه پولی سپرده‌گذاران می‌شود.

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من شش ماهه دارم و باز تمدید کردم سر ماه دقیق سودشو میریزه ، فعلا این طرح تا اول تیرماهه، برو باز کن یک برگه سپرده هم بگیر که توش مدت و نرخ سود ماهانه ات رو رییس بنویسه امضا کنه با مهر ، خیالت راحت
شما ماهانه سود براتون به حساب میریزن ؟ سود پول قابل برداشت هست ؟

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
بانک تجارت با کف ۱۰۰ میلیون,۶ ماهه ۲۲درصد باز میکنه و بانک رفاه کارگزان با کف ۱۰ میلیون سالانه ۲۲ باز میکنه.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
شما ماهانه سود براتون به حساب میریزن ؟ سود پول قابل برداشت هست ؟
شما یه سپرده ۶ ماهه باز میکنی با کف حداقل ۱۰۰میلیون که اگر قبل از اون تاریخ بخوای پولتو برداری از سودت کم میکنند در غیر این صورت هر ماه سودت که ۲۲ درصد است روواریز میکنند,کم و زیاد کردن دیگه نداره!!! تجارت هر ماه مبلغی که میگروتا الان ریخته,اگرم سالانه بخوای بانک رفاه داره با کف ۱۰میلیون ۲۲ درصد باز میکنه,البته بانکهای دیگه ای هم هستند سالانه,اما بانک رفاه حساب خیلی از کارگران و بازنشستگان توش هست و بانک قوی به شمار میره تو این اوضاع.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
به نظر من ادغام این موسسه ثامن و بانک مهراقتصاد و کوثر خوب هست مخصوصا برای ثامن و مهر اقتصاد که هنوز مجوز ندارند,البته دیدم امروز یه سری رفته بودن شعبه ثامن تا پولشونو بگیرند,موسسه قوی هست و تا الان که پاسخگو بوده,امیدواریم این ادغام به خوبی انجام بشه تا آخرین موسسات غیر مجاز اصلی هم به گردونه مجازها بپیوندند و این التهاب اخیر فروکش کنه,چون بعد این ادغام عملا بانک یا موسسه بزرگ بدون مجوزی نمیمونه و بهانه ها و نگرانیها کمتر میشه.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
s
خواهش میکنم ،پس باید حضوری از بانک بپرسید برای چی بوده، شاید حسابتون خالی بوده بعد که پول واریز شده هزینه خدمات برداشتن، بازم از خود بانک سوال کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،
امروز از بانک علت کسر مبلغ 1000 تومان رو پرسیدم، خودشون هم اطلاع نداشتن به چه دلیلی بوده،ولی چون من به موازات ساتنا کردن یک چک رمزدار هم به حسابم منتقل کرده بودم گفتن شاید هزینه کلر باشه،جالبه خود مسئول کلر شعبه میگفت چک رمزدار کارمزد نداره،بهم گفتن با شماره 85930 تماس بگیرم از اونجا سوال بپرسم،وقتی سوال کردم گفتن هزینه کلر بوده،آخرش هم درست متوجه نشدم دلیلش چی بوده.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام. سود روز شمار با مبلغ 100 تومن چقدر بهتون گفتند. اگه 22 درصد هست که کمه.
سلام دوست خوبم،
چیزی به من نگفته بودن،من حساب عیدانه باز کردم و به مرور حسابامو به این حساب 22 درصدی منتقل کردم.
شما اگه برای مبلغ 300 میلیون شرایط بهتری رو سراغ دارین خوشحال میشم راهنماییم کنید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
به نظر من ادغام این موسسه ثامن و بانک مهراقتصاد و کوثر خوب هست مخصوصا برای ثامن و مهر اقتصاد که هنوز مجوز ندارند,البته دیدم امروز یه سری رفته بودن شعبه ثامن تا پولشونو بگیرند,موسسه قوی هست و تا الان که پاسخگو بوده,امیدواریم این ادغام به خوبی انجام بشه تا آخرین موسسات غیر مجاز اصلی هم به گردونه مجازها بپیوندند و این التهاب اخیر فروکش کنه,چون بعد این ادغام عملا بانک یا موسسه بزرگ بدون مجوزی نمیمونه و بهانه ها و نگرانیها کمتر میشه.
با توجه به گفته شما امروز در شبکه های اجتماعی کلیپی بود که تجمع زیادی رو مقابل موسسه ثامن نشون میداد. حالا واقعیت قضیه چی بوده که تجمع شده بود مقابل موسسه ثامن رو نمیدونم. و بدون اطلاع هم نمیشه حرفی زد اما این رو میدونم که این موسسه مجوز بانک مرکزی رو نداره.
نظارت بانک مرکزی ما به گونه ای باید باشه که تمام موسسات و بانک ها در صورت تاسیس و گرفتن اموال و پول های مردم پاسخگوی مردم باشن و همینطور که با استقبال پول مردم رو میگیرن با همون احترام هم پول مردم رو پس بدهند.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوست خوبم،
چیزی به من نگفته بودن،من حساب عیدانه باز کردم و به مرور حسابامو به این حساب 22 درصدی منتقل کردم.
شما اگه برای مبلغ 300 میلیون شرایط بهتری رو سراغ دارین خوشحال میشم راهنماییم کنید.
سلام
نمی دونم چقدر به بانک ایران زمین اعتماد دارید ولی اونجا که من سوال کردم گفت با کف 100 میلیون 25 درصد سود میده. البته مدت دار.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
jk45_1.png

این اسمش نرخ کفایت سرمایه هست نباید زیر 7 باشه هرچی کمتر یعنی بد تر این امار برای سال 95 هست .قوامین ایران زمین اینده سرمایه و رسالت وضعشون خرابه .این که میبینید افزایش سرمایه میدن به این معنی نیست که وضعشون خوبه پول رو نمیدونن چی کار کنن از بیرون دارن سرمایه جذب میکنن این شاخص کفایت بره بالا .امسال خبر رسیده وضع خیلی خرابه دیروز یک مصوبه داشتن نرخ کفایت رو کردن 5 هر چی زیر پنج باشه بد تره .فک نکنین سرمایه داره جذب میکنه وضعش خوبه برعکسه وضعش بده هر چی سرمایه جذب کنه باید سود بده بهشون از کجا سود میده از پول بقیه یا جدیدیا میگیره میده قبلیا .
به نظر من بانکهای دیگه هم وضع خوبی ندارن .
این هم خبری از خبرگزاری تسنیم بهمن 95
https://www.tasnimnews.com/fa/news/...ه-بانک-های-دولتی-از-منفی-تا-مثبت-30-درصد-جدول

88.png

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
[emoji837]ورشکستگی بانک های مجاز محال است

غلامحسین دوانی معتمد بورس و حسابدار خبره کشور معتقد است که اساسا موضوع ورشکستگی بانک های مجاز کشور، شایعه است و ورشکستگی بانک ها در ایران معنا ندارد. آنچه به عنوان ورشکستگی بانک‌ها در دنیا اطلاق می‌شود را نمی‌توان به بانک های ایرانی نسبت داد زیرا بانک های داخلی دارایی‌های بسیاری دارند. بدهکار اصلی بانک ها هم اکنون دولت است که برخوردار از درآمد نفتی است که به هر حال این بدهی را جبران خواهد کرد از اینرو وضعیت اقتصاد و بانک های ایران نمی تواند مشابه اقتصاد هایی همچون یونان شود

Sent from my iPhone using Tapatalk

wate

Registered User
لایک‌ها
94

الیته فرق دولتی در اینجاست که ریسک رو خیلی پایین میاره.

تاریخ : بهمن 95

آئین نامه اجرایی تسعیر داراییهای ارزی و افزایش سرمایه بانکهای دولتی از سوی هیئت دولت تصویب شد.

بر این اساس به وزارت اقتصاد اجازه داده شده است از محل حساب مازاد حاصل از ارزیابی خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی تا سقف 20هزار میلیارد تومان و بر اساس جدول زیر نسبت به افزایش سرمایه بانکهای دولتی اقدام کند.

000.png

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
با توجه به گفته شما امروز در شبکه های اجتماعی کلیپی بود که تجمع زیادی رو مقابل موسسه ثامن نشون میداد. حالا واقعیت قضیه چی بوده که تجمع شده بود مقابل موسسه ثامن رو نمیدونم. و بدون اطلاع هم نمیشه حرفی زد اما این رو میدونم که این موسسه مجوز بانک مرکزی رو نداره.
نظارت بانک مرکزی ما به گونه ای باید باشه که تمام موسسات و بانک ها در صورت تاسیس و گرفتن اموال و پول های مردم پاسخگوی مردم باشن و همینطور که با استقبال پول مردم رو میگیرن با همون احترام هم پول مردم رو پس بدهند.
موسسه ثامن یک موسسه بزرگ با چندین سال فعالیت و در حال اخذ مجوز بانک مرکزی و پذیره نویسی در بورس هست,شاید اموالش از بانکهای خصوصی کوچیک بیشتر هم باشه اما به هر حال از یک سال پیش که مجوز پذیره نویسی در بورس روگرفت,مجوز بانک مرکزی صادر نشد و سپرده گزارانش بهش خیلی اعتماد دارند که تا الان هم سپرده جذب میکنه,وام هم نسبت به سایر جاها بهتر میده البته سودش مثل همه جا بالا میگیره!!! شعباتش از بانکهای خصوصی هم بیشتر هست!!! البته شعبه زیادخودش در حقیقت آفت هست اما نسبت به دیدگاه عموم گفتم,این تجمع اخیر هم برای مجوز نیست که یکساله در حال پیگیری هستند بلکه برای خبر ادغام هست که مردمرو نگران کرده,تا دیروز خبری نبود ,امروز که خبر اومده یه سری که مطلع بودند رفتن پول بگیرند,اونایی که من دیدم میگفتند گرفتیم,اما واقعیت اینه همه هجوم بیارندکه نمیتونه پول همرو بده!! از طرفی اگر بیان تو رسانه هادقیق و شفاف بگن داریم ادغام میکنیم واصولا کار خیلی خوبی هست و بانک میشه!! کمتر کسی میره سراغ حسابش,هرچندالانهم میدونم خیلی از سپرده گزاراش نرفتند,باسابقه واستخون دار هست و به نظرم میتونه از پس ماجرا بر بیاد,امیدواریم برای مردم مشکلی پیش نیاد و بتونند ماجرا روحل کنند,چون برای همه بد میشه و این جو خوب نیست تو یک سری از افراد بوجود اومده که از زمین خوردن دیگری شاد میشن!!! این ماجرا ادامه بیابه دامن همرو میگیره.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ثامن 600 تا شعبه داره و به تنهایی حتی بدون نیاز به ادغام با بانک های دیگه راحت 18 درصد میده
با کوثر ادغام شدن تا بتونن مجوز بگیرن

امروز رفتم اینده حساب باز کردم بالای 1 میلیون 22 درصد روزشمار

بعد رفتم ثامن تا پولم رو انتقال بدن گفتن طرح زمرد داریم 23 درصد که سودش رو میریزن توی حساب قرض الحسنه
برام دو تا حساب باز کرد

بعدم گفت تا اخر هفته اینده بانک میشیم و میریم برای شتاب

الانم تا جایی که میدونم پشتیبان کارای شتاب ثامن بانک صادرات هستش
به نظرم مشکل خاصی پیش نمیاد ولی رفیقم که شعبه شون رفته بود امروز میگفت ملت ریخته بودن پولشون رو بکشن بیرون

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
خیر ، روز شمار ۲۲ درصد میده .
دوست عزیز. این حساب بانک شهر شرایطش به چه صورت هست
۱. کوتاه مدت هست یا حساب صندوق؟
۲. حداقل مبلغ داره؟
۳. کارت شتاب داره؟
ممنون

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
تا ماه پیش که فقط صندوق آرمان شهر ۲۲ میداد وروز شمارش زیر ۱۵ بود,بعید روز شمار ۲۲ بده,فقط کوتاه مدت الان آینده از این سودا میده.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان شما بیشتر از چه طریقی سود یا موجودی حسابتون رو چک می کنید. از طریق سامانه پیامکی یا از طریق اینترنت؟.
سامانه پیامکی معمولا چقدر هزینه داره؟
معمولا وقتی بدونم قراره پولی به حسابم بیاد یا برداشتی انجام بدم چک می‌کنم. از همراه بانک یا اینترنت بانک استفاده می‌کنم
یک بمب خبری دیگر/موسسه اعتباری کوثر با بانک مهراقتصاد وموسسه ثامن ادغام می‌شود/ تشکیل بانک کوثر/وضعیت کارمندان و سپرده‌گذاران بهبود می‌یابد+جدول
http://bankemardom.ir/1396/03/25/63039/
تکذیب شد. هر دو خبر این سایت
سلام
دوستان به نظر شما اگه موسسه ثامن ادغام وتبدیل به بانک بشه خطری سپرده های ما رو تهدید میکنه
اصلا تکلیف سپرده های ما چی میشه؟
همین الان با توجه به غیرمجاز بودن، سرمایه شما در خطر هست، وای به روزی که شایعات و یا حرف‌هایی هم پشت سرش باشه. کاملا شما باید گوش به زنگ باشین... یا همین الان سرمایه‌تون رو خارج کنین یا اگه شنیدین خبری هست - که فعلا دوستان میگن هست و بنده اطلاعی ندارم - اون موقع ...
بعدم گفت تا اخر هفته اینده بانک میشیم و میریم برای شتاب
از این حرف‌شون بترسین، این حرف رو تعاونی وحدت و فرشتگان و ثامن الحجج هم به مشتریانشون زده بودن...
گستردگی شعب همیشه خوب نیست، شما ببینین موسسه آرمان یا فرشتگان و یا حتی ثامن الحجج چند شعبه داشتن توی کشور و سرنوشت‌شون چی شد؟ هرچند ظاهرا کار موسسه آرمان - تعاونی وحدت - طبق شنیده ها داره حل میشه ولی هیچ اعتباری نیست که حل بشه یا نشه...

دوست عزیز. این حساب بانک شهر شرایطش به چه صورت هست
۱. کوتاه مدت هست یا حساب صندوق؟
۲. حداقل مبلغ داره؟
۳. کارت شتاب داره؟
ممنون
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مربوط به حساب‌های قدیمی هست که خوشبختانه سودش پائین نیومده چندوقته، هرچند ممکنه به کف حساب هم ربط داشته باشه.
بنده هم بانک شهر حساب 22 روزشمار دارم که مربوط به یکی دو سال پیش هست
و بعد از اون دیگه باز نکردن و نمی‌کنن
مگه این‌که سود بانکی قانونا بره بالا...

دوستان باید دو سایت "اخبار بانک" و "بانک مردم" به نظر بنده تخته بشن. چرا!؟ چون از مدت‌ها پیش شدن بنگاه شایعه پراکنی و نظرات رو باب میل خودشون میذارن.
ممکن هست توی بحث ادغام‌ها کسی حرفی زده باشه ولی فقط در حد حدس یا حرف باشه ولی این سایت‌ها که بسیار بسیار شبیه به هم کار می‌کنن اون رو تحت عنوان بمب خبری به کار می‌برن. این به اصطلاح واژه بمب خبری مشکل‌زا خواهد بود.
یک مورد دیگه هم هست که یکی از دوستان امروز می‌گفت ممکن هست این شایعات توسط مالباختگان موسسات دیگه مطرح شده باشه چرا که میگن دیگی که واسه ما نجوشه بذار سر سگ توش بجوشه. میخوان امنیت سرمایه‌گذاری در کشور رو از بین ببرن.

پ.ن: هیچ‌وقت با صحبت‌های هیچ‌کس سر موضوعاتی که بحث سرمایه وسط میاد کاملا مطمئن نشین. حتی بنده. چون اکثرا از شنیده ها و بعضا تجربیات‌شون هست (برای بنده بجز اون پاراگراف آخر که با "یک‌مورد" شروع شد، تجربیات شخصی و ... بود)

wate

Registered User
لایک‌ها
94
ایران زمین با کف 100 میلیون تومان بلند مدت 25 درصد سود میده. نمی دونم چرا کسی اشاره ای نکرد.
حتما کسی حاضر به پذیرفتن ریسک تو این بانک نیست. درسته؟
یا شاید بانک های دیگه سود بیشتری از 25 درصد می دن.!

بالا