lord_alone_dark
Registered User
صندوق نیست؟ صندوق ارمان؟خیر ، روز شمار ۲۲ درصد میده .
صندوق نیست؟ صندوق ارمان؟خیر ، روز شمار ۲۲ درصد میده .
شما ماهانه سود براتون به حساب میریزن ؟ سود پول قابل برداشت هست ؟من شش ماهه دارم و باز تمدید کردم سر ماه دقیق سودشو میریزه ، فعلا این طرح تا اول تیرماهه، برو باز کن یک برگه سپرده هم بگیر که توش مدت و نرخ سود ماهانه ات رو رییس بنویسه امضا کنه با مهر ، خیالت راحت
شما یه سپرده ۶ ماهه باز میکنی با کف حداقل ۱۰۰میلیون که اگر قبل از اون تاریخ بخوای پولتو برداری از سودت کم میکنند در غیر این صورت هر ماه سودت که ۲۲ درصد است روواریز میکنند,کم و زیاد کردن دیگه نداره!!! تجارت هر ماه مبلغی که میگروتا الان ریخته,اگرم سالانه بخوای بانک رفاه داره با کف ۱۰میلیون ۲۲ درصد باز میکنه,البته بانکهای دیگه ای هم هستند سالانه,اما بانک رفاه حساب خیلی از کارگران و بازنشستگان توش هست و بانک قوی به شمار میره تو این اوضاع.شما ماهانه سود براتون به حساب میریزن ؟ سود پول قابل برداشت هست ؟
سلام،خواهش میکنم ،پس باید حضوری از بانک بپرسید برای چی بوده، شاید حسابتون خالی بوده بعد که پول واریز شده هزینه خدمات برداشتن، بازم از خود بانک سوال کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست خوبم،سلام. سود روز شمار با مبلغ 100 تومن چقدر بهتون گفتند. اگه 22 درصد هست که کمه.
با توجه به گفته شما امروز در شبکه های اجتماعی کلیپی بود که تجمع زیادی رو مقابل موسسه ثامن نشون میداد. حالا واقعیت قضیه چی بوده که تجمع شده بود مقابل موسسه ثامن رو نمیدونم. و بدون اطلاع هم نمیشه حرفی زد اما این رو میدونم که این موسسه مجوز بانک مرکزی رو نداره.به نظر من ادغام این موسسه ثامن و بانک مهراقتصاد و کوثر خوب هست مخصوصا برای ثامن و مهر اقتصاد که هنوز مجوز ندارند,البته دیدم امروز یه سری رفته بودن شعبه ثامن تا پولشونو بگیرند,موسسه قوی هست و تا الان که پاسخگو بوده,امیدواریم این ادغام به خوبی انجام بشه تا آخرین موسسات غیر مجاز اصلی هم به گردونه مجازها بپیوندند و این التهاب اخیر فروکش کنه,چون بعد این ادغام عملا بانک یا موسسه بزرگ بدون مجوزی نمیمونه و بهانه ها و نگرانیها کمتر میشه.
سلامسلام دوست خوبم،
چیزی به من نگفته بودن،من حساب عیدانه باز کردم و به مرور حسابامو به این حساب 22 درصدی منتقل کردم.
شما اگه برای مبلغ 300 میلیون شرایط بهتری رو سراغ دارین خوشحال میشم راهنماییم کنید.
به نظر من بانکهای دیگه هم وضع خوبی ندارن .![]()
این اسمش نرخ کفایت سرمایه هست نباید زیر 7 باشه هرچی کمتر یعنی بد تر این امار برای سال 95 هست .قوامین ایران زمین اینده سرمایه و رسالت وضعشون خرابه .این که میبینید افزایش سرمایه میدن به این معنی نیست که وضعشون خوبه پول رو نمیدونن چی کار کنن از بیرون دارن سرمایه جذب میکنن این شاخص کفایت بره بالا .امسال خبر رسیده وضع خیلی خرابه دیروز یک مصوبه داشتن نرخ کفایت رو کردن 5 هر چی زیر پنج باشه بد تره .فک نکنین سرمایه داره جذب میکنه وضعش خوبه برعکسه وضعش بده هر چی سرمایه جذب کنه باید سود بده بهشون از کجا سود میده از پول بقیه یا جدیدیا میگیره میده قبلیا .
به نظر من بانکهای دیگه هم وضع خوبی ندارن .
این هم خبری از خبرگزاری تسنیم بهمن 95
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/11/09/1309138/نسبت-کفایت-سرمایه-بانک-های-دولتی-از-منفی-تا-مثبت-30-درصد-جدول
مشاهده پیوست 1018836
موسسه ثامن یک موسسه بزرگ با چندین سال فعالیت و در حال اخذ مجوز بانک مرکزی و پذیره نویسی در بورس هست,شاید اموالش از بانکهای خصوصی کوچیک بیشتر هم باشه اما به هر حال از یک سال پیش که مجوز پذیره نویسی در بورس روگرفت,مجوز بانک مرکزی صادر نشد و سپرده گزارانش بهش خیلی اعتماد دارند که تا الان هم سپرده جذب میکنه,وام هم نسبت به سایر جاها بهتر میده البته سودش مثل همه جا بالا میگیره!!! شعباتش از بانکهای خصوصی هم بیشتر هست!!! البته شعبه زیادخودش در حقیقت آفت هست اما نسبت به دیدگاه عموم گفتم,این تجمع اخیر هم برای مجوز نیست که یکساله در حال پیگیری هستند بلکه برای خبر ادغام هست که مردمرو نگران کرده,تا دیروز خبری نبود ,امروز که خبر اومده یه سری که مطلع بودند رفتن پول بگیرند,اونایی که من دیدم میگفتند گرفتیم,اما واقعیت اینه همه هجوم بیارندکه نمیتونه پول همرو بده!! از طرفی اگر بیان تو رسانه هادقیق و شفاف بگن داریم ادغام میکنیم واصولا کار خیلی خوبی هست و بانک میشه!! کمتر کسی میره سراغ حسابش,هرچندالانهم میدونم خیلی از سپرده گزاراش نرفتند,باسابقه واستخون دار هست و به نظرم میتونه از پس ماجرا بر بیاد,امیدواریم برای مردم مشکلی پیش نیاد و بتونند ماجرا روحل کنند,چون برای همه بد میشه و این جو خوب نیست تو یک سری از افراد بوجود اومده که از زمین خوردن دیگری شاد میشن!!! این ماجرا ادامه بیابه دامن همرو میگیره.با توجه به گفته شما امروز در شبکه های اجتماعی کلیپی بود که تجمع زیادی رو مقابل موسسه ثامن نشون میداد. حالا واقعیت قضیه چی بوده که تجمع شده بود مقابل موسسه ثامن رو نمیدونم. و بدون اطلاع هم نمیشه حرفی زد اما این رو میدونم که این موسسه مجوز بانک مرکزی رو نداره.
نظارت بانک مرکزی ما به گونه ای باید باشه که تمام موسسات و بانک ها در صورت تاسیس و گرفتن اموال و پول های مردم پاسخگوی مردم باشن و همینطور که با استقبال پول مردم رو میگیرن با همون احترام هم پول مردم رو پس بدهند.
دوست عزیز. این حساب بانک شهر شرایطش به چه صورت هستخیر ، روز شمار ۲۲ درصد میده .
معمولا وقتی بدونم قراره پولی به حسابم بیاد یا برداشتی انجام بدم چک میکنم. از همراه بانک یا اینترنت بانک استفاده میکنمدوستان شما بیشتر از چه طریقی سود یا موجودی حسابتون رو چک می کنید. از طریق سامانه پیامکی یا از طریق اینترنت؟.
سامانه پیامکی معمولا چقدر هزینه داره؟
تکذیب شد. هر دو خبر این سایتیک بمب خبری دیگر/موسسه اعتباری کوثر با بانک مهراقتصاد وموسسه ثامن ادغام میشود/ تشکیل بانک کوثر/وضعیت کارمندان و سپردهگذاران بهبود مییابد+جدول
http://bankemardom.ir/1396/03/25/63039/
همین الان با توجه به غیرمجاز بودن، سرمایه شما در خطر هست، وای به روزی که شایعات و یا حرفهایی هم پشت سرش باشه. کاملا شما باید گوش به زنگ باشین... یا همین الان سرمایهتون رو خارج کنین یا اگه شنیدین خبری هست - که فعلا دوستان میگن هست و بنده اطلاعی ندارم - اون موقع ...سلام
دوستان به نظر شما اگه موسسه ثامن ادغام وتبدیل به بانک بشه خطری سپرده های ما رو تهدید میکنه
اصلا تکلیف سپرده های ما چی میشه؟
از این حرفشون بترسین، این حرف رو تعاونی وحدت و فرشتگان و ثامن الحجج هم به مشتریانشون زده بودن...بعدم گفت تا اخر هفته اینده بانک میشیم و میریم برای شتاب
مربوط به حسابهای قدیمی هست که خوشبختانه سودش پائین نیومده چندوقته، هرچند ممکنه به کف حساب هم ربط داشته باشه.دوست عزیز. این حساب بانک شهر شرایطش به چه صورت هست
۱. کوتاه مدت هست یا حساب صندوق؟
۲. حداقل مبلغ داره؟
۳. کارت شتاب داره؟
ممنون
Sent from my SM-G930F using Tapatalk