• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شما از ملی ساتنا زدی اینده فکر نکنم هزار تومان بخاطر اون بوده شاید بخاطر خدمات دیگه ای کسر شده صورتحساب بگیرین یا از بانک سوال کنید ساتنا رایگانه
ممنونم که راهنماییم کردین.
تو پیامکی که برام اومده عنوانش رو زده "انتقالی"،صورتحساب هم گرفتم همین عنوان رو زده بود. دقیقا بعد از انتقال وجه این مبلغ کسر شد،حتما فردا از بانک میپرسم خدمت شما هم اطلاع میدم.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شما از ملی ساتنا زدی اینده فکر نکنم هزار تومان بخاطر اون بوده شاید بخاطر خدمات دیگه ای کسر شده صورتحساب بگیرین یا از بانک سوال کنید ساتنا رایگانه
تو پیامکی که برام اومده عنوانش رو زده "انتقالی"،صورتحساب هم گرفتم همین عنوان رو زده بود. دقیقا بعد از انتقال وجه این مبلغ کسر شد،حتما فردا از بانک میپرسم خدمت شما هم اطلاع میدم.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ساتنا اینترنتی رایگانه . که آینده فقط حصوری داره فک کنم. اینترنتی پایا میتونی بزنی . دو تا 50 تومن رایگان
کاملا درسته ولی من از بانک ملی این مبلغ رو ساتنا کردم و بانک آینده ازم کارمزد کم کرد.

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
500 میلیون پول تو کدوم بانک سپرده کنم حداکثر شش ماهه بیشتر از شش ماه نباشه؟ بانک دولتی یا نیمه دولتی باشه سپرده هم باشه صندوق نمی خوام؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
500 میلیون پول تو کدوم بانک سپرده کنم حداکثر شش ماهه بیشتر از شش ماه نباشه؟ بانک دولتی یا نیمه دولتی باشه سپرده هم باشه صندوق نمی خوام؟

تجارت ۶ ماه ۲۲ ٪‌ گزینه خوبی هستش .

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

خواهش میکنم ،پس باید حضوری از بانک بپرسید برای چی بوده، شاید حسابتون خالی بوده بعد که پول واریز شده هزینه خدمات برداشتن، بازم از خود بانک سوال کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من پیشنهاد میکنم پولتون رو توی اقتصاد نوین یا بانک شهر بگذارید . البته اقتصاد نوین نیمه خصوصی هست سودش حدودای ۱۸ درصد و سودش کمتره نسبت به بانک شهر که ۲۲ درصد سود میده .
اگر شما توی تحقیقاتی که کردید پیشنهاد بهتری یافتین به ما هم بگید . ممنون میشیم .
اقتصاد نوینو چک کردم برا ۳ ماهه ۱۲ درصد
بانک شهر م ۱۴ درصد

upload_2017-6-14_17-29-31.png

بانک شهر مطمئنه درسته ؟ (برای زیر ۲۰ میلیون)
بانک سپه که گذینه بهتریه مثه اینکه

upload_2017-6-14_17-32-4.png

همچنین بانک ملت هم الان دیدم که طرح ۳ ماهه داره

upload_2017-6-14_17-46-35.png

نظرتون چیه؟

Last edited:

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من در تاریخ ۹۵/۹/۲۴ چهار عدد حساب ممتاز ۷۵ میلیونی بانک مسکن بازکردم اگر بخوام از هر کدام از حساب ها ۷۴ میلیون در سریعترین زمان برداشت کنم در چه تاریخی می تونم برداشت کنم که برای حساب ممتاز شش ماهه که باز کردم مشکلی پیش نیاد و بتونم اوراق بگیرم ؟
من تو این سایت کد ملی ام میزنم ولی چیزی نشون نمی ده http://oragh.bank-maskan.ir/
۱۵ هر ماه باید چک کنم ؟

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خواهش میکنم ،پس باید حضوری از بانک بپرسید برای چی بوده، شاید حسابتون خالی بوده بعد که پول واریز شده هزینه خدمات برداشتن، بازم از خود بانک سوال کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk
چون امکان داره این موضوع برای بقیه دوستان هم اتفاق بیفته حتما میپرسم و اطلاع رسانی میکنم. نه دوست خوبم مبلغ بالایی توی حسابم پول داشتم ولی اگه حسابم خالی بود جواب شما خیلی قانع کننده بود.
بازهم ممنونم که وقت گذاشتید.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
برخلاف سپرده های مدت دار که دقیقا مشخص هست چقدر سود میگیرید و بانک نمیتونه سود رو کم کنه, صندوق مثل سپرده روزشمار است و همیشه باید نگران کم شدن اون باشید
جوابتون کامل بود ممنون. اگه بانک بصورت تضمینی سود رو بده چی؟

در یک جمله بخوام بگم, الان که بانکها دارن سپرده هایی با سود بالا میدن, گذاشتن پول تو صندوق منطقی نیست. افتتاح صندوق وقتی منطقی بود که بانکها سود 15-18% می دادند و صندوقها 22-23%
راستش حسابهای روز شمار معمولا 18 درصد هستند.
ایران زمین روز شمار با 100 تومن مسدودی 18 درصد. البته مبالغ بالا سود بیشتری میده که من ندارم:(
بانک تجارت زیر 100 میلیون 6 ماهه 20 درصد باز میکنه.
بانک آینده 22 درصد باز میکنه .
ولی بانک توسعه تعاون معتبرتر هست و صندوق 20 درصد میده. ریسک این دومی نسبت به آینده که کمتر هست.
اینطور نیست بالاخره بانک دولتی هست .
بهرحال ممنون که راهنمایی کردید.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
کسی از سود روز شمار بانک اقتصاد نوین خبر داره ؟ منظورم حساب سپند هستش که ۲ میلیون مسدودی داره .

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
اقتصاد نوینو چک کردم برا ۳ ماهه ۱۲ درصد
بانک شهر م ۱۴ درصد

مشاهده پیوست 1018626

بانک شهر مطمئنه درسته ؟ (برای زیر ۲۰ میلیون)
بانک سپه که گذینه بهتریه مثه اینکه

مشاهده پیوست 1018627

همچنین بانک ملت هم الان دیدم که طرح ۳ ماهه داره

مشاهده پیوست 1018628

نظرتون چیه؟
سایت بانکها و بعضی اوقات حتی تماس تلفنی هم گزینه خوبی برای اطلاع از سود بانکها نیست چون اونا مجبورن حداقل تو ظاهر تابع قوانین بانک مرکزی باشن
جوابتون کامل بود ممنون. اگه بانک بصورت تضمینی سود رو بده چی؟

راستش حسابهای روز شمار معمولا 18 درصد هستند.
ایران زمین روز شمار با 100 تومن مسدودی 18 درصد. البته مبالغ بالا سود بیشتری میده که من ندارم:(
بانک تجارت زیر 100 میلیون 6 ماهه 20 درصد باز میکنه.
بانک آینده 22 درصد باز میکنه .
ولی بانک توسعه تعاون معتبرتر هست و صندوق 20 درصد میده. ریسک این دومی نسبت به آینده که کمتر هست.
اینطور نیست بالاخره بانک دولتی هست .
بهرحال ممنون که راهنمایی کردید.
من قبلا صندوق موسسه کوثر داشتم که با سود تضمین شده 22% بود ولی بعد چند ماه تبدیلش کردن به سود پیش بینی شده 19%, صندوق بانک اینده هم داشتم و تو هیچ کدومشون درصد سود درج نشده بود. همونطور که گفتم کاملا به چشم روزشمار نگاه کنید که شاید کم بشه و کلا چیزی برای اعتراض وجود نداره
درمورد ریسک بانکها من معتقدم هرجا که خواب ارام شب رو ازت بگیر نباید بزاری حالا هرچقدر هم میخوان سود بدن, شخصا قید 1.5% سود بیشتر بانک سرمایه رو زدم و هیچ اتفاقی هم تا الان برای بانک سرمایه نیافتاده ولی من پشیمون نیستم چون اون 1.5% سود بیشتر ارزش کلی استرس و فشار روحی رو نداشت. من خودم همونطور که گفتم حتی تو موسسه کوثر هم پولام رو گذاشته بودم و هیچ مشکلی هم نداشتم و الان هم پولم بانک اینده است. ولی اگرسپرده گذاری تو بانک اینده نگرانتون می کنه, هرجا که خیالتون راحته بزارید

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
200 میلیون تومان 20% یعنی 4 میلیون در ماه ؟

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
من در تاریخ ۹۵/۹/۲۴ چهار عدد حساب ممتاز ۷۵ میلیونی بانک مسکن بازکردم اگر بخوام از هر کدام از حساب ها ۷۴ میلیون در سریعترین زمان برداشت کنم در چه تاریخی می تونم برداشت کنم که برای حساب ممتاز شش ماهه که باز کردم مشکلی پیش نیاد و بتونم اوراق بگیرم ؟
من تو این سایت کد ملی ام میزنم ولی چیزی نشون نمی ده http://oragh.bank-maskan.ir/
۱۵ هر ماه باید چک کنم ؟
تضمینی نیست که سر 6ماه اوراق تعلق بگیره و بر اساس اولویته حالا اگر چند تا حساب دارید ممکنه یکیش را سر 6ماه بدن و مابقی 7-8 ماهه
از اونجایی که تضمینی ندادن برای تخصیص اوراق گمون نکنم قانونی باشه که مثلا الان که 6ماهتون کامل شده پولو بردارید اولویتتان به تاخیر میوفته یا سرجاش می مونه؟
اگر رفتید شعبه و پرسیدید لطفا اطلاع رسانی کنید با سپاس

ببخشید چرا 600 کمه ؟
20% دویست میلییون میشه 4 تومن دیگه
600کم نیست 4تومان یکساله است تقسیم بر 12ماه باید بکنید همانطور که در پست قبلی دوستمون گفتن دقیقش ماه 31 روزه 3.397هزار
و ماه 30 روزه 3.287هزار

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تضمینی نیست که سر 6ماه اوراق تعلق بگیره و بر اساس اولویته حالا اگر چند تا حساب دارید ممکنه یکیش را سر 6ماه بدن و مابقی 7-8 ماهه
از اونجایی که تضمینی ندادن برای تخصیص اوراق گمون نکنم قانونی باشه که مثلا الان که 6ماهتون کامل شده پولو بردارید اولویتتان به تاخیر میوفته یا سرجاش می مونه؟
اگر رفتید شعبه و پرسیدید لطفا اطلاع رسانی کنید با سپاس

600کم نیست 4تومان یکساله است تقسیم بر 12ماه باید بکنید همانطور که در پست قبلی دوستمون گفتن دقیقش ماه 31 روزه 3.397هزار
و ماه 30 روزه 3.287هزار

اولویت ها که به تاخیر می افته من از یک نفر پرسیدم بهم گفتم اولویتت دو سه سال دیگه هست :( خب فرض کنید سه سال دیگه بخوان به من اوراق بدن خب اون وقت چه ارزشی داره اگه روزشمار بود حداقل تو این سه سال سود سودی که بانک بهم میداد داشتم حال اوراق بهم میده که معلوم نیست زیاد بشه یا کم من یه سایتی دیدم که به نظرم اصلا حساب ممتاز ارزش نداره http://maskanbankblog.com/مزایای-جدید-حساب-ممتاز/
تو این سایت سررسید شش ماهه و نه ماهه و غیره تعریف شده یعنی هشت ماه هم باشه پولتون اوراق شش ماه تعلق می گیره البته فکر کنم خب این یعنی دو ماه اضافه تر پولتون مونده بانک با اوراق شش ماهه و سود ماهانه ۱۱ درصد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خبر خوب برای سپرده‌گذاران تعاونی وحدت/تکلیف موسسه آرمان روشن شد/ موسسه اعتباری ملل و موسسه آرمان ادغام می‌شوند؟+جزئیات

http://bankemardom.ir/1396/03/24/63026/

بالا