الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
گردشگري پوز داره يه جا توش 100 ميليون پول كشيد؟بانک گردشگری یک حساب کوتاه مدت اورده 18 درصد کفش 500 تومان اگه زیر 500 بیاد 10 درصد
گردشگري پوز داره يه جا توش 100 ميليون پول كشيد؟بانک گردشگری یک حساب کوتاه مدت اورده 18 درصد کفش 500 تومان اگه زیر 500 بیاد 10 درصد
تو شهر ما خیلیها سمت بانک آینده نرفتند از همون اوایل تا الان.ولی راستش تو شهر ما فقط یه شعبه بیشتر نیست با 2 تا کارمند فکر کنم هم رئیس هستند هم کارمند.
بعد حساب رو به مرکز استان باز می کنند و کارتش هم تقریبا 7 روز طول میکشه بیاد.
حتما توی سایت بانک چک کنید ببینید اصلا این شعبه وجود خارجی داره یا خیر؟بانک آینده قبلا تلفنی گفته بود 18 حالا حضوری رفتم گفت 22 درصد روزشمار.
البته گفته 6 ماهه هم 23 درصد.
ولی راستش تو شهر ما فقط یه شعبه بیشتر نیست با 2 تا کارمند فکر کنم هم رئیس هستند هم کارمند.
بعد حساب رو به مرکز استان باز می کنند و کارتش هم تقریبا 7 روز طول میکشه بیاد.
تجارت رو فکر نکنم آنچنان معتبر باشه. اون رو نمیشه تو ردیفهای ملی و سپه آورد.بین بانک های: تجارت، مسکن، ملی، سپه کدوم معتبرتر و بهتره ؟
بانک دی خصوصی هست یا دولتی ؟بانک دی کوتاه مدت روز شمار 19% میده
دی خصوصی هست.بانک دی خصوصی هست یا دولتی ؟
من هم متاسفانبانک دی کوتاه مدت روز شمار 19% میده
دقیقا این مسئله میتونه مهم باشه . چون بانک ها یه سپرده خیلی زیاد و تضمین میزارن که تبدیل به بانک میشن و اگر زیانشون بیشتر از این سپرده باشه خب مشخصه که قید همه چی رو بزنن و با همون پولی که از جیب ملت کشیدن و تو دستشونه فرار میکنن . البته این قضیه رو نمیدونم درمورد بانک های دولتی به چه شکله .تجارت رو فکر نکنم آنچنان معتبر باشه. اون رو نمیشه تو ردیفهای ملی و سپه آورد.
این واسه تقریبا 6 - 7 ماه پیش هست:
مشاهده پیوست 1018595
http://www.fardanews.com/fa/news/580952/وضعیت-قرمز-در-صورتهای-مالی-۱۶-بانک-بورسی-جدول
از توجهتون ممنون. اصلا وقتی نگاه می کنی هیچ مشتری نداره.حتما توی سایت بانک چک کنید ببینید اصلا این شعبه وجود خارجی داره یا خیر؟
درسته ولی تجارت دولتی نیست.قضیه رو نمیدونم درمورد بانک های دولتی به چه شکله .
من پیشنهاد میکنم پولتون رو توی اقتصاد نوین یا بانک شهر بگذارید . البته اقتصاد نوین نیمه خصوصی هست سودش حدودای ۱۸ درصد و سودش کمتره نسبت به بانک شهر که ۲۲ درصد سود میده .دی خصوصی هست.
لیست بانکها و موسسات دولتی و خصوصی
http://www.cbi.ir/BanksInstitutions/BankInstitute.aspx
ممنون. یعنی بانک شهر 22 درصد سود میده؟ منظورتون بلند مدت هست؟البته اقتصاد نوین نیمه خصوصی هست سودش حدودای ۱۸ درصد و سودش کمتره نسبت به بانک شهر که ۲۲ درصد سود میده .
راستش بانکهای دولتی و معتبری مثل ملی ، مسکن ؛ سپه و .. سود آنچنانی نمیدن مگه واسه مبالغ زیاد.اگر شما توی تحقیقاتی که کردید پیشنهاد بهتری یافتین به ما هم بگید . ممنون میشیم .
بانک تجارت بالا صد ملیون حساب سپرده شش ماهه 22 درصد داره خودم اونجا حساب باز کردم هنوزم باز میکنهبانک تجارت می گفت حساب ویژه 6 ماهه 20 درصد
یه شعبه دیگه می گفت حساب کاردان روز شمار داریم 20 درصد
ولی اگه خواستی پولت رو برداری باید 2 تا 3 روز قبل خبر بدی.
البته به نظرم این صندوق سرمایه گذاری هست که اسمش رو گذاشتن حساب روز شمار کاردان.
چون میگفتن حساب عادی 10 درصد هست.
درسته دوست عزیز این رو هم رئیس شعبه گفت که با صد میلیون سپرده 6 ماهه 22 درصد باز میکنن که من نگفتم.بانک تجارت بالا صد ملیون حساب سپرده شش ماهه 22 درصد داره خودم اونجا حساب باز کردم هنوزم باز میکنه
نمیدونمگردشگري پوز داره يه جا توش 100 ميليون پول كشيد؟
- برخلاف سپرده های مدت دار که دقیقا مشخص هست چقدر سود میگیرید و بانک نمیتونه سود رو کم کنه, صندوق مثل سپرده روزشمار است و همیشه باید نگران کم شدن اون باشیددوستان صندوقهای سرمایه گذاری چطوری هست ؟ میشه تفاوت دقیقش رو با سپرده بگین.
الان بانک توسعه تعاون که دولتی هست سود صندوق 20 درصد میده.
خب این هم جزء بانکهای دولتی زیر هست و اعتبارش خیلی بیشتر از تجارت هست.
بانک توسعه تعاون
بانک دولتی تخصصی و توسعه ای
بانک مسکن
بانک کشاورزی
بانک توسعه صادرات ايران
بانک صنعت و معدن
خیر، ندارهگردشگري پوز داره يه جا توش 100 ميليون پول كشيد؟