عه!پس مصداق سنگ به سینه زدنهچون من یک بار گفتم گردشگری شما. 40 بار ریپلای کردی هنوز میگی گردشگری .کسی سابقش کمه از این کارها میکنه .فروم قوانین داره
نگران سابقه هم نباش،رتبه کاربر رو نگاه کن که اونم جزو قوانین فرومه!
عه!پس مصداق سنگ به سینه زدنهچون من یک بار گفتم گردشگری شما. 40 بار ریپلای کردی هنوز میگی گردشگری .کسی سابقش کمه از این کارها میکنه .فروم قوانین داره
دوستان من گردشگري سوم برج ١٢ پارسال حساب يكساله ٢٢ درصدي باز كردم
الان ٣ ماه و ١٧ روز گذشته و من ميخوام پولمو برداشت كنم
كسي ميدونه چقدر ضرر ميكنم و چند درصد حساب ميكنن ٣ ماه و خورده اي بوده پول؟؟؟
نرخ شكست و اينا منظورمه و آيا داره يا نداره چون بعضيا ندارن؟
بعد چند ماه نداره؟؟ مبلغ ١٦٥ تومن هست كه ماهي ٣ سود ميده
کل سودی رو که دادن بجای 22 درصد به نرخ 12 درصد حساب میکنن برفرض سوم برج 4 ببندی 6.5 میلیون ضرر میکنید.
مگر برج 6 وردارید بدون جریمه
بهمن و اسفند فقط یک مدل سپرده یکساله بود با امکان برداشت بعد از 6 ماه بدون جریمهبرج ٦ ميتونم بدون جريمه بردارم؟؟ براي همه ي حسابهاي بالاي ١٠٠ ميليون هست اين شرايط؟
آخه جايي قيد نشده
پارسیان به 160 تومن چقدر سود میده ؟ کوتاه مدت
بانک آینده چقدر سود میده
کلیپی که دیدید قدیمی و مربوط به تجمع سپرده گذاران ثامن الحجج که به پارسیان واگذار شده جهت تعیین تکلیف میباشدامروز یه کلیپی دیدم در مورد بانک پارسیان !!! کلا فکر کنم فقط بشه به خود بانک مرکزی پول داد :دی
کلیپی که دیدید قدیمی و مربوط به تجمع سپرده گذاران ثامن الحجج که به پارسیان واگذار شده جهت تعیین تکلیف میباشد
صددرصد همین هستشاید ، احتمالش هست ...
صددرصد همین هست
ویدئو مال سال گذشته هست
کلا چون نزدیک پرداخت یک سری شده دوباره شروع کردن به شلوغ کردن
کلا منطقشون این هست:
حجج هیج مشکلی نداشته لعد سیف و پرویزیان با همدستی هم ثامن الحجج رو زمین زدن که پولاشو بدن به پارسیان
یه دروغ بچگانه که از اول بحران حجج به خودشون گفتن و باورش کردن
جالبه اگه تو گروهاشون باشین میبینین هنوز اعتقاد دارن حجج نه تنها کسری نداشت بلکه اونقدر پول داشت که پول همه رو بده!
زیاد به این فعالیت های مذبوحانه یک سری شکست خورده اهمیت ندین
لینک گروه مالباختگان حجج جهت رویت اقدامات شایعه پراکنی:
ابر گروه "مجمع سپرده گذاران ثامن الحجج تحت نظارت بانک مرکزی"
https://t.me/joinchat/AAAAADzofC-LiRUq211wXg
ثامن رو نگفتممن پول ها رو توی ثامن خالی گذاشتم 800 تا شعبه توی مملکت داره
خوبیش شتاب نیست و کسی بهش دسترسی نداره
بدیش هم اینه شتاب نیست و خودمم بهش دسترسی ندارم لحظه ای
ثامن رو نگفتم
ثامن الحجج که ورشکست شد و منحل شده و عاملیت تسویه با بانک پارسیان هست و اگر میشنوین شایعه ورشکستگی پارسیان و خبر تجنع حلوی شعباتش مربوط به بعضی مشتریان ثامن الحجج هست که با ابن اقدامات سعی در ضربه به پارسیان رو دارند غافل از اینکه ٢ سال این اقدامشون هیچ نتیجه ای نداد
ملی 18 درصد روزشمار میده . یه 10 درصد میریزه + 8 درصداونو میدونم
من دنبال اینم یه بخشی از پولم رو خارج کنم از ثامن که بتونم بهش دسترسی داشته باشم سودش هم بالای 18 باشه کوتاه مدت
صندوق بانک آینده یا اقتصاد نوین که 23 % میده روز شمار خوبه یا همون قوامین 18 درصد روزشمار بمونیم؟
ملی 18 درصد روزشمار میده . یه 10 درصد میریزه + 8 درصد
بسته به مقدار پولتون ملت هم تا 20 درصد میریزه منتها یکساله