• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اینایی که پولاشون رو میذارن تو موسسه های درپیت فقط میتونم بهشون بگم ==> :|
درپیت رو تا شما چی معنی کنید من فکر نمیکنم موسسه ای که هم مجوز فعالیت از بانک مرکزی رو داره و هم به شتاب متصل هستن رو بشه اسمش رو درپیت گذاشت اگه غیر از اینه شما توضیح بدید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من احساس میکنم یک نفر با چند تا ایدی میاد ایننجا نظر میده .مشکوکه .یاد امین موزی یا منصور قیامت افتادم خخخ
صدرصد بگید مدیر چک کنند چون بنده سالهاست فقط با این اکانت میام و نه هیج اکانت دیگری شما شایعه درست نکنید بقیه مطمئن باشید با چند اکانت نمیان.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خخخخ شما پولو گذاشتی تو نور که همه میگن داغونه، بعد میترسی بزاری آینده چون شنیدی وضعش خرابه ؟!!!!!! آینده همین که اسم بانک روشه از صد تا موسسه داغون مثل نور بهتره.
داغون بودن نور رو شما دلیلش رو بفرمایید تا بقیه هم بدونن اگه یک نفر رو پیدا کردید که چند میلیارد تومن جتی در اونجا داشته باشه و نتونسته باشه بگیره همینجا سند و مدرکش رو بذارید یا مصاحبه ای تا بقیه هم مطلع بشه.حداقل یه دلیل بیارید بعد بگیدچرا.
شما کاسپین رو دیدی میگی مردم جمع شدن و پولشون رو نمیدن کاسپینی که حتی مجوز 20 شعبه فعالیت رو نداشت اما تابلو مجوز دار زده بودند در کل شهرها شهرستان ها الان برید سایت بانک مرکزی تمام موسسات تعداد شعب رو ذکر کردند حتی میتونید با تماس به بانک مرکزی نام شعبه و شهرستان و ادرس رو بدید تا براتون چک بکنن که موسسه جزو اون تعدادی که در سایت بانک مرکزی گفته شده مجوز دارند هست یا خیر.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ، تو هیچ موسسه ای حتی مجاز نباید سرمایه گذاشت ، یکمرتبه میبینی سیف مصاحبه میکنه میگه سو تفاهم شد !! میگن تابلو با فریب گذاشتن ، اون فرشتگان بوده.! پس چرا وقتی زنگ میزدیم بانک،مرکزی اوایل بحران میگفت نه درسته کاسپین مجوز داره برید پول بذارید؟؟؟ بی جهت بانک مرکزی رو تطهیر نکنیم صد در صد مقصرن ، مجوز رو به کشک تبدیل کردن ،پس فردا در مورد نور هم میان میگن اون شعبه کارسازان بوده یا مشیز بوده اصلا نور نبوده!!!! خواننده اینجا خودش عاقله تصمیم با خودتون ، برای یکی دو درصد بیشتر اگه دنبال استرس و پیگیری روزانه اخباریدبرید بذارید موسسه ! بانکهاشم یه کم خطری شدن چه برسه موسسه ،

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ، تو هیچ موسسه ای حتی مجاز نباید سرمایه گذاشت ، یکمرتبه میبینی سیف مصاحبه میکنه میگه سو تفاهم شد !! میگن تابلو با فریب گذاشتن ، اون فرشتگان بوده.! پس چرا وقتی زنگ میزدیم بانک،مرکزی اوایل بحران میگفت نه درسته کاسپین مجوز داره برید پول بذارید؟؟؟ بی جهت بانک مرکزی رو تطهیر نکنیم صد در صد مقصرن ، مجوز رو به کشک تبدیل کردن ،پس فردا در مورد نور هم میان میگن اون شعبه کارسازان بوده یا مشیز بوده اصلا نور نبوده!!!! خواننده اینجا خودش عاقله تصمیم با خودتون ، برای یکی دو درصد بیشتر اگه دنبال استرس و پیگیری روزانه اخباریدبرید بذارید موسسه ! بانکهاشم یه کم خطری شدن چه برسه موسسه ،
در اینکه بانک مرکزی مقصر هست که قبل از مجوز نهایی اجازه فعالیت کاسپین رو داده با تابلوی مجوز دارد شکی نیست و در اینکه در این وضعیت مردم واقعا باید از بانک مرکزی بپرسن چرا گذاشتید موسسه ای مجوز نداره تابلو مجوز رو نصب کنه شکی نیست اما به قول خود شما خواننده خودش عاقل هست پس با نطر دادن که بانک آینده داره ورشکست میشه یا موسسه فلان مشکلی هست بانک خاص و موسسه خاصی رو تخریب نکنیم .
اگرم توصیه ای هست بکنیم بگیم بله با توجه به جریان کاسپین بنده بشخصه تصمیم میگیرم ببرم بذارم فلان بانک ولی نیایم با گفتن اینکه فلان موسسه یا فلان بانک حتی مجوز دار نذارید این میشه تخریب
با همه این وضعی که الان هست اگر بانک مرکزی مجوزی صادر کرده اگر مشکلی پیش بیاد مسلما همه موسسات دارای مجوز زیر سوال میرن نه تنها بانک اینده یا نور یا ملل یا کوثر و با اگر یک بانک مشکلی پیدا کنه همه بانک ها زیر سوال میرن که نکنه یک روز هم فلان بانک هم اینطور بشه پس این رو هم مد نظر بگیرید که اگر بنا بر تخریب هست همون بانک آینده و موسسات دیگر هم از تجمیع چند موسسه بوجود آمدن و اگر مشکلی برای موسسات و بانک های مجوز دار پیش بیاد مردم به همه بانکها و موسسات مجوز دار دیگر هم بی اعتماد خواهند شد طبق گفته خود شما که دارید اسم میگید شعبه کارسازان یا شعبه فلان در صورتی که الان همون بانک آینده هم از تحمیع چند موسسه شده بانک اینده .

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوستان من اگه تو نور پول گزاشتم فقط به علت سود بالاش نبوده
اولا سودش خیلی غیر واقعی نی
یعنی بانک اینده میده 22 این میده 23% حالا مبلغ خیلی بالا تا 25 هم میگن میده!
ولی به نظرم وقتی به شتاب وصله
ساتنا
پایا
کارت
اپ داره راحت پول انتقال میدی خیال ادم راحت میشه
ولی خب الان همه بانک ها ریسک دارن یکی کمتر یکی بیشتر

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
کلا پول تو موسسه گذاشتن اشتباهه چه نور باشه چه کاسپین باشه چه هر کوفت دیگه ای باشه. تا وقتی این همه بانک هست، پول تو موسسه گذاشتن صد در صد اشتباهه. اگه قرار باشه جایی ورشکست بشه یا ادغام بشه، اول از همه این موسسات به مشکل میخورن. اسم بانک که رو یه جا باشه خودش کلی اعتباره. والا همه بانکها پایا و ساتنا و کارت و شتاب رو دارن و اینکه نور اینارو داره کار خاصی نکرده. اگه این موسسات کارشون درست بود، میرفتن و مجوز بانک میگرفتن، وگرنه تاسیس موسسه مالی رو هر کسی میتونه انجام بده و با فشار از ارگان های دیگه به بانک مرکزی، میان زوری مجوز میگیرن و یه اتفاق هم که براش میفته، همه خودشونو میکشن کنار و بانک مرکزی میشه مقصر. مردم اگه یکم خودشون فهم داشته باشن و تو این موسسات پول نزارن، دیگه اینجوری مثل قارچ، موسسه تولید نمیشه.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
کلا پول تو موسسه گذاشتن اشتباهه چه نور باشه چه کاسپین باشه چه هر کوفت دیگه ای باشه. تا وقتی این همه بانک هست، پول تو موسسه گذاشتن صد در صد اشتباهه. اگه قرار باشه جایی ورشکست بشه یا ادغام بشه، اول از همه این موسسات به مشکل میخورن. اسم بانک که رو یه جا باشه خودش کلی اعتباره. والا همه بانکها پایا و ساتنا و کارت و شتاب رو دارن و اینکه نور اینارو داره کار خاصی نکرده. اگه این موسسات کارشون درست بود، میرفتن و مجوز بانک میگرفتن، وگرنه تاسیس موسسه مالی رو هر کسی میتونه انجام بده و با فشار از ارگان های دیگه به بانک مرکزی، میان زوری مجوز میگیرن و یه اتفاق هم که براش میفته، همه خودشونو میکشن کنار و بانک مرکزی میشه مقصر. مردم اگه یکم خودشون فهم داشته باشن و تو این موسسات پول نزارن، دیگه اینجوری مثل قارچ، موسسه تولید نمیشه.
مگه کلا چندتا موسسه مجوز دار داریم؟ کلا 3 تا هست موسسه نور و ملل و کوثر
اگه منظور شما موسساتی مثل ثامن و یا بانک مهر اقتصاد هست بله با فشار ارگان ها هنوز بدون مجوز بانک مرکزی دارند فعالیت میکنند!!
نکته اینکه بانک مهر اقتصاد نام بانک رو یدک میکشه و موسسه هم نیست اما بدون مجوزه!! و ثامن هم که جداگانه موسسه بدون مجوز!

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
مساله اصلی اینه بانک مرکزی هم به خودش و هم به مردم خیانت کرد!!!! حالا اشتباه بود یا عمدیا هرچی,باید تاوان میداد بانک مرکزی ,چون مجوز داده بود به کاسپین,بقیش هم شعر است!!! اینکه ما مجوزمون برای فلان چیز کاسپین بود نه سپرده گزاری و از این دست,توهین و تحمیق مردم ست,لااقل پول اونایی که بعد مجوز اومدن رو باید با سود یکباره میداد!! و میگفت اشتباه کردیم, اینم تاوانش!!!! بقیرم هیات تسویه به سرعت وارد عمل میشد,در ادامه بستر بی اعتمادی رو فراهم کردند,البته بیشتر در فضای مجازی هست این بی اعتمادی,افراد سنتی توهمون چند تا بانک اصلی کشور سپرده دارند و توجهی به این اخبار ندارند ,اما به هرحال اشکال بوجود اورده بانک مرکزی.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بذارید موسسات مجوز دار مثل نوروملل و کوثر و بانک آینده به کار عادیشون ادامه بدن و با حرفا بدون منبع و بدون اطلاع و شایعات چند نفر از مالباخته های موسسات فرشتگان وآرمان و... الکی جو ندیم پلیس فتا چند نفرو به خاطر شایعات در این باره دستگیر کرده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تا وقتی بانک هست پول گذاشتن تو موسسه ریسکیه .چرا سنگ این موسسه رو به سینه میزنید .اقا پول گذاشتی خوب حالشو ببر به بقیه چی کار داری بقیه بهتر ریسک نکنن بزارن بانک به خاطر 1 درصد نمیارزه .

من احساس میکنم یک نفر با چند تا ایدی میاد ایننجا نظر میده .مشکوکه .یاد امین موزی یا منصور قیامت افتادم خخخ

اگه سنگ جایی رو به سینه زدن مشکل داره باید پرسید اگه بعضی کاربران سنگ بانکی مثل گردشگری رو به سینه میزنن هم مشکل داره؟بخصوص جایی با اون صورت مالی!
شاید فقط مال نور مشکل داره!

دوما اگر غرض ورزی نداریم چرا باید یک کاربر با ٧ سال سابقه رو متهم به داشتن چند ایدی کنیم!

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
تکبیر
اقا وضع بانکش خرابه گردن کلفته کا پاسارگاد. 7 تومن به ازای هر سهم سود داده میدونین یعنی چی وضع افتضاحه برای بانکها چه برسد به موسسات اگه پشتوانه موسسات قوی بود که بانک میشدن .

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
در اینکه بانک مرکزی مقصر هست که قبل از مجوز نهایی اجازه فعالیت کاسپین رو داده با تابلوی مجوز دارد شکی نیست و در اینکه در این وضعیت مردم واقعا باید از بانک مرکزی بپرسن چرا گذاشتید موسسه ای مجوز نداره تابلو مجوز رو نصب کنه شکی نیست اما به قول خود شما خواننده خودش عاقل هست پس با نطر دادن که بانک آینده داره ورشکست میشه یا موسسه فلان مشکلی هست بانک خاص و موسسه خاصی رو تخریب نکنیم .
اگرم توصیه ای هست بکنیم بگیم بله با توجه به جریان کاسپین بنده بشخصه تصمیم میگیرم ببرم بذارم فلان بانک ولی نیایم با گفتن اینکه فلان موسسه یا فلان بانک حتی مجوز دار نذارید این میشه تخریب
با همه این وضعی که الان هست اگر بانک مرکزی مجوزی صادر کرده اگر مشکلی پیش بیاد مسلما همه موسسات دارای مجوز زیر سوال میرن نه تنها بانک اینده یا نور یا ملل یا کوثر و با اگر یک بانک مشکلی پیدا کنه همه بانک ها زیر سوال میرن که نکنه یک روز هم فلان بانک هم اینطور بشه پس این رو هم مد نظر بگیرید که اگر بنا بر تخریب هست همون بانک آینده و موسسات دیگر هم از تجمیع چند موسسه بوجود آمدن و اگر مشکلی برای موسسات و بانک های مجوز دار پیش بیاد مردم به همه بانکها و موسسات مجوز دار دیگر هم بی اعتماد خواهند شد طبق گفته خود شما که دارید اسم میگید شعبه کارسازان یا شعبه فلان در صورتی که الان همون بانک آینده هم از تحمیع چند موسسه شده بانک اینده .
الان همه موسسات و بانکها زیر سوال هستن .وضع خرابه .

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اگه سنگ جایی رو به سینه زدن مشکل داره باید پرسید اگه بعضی کاربران سنگ بانکی مثل گردشگری رو به سینه میزنن هم مشکل داره؟بخصوص جایی با اون صورت مالی!
شاید فقط مال نور مشکل داره!

دوما اگر غرض ورزی نداریم چرا باید یک کاربر با ٧ سال سابقه رو متهم به داشتن چند ایدی کنیم!
من 30 صفحه. قبل اسم یک بانک اوردم هنوز ول نکردی شما ؟من الان گفتم برو جای خاصی سرمایه گذاری کن میپری وسط.من گفتم احساس میکنم چند نفر میان با چند ایدی منظورم ایشون نبود .ایشون به خودش گرفت .شما که 3 سال سابقه داری ایشون هم زبون داره خودش از خودش دفاع میکنه .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من 30 صفحه. قبل اسم یک بانک اوردم هنوز ول نکردی شما ؟من الان گفتم برو جای خاصی سرمایه گذاری کن میپری وسط.من گفتم احساس میکنم چند نفر میان با چند ایدی منظورم ایشون نبود .ایشون به خودش گرفت .شما که 3 سال سابقه داری ایشون هم زبون داره خودش از خودش دفاع میکنه .
حالا ناراحت نباش!مگه منظورم شما بود که گرفتی به خودت؟!
ایشونم خوب از خودش دفاع کرد منم تایدش کردم!

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
حالا ناراحت نباش!مگه منظورم شما بود که گرفتی به خودت؟!
ایشونم خوب از خودش دفاع کرد منم تایدش کردم!
چون من یک بار گفتم گردشگری شما. 40 بار ریپلای کردی هنوز میگی گردشگری .کسی سابقش کمه از این کارها میکنه .فروم قوانین داره

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بزار در بی خبری بمونه .عسلویه بوده قطب شمال که بوده .
چند روز دیگه که میره شعبه و پولش رو میخواد فکر کنم سکته میزنه... مشکل اینجاست
دوست عزیز بنده همون پارسال بعد از به اصطلاح مجوز بانک مرکزی، تماس گرفتم با بانک مرکزی و گفتم موسسه کاسپین مجوز داره یا نه؟ گفتن بله! گفتم میخوام سپرده گذاری کنم، گفتن هنوز مجوز اخذ سپرده ندارن. اینجا کلا سکوت بانک مرکزی و صدور مجوزی که بهانه های مختلفی به دلالان و سودجویان (هیات مدیره کاسپین و فرشتگان و ... البته کسانی که در بانک مرکزی با این کار احتمالا سود خوبی به جیب زدن) بسیار مبهم و دارای اشکال هست و یقیناً باید پاسخگو باشه.
اینکه گفته مجوز داره، ولی سپرده پذیری نداره عجیبه، مردم که همه تماس نمی‌گیرن تا این چیزا رو متوجه بشن، صرفا طرف میاد سایت بانک مرکزی رو می‌بینه و میره سردر تابلو رو می‌بینه که شده کاسپین و با خیال راحت سپرده گذاری می‌کنه.
تو این قضیه به نظر من ذینفعان زیادی توی خیلی از بخش‌های مدیریتی کشور وجود داره وگرنه اینطور نمی‌شد.
یک سمت قضیه هم با این‌که بعضی سایت‌ها و کانال‌ها و از جمله خودم این موارد رو به مردم گوشزد کردیم، ولی با رد تمام این موارد، رفتن و سپرده‌گذاری کردن (یعنی تحقیق نکردن که این موسسه که تا دیروز نام تعاونی فرشتگان رو داشت چطور یک‌شبه به کاسپین نامش تغییر کرد و حتی سایت بانک مرکزی مجوز تغییر تابلو و اطلاعیه ای در این خصوص نداده).
رفتم شعبه و با وجود اینکه تابلو و دفترچه تعویض شده بود، تمام اموال هنوز فرشتگان بود و حتی بعضی فیش های واریزی همینطور...
کلا این قصه سر دراز دارد و اگه دوستان مایل بودن اون گزارشی که تهیه کرده بودم برای ... در همون مواقع پیدا می‌کنم و درج می‌کنم.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
چند روز دیگه که میره شعبه و پولش رو میخواد فکر کنم سکته میزنه... مشکل اینجاست

دوست عزیز بنده همون پارسال بعد از به اصطلاح مجوز بانک مرکزی، تماس گرفتم با بانک مرکزی و گفتم موسسه کاسپین مجوز داره یا نه؟ گفتن بله! گفتم میخوام سپرده گذاری کنم، گفتن هنوز مجوز اخذ سپرده ندارن. اینجا کلا سکوت بانک مرکزی و صدور مجوزی که بهانه های مختلفی به دلالان و سودجویان (هیات مدیره کاسپین و فرشتگان و ... البته کسانی که در بانک مرکزی با این کار احتمالا سود خوبی به جیب زدن) بسیار مبهم و دارای اشکال هست و یقیناً باید پاسخگو باشه.
اینکه گفته مجوز داره، ولی سپرده پذیری نداره عجیبه، مردم که همه تماس نمی‌گیرن تا این چیزا رو متوجه بشن، صرفا طرف میاد سایت بانک مرکزی رو می‌بینه و میره سردر تابلو رو می‌بینه که شده کاسپین و با خیال راحت سپرده گذاری می‌کنه.
تو این قضیه به نظر من ذینفعان زیادی توی خیلی از بخش‌های مدیریتی کشور وجود داره وگرنه اینطور نمی‌شد.
یک سمت قضیه هم با این‌که بعضی سایت‌ها و کانال‌ها و از جمله خودم این موارد رو به مردم گوشزد کردیم، ولی با رد تمام این موارد، رفتن و سپرده‌گذاری کردن (یعنی تحقیق نکردن که این موسسه که تا دیروز نام تعاونی فرشتگان رو داشت چطور یک‌شبه به کاسپین نامش تغییر کرد و حتی سایت بانک مرکزی مجوز تغییر تابلو و اطلاعیه ای در این خصوص نداده).
رفتم شعبه و با وجود اینکه تابلو و دفترچه تعویض شده بود، تمام اموال هنوز فرشتگان بود و حتی بعضی فیش های واریزی همینطور...
کلا این قصه سر دراز دارد و اگه دوستان مایل بودن اون گزارشی که تهیه کرده بودم برای ... در همون مواقع پیدا می‌کنم و درج می‌کنم.

دوستان همه ما ها مشکلمون سر همین هست که بانک مرکزی اگه واقعا به وظایف خودش عمل کنه که وقتی به موسسه یا بانک مجوز میده و خودشم مجوز اتصال اون موسسه و بانک رو به شبکه شتاب و ساتنا و پایا هم میده دیگه حداقل چیزی که مردم از این دیدگاه میتونن برداشت کنن این هست که دیگه نباید نگران سرمایه خودشون باشن این کمترین چیزیه که مردم از بانک مرکزی خواهان هستن.
اگه قرار باشه حتی موسسات و بانک هایی که مجوز فعالیت از بانک مرکزی دارند و به شبکه بانکی کشور هم متصل شده اند باز به مشکل بر بخورند که دیگه اسمش نمیشه نظارت بانک مرکزی و یا مجوز.
مسلما وقتی جریان مجوز و فعالیت هر بانک یا موسسه به جایی میرسه که گفته میشه نفع مدیران یا مسئولان اجرایی حتما بوده که اینطور شده این حرفه کمی نیست بلکه حرف از بی اعتمادی مردم به سیستم کل بانک مرکزی هست.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
یک سری از این موسسات از بانک مرکزی مجوز ندارن یک سری وزارت تعاون جریان اینه که بانک مرکزی کاری نمیتونه بکنه

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
بنده همون پارسال بعد از به اصطلاح مجوز بانک مرکزی، تماس گرفتم با بانک مرکزی و گفتم موسسه کاسپین مجوز داره یا نه؟ گفتن بله! گفتم میخوام سپرده گذاری کنم، گفتن هنوز مجوز اخذ سپرده ندارن. اینجا کلا سکوت بانک مرکزی و صدور مجوزی که بهانه های مختلفی به دلالان و سودجویان (هیات مدیره کاسپین و فرشتگان و ... البته کسانی که در بانک مرکزی با این کار احتمالا سود خوبی به جیب زدن) بسیار مبهم و دارای اشکال هست و یقیناً باید پاسخگو باشه.
دوستان همه ما ها مشکلمون سر همین هست که بانک مرکزی اگه واقعا به وظایف خودش عمل کنه که وقتی به موسسه یا بانک مجوز میده و خودشم مجوز اتصال اون موسسه و بانک رو به شبکه شتاب و ساتنا و پایا هم میده دیگه حداقل چیزی که مردم از این دیدگاه میتونن برداشت کنن این هست که دیگه نباید نگران سرمایه خودشون باشن این کمترین چیزیه که مردم از بانک مرکزی خواهان هستن.
اگه قرار باشه حتی موسسات و بانک هایی که مجوز فعالیت از بانک مرکزی دارند و به شبکه بانکی کشور هم متصل شده اند باز به مشکل بر بخورند که دیگه اسمش نمیشه نظارت بانک مرکزی و یا مجوز.
مسلما وقتی جریان مجوز و فعالیت هر بانک یا موسسه به جایی میرسه که گفته میشه نفع مدیران یا مسئولان اجرایی حتما بوده که اینطور شده این حرفه کمی نیست بلکه حرف از بی اعتمادی مردم به سیستم کل بانک مرکزی هست.

من به نظرم خود بانک مرکزی نیاز داره بگیرن ادغامش کنن!
بله از اینکه مردم هم مقصرن جای بحث نیست، مقصرن که اعتماد میکنن و چوب اعتمادشون رو میخورن. حالا اعتماد به مجوز یا ایمان به پایمال نشدن حق، به هرچیزی که باورشون اینه باید درست باشه.
مسئله که از حق الناس مهمتر نداریم !؟

هرموقع هرکس جای خودش نشست و بنابه سطح سواد و نه مدرک و سابقه مدیریتش و ...، مسئولیتی رو به گردن گرفت و اون بار مسئولیت رو عمیقا حس کرد، میتونیم شاهد روزهایی باشیم که برای شادی و سرور تجمع بشه، نه برای گرفتن حقی که مال خود خود شخصه و یه عمر زحمتشو کشیده ولی باید بره واسش التماس کنه ...

خطاب به دوستی که هر ده صفحه یه بار میاد وضعیت فلان بانک رو جویا میشه، و حتی تایید دلخواه رو هم میشنوه، و باز ته دلش راضی نیست،
خب بزرگوار چرا باید روزه شک دار بگیری؟
حقیقت اینه که گاهی پیش میاد پاسخی داده میشه که برای قانع کردن خود شخصه و نه دیگران، چون از ماهیت نقل قول مطمئن نیست، وگرنه نیازی نداره چند صفحه در این مورد پر کنه یا به اصطلاح سنگش رو به سینه بزنه.

با احترام

بالا