بله بالای 500 فکر کنم الان ملی 19 بده و بالای 1 میل رو 21سلام
اگر مبلغ سپرده گذاری بالا باشه، احتمال داره سود 20% روزانه بدن ؟ بانک ملی یا صادرات یا ...
بالای 18 گزینه های روزشمار زیادی دارید ... اکثر بانک ها دارن از ملی بگیر تا اینده و دیاونو میدونم
من دنبال اینم یه بخشی از پولم رو خارج کنم از ثامن که بتونم بهش دسترسی داشته باشم سودش هم بالای 18 باشه کوتاه مدت
سلام دوستان،
من مبلغ 100 میلیون تومان رو دیروز ساعت 12 ظهر از طریق ساتنا بانک ملی به حساب روز شمار بانک آینده واریز کردم،از چه زمانی این مبلغ مشمول سود روز شمار میشه ؟
100 میلیون دیگه ام یک چک بانکی رمزدار بود که دیروز به حسابم خوابوندم و امروز ساعت 6 صبح به حسابم واریز شد،به این مبلغ از چه زمانی سود تعلق میگیره ؟
از دوستانی که مطلع هستن خیلی ممنون میشم راهنمایی کنند.
ممنونم دوست خوبم، یک سوال دیگه ام داشتم.اون روزی که پول واریز میشه سودی به پول تعلق نمیگیره . از فرداش به پولتون سود تعلق میگیره .
ملی 18 درصد روزشمار میده . یه 10 درصد میریزه + 8 درصد
بسته به مقدار پولتون ملت هم تا 20 درصد میریزه منتها یکساله
ملی حساب روز شمارش رو اورده پایین کرده ۱۷ درصد
دوستانبالای 18 گزینه های روزشمار زیادی دارید ... اکثر بانک ها دارن از ملی بگیر تا اینده و دی
بنظر بنده حتما این کار رو انجام بدید
من اینترنت بانک سینا راضیم گردش ماه یا روز یا سال منو انتخاب میکنم نمایش میده از روز افتتاح حساب تا الان، تنظیمات هم داره که فقط بردشت یا واریز نشون بدهدوستان عزیز میدونم تاپیک مربوط به سپرده گذاری هستش
ولی لطفا راهنمایی کنید
کدوم بانک خدمات اینترنت بانک و مخصوصا همراه بانکش بهتر و کاملتره؟
اینکه مثلا آپشنها و قابلیتهای بیشتری داشته باشه و یوزر دستش بازتر باشه
مثال میزنم
در اینترنت بانک صادرات برای مشاهده گردش حساب محدودیت سی گردش و بازه زمانی وجود داره اما ملت خیلی راحت تره از این لحاظ بازه طولانیتره و تراکنش های بیشتری رو در سایت میشه پیگیری کرد و دید
ممنونم
ممنونم دوست خوبم، یک سوال دیگه ام داشتم.
خدمات ساتنا مگه رایگان نیست؟
بانک آینده برای 100 میلیون 1000 تومان از حسابم من کسر کرد.
این بانک اینده همچنان سود رو میده ؟
مشکلی براش پیش نیومده ؟ حسابش شتابه ؟
دوستان
ملی ۱۷ درصد، من ۳ماهه هم پولو بزارم بازم ۱۷ میدن یا کمتره؟
اگه توی این ۳ ماه من به یه بخش کوچک از پول احتیاج داشته باشم ۱۷درصدو کنسل میکنن واسم ؟
من اینترنت بانک سینا راضیم گردش ماه یا روز یا سال منو انتخاب میکنم نمایش میده از روز افتتاح حساب تا الان، تنظیمات هم داره که فقط بردشت یا واریز نشون بده
بله همچنان سود میده روزشمار ۲۲ درصد با کف یک میلیون
مشکل ما که فعلا ندیدیم
بله وصله به شتاب
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته فقط این یه مورد منظورم نبود
میخوام اینترنت بانکش و نرم افزارش کامل و درست حسابی باشه
ضمنا آینده به حسابهایی که الان باز بشن هم همینقدر سود میده با کف یه میلیون؟ یا از قبلیا فقط اینجوریه؟
۲۰ تومن؟\
فرق نداره دوست عزیز حسابش روز شماره چه یک ماه بمونه چه ۳ ماه فقط باید موجودی زیر ۲۰ میلیون نیاد وگرنه ۱۰ درصد سود میدهدر ضمن سود با فاصله تو دو مرحله واریز میکنن به دو تا حساب جداگانه ، مثلا شما ۲۴ افتتاح میکینی ۱۰ درصد ۲۴ میریزه به یک حساب ۷ درصد بقیه ۶ یا هفتم ماه میریزه به حساب دیگه مثلا قرض الحسنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
۲۰ تومن؟
حدودا ۱۴ بیشتر ندارم
روز شما یا ۳ ماهه با این موجودی بالای ۱۲ درصد جایی هست بده؟ البته به جز موسسه ها
برای شما هم آینده هم قوامین هم پارسیان هست روز شمار۲۰ تومن؟
حدودا ۱۴ بیشتر ندارم
روز شما یا ۳ ماهه با این موجودی بالای ۱۲ درصد جایی هست بده؟ البته به جز موسسه ها
بله میدهاین بانک اینده همچنان سود رو میده ؟
مشکلی براش پیش نیومده ؟ حسابش شتابه ؟
ساتنا اینترنتی رایگانه . که آینده فقط حصوری داره فک کنم. اینترنتی پایا میتونی بزنی . دو تا 50 تومن رایگانممنونم دوست خوبم، یک سوال دیگه ام داشتم.
خدمات ساتنا مگه رایگان نیست؟
بانک آینده برای 100 میلیون 1000 تومان از حسابم من کسر کرد.