با توجه به وقایع ثامن ,مشاهدات میدانی خود را از شرق تهران خدمتت هموطنان گرامی عرض میکنم,همونطور که پیش بینی میشد صفهای طولانی و شلوغی امروز ثامن را فراگرفت و مردم برای پرس و جویا یا گرفتن پول اومده بودند,و کاملا مشخص هست که هیچ بانکی توان اینک اررو نداره حتی ملی!!! و قسمت خنده دار داستان اینه,یه سری میگن چون ثامن مجوز نداره و یا فاسد هست پول نداره بده!!! من این جملرو زمانی قبول میکنم که همگانی گفته بشه!!! همه بانکها سروته یه کرباسن و بوق اختلاسها و رانهتا و فساد تک تک بانکها گوش فلک را پر کرده!!! پس فرقی بینشون نیست و بیشتر باید دید قرعه به نام کیست یا ناکامی در توافق با بانک مرکزی با کدام هست!!! از اونور هم یه عده توصف عابر بانک ثامن بودند که مرتب شارژ میشد و انگار یه عدرو هم پول داده بودند و میگفتنددارن به شعبات تزریق نقدینگی میکنند و بقیه منتظر بودنداما به هر حال بانک ملی هم در برابر این هجمه ها دوام نمیاره ,حالا نمیدونم اول داستان بود یا از اعتماد بود که بسیاری سخناز قدرت و سلبقه ثامن میگفتند و عده ای حسابهای چند صد میلیونی داشتند,در ادامه بانک ملی کار داشتم,یه تیکه کاغذ زده بود رو دیوار که مردم پولاتونو تو مووسات غیر مجاز نگزارید !!!!!و از اون ور بسیاری داشتند حساب ۱۷ درصدی ملی باز میکردند!! که گویا تا چند روز پیش ۱۸ بوده و با اقبال مردم الان ۱۷ شده و یکی از سپرده گزار که ازقبل بود و ۱۸ میگرفت هرچی کرد جوابشودرست ندادند که کم شده یا نه!!! خوش به حال ملی شده بود امروز!!!! از اونور دیروز گفتم ,دود این ماجرا تو چشم همه میره و یه عده میگفتند نه!!! اما سپرده گزاری رو دیدم که در حال انتقال مبلغ ۴۰۰ میلیونیش از یکی از بانکهای خصوصی همون اظراف به ملی بود و حتی نگران هجمه به ملی هم شده بود!! بانک تجارت هم کماکان بالای ۱۰۰ ,۲۲ باز میکرد و تواونجا هم یه عده صحبت از بی اعتمادی به موسسات میکردن و حتی نام یکی از بانکهای خصوصی که کلیپش در اومده بود را میبرند و میگفتند آیا خطر دارد یا نه!! که در جواب گفتم اون بانکی که میگید خودش عامل تعیین تکلیف یک موسسه هست و برای همین اسمش بد در رفته و اون کلیپ برای اون مووسه هست!! منظور بی اعتمادی هست که امروز بیشتر از قبل مشهود بود!!! وآیا این به ضرر همه نیست؟؟؟ به نظرم ثامن جمع میشه یا باید بشه,بدجوی درست کرده.
بهر حال تو این شرایط فعلی و وضعیتی که بانک مرکزی خواسته یا ناخواسته ایجاد کرده منطقی ترین کار همینه که مردم نیمه خالی لیوان رو ببینن و به همه چیز بدبین باشن. نمیشه به مردم ایراد گرفت که نگران از دست رفتن سرمایشون هستن. خود موسسه ثامن باید به هر نحوی که شده خلاف این مطلب رو اثبات کنه .