• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
با توجه به وقایع ثامن ,مشاهدات میدانی خود را از شرق تهران خدمتت هموطنان گرامی عرض میکنم,همونطور که پیش بینی میشد صفهای طولانی و شلوغی امروز ثامن را فراگرفت و مردم برای پرس و جویا یا گرفتن پول اومده بودند,و کاملا مشخص هست که هیچ بانکی توان اینک اررو نداره حتی ملی!!! و قسمت خنده دار داستان اینه,یه سری میگن چون ثامن مجوز نداره و یا فاسد هست پول نداره بده!!! من این جملرو زمانی قبول میکنم که همگانی گفته بشه!!! همه بانکها سروته یه کرباسن و بوق اختلاسها و رانهتا و فساد تک تک بانکها گوش فلک را پر کرده!!! پس فرقی بینشون نیست و بیشتر باید دید قرعه به نام کیست یا ناکامی در توافق با بانک مرکزی با کدام هست!!! از اونور هم یه عده توصف عابر بانک ثامن بودند که مرتب شارژ میشد و انگار یه عدرو هم پول داده بودند و میگفتنددارن به شعبات تزریق نقدینگی میکنند و بقیه منتظر بودنداما به هر حال بانک ملی هم در برابر این هجمه ها دوام نمیاره ,حالا نمیدونم اول داستان بود یا از اعتماد بود که بسیاری سخناز قدرت و سلبقه ثامن میگفتند و عده ای حسابهای چند صد میلیونی داشتند,در ادامه بانک ملی کار داشتم,یه تیکه کاغذ زده بود رو دیوار که مردم پولاتونو تو مووسات غیر مجاز نگزارید !!!!!و از اون ور بسیاری داشتند حساب ۱۷ درصدی ملی باز میکردند!! که گویا تا چند روز پیش ۱۸ بوده و با اقبال مردم الان ۱۷ شده و یکی از سپرده گزار که ازقبل بود و ۱۸ میگرفت هرچی کرد جوابشودرست ندادند که کم شده یا نه!!! خوش به حال ملی شده بود امروز!!!! از اونور دیروز گفتم ,دود این ماجرا تو چشم همه میره و یه عده میگفتند نه!!! اما سپرده گزاری رو دیدم که در حال انتقال مبلغ ۴۰۰ میلیونیش از یکی از بانکهای خصوصی همون اظراف به ملی بود و حتی نگران هجمه به ملی هم شده بود!! بانک تجارت هم کماکان بالای ۱۰۰ ,۲۲ باز میکرد و تواونجا هم یه عده صحبت از بی اعتمادی به موسسات میکردن و حتی نام یکی از بانکهای خصوصی که کلیپش در اومده بود را میبرند و میگفتند آیا خطر دارد یا نه!! که در جواب گفتم اون بانکی که میگید خودش عامل تعیین تکلیف یک موسسه هست و برای همین اسمش بد در رفته و اون کلیپ برای اون مووسه هست!! منظور بی اعتمادی هست که امروز بیشتر از قبل مشهود بود!!! وآیا این به ضرر همه نیست؟؟؟ به نظرم ثامن جمع میشه یا باید بشه,بدجوی درست کرده.

بهر حال تو این شرایط فعلی و وضعیتی که بانک مرکزی خواسته یا ناخواسته ایجاد کرده منطقی ترین کار همینه که مردم نیمه خالی لیوان رو ببینن و به همه چیز بدبین باشن. نمیشه به مردم ایراد گرفت که نگران از دست رفتن سرمایشون هستن. خود موسسه ثامن باید به هر نحوی که شده خلاف این مطلب رو اثبات کنه .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان جريان اين صندوق بانك ملي چيه كه 18 درصد سود ميده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پذیره نویسی :
از تاریخ 96/03/27 تا تاریخ 96/04/01

حداقل سود : سالیانه 18 درصد

آدرس تارنمای صندوق:www.Etemadbmifund.com

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
هیچ سپرده‌ای در فرآیند ادغام از بین نمی‌رود/ واکنش هیجانی سپرده‌گذاران مؤسسه ثامن به شایعات/مشکلی برای پشتوانه نقدینگی وجود ندارد
http://bankemardom.ir/1396/03/27/63259/

wate

Registered User
لایک‌ها
94
این دوستمون a-shafiei زحمت کشیدن یکجا سودها رو گفتند.
نظرتون درباره بانک دی چی هست.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
ثامن مهر اقتصاد مجوز ندارن
سرخودن به هیچ جا جواب نمیدن
فردا پول ها رو خوردن به مردم هم جواب نمیدن
کلا اونها جواب نده و جواب بگیرن
اگه بیان زیر نظر بانک مرکزی
باید عضو صندوق ضمانت بشن و کلی پول اینجا پر
باید حدودی ده درصد سرمایه گیری رو نزد بانک مرکزی
بلوکه کنن کلی منابع دیگه پر اگه موسسه بشن
اگه بانک بخوان بشن باید حدودی بیست درصد سپرده ها
نزد بانک مرکزی بلوکه کنن و منابع بیشتری پر
(میشه فهمید برای بانک مرکزی هم سود آور هست
و الان که قوانین دست بانک مرکزی و اسحاق جهانگیری رو باز کرده و اختیاراتشون بیشتر شده میتونن و میکنن قانونمند کردن خلافکارها رو)
اینها ثامن و مهر اقتصاد با این همه فرار وثیقه ای اینهمه سود کم میدن
یعنی بهره وری و مدیریت زیر صفر
البته بعید نیست از این قوم نظامی سرخود
الکی نگفتن نظامی فقط کار نظامی
اقتصاد نظامی یعنی بقیه دشمنن و خونشون مباح و هر جوری شده بقیه رو میزنن زمین
نظامی اقتصادی آلوده فساد میشه صد در صد و کار کرد نظامی و امنیتی خودشم از دست میده ماجرای ترقه بازی یادمونه مخصوصا دیشبی که واقعا ترقه بودن و کلی هم ترسناک بودن

مهر اقتصاد و ثامن بیشتر از همه اینها از
شفافیت و رو شدن حسابها میترسن
و اصلا دوست ندارن برن زیر نظر بانک مرکزی و از اون بدتر زیر نظر وزارت دفاع که وزیرش توسط رییس جمهور انتخاب میشه و پاسخگوی نمایندگان مجلس و مردم هست
دست آخر
گفتم که از جواب دادن به مردم بدشون میاد
الله اعلم احمدی نژاد هم میگفت نظامی ها اسکله های اختصاصی ترانزیت کالا و ........!!!!!! دارن و خوب پولشون یه جا باید شسته شه
به بهانه امنیتی و کمک به سوریه هم دولت رو تحت فشار گذاشتن تا حسابرسی نشن
که ما‌باید نهاد مالی موازی باشیم
خوب مرد حسابی **** مالی موازی باش
ولی از مردم گرو کشی نکن پول مردم رو نگیر و باهاش کاسبی نکن

اینها نهایتش دوست دارن با انصار یکی شن البته اگه بین خودشونم دعوا نشه

باز هم میگم بدترین بانک از بهترین موسسه مجاز بهتر هست
چون وثایق بیشتری نزد بانک مرکزی میزارن بانک ها و مجوزشون دارای استاندارهای بالاتر و سختری هست و کلا کلاس کار بانک خیلی بالاتر از موسسه هست

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
بهترین جا الان رفاه یکساله 22 کف ده ملیون هست
بعدش آینده 23 یکساله
بعدش آینده 22 روزشمار
اتو خدمت سایپا واریز ماهیانه سود 24 درصد
واریز سود در سررسید 25 تا 27 درصد بسته به سررسید سه ماهه شش ماهه یک ساله
و با احتساب میانگین دو هفته تا دریافت پول پس از انصراف میشه 22.5 درصد روزشمار واقعی
و 25.5 درصد سود در سررسید یک ساله که زیاد جالب نیست ایرانخودرو هم همین طرح رو داره

صندوق های بانک ها هم بخشنامه اومده باید جمع شن
سمت صندوق اصلا نرین

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
این دوستمون a-shafiei زحمت کشیدن یکجا سودها رو گفتند.
نظرتون درباره بانک دی چی هست.
خواهش
والا من خودم پارسال 90 تومن وام از بانک دی گرفتم زیاد باهاشون کار نکردم فقط میدونم زیر نظره بنیاد شهیده کلا هم تو شهر ما 1 شعبه بیشتر ندارن قبلا یه طرحی داشتن 1تومن مسدود میکردی روزشمار 20% بت میدادن بعد که سودا پایین اومد شد 15% امروز ازشون پرسیدم گفتن بیا پولت رو بذار داخل همین حساب 22% بت سود میدیم
زیاد نباید به شایعات و یک کلاغ چهل کلاغ توجه کرد فک نکنم واسه بانک ها مشکلی پیش بیاد بیشتر حرف و حدیثا حول موسسات بدون مجوز میچرخه همین قضیه ادغام هم فک نکنم اخر بدی داشته باشه
این 1% و 2% روی مبالغ زیر 100تومن انچنان تفاوتی نداره پس خودتون و اعصابتون رو زیاد درگیرش نکیند هرجا که میدونید خیالتون از بابتش راحت و نیازتون رو برطرف میکنید سرمایه گذاری کنید
من خودم بین دی و اینده و سرمایه تفاوت انچنانی نمیبینم هر سه بانک تازه تاسیس و دارای مجوزن

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
بعدش آینده 23 یکساله
بعدش آینده 22 روزشمار
و با احتساب میانگین دو هفته تا دریافت پول پس از انصراف میشه 22.5 درصد روزشمار واقعی
و 25.5 درصد سود در سررسید یک ساله که زیاد جالب نیست ایرانخودرو هم همین طرح رو داره

سمت صندوق اصلا نرین
البته طرح اتوخدمت بخوای حساب کنی نسبت به اینده 23% برا مبلغ صد تومن 2میلیون و پونصد تفاوت داره

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در کل حرف شما درسته ولی زمین خوردن ها طی چند مورد تجربه نشون داده که به یکباره رخ نداده و ابتدا یک سری سینگال ارسال میکنه
که طبق اون سیگنال ها میشه تصمیم به خروج پول گرفت
مسلما وقتی پول در حساب روز شمار باشه در هنگام بروز این نشانه ها میتونیم براحتی نسبت به انتقال اقدام کنیم و اگر از مشکل رد شد مجدد برگردونیم
ولی درحساب های طولانی مدت این اپشن وجود نداره و بدلیل وجود جریمه تصمیم گیری سخت میشه و بصورت ریسک در میاد که خب ممکنه خیلی ها اقدام نکنن و متضرر بشن در نهایت

بفرض در مورد فرشتگان طی یک ماه اولی که بعضی نشانه ها وارد شد خیلی روززشمار ها پولشون رو کشیدن بیرون ولی اونهایی که تعلل کردن متضرر شدن

در زمان حال سپرده بلند مدت در بانک های معتبر و کوتاه مدت در بانک های کوچکتر توصیه میشه
دقیقا منظور من هم همین بود،که شما خیلی کامل توضیح دادین.
ممنونم...

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
اون دوستي بود كه ثامن سپرده داشت: كاش بياد بگه كه تونست پولشو بگيره يا نه ;اصلا امروز مراجعه كرد موسسه ؟ چه خبر بود ؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بعدش آینده 23 یکساله
بعدش آینده 22 روزشمار
سمت صندوق اصلا نرین
رفاه بنده از شعب چند شهر پرسیدم همچین حسابی نداره. صندوق داره بین 18 تا 22 درصد سود
اتوخدمت فکر نکنین هرموقع مایل‌بودین به پولتون می‌رسین.
فرض کنین این ماه که انصراف بدین، به محض انصراف سودی به پول‌تون تعلق نمیگیره و ممکنه چندماه بعد پول‌تون رو بگیرین. این سود دادن با اون تاخیر براشون جبران میشه...
هرچند برای کسی که بخواد ماشین بخره ممکنه خوب باشه.
آینده امروز پرسیدم گفتن حساب 22 روزشمار باز نمی‌کنیم. البته ممکنه شعبه تا شعبه فرق داشته باشه.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بعدش آینده 23 یکساله
بعدش آینده 22 روزشمار

سمت صندوق اصلا نرین
منم پرسیدم چندجا سپرده جدید 22 درصدی رفاه نداره، یا خبر نداشتن، بهترین جا بهنظر من اگه بالا صدتومانه پولتون تجارته که داره 22 درصد ماهانه میده

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تواونجا هم یه عده صحبت از بی اعتمادی به موسسات میکردن و حتی نام یکی از بانکهای خصوصی که کلیپش در اومده بود را میبرند و میگفتند آیا خطر دارد یا نه!! که در جواب گفتم اون بانکی که میگید خودش عامل تعیین تکلیف یک موسسه هست و برای همین اسمش بد در رفته و اون کلیپ برای اون مووسه هست!
دی یا آینده؟
من نه تایید میکنم این حرف رو نه تکذیب: http://rastinonline.ir/economic/3847
نظر دوستان؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
رئيس هيات مديره موسسه ثامن: مردم نگران سپرده هاي خود نباشند

در گفت و گو با ايرنا؛
رئيس هيات مديره موسسه ثامن: مردم نگران سپرده هاي خود نباشند
تهران - ايرنا - رئيس هيات مديره موسسه اعتباري ثامن به مردم اطمينان داد که نگران سپرده هاي خود در اين موسسه نباشند، زيرا هرگونه تصميم درباره ادغام و تغيير در ساختار آن با نظر بانک مرکزي انجام مي شود.
تاریخ:1396/3/27

«عيسي رضايي» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا گفت: توصيه من به سپرده گذاران، حفظ آرامش است و هيچ جاي نگراني در تامين نقدينگي مورد نياز مردم نيست.
وي تاکيد کرد: نقدينگي مورد نياز مردم تامين است و مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.
رئيس هيات مديره موسسه اعتباري ثامن افزود: در صورت موافقت بانک مرکزي براي ادغام اين موسسه، همه سپرده هاي مردم حفظ مي شود و تنها مشتريان براي صدور کارت هاي جديد به شعب مراجعه خواهند کرد.
رضايي، ادغام را فرآيندي زمان بر دانست و گفت: تا زماني که روال اداري مربوط به ادغام انجام نشود و بانک مرکزي تاييد نکند، اين ادغام صورت نمي گيرد.
رئيس هيات مديره اين موسسه اعتباري گفت: از آنجا که مشکلي در رسيدگي به حساب هاي مردم وجود ندارد، تمامي شعب ثامن در سراسر کشور فعال است ولي با ازدحام جمعيت رو به رو است.
به گزارش ايرنا، انتشار اخبار تاييد نشده از احتمال ادغام تعاوني ثامن با موسسه مالي اعتباري کوثر، دل نگراني برخي سپرده گذاران را به دنبال داشته و از اين رو روابط عمومي موسسه اعتباري ثامن از سپرده گذاران خود خواسته است در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهام با اين موسسه تماس بگيرند.
روابط عمومي موسسه اعتباري ثامن شماره تلفن هاي 82072181 و 82072182 و 82072186 را با پيش شماره تهران براي پاسخگويي به پرسش ها و ابهام هاي مشتريان اعلام کرده است.
پيگيري خبرنگار ايرنا از تعاوني ثامن نشان مي دهد رفتار هيجاني سپرده گذاران در برداشت وجوه از حساب هاي خود و سيل مراجعات مردمي سبب شده تا آنان نتوانند در يک بازه زماني کوتاه مدت پاسخگوي سپرده گذاران باشند و از اين رو به مردم پيشنهاد کرده اند که به ازاي مبالغ موجود در حساب هاي آنها، از تعاوني چک دريافت کنند.
البته بايد گفت که مشکل تامين نقدينگي آن هم در يک بازه زماني کوتاه مدت و در شرايطي که تعداد بالايي از سپرده گذاران بخواهند سپرده خود را از هر موسسه يا بانکي طلب کنند، مي تواند براي هر بانکي ايجاد شود.
خبر مربوط به اين ادغام پنجشنبه گذشته (25 خرداد) در فضاي مجازي منتشر شد؛ هرچند در ابتدا اعلام شد که قرار است با ادغام موسسه کوثر با تعاوني ثامن و بانک مهر اقتصاد بانک جديدي با عنوان بانک کوثر تشکيل شود اما تکذيبيه بانک مهر اقتصاد نشان داد که بناي ادغام شدن را در موسسه جديد ندارد.
با اين حال، اطلاعيه موسسه مالي اعتباري کوثر که 25 خرداد منتشر شد، نشان مي داد که براي انجام اين ادغام يک توافق ضمني بين مديران آنها انجام شده اما نظر نهايي را بايد بانک مرکزي و شوراي پول و اعتبار به عنوان نهاد ناظر بر **** پولي و مالي کشور بدهند.
انتشار اين اخبار موجب شد تا برخي سپرده گذاران تعاوني ثامن با نگراني از آينده دارايي هايي که در اين تعاوني سپرده گذاري کرده اند، از روز پنجشنبه در شعب آن تجمع کنند که اين ازدحام به امروز (شنبه) نيز کشيده شد.
برخي سپرده گذاران که ميزان وجوه حساب هاي خود را بيش از يک ميليارد ريال اعلام مي کردند، از مسئولان شعب مي خواستند که هرچه سريعتر پول هاي آنها را پرداخت و حساب هاي آنها را ببندد که با مخالفت کارکنان شعب به دليل بالا بودن وجه درخواستي آنها رو به رو شدند.
به نظر مي رسد ادغام تعاوني ثامن در موسسه کوثر که البته هنوز به تاييد مراجع ذي صلاح نرسيده است، يک ادغام شکلي و اداري خواهد بود و مشکلي در سپرده هاي مردم پيش نخواهد آورد.
موسسه اعتباري ثامن الائمه فعاليت خود را در سال 76 به عنوان يک تعاوني اعتباري با کسب مجوز از وزارت تعاون در مشهد آغاز کرد و از جمله موسساتي است که براي کسب مجوز از بانک مرکزي تلاش مي کند اما هنوز مجوز قطعي خود را از اين نهاد دريافت نکرده است.

روابط عمومي

https://www.samen.ir/News/2569/رئيس-هيات-مديره-موسسه-ثامن-مردم-نگران-سپرده-هاي-خود.aspx

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اون دوستي بود كه ثامن سپرده داشت: كاش بياد بگه كه تونست پولشو بگيره يا نه ;اصلا امروز مراجعه كرد موسسه ؟ چه خبر بود ؟
من 9.30 رفتم بانک نشد بگیرم
فردا باید دوباره برم ببینم چی میشه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دی یا آینده؟
من نه تایید میکنم این حرف رو نه تکذیب: http://rastinonline.ir/economic/3847
نظر دوستان؟
خبر برای ۹ اردیبهشت هستش چرا الان گذاشتین نمیدونم پس کفایت سرمایه سال ۹۳ بانک ملی بزارید که منفی بود!!! اصلا چاپ نشد فقط نوشته منفی یکی از دوستان صفحات قبل گذاشتن!تازه اون موقع که وضع بانکها بهتر بود!
نه بانک دی نه اینده هیچ کدوم عامل پرداخت موسسه ثامن الحجج نیستن و ایشون هم خواستن اسم نبرن که شایعه درست نشه اون بانکم پارسیان بوده که کلیپ قدیمی پخش کردن از گروه تلگرام ثامن الحجج هم پخش شد و چندتا بانک دیگم عکس و خبر جعلی درست کردن، مثلا کنار یکی از این موسسات که مردم تجمع کرده بودن یه بانک خصوص بود که اسم نمیبرم چون جا تو پیاده رو نبود جلو اون بانکم نشسته بودن بعدش خبر جعل کردن فلان بانک تجمع شده ورشکسته شده!!!!
اولا این سایت فرق روزشمار و با صندوق اینده نمیدونه این سود برای صندوق سرمایه گذاریه دوما تیترش خیلی عجیبه پس میشه راجب همه بانکها که سود زیاد میدن تیتر زد
ایا بانک ملی با ۲۲ درصد سود استانه ورشکستگیه ایا تجارت همینطور ایا دی همینطور ایا سرمایه ایا گردشگری ایا نور ایا رفاه ایا پاسارگاد.....؟
چون همه اینا حداقل سود ۲۲ الی بیشتر دارن !!
بعدشم اینده صورت مالیش که از بعضی بانکها بهتر نشون میده و افزایش سرمایه هم داده
تا دیروز گیر داده بودن پارسیان بعدش شد نور بعدش قوامین بعدش اینده فردا میخوان کدومو شایعه درست کنن خدا میدونه!
خدایا مارو از آفت دلالان ارز محافظت بفرما[emoji1374]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
بالا