• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
در مورد اتو خدمت تو قرارداد زده حداکثر بیست روز بعد انصراف
در عمل هم مورد یک هفته بعد از انصراف هم داشته
خودمم هم با حساب دو هفته عدم سود پس از انصراف
پس از یک سال تمام حساب کردم درصد واقعی رو
آینده 23 درصد چون هر ماه سود میده و میشه همون پول رو بازم گذاشت تو 22 آینده روزشمار و یا در خود سپرده یکساله آینده با نرخ 21 برای مبالغ بعدی و سود مرکب
سود آینده و سود در سررسید اتوخدمت یکسان میشه
در ضمن امکان تمدید این طرح ها چه اتوخدمت چه ایرانخودرو در بازه های سه ماهه وجود دارد
اینجوری درصد سود در صورت انصراف بالاتر از 22.5 ماهانه و 25.5 سود در سررسید 15 ماهه میشه
ایرانخودرو در صورت اتمام قرارداد قبلی کل پول و سود رو مجددا قرارداد جدید میبنده
ایرانخودرو دعوتنامه تمام خودروها بجز دو سه خودرو پر سودش میاد و در دعوتنامه مشارکت در ساختش بسته به ماشین تخفیف 300 تا 700 هزار تومنی دارد

مهر اقتصاد چرا شلوغ نشده
در ضمن ماه عسل بی شرف بازم غیر قانونی تبلیغ مهراقتصاد رو کرد
ماجرای پورسانت یک ملیاردی احسان علیخانی برای جذب آگهی ثامن الحجج و خرید ماشین میلیاردی احسان علیخانی بله دستمزدش صد ملیونه برای اجرا
پورسانت ثامن الحجج یک ملیارد
بانک مرکزی نامه زد تبلیغش غیر قانونی
باز علیخانی یک و نیم ملیارد گرفت و بجای موسسه ثامن الحجج تبلیغ باشگاه ثامن الحجج رو کرد
تف بر صدا و سیما
الان هم باز پول گرفتن تبلیغ مهر اقتصاد رو میکنن
مهر اقتصاد مجوز نداره و طبق قانون حق تبلیغ تلوزیونی نداره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با توجه به وقایع ثامن ,مشاهدات میدانی خود را از شرق تهران خدمتت هموطنان گرامی عرض میکنم,همونطور که پیش بینی میشد صفهای طولانی و شلوغی امروز ثامن را فراگرفت و مردم برای پرس و جویا یا گرفتن پول اومده بودند,و کاملا مشخص هست که هیچ بانکی توان اینک اررو نداره حتی ملی!!! و قسمت خنده دار داستان اینه,یه سری میگن چون ثامن مجوز نداره و یا فاسد هست پول نداره بده!!! من این جملرو زمانی قبول میکنم که همگانی گفته بشه!!! همه بانکها سروته یه کرباسن و بوق اختلاسها و رانهتا و فساد تک تک بانکها گوش فلک را پر کرده!!! پس فرقی بینشون نیست و بیشتر باید دید قرعه به نام کیست یا ناکامی در توافق با بانک مرکزی با کدام هست!!! از اونور هم یه عده توصف عابر بانک ثامن بودند که مرتب شارژ میشد و انگار یه عدرو هم پول داده بودند و میگفتنددارن به شعبات تزریق نقدینگی میکنند و بقیه منتظر بودنداما به هر حال بانک ملی هم در برابر این هجمه ها دوام نمیاره ,حالا نمیدونم اول داستان بود یا از اعتماد بود که بسیاری سخناز قدرت و سلبقه ثامن میگفتند و عده ای حسابهای چند صد میلیونی داشتند,در ادامه بانک ملی کار داشتم,یه تیکه کاغذ زده بود رو دیوار که مردم پولاتونو تو مووسات غیر مجاز نگزارید !!!!!و از اون ور بسیاری داشتند حساب ۱۷ درصدی ملی باز میکردند!! که گویا تا چند روز پیش ۱۸ بوده و با اقبال مردم الان ۱۷ شده و یکی از سپرده گزار که ازقبل بود و ۱۸ میگرفت هرچی کرد جوابشودرست ندادند که کم شده یا نه!!! خوش به حال ملی شده بود امروز!!!! از اونور دیروز گفتم ,دود این ماجرا تو چشم همه میره و یه عده میگفتند نه!!! اما سپرده گزاری رو دیدم که در حال انتقال مبلغ ۴۰۰ میلیونیش از یکی از بانکهای خصوصی همون اظراف به ملی بود و حتی نگران هجمه به ملی هم شده بود!! بانک تجارت هم کماکان بالای ۱۰۰ ,۲۲ باز میکرد و تواونجا هم یه عده صحبت از بی اعتمادی به موسسات میکردن و حتی نام یکی از بانکهای خصوصی که کلیپش در اومده بود را میبرند و میگفتند آیا خطر دارد یا نه!! که در جواب گفتم اون بانکی که میگید خودش عامل تعیین تکلیف یک موسسه هست و برای همین اسمش بد در رفته و اون کلیپ برای اون مووسه هست!! منظور بی اعتمادی هست که امروز بیشتر از قبل مشهود بود!!! وآیا این به ضرر همه نیست؟؟؟ به نظرم ثامن جمع میشه یا باید بشه,بدجوی درست کرده.
چرا میگین ملی هم بود دچار مشکل میشد؟
مگه به نور حمله نکردن؟
روز تعطیل باز بود پولشون رو بده چون پول داشت!ثامن الان پول میداد؟چون نداشت بده وگرنه مشکل پنجشنبه اش به شنبه نمیکشید
همین ثامن زمان بحران حجج بهش هجوم بردن،پول داشت و جواب داد،الان نداره

این که فرمودین از یه بانک خصوصی دراوردن،کدوم بانک بود؟آینده؟گردشگری؟ یا بانکی مثل پاسارگاد و سینا یا انصار؟!
بانک هم با بانک فرق داره!ثامن با بانک های خصوصی قابل مقایسه نیست! ثامن در گروه موسسات غیر مجاز هست و بیافته هم هیچی نمیشه!همونطور که کاسپین و حجج افتادن و هیچی نشد
البته اینطور که پیش میریم بانکشم میافته و هیچی نمیشه

این بحران ثامن رو باید سهامداراش حل کنن نه بانک مرکزی،ثامن غیرمجاز هست و ربطی به بانک ها و موسسات مجاز و بانک مرکزی نداره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا من خوزستانم..اینجا همین الان که ساعت ۱۲ شب هست بعضی مردم رفتن درب شعب ثامن و حتی بعضی شعبه ها باز کردن که نگرانی مردم کم بشه..

خداوکیلی مردم گناه دارن..

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
م

من موجودی داشتم
بانک موجودی نداشت تو حسابش چک نداد
تلوزیون زیر نویس کرده کوثر و ثامن بانک کوثرمیشن,اگر بتونه از این مرحله بگزره از قانونی هم قانونی تر میشه!!!!!! و حساب شما هم با همین سودی که بستی برقرار میمونه و سود خوبی میکنی ایشالا,ثامن قوی هست از بسیاری از موسسات و بانکهای خصوصی قوی تره و همونطور که گفتم داستانش با بقیه فرق داره,نمیگن فردا به پولت میرسی اما امکان اینکه اصلا نرسی خیلی کمه!!! قبلا هم گفتند ثامنرو جمع میکنن داستانشو,به امید حل مساله تمام ایرانیان نه یک شخص یا گروه.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
چرا میگین ملی هم بود دچار مشکل میشد؟
مگه به نور حمله نکردن؟
روز تعطیل باز بود پولشون رو بده چون پول داشت!ثامن الان پول میداد؟چون نداشت بده وگرنه مشکل پنجشنبه اش به شنبه نمیکشید
همین ثامن زمان بحران حجج بهش هجوم بردن،پول داشت و جواب داد،الان نداره

این که فرمودین از یه بانک خصوصی دراوردن،کدوم بانک بود؟آینده؟گردشگری؟ یا بانکی مثل پاسارگاد و سینا یا انصار؟!
بانک هم با بانک فرق داره!ثامن با بانک های خصوصی قابل مقایسه نیست! ثامن در گروه موسسات غیر مجاز هست و بیافته هم هیچی نمیشه!همونطور که کاسپین و حجج افتادن و هیچی نشد
البته اینطور که پیش میریم بانکشم میافته و هیچی نمیشه

این بحران ثامن رو باید سهامداراش حل کنن نه بانک مرکزی،ثامن غیرمجاز هست و ربطی به بانک ها و موسسات مجاز و بانک مرکزی نداره
اینرو من نمیگم,یه مثل قدیمی هست که همه بروند پولشونو از هر موسسه یا بانکی بگیرند ,ورشکست میشه و درست هم هست و با منطق میخونه,پولی که مردم سپرده میکنند رو که نمیزارن تو حسابشون بمونه!!! مخصوصا با اشتباهات سیستم بانکی ایران که رو به بنگاه داری و املاک اوردن یه سری هم مثل ثامن و بانک مهر اقتصاد بیشتر واسطه هستند و با وام دهی سود میگیرند,به مردم ۲۵ درصد سود میدن و از دیگران ۳۰ درصد بهره وام میگیرن, و در حقیقت سپرده هاروبه دیگرانوام دادند و الان ندارند که بدن!!!در مورد نور هم یه اتفاق محلی در یک شعبش بود که حل شد بعضی هم میگفتند اصلا تجمعی نبوده و داستان چیز دیگه ای بوده,هجوم بیارن در یک آن کار نور و تاریکی وخورشید و ماه و ابر با هم تموم میشه!!! من از کسی نپرسیدم از کدوم بانک پولشو دراورده و میخواد بزاره ملی,اما یکی از آشنایان با توجه به وقایع اخیر تصمیم به جابجایی از یک بانک خصوصی داشت که لزومی هم نداره اسم بیاریم, چند تا ار مردم همصحبت از بی اعتمادی میکردن,برای چی اسم بانکی رو بیارم که شایبه طرفداری یا ضربه زدن به بانک خاصی پیش بیاد؟جوی که بود رو گفتم,تاثر میزاره رو همه,یکی دیگه از آشناها هم امروز غروب داشت همینو میگفت و میگفت مبلغی که دارم به ظاهر کمه اما الان بسیار نیاز دارم ,منظورم جو و تاثیر ثامن بود که در محله ما در شرق تهران مشهود بود!!در مورد مجوز ثامن,در حال گرفتن مجوز هست و با کوثر بانک میشه ,همچین میگین بقیه مجوز دارند و ثامن نداره که انگار این مجوز چی هست و همشون پاک و طاهر هستند!!! دست همشون تو اختلاسها رو شده,خیلی نمیخوام اسم ببرم از جایی,تو همین تلوزیون میگفت ,املاک تجاریرو یکی از همین بانکها ۱۴ برابر بیشتر کارشناسی کردن و از پول مردم خریدن!!! ۱۴ برابر میدونید یعنی چی!!! و چند هزار میلیارد تومن اختلاس شده ,پس چرا باطل نمیکنند مجوزشو؟؟؟؟؟ پس از مجوز نگید!! کاسپنرو دادن پاش وا نستاد بانک مرکزی!!! پول ندادن اصلش فقط به هجوم مردم ربط داره نه مجوز!!! منکر پایین اومدن ریسک هجوم با مجوز نیستم,اما به هر دلیلی مخصوصا اشاره بانک مرکزی یا دادستانی بانک یا موسسه خاصی سر زبون بیفته,هجوم آغاز میشه!!! و در این بین نداشتن مجوز,کوچک بودن و سابقه و اعتبار و قدمت کم بی تاثیر نیست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان ظاهرا توی کانال‌های تلگرامی داره منتشر میشه که تلویزیون، شبکه خبر زیرنویس داده که کوثر و ثامن ادغام شدن. دروغی بیش نیست این حرف. حتی زیرنویس تلویزیون رو هم به نفع خودشون مصادره می‌کنن.
بنده شخصا دیدم نوشته که مسئولان این دو موسسه به توافق رسیدن و در صورت تائید شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، ادغام انجام میشه.
تا زمانی‌که بانک مرکزی اطلاعیه نده لطفا به شایعات توجه نکنید.
امیدوارم روند ادغام غیرمجازها به سرعت انجام بشه تا مردم بیش از پیش نگران و دربه‌در نشن.

ضمناً دوستانی که میگن بانک مرکزی کاسپین رو گردن نگرفت، عزیزم، کاسپین جعلی بود، اون تعاونی فرشتگان بود که چند سال از انحلالش گذشته بود. توسعه جعلی بود، اون تعاونی وحدت بود که چندماه از انحلالش گذشته بود و و و و ...
کاسپین جدیدا همین ماه گذشته تاسیس شده و 20 شعبه ایجاد کرده که می‌تونین برین ببینین

البته منظور از توسعه که درج کردم، تابلوی جعلی توسعه هست و نه موسسه اصلی توسعه و یا بانک توسعه تعاون

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان ظاهرا توی کانال‌های تلگرامی داره منتشر میشه که تلویزیون، شبکه خبر زیرنویس داده که کوثر و ثامن ادغام شدن. دروغی بیش نیست این حرف. حتی زیرنویس تلویزیون رو هم به نفع خودشون مصادره می‌کنن.
بنده شخصا دیدم نوشته که مسئولان این دو موسسه به توافق رسیدن و در صورت تائید شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، ادغام انجام میشه.
تا زمانی‌که بانک مرکزی اطلاعیه نده لطفا به شایعات توجه نکنید.
امیدوارم روند ادغام غیرمجازها به سرعت انجام بشه تا مردم بیش از پیش نگران و دربه‌در نشن.

خدا لعنت کنه کسی رو که شبکه های اجتماعی رو به ایران اورد

هر ثانیه یه شایعه درست میکنن این جونورا

فیلم/ نظر مدیرعامل کوثر در مورد ادغام با ثامن/ به شرط تبدیل شدن موسسه اعتباری کوثر به بانک کوثر با ثامن ادغام خواهیم شد/ تفاهم‌ها انجام شده است/ کوثر تجربه ادغام داشته/سرنوشت سپرده‌های ثامن/ سرنوشت کارکنان ثامن
رئيس هيات مديره موسسه ثامن: مردم نگران سپرده هاي خود نباشند

ادغام نهادهاي بانكي منوط به مصوبه شوراي پول و اعتبار و مجوز بانك مركزي است

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
در مورد صدا و سیما هم بگم خیانت کاری بیش نیست!!! نامردای بی وجدان هر چی آشغال هست رو از کرم حلزون و محصولات غیر استاندارد دیگه به خورد ملت دادند و بعد گفتند ببخشید ما نمیدونستیم مجوز نداشت!!!! پدیدرو تبلیغ کردن و چند صد هزار نفرو بیچاره کردن,پردیسبان رو تبلیغ کردن همینطور,هرکی پول بده تبلیغ میکنند,فرض بر محال میگیریم که نمیدونستند اینا مجوز ندارند,امروز شروع کرده تبلیغ بانک مهر اقتصاد میکنه که همه میدونند مجوز نداره( بحثم مجوز نداشتن مهر اقتصاد نیست و قبلا نظرمو در مورد مجوز بی ارزش بانک مرکزی گفتم) بحث خباثت صدا و سیما هست,چه فرقی با ماهواره داره؟؟؟ اونجا هم یک مشت آشغال رو تیلیغ میکنه و یا هر حرفی رو میزنند و میگن مسولیت با ما نیست و طبق قانون تا عکسش ثابت نشه ما پخش میکنیم!!! فرق ما با اونا چیه؟ خیانت تا کجا؟؟؟ الان دوباره اومده تبلیغات پدیده ای که پول این همه آدمو خورده دوباره پخش میکنه!!! تعجب کردم و گفتم هدفشون چیه؟؟ یکی گفت میخوان یه سری دیگرو تلکه کنند!!! اینم از صدا وسیما.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان این سودها واسه سال ۹۲ هستش من اون موقع نمیدونستم یه همچین سودهایی هم میدن !
یه نگاه کنید ببینید چه خبر بوده از الان بیشتر میدادن اونم بانکهای .....اسم نمیبرم
خوراک ۵ و ۲ساله بوده با سود بالا الان پول میگیرفتیم با چه سود خوبی! در صورتیکه کسی که ملک داشت مثل خودم با ضرر فروختیم!
اینم بگم سود بالا مخصوص الان نیست که عده ایی میگن الان بالا میدن در مقایسه با اون موقع جالبه اون موقع نمیگفتن هر کی سود بالا بده اوضاش خرابه اما الان میگن!
http://www.yjc.ir/fa/news/4748556/کدام-بانک-ها-سود-سپرده-20-تا-55-درصدی-می-دهند

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان متاسفانه دیگه صحبت ازسود بانکها نمیشه فقط داریم صحبت ازشایعات میکنیم وشایعات نقدمیکنیم یه تعدادموافق یه تعدادمخالف

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
خداوکیلی مردم گناه دارن..[/QUOTE]
سلام دوستان متاسفانه دیگه صحبت ازسود بانکها نمیشه فقط داریم صحبت ازشایعات میکنیم وشایعات نقدمیکنیم یه تعدادموافق یه تعدادمخالف

طبیعی هست,چون ابتدا باید بستر سودهی امن بانکها فراهم باشه بعد بشه از درصد حرف زد!!!

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
خداوکیلی مردم گناه دارن..

طبیعی هست,چون ابتدا باید بستر سودهی امن بانکها فراهم باشه بعد بشه از درصد حرف زد!!![/QUOTE]
بانکها که خداروشکر براشون هنوز اینقدر شدید شایعه نشده البته تو این چندروز وکاری ازدست ما هاتو گروه برا امن شدن فضای بانکها که ساخته نیست ویکماه دیگه می بینید هیچ خبری نبوده وفقط شایعه درست کردن وتو دلم مردم خالی کردن
متاسفانه تویه خبرگزاری چندروز پیش صحبت ازتعطیلی یه بانک خوب خصوصی دراصفهان کردن که بعدمعلوم شده شایعه است .

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
کلیپ اومده، رئیس شعبه ثامن میزنند ، پلیس فراری و نجاتش میده

نشون میده ، اگه اوضاع از کنترل خارج بشه، چقدر خطرناک میشه اوضاع....

بالا