وقتی بانک مرکزی اشتباه میکنه و مجور صادر میکنه و بعد پاش وانمیسته همین میشه!!! آتیش این اشتباه به جاهای دیگه هم سرایت میکنه,حق با مردم هست و مرجعی برای تظلم ندارند.![]()
کاسپینیها کفنپوش شدند | جمعی از سپردهگذاران موسسه کاسپین در مشهد با تجمعی دیگر در مقابل این موسسه خواستار بازگرداندن پولهایشان شدند
خیلی جاهارومیگفتند برای **** هست اما نبود!! پدیده شاندیز کلاه بردار هم همین رو میگفتند,اما معلوم شد خصوصی بوده,امروز مردم همه این حرفو میزند اما تا الان مرجعی چنین چیزی نگفته در مورد ثامن.وقتی خبرگذاری تسنیم که برای **** هستش برای موسسه خودشون ثامن که تعاونی سپاهه اینطوری رپورتاژ میره و ملت رو میترسونه پس مطمئن باشید کار خودشونه
هدف اینا اینه که بانک مرکزی رو تهدید کنن بدون هیچ شرطی سریع طرح ادغام رو قبول کنه
دقیقا کدوم یکی از اینا برای **** نیستخیلی جاهارومیگفتند برای **** هست اما نبود!! پدیده شاندیز کلاه بردار هم همین رو میگفتند,اما معلوم شد خصوصی بوده,امروز مردم همه این حرفو میزند اما تا الان مرجعی چنین چیزی نگفته در مورد ثامن.
به نظر من احتمالش هست حالا دو ماه رو نمیدونم,اما در مورد ثامن احتمالش هست مخصوصا برای کسانی که بلند مدت قرار داد دارند ,یه وجه ماجرا اینه که هیات تسویه راه بندازن و مثل سایر موسسات پول رو از کم شروع کنند به زیاد پرداخت,خوب اصل پول رومیدن طی زمان اما سود از این تاریخ یا کم میشه یا نمیدن اما وجه دیگه که بسیار محتمل هست در مورد ثامن اینه که مقدمات مجوز روطی کرده و یکسال ونیم پیش از ۳۰۰ میلیارد بانک مرکزی ۱۵۰ میلیارد تومن رو به صندوق ضمانت بانک مرکزی پرداخت کرد ه و پذیره نویسی بورس هم شده و بعیده این روند طی نشه وبانک مرکزی الان مسوولیت داره!!! در ضمن با طرح اقدام اوضاع بسیار آروم میشه و حساب شما با سودش با همین درصدی که الان داری برقرار میمونه وچند ماه دیگه ایشالا با سود خارج میشی,این احتمال زیاده,بستگی به تصمیمات مراجع بالادستی داره که با توجه به اینکه هنوز از پس کاسپین برنیومدن بعیده برن زیر بار بسیار سنگین ثامن.آقا ما هم تو ثامن سپرده بلند مدت داشتیم ، امیدی هست زنده بشه قبل از دو ماه ؟
من نمیگم نیست!!! میگم ثابت نشده و مردم عادی رانت اطلاعاتی ندارند,معلوم نیست این بانکها کی به کی هست,هزار تا حرف و حدیث و رقابت سالم و ناسالم در بین است و هزار دروغ و راست!!! الان فضا مه مه آلود است و بانک مرکزی قرار بود بیاد شفاف سازی کنه و رتبه بندی بانکها که نکرده,پس الان همه مردم شدن کارشناس بانک یااز روی نیت خوب یا مقاصد شخصی هر کی نظر میده در حالی که اطلاعات کمی در اختیار مردم هست!!!! این ماجرا سر میخواد یه بزرگ میخواد که همه چیرو جمع کنه که اونم خودش توزرد در اومده!!! مجوز میده و بعد میگه من نبودم!! خوب این میشه که یه عده حتی به مجوز هم شک کردن و الان هرکی با علم خودش داره اجتهاد میکنه که فلان جا فلانه یا بهمانه!!!!!!دقیقا کدوم یکی از اینا برای **** نیست
خیلی جاهارومیگفتند برای **** هست اما نبود!! پدیده شاندیز کلاه بردار هم همین رو میگفتند,اما معلوم شد خصوصی بوده,امروز مردم همه این حرفو میزند اما تا الان مرجعی چنین چیزی نگفته در مورد ثامن.
دقیق متوجه منظور شما نشدم اما منظور اصلیم اینه پول مردم رو در پدیده بالا کشیدن و ۳ سالی هست راکد هست و الان به دروغ دوباره دارن تبلیغ پخش میکنند که درست شده در حالی که سهامش روز به روز افت میکنه و خریداری نداره,این میشه مثل همین موسسات و از بین بردن پول مردم دیگه!!! میگیم اگر مجوز نداشت چرا تبلیغ کرد صدا و سیما و اون همه به به وچه چه!!! الان هم میگیم چرا پول مردم رو ندادند و باز تبلیغ!! اینا کلاهبرداریه دیگه!!! میگن جای غیر مجاز نباید تبلیغ بشه,چطور همین غیر مجازها که بعضیشون الان درش تخته شده تبلیغ میشد قبلا ؟؟؟البته بحثش ربطی به این تاپیک نداره ولی میشه بفرمایید کجایه پدیده کلاه بردار بوده والا کاری که الان دارن با سهامداراها میکنن 100 برابر بدتر از به قول شما کلاهبرداریه
بله دقیقا همینطور هستشدقیق متوجه منظور شما نشدم اما منظور اصلیم اینه پول مردم رو در پدیده بالا کشیدن و ۳ سالی هست راکد هست و الان به دروغ دوباره دارن تبلیغ پخش میکنند که درست شده در حالی که سهامش روز به روز افت میکنه و خریداری نداره,این میشه مثل همین موسسات و از بین بردن پول مردم دیگه!!! میگیم اگر مجوز نداشت چرا تبلیغ کرد صدا و سیما و اون همه به به وچه چه!!! الان هم میگیم چرا پول مردم رو ندادند و باز تبلیغ!! اینا کلاهبرداریه دیگه!!! میگن جای غیر مجاز نباید تبلیغ بشه,چطور همین غیر مجازها که بعضیشون الان درش تخته شده تبلیغ میشد قبلا ؟؟؟
کسی تا حالا تو صندوق های سرمایه گذاری پول گذاشته؟
ممکنه از اصل پول هم کم کنند ؟ تا حالا به موردی برنخوردین؟
http://bankemardom.ir/1396/03/28/63435
اینم مدرک که مهر اقتصاد ادغام نمیشه .
و در ضمن قراره این بانک مجوز را بگیره
من صندوق آرمان بانک شهر سپرده گذاری کرده بودم.کسی تا حالا تو صندوق های سرمایه گذاری پول گذاشته؟
ممکنه از اصل پول هم کم کنند ؟ تا حالا به موردی برنخوردین؟
من صندوق آرمان بانک شهر سپرده گذاری کرده بودم.
وقتی خواستم پولمو بگیرم بدون هیچ جریمه ای بهم پولمو دادن،نکته جالبش این بود که اصلا ازم نپرسیدن چرا میخوام پولمو به جای دیگه ای منتقل کنم.
من نمیخوام حرف های شما رو تایید یا رد کنم اما با توجه به وضعیت فعلی چیزی که مشخصه هیچ وقت مسئولین خودشون رو مقصر نمیدونن و همیشه مردم رو مقصر میدونن یعنی هر نهاد یا موسسه یا هر جایی با قدرت خودش و نفوذ خودش حتی بدون مجوز فعالیت کرد و هیچ کدام از مسئولینم دلیل ابنکه اگه مجوز ندارن چجوری فعالیت میکنن رو جوابگو نیست ولی تا مردم برن و بخوان مبلغشون رو و سرمایشون رو بگیرن با نیروی انتظامی روبرو میشن بشخصه توی ثامن پولی ندارم و توی موسسه غیر مجازی پولی ندارم اما این وضعیت هم حتی برای همه مردم نگران کننده هست. مردم باید از مقامات بالا درخواست کنن تا وضعیت رو به حالت آرامش و اطمینان برگردونن مگه قرار هست با چند هزار نفر مراجعه به بانک یا موسسه ای برای گرفتن پولشون این وضعیت باشه؟!!!بهتره تا دیر نشده پولارو از موسسات خارج کنید این اتفاق برای همشون دیر یا زود میفته چه با مجوز چه بی مجوز . هرچقدر هم وضعشون خوب باشه قطعا معادل بدهیشون نقدینگی ندارند بانک مرکزی هم که نشون دارده در این جور مواقع میزنه زیر همه چیز و از مسولیت فرار میکنه حالا خود دانید. حتی بانک های خصوصی هم خیلی مطمئن نیستند چون بعد از موسسات مردم اولین جایی که میرن حساباشونو خالی کنن همین بانکها هستند. وقتی جو ترس بر مردم غالب بشه دیگه جایی برای بحث منطقی نمیمونه و نمیشه جلو هجوم مردم رو گرفت متاسفانه