• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برای اینکه تو میخوای وارد مباحث ساسی و نظامی بشی من نمیخوام چون به من و این تاپیک ربط نداره به من فقط مباحث بانکی و پولیش مربوطه چون منم توش ذینفعم باقیش اینکه که کجا چه غلطی میکنه به من ربط نداره اینکه دولت مقابل **** ایستاده به من ربط نداره چه برسه اینکه تو باهاشون مخالف یا موافق باشی همونی که به من ربط داشت قسمت پولی و مالیش نوشته
اولا شما نوشتی سیاسی ائه! میخوای اینتم کتمان کنی؟ اینکه من بگم فلان موسسه مال **** ائه کجاش سیاسیه؟ شما که میکی مسائل پولی و بانکی نمیتونی این وسط منکر رانت و فشار نهاد نظامی روی بانک مرکزی بشی ولی میتونی هر وقت اوضاع مثه الان خراب شد مدعی سیاسی نبودن بشی!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کسی تونسته از پایای اینترنت بانک ثامن پول بزنه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
همین ثامن پروندش تو بانک‌مرکزی بود برای جواز گرفتن داشت کاراشو انجام میداد ۲۰ ساله که داره کار میکنه بعد شما میخوای بگی این‌موضوع دروغه؟علت کمبود نقدینگیشم هجوم مردم به خاطر گرفتن سپرده هاشون بود که در اصل از یک ماه پیش شروع شد با خبر اینکه که بانک مرکزی به خاطر تجمعات مختلف آرمان گفت ما فقط از مجازها حمایت میکنیم من خودم تو ثامن حساب داشتم همون موقع رفتم حسابم رو بگیرم دیدم تمام کسانی که اونجا بودن فقط پول میگرفتن خبر ادغامش دیگه بدتر شد مردمی هم که اطاع نداشتن یهو حمله کردن که پول بگیرن اینا همه ربطی به اوقای ا.ن که گفتید نداره واقعین همینجاست جلوی چشم بانک مرکزی تو همین ماه پیش اعلام کرد ادغام رو میخواد از موسسات و بانکهای **** شروع کنه و **** هم قبول کرده دلایلش بماند برای خودشون ولی میتونست همین‌ادغام رو از خصوصیا شروع کنه از همین ارمانه بیچاره که الان پنج ماهه دربدره این همه موسسه خصوصی داریم اما فعلن کاری به اونا نداره واضحه که همش دلایل سیاسی داره چون من هم تو ارمان حساب دارم هم تو ثامن چندین ماهه که دارم خبرها رو دنبال میکنم

از روی احساس و بدون منطق صحبت نکنید عملکرد بانک مرکزی قابل دفاع نیست درسته
نمیخوام زخم زبون بزنم خدایی ناکرده ولی اگر بخوام صادقانه صحبت کنم باید بگم منشا این مشکلات نه احمدی نژاده و نه روحانی

منشا مشکلات خود شما هستید که با توجه به شرایط باز بردید پول گزاشتید توی این موسسات غیر مجاز ...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نمیخوام زخم زبون بزنم خدایی ناکرده ولی اگر بخوام صادقانه صحبت کنم باید بگم منشا این مشکلات نه احمدی نژاده و نه روحانی

منشا مشکلات خود شما هستید که با توجه به شرایط باز بردید پول گزاشتید توی این موسسات غیر مجاز ...
البته همه تقصیرات هم گردن مردم نیست . مگه میشه شرکتی تعاونی و یا موسسه ای با وجود نداشتن مجوز نتونه با فریب تبلیغات و با داشتن تابلوهای عظیم و حرف و حدیث ها و جو روانی میلیاردها پول رو از مردم ساده ما به سمت خودش نکشه اینجا وظیفه نهادهایی که قوانین رو اجرا میکنند هست که اجازه فعالیت به این نوع تعاونی ها و شرکت ها و موسسات رو ندن. اون هم با این سابقه های چندین ساله ای که هر کدومشون دارند و سرمایه های عظیمی که از مردم گرفتن و در اختیار خودشون قرار دادند!!! و خودشونم برای خودشون تصمیم میگیرند نه نهادهای اجرای قوانین!!! اینها جای تعجب و نبود نظارت نیست؟!!

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
البته همه تقصیرات هم گردن مردم نیست . مگه میشه شرکتی تعاونی و یا موسسه ای با وجود نداشتن مجوز نتونه با فریب تبلیغات و با داشتن تابلوهای عظیم و حرف و حدیث ها و جو روانی میلیاردها پول رو از مردم ساده ما به سمت خودش نکشه اینجا وظیفه نهادهایی که قوانین رو اجرا میکنند هست که اجازه فعالیت به این نوع تعاونی ها و شرکت ها و موسسات رو ندن. اون هم با این سابقه های چندین ساله ای که هر کدومشون دارند و سرمایه های عظیمی که از مردم گرفتن و در اختیار خودشون قرار دادند!!! و خودشونم برای خودشون تصمیم میگیرند نه نهادهای اجرای قوانین!!! اینها جای تعجب و نبود نظارت نیست؟!!
بله شما درست میگی,این حرف که این اواخر تمام تقصیرات رو دارند متوجه مردم میکنند ناشی از سواستفاده از وضع موجود است!!! نمونش همین ثامن, یک سالونیم پیش ماجرای ثامن الحجج پیش اومد و یه سری سراغ همین ثامن هم رفتند تا حساباشونو ببندند,به خاطر دلایلی که چندبار گفتم,خیلیاهم اعتماد داشتند و نرفتند!!! چند روز نگذشت که ثامن بیانیه داد که با بانک مرکزی به توافق رسیده و نصف مبلغ ضمانت رو داده( ۱۵۰ میلیارد تومن ) و پذیره نوسی بورس هم کرده وبانک مرکزی هم تایید کرد و زیر نویس شبکه خبر رفت و اوضاع آروم شد ,یعنی اصلا هیچی نشد!! اینجا چند تا سوال پیش میاد,چرا بعد یک سال ونیم مجوز نگرفت؟؟؟ این تقصیر کیه؟؟؟ مردم یا بانک مرکزی یا موسسه ثامن؟؟؟ مردم نگزاشتند مجوز بگیره !!!!! یا ناشی از بوروکراسی اداری و درگیری خود ثامن وبانک مرکزیست؟؟؟ در ادامه همین معاون بانک مرکزی که چند روز پیش توتلوزیون چرند میگفت که مجوز ما به کاسپین مجوزی نبود که مردم سرمایه گزاری کنند و فلانی فلانجا اشتباه کرده و به کاسپین اجازه داده نه ما!!! و تقصیر ما نیست,دیروز اطلاعیه داده که ثامن داره مجوز میگیره,خوب بیاید پول مردم رو بدید!! اگر ثامن رو بانک مرکزی قبول داره,بیاد پول مردم رو بده!!!‌ چرا یه عده به خاطر ناآگاهی و خباثت دیگران باید زندگیشونو از دست بدن!!!!!

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه توضیح چند خطی میدید که از اول چطور میشه توی یه صندوق سرمایه گذاری کرد ؟
با کمال میل خدمتتون توضیح میدم.
البته یکی از دوستان زحمت توضیح رو کشیدن،چون شما از مراحل اولیه اش توضیح خواستین من کامل براتون توضیح میدم.
من اول یه حساب معمولی تو بانک شهر باز کردم،بعد پولامو به این حساب منتقل کردم،تو مرحله بعدی فرم افتتاح حساب صندوق آرمان رو پر کردم،برای این حساب حداقل ده میلیون تومان باید سهام بخرید.
اوایل سودش 22 درصد بود،بعد به بیست درصد کاهش پیدا کرد گویا دوباره 22 درصد شده دوست خوبم.
از مشکلات این نوع سپرده گذاری اگه بخوام براتون بگم،ابتدا و انتهای هر ماه و پنجشنبه ا نمیتونین پولتون رو کم و زیاد کنن.
بدترین مشکلشم در دسترس نبودن سپرده شماست البته اگه فرم ابطال رو پر کنید سه ساعت بعد به حسابتون واریز میشه.
بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم.

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سودش چند درصد بود؟ البته بخشنامه اومده که صندوقها هم باید جمع بشن. البته اگه اینطوری بشه مهم نیست فوقش باید پول رو جایی دیگه انتقال داد.
اوایل 22 درصد روز شمار بود،بعد بیست درصد شد،الانم گویا 22 درصده شده دوست عزیزم.
من هم این موضوع رو شنیدم و اینکه این نوع سپرده ها تحت نظرات بانک مرکزی نیستن.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
انگار م

مطلب رو درست نخوندید نوشتم که پرونده ثامن در بانک مرکزی بود برای گرفتن مجوز این یعنی در شرف مجوز هست اما شایعات و بی کفایتی بانک مرکزی نسبت به عملکردش درمورد کاسپین و ارمان باعث این اوضاع شد

Last edited:

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
اولا شما نوشتی سیاسی ائه! میخوای اینتم کتمان کنی؟ اینکه من بگم فلان موسسه مال **** ائه کجاش سیاسیه؟ شما که میکی مسائل پولی و بانکی نمیتونی این وسط منکر رانت و فشار نهاد نظامی روی بانک مرکزی بشی ولی میتونی هر وقت اوضاع مثه الان خراب شد مدعی سیاسی نبودن بشی!
به نظرم برو مطلالب خودتو یه بار دیگه بخون تا ببینی چی گفتی و منم در جوابت چی نوشتم

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
این قسمتی از صفحه اینستای بانک مرکزی هست
که امروز در مورد ثامن گذاشته
نشد که از کل مطلب عکس بندازم

فایل های ضمیمه

• Screenshot_۲۰۱۷۰۶۱۹-۱۹۰۴۵۴.png
    Screenshot_۲۰۱۷۰۶۱۹-۱۹۰۴۵۴.png
    214 KB · نمایش ها: 29

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
این ثامن هم چ فیلیمی شد
من موندم بعضیا انقد پولشون واشون مهمه وقتی درباره یه موسسه یا بانک شایعه هست چرا باز پولشون رو اونجا میذارن؟!!!!
حالا در هر صورت
از دوستان مطلع و منطقی و بدون طرفدار از بانک ها یه سوال داشتم الان از بین این حساب ها کدومشون رو توصیه میکنید؟!
روزشمار 22% آینده
روزشمار 22.5 سرمایه
روزشمار با کف 50 تومن دی
روزشمار 23 نور
صندوق روزشمار 22 گردشگری
صندوق روزشمار 22 شهر
من خودم نمیخوام پولم رو دست بزنم ولی با این شایعه ها ترجیح میدم روزشمار بذارم که اگه شایعه دور و برشون شد سریع برداشتش کنم

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
دوستان چه بانکی قابل اعتماده؟
بشه توش 5 میلیارد خوابوند و سود گرفت
منظورم اینه که بلوکه نشه داستان نداشته باشه

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
سود برخی از بانکها :

پارسیان :
یکساله 20.5 درصد کف 100 هزار تومان - بستن با جریمه

شهر :
صندوق تضمینی 18 درصد اما پرداخت اکنون 22 درصد - کف 10 میلیون
روزشمار کف 50 میلیون 22 درصد - با این ادعا که در صورت رعایت کف 50 میل سود کاهش پیدا نمی کند
یکساله کف 100 میلیون - 22 درصد - برداشت بعد از یک ماه بدون جریمه

قوامین :

روزشمار 18 درصد
یکساله 22.5 درصد کف 100 میلیون - بستن با توجه به مدت مانده همراه با جریمه

صادرات :
روزشمار 15 درصد
یکساله کف 50 میلیون 20 درصد - بستن با جریمه

رفاه :
روزشمار و یکساله هر دو 18 درصد کفش یادم نیست

گردشگری :
روزشمار کف بالای 10 میلیون 22 درصد
(این مورد دوستان تونستن مجدد بپرسن)
یکساله کف 100 میل 23 درصد - برداشت بعد یکماه بدون جریمه

تجارت :

شش ماهه - کف 100 میلیون - 22 درصد - بستن با جریمه

Last edited:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
مدت هاست از این بحث عبور کردیم... شما دارید میبینید نظارتی نیست ...و وقتی کدخدا نیست باید کلاه خود را سفت تر بچسبیم. و وقتی باز میریم پول توی اینگونه موسسات میزاریم.... مسلما متهم هستیم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
انگار م

مطلب رو درست نخوندید نوشتم که پرونده ثامن در بانک مرکزی بود برای گرفتن مجوز این یعنی در شرف مجوز هست اما شایعات و بی کفایتی بانک مرکزی نسبت به عملکردش درمورد کاسپین و ارمان باعث این اوضاع شد
ثامن از وقتی که بنده به خاطر دارم درحال اخذ مجوز هست
میشد وقتی مشکلات کاسپین مشاهده شد موقتا خروج سرمایه میفرمودید و بعد از اخذ مجوز احتمالی دوباره باز میگردوندید

بالا