• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اسامی ۴۰ بانک‌ و نهاد پولی مجاز توسط بانک مرکزی

سایت رسمی بانک مرکزی به آدرس www.cbi.ir در بخش نظارت بانکی، اسامی تمام بانک‌ها اعم از دولتی و خصوصی و نهادهای پولی مجاز را به شرح زیر منتشر کرد:

1.استاندارد چارترد
2.بانک آینده
3.بانک اقتصادنوین
4.بانک انصار
5.بانک ایران زمین
6.بانک پارسیان
7.بانک پاسارگاد
8.بانک تجارت
9.بانک تجارتی ایران و اروپا
10.بانک توسعه تعاون
11.بانک توسعه صادرات ايران
12.بانک حکمت ایرانیان
13.بانک خاورميانه
14.بانک دی
15.بانک رفاه کارگران
16.بانک سامان
17.بانک سپه
18.بانک سرمایه
19.بانک سینا
20.بانک شهر
21.بانک صادرات ايران
22.بانک صنعت و معدن
23.بانک قرض‌الحسنه رسالت
24.بانک قرض‌الحسنه مهر ايران
25.بانک قوامين
26.بانک گردشگری
27.بانک مسکن
28.بانک مشترک ايران - ونزوئلا
29.بانک ملت
30.بانک ملی ايران
31.بانک کارآفرین
32.بانک کشاورزی
33.پست بانک ايران
34.تعاون اسلامي براي سرمايه‌گذاري (مصرف التعاون الاسلامي للاستثمار)
35.فيوچر بانک (المستقبل)
36.مؤسسه اعتباري توسعه
37.مؤسسه اعتباري كاسپين
38.مؤسسه اعتباري كوثر مرکزي
39.مؤسسه اعتباري ملل
40.موسسه اعتباري نور
دقت کنید:
اسم بانک مهر اقتصاد،... تواین لیست 40 تایی نیست؟!

چرا نام بانک مهر اقتصاد در فهرست بانک‌ها و موسسه‌های دارای مجوز بانک مرکزی نیست؟

از امروز صبح فهرستی توسط کانال‌های بانک‌های کشور منتشر می‌شود که در آن نام 40 بانک و موسسه دارای مجوز فعالیت در ایران ذکر شده است. منتها فهرستی که ما در راه پرداخت داریم 41 بانک است. با یک بررسی ساده متوجه می‌شویم نام بانک مهر اقتصاد در فهرست بانک مرکزی نیست.

در روزهای گذشته شایعات زیادی درباره این بانک یا موسسه منتشر شده بود که قرار است با چند موسسه دیگر ادغام شود.
با مراجعه به وب‌سایت این بانک در همان صفحه اول پاسخ به این شایعه‌ها دیده می‌شود و مواردی که نشان می‌دهد این بانک یا موسسه اجازه فعالیت دارد. منتها نه در فهرست بانک‌ها و نه در وب‌سایت بانک مرکزی نامی از این بانک نسبتا قدیمی برده نشده است.

مهر اقتصاد 800 شعبه در سراسر ایران دارد.

بانک مرکزی امروز با انتشار خبری در وب‌سایت خود به مردم گفته که به شایعه‌ها توجه نکنند:
«بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به آگاهی هموطنان گرامی می‌رساند؛
در روزهای اخیر برخی افراد و گروه‌ها با اهداف و اغراض شخصی و سیاسی، از طریق برخی رسانه‌ها به ویژه شبکه‌های اجتماعی به انتشار شایعاتی از قبیل ورشکستگی بانک‌ها و در خطر بودن سپرده‌های مردمی اقدام می‌کنند.
انتشار این شایعات باهدف تشویش اذهان سپرده‌گذاران و ایجاد نگرانی در بین آن‌ها انجام می‌شود. بانک مرکزی ضمن تأکید بر سلامت و صحت **** بانکی در بانک‌ها و مؤسسات مجاز، اعلام می‌کند عوامل تولید این شایعات و بازنشر کنندگان آن از سوی مراجع ذی‌صلاح در حال پیگرد قانونی است.»

بانک مرکزی در وب‌سایت خود صفحه‌ای درست کرده و از مردم خواسته است که نام موسسه‌های بدون مجوز را در آن بیان کنند:

http://cbi.ir/UnauthInstAnnouncement/UIAForm.aspx

وضعیت بانک مهر اقتصاد که از سال 1372 در اقتصاد ایران فعالیت می‌کند چیست؟

منبع: سایت راه پرداخت

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
نمیدونم این خبر هم توسط دوستان کار شده بود یا خیر

فکر میکنم یکی از معتبر ترین لینک هایی بوده که این چند وقت دیدم

نقل قول از خود سایت بانک مرکزی:

چتر نظارت بانك مركزی بر بانك های مجاز/ سپرده گذاران «ثامن» نگران نباشند
۲۹ خرداد ۱۳۹۶
سپرده گذاران موسسه اعتباری «ثامن» نگران سپرده هاي خود نباشند و حسب نیاز براي دريافت خدمات به این موسسه مراجعه کنند. ضمن آنکه بانک مرکزی همچون گذشته حمایت لازم را از این موسسه و مدیران آن به عمل آورده و در آینده نیز از این موسسه حمایت خواهد کرد.

http://www.cbi.ir/showitem/16455.aspx

من این چند روز شعبه تو مسیرم رو یه نگاه گذرا انداختم به نظر خیلی جو آروم شده و قضیه حل شده است.
انشالله سرمایه همه دوستان در تمامی بانک ها امن باشه

من فکر میکنم ما هممون باید بریم کمک سپرده گذاران کاسپین و امثالهم که اگه پول اون ها خورده بشه و کاری از پیش نبرند روزی نوبت ما خواهد رسید. ولی اگه اون ها به مطالباتشون برسند ما هم خیالمون راحت میشه

متاسفانه ایرانی ها فکر میکنند بدبخت شدن همسایه به نفعشونه.

تو یه سری کشور ها راهپیمایی بازنشستگان باشه جوون ها هم شرکت میکنند چون میدونند یه روزی خودشون هم بازنشسته میشند. ولی اینجا من جوون میگم به من چه! من که جوونم بازنشسته نیستم. بعد وقتی نوبت من رسید کسی نیست که کمکم کنه و تنها میمونم و ...

مخلص دوستان

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
مواردی که نشان می‌دهد این بانک یا موسسه اجازه فعالیت دارد. منتها نه در فهرست بانک‌ها و نه در وب‌سایت بانک مرکزی نامی از این بانک نسبتا قدیمی برده نشده است.
مجوز داشت که اسمش تو لیست بود
**** و بسیج کم رسانه دارن شما هم کپی پیست کن براشون

چند ساله داره قلدری میکنه . فکر کنم حتی علاقه ای به مجوز گرفتن هم نداره

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بانک هایی که سود ۲۲ درصد به بالا برای روزشمار میدن لطفا بگید فقط صندوق نباشه و بانک معتبری باشه جریانات و دردسر نداشته باشه؟

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
مجوز داشت که اسمش تو لیست بود
**** و بسیج کم رسانه دارن شما هم کپی پیست کن براشون

چند ساله داره قلدری میکنه . فکر کنم حتی علاقه ای به مجوز گرفتن هم نداره
در حال اخذ مجوز هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
بانک هایی که سود ۲۲ درصد به بالا برای روزشمار میدن لطفا بگید فقط صندوق نباشه و بانک معتبری باشه جریانات و دردسر نداشته باشه؟
بچه ها چند پست بالاتر معرفی کردند. تعریف معتبر بودن هم از هر سپرده گذار به سپرده گذار دیگه فرق میکنه و باید دید به چی میگید معتبر؟ داشتن مجوز بانک مرکزی, دولتی بود و... درهرصورت بانکی مثل بانک ملی که از دید من معتبرترین هست دلیلی برای دادن سود زیاد نداره چون مشتریهای ثابت خودش رو داره, بخصوص با این شرایط که اون افراد مسمم تر شدن پولشون رو همونجا بزارن. نمونش یکی از بستگان من که داره سود 15% میگیره و تازه رازیش کرده بودم بیاد اینده که این اتفاقات پیش اومد و به همون 15% قانع شده اما از دید من بانک اینده هیچ مشکلی نداره و پولم اونجاست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مجوز گرفتن به این سادگی نیست
صد تا هم شرط و شروط برای همدیگه گذاشتن

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

بانک رفاه پانصد میلیون به بالا ۱۹ درصد میده سپرده خود بانک هست
بانک شهر من الان تماس گرفتم گفتن روزشمار ۱۰ درصد و اون ۲۲ درصدی ها مال صندوق هست

صندوق ها چطورن اعتبار دارن ؟ شرایط صندوق ها را میشه بگید؟

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
شما شخصا در جریانید که اینطور با قطعیت میفرمایید یا اخباری که چند ساله دارن تکراری میزارن رو سایت ها منبعتونه؟
این یه نمونش
http://bankemardom.ir/1396/03/30/63690/
(در رابطه با بانک مهر اقتصاد نیز باید یادآور شد که در شرف دریافت مجوز از بانک مرکزی بوده و در حال حاضر این موسسه اقداماتی را برای اخذ مجوز انجام داده است. البته در این باره تصمیم گیری بر عهده شورای پول و اعتبار است و بانک مرکزی اجرا کننده این تصمیم خواهد بود.)
تو چندتا منبع دیگه ام خوندم الان آدرس دقیقش را یادم رفته

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
شما شخصا در جریانید که اینطور با قطعیت میفرمایید یا اخباری که چند ساله دارن تکراری میزارن رو سایت ها منبعتونه؟

البته اگه منظورتون اینه که تو کشور ما به هیچ چیز حتی مجوز رسمی و قانونی هم نمیشه اعتماد کرد که حق با شماست ولی در مورد اطمینان از اینکه در حال دریافت مجوز هست یا خیر و مدارکو ارائه داده بوده یا خیر ، میتونید تایید خود بانک مرکزی رو در این اخبار رسمی 20 و 30 :

http://www.aparat.com/v/RCzxQ

و این لینک از سایت خود بانک مرکزی

http://www.cbi.ir/showitem/16455.aspx

مشاهده کنید.

مخلص دوستان

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
سود در سه بانک دیگر:

کشاورزی :
روزشمار - کف 100 میل - 18 درصد .... مبلغ بالاتر پلکانی 1 درصد اضافه میشه

سینا:
یکساله - کف 50 میل - 20 درصد

پاسارگاد:
شش ماهه - کف 80 میل - 19.5 درصد

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
بانک رفاه پانصد میلیون به بالا ۱۹ درصد میده سپرده خود بانک هست
بانک شهر من الان تماس گرفتم گفتن روزشمار ۱۰ درصد و اون ۲۲ درصدی ها مال صندوق هست

صندوق ها چطورن اعتبار دارن ؟ شرایط صندوق ها را میشه بگید؟

در مورد بانک شهر
من حضورا بانک شهر پرسیدم . تلفنی خیلی احتمالش کمه درست جواب بدن
گفت روزشمار کف 50 میلیون 22 درصد . گفتم سود روزشمار است یک دفعه پایین نمیاد گفت اگر کف 50 رعایت کنید پایین نمیاد . نگفت این حساب صندوق است گفت روزشماره - همچنین اگر دقت کنید شما در صورت سرمایه گذاری در صندوق به مبلغ سپرده دسترسی ندارید گفت در صورت رعایت کف 50 میل 22 درصد یعنی شما به پنجاه میلیون دسترسی دارید که در حساب صندوق اینطور نیست و در آخر صندوق به من کف 10 میلیون گفت . حضورا بپرسید

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درهرصورت بانکی مثل بانک ملی که از دید من معتبرترین هست دلیلی برای دادن سود زیاد نداره چون مشتریهای ثابت خودش رو داره, بخصوص با این شرایط که اون افراد مسمم تر شدن پولشون رو همونجا بزارن. نمونش یکی از بستگان من که داره سود 15% میگیره و تازه رازیش کرده بودم بیاد اینده که این اتفاقات پیش اومد و به همون 15% قانع شده اما از دید من بانک اینده هیچ مشکلی نداره و پولم اونجاست
با درود
لازم به ذکره درخصوص مسائل مالی فقط میشه یه مقدار اطلاعات رو ردوبدل کرد نه غیره، که خدای نکرده فردا روز مشکلات غیرقابل پیشبینی گریبانگیرتون نشه! اونم در این شرایط! که همون اطلاعات هم صحتش 100% نمیتونه باشه.
هر مشکلی که ما نمیدونیم قراره پیش بیاد اگه محدود به خود شخص باشه راحتتر میشه باهاش کنار اومد و جمعش کرد. ما الان خدا رو شکر میکنیم یه روزی نیومدیم ثواب/صواب کنیم، وگرنه تابحال بدجور کباب میشدیم!

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
همونطور که قبلا عرض کردم قضیه ثامن متفاوت با موسسات دیگه هست وجمعش میکنند,همینم شد,اوضاعش آروم شد,به دوستان هم گفتم اصل پولتون در خطر نیست و ممکنه سر آخر سود هم کتید !!!!ظاهرا همینم داره میشه!!! و اونایی که با درصد بالا بستن براشون میمونه!!! اما چند نکته واضح است,اقلیتی که پول لازم بودن و سرمایه اصلی زندگیشون اونجا بود ,مثلا در حال خرید یا فروش خانه یا راه اندازی کسب وکار بودند,یکشبه نابود شدند و رفت پی کارش!!! شما امروز نوبته سند زدنت هست ,فردا بری که فایده نداره!!! تازه باید ضرر و زیان هم بدی!!! حسابهای مبلغ بالا همچنان قفل میمونه و حسابهای کمتر ,در عرض این یه ماه تسویه میشه,یه جور هیات تسویه به راه انداختن ,مثلا بعضی شعبات روزانه ۱ میلیون میدن,طرف ۴۰ تومن داشت گفت ۴۰روزه گفتن میدیم و از این بابت خوشحال هم بود که پولشو نخوردن!!! ثامن قوی هست و با بانکهای دیگه هم ارتباط داره,یه نکته هم در موذرد اعتبارش در آینده هست که مسلما آسیب دید اما از دید بعضی که از قبل حساب سنگین داشتن هم ممکنه با عبور از بحران و با توجه به سودهای بالایی که میگیرن,خوب هم باشه!!! کلا ایرانه دیگه,یکی یه شبه ثروتمند و یکی ورشکست میشه و کسی هم پاسخگوی اون افرادی که گفتم ضرر کردند نیست,در کل مثل کاسپین و ثامن الحجج و اینا نمیشه.

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سود در سه بانک دیگر:

کشاورزی :
روزشمار - کف 100 میل - 18 درصد .... مبلغ بالاتر پلکانی 1 درصد اضافه میشه

سینا:
یکساله - کف 50 میل - 20 درصد

پاسارگاد:
شش ماهه - کف 80 میل - 19.5 درصد

بانک کشاورزی مبلغ بالاتر پلکانی یک درصد اضاف میشه چطوریه ؟ مثلا چقدر بیشتر از۱۰۰ میلیون به ۱۹ درصد میرسه ؟ بیشتر از ۱۹ درصد هم میرسه یا فقط هر چی بیشتر از صد میلیون باشه همون یک درصد فقط اضاف میشه؟

بانک شهر مال شهرداری هست این حقیقت داره ؟

بالا