• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان کف حساب روز شمار 22 درصد اینده چند میلیونه؟ هنوز باز میکنن؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
هر روز خبرها رو چک میکنیم و هر روز نگرانی هامون بیشتر میشه. امیدوارم این وضعیت هر چه زودتر حل بشه که فقط دود و بدبختیش توی جشم مردمی میره که بخاطر نداشتن درامد کل زندگیشون رو در این موسسات و بانکها گذاشتن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اما نگفت زندگی اونا که رفت رو هوا چی میشه!!!
رفت هوا یعنی کیا؟اونایی که رفتن با ضرر بشتن مقثر خودشونن که عقلشونو دادن دست شایعه پراکن ها و شدن پیاده **** کسانی که دوست دارن مملکت آشوب بشه
سلام دوستان
هیچ راهی نیست که بتونیم پولمون رو با سود بگیریم ؟ شکایت کنیم یا…
۱۵ میلیون گذاشتم اول ۹۵ حالا ۱۳٫۵ میدن ، تورو خدا اگه راهی هست به اشتراک بزارید خیلی این روزا احتیاج به این پول دارم
دوستان اگه راهی میدونند یک دنیا ممنونتون میشم راهنمایی کنید
قضیه چیه؟

اين نامه كه ميگن جعلي هستش
بلی بانک ملت تکذیب کرده
http://bankmellat.ir/2/OnePane/162/1/News/2/174/1/12444.aspx

امروزها بازار شایعه خیلی داغ هست و همینطور کنترل و پیگیری پلیس فتا
شایعه گران ایلام،شایعه گران علیه بانک اینده و شایعه کنندگان علیه پارسیان رو گرفتن،برخورد بسیار جدی هم باهاشون میکنن طوری که دیگه سمت تلگرام نمیرن

دوستانی که در انجمن هم هستند هوشیار باشند،اینجا هم کنترل میشه،شایعات رو پخش نکنین
فعلا مدیر انجمن رویه خوبی برای پاک کردن شایعات و بن کردن کسانی که شایعه رو پخش میکنن یا القا و اروزی ورشکستگی موسسات رو دارن پیش گرفتن
امیدوارم وقتی دوستان از بن در بیان راهشون رو اصلاح کنن و القای ورشکستگی و ارزوی رسیدن نوبت به بقیه جاها رو دیگه در این انجمن نبینیم

هر روز خبرها رو چک میکنیم و هر روز نگرانی هامون بیشتر میشه. امیدوارم این وضعیت هر چه زودتر حل بشه که فقط دود و بدبختیش توی جشم مردمی میره که بخاطر نداشتن درامد کل زندگیشون رو در این موسسات و بانکها گذاشتن.

تقصیر خودتون هست که به شایعات گوش میدین،
در مورد ثامن دیدین چطور جو اروم شد
شاید برخورد انتظامی روز اول لازم بود وگرنه هرهجومی به هرجایی نتیجه اش بحران هست حتی اگر بحرانی نباشه
اگر میخواین مطمئن باشین تا 100 میلیون توی بانک و موسسات مجاز بدون استرس نگه دارین
اگر مبلغتون بالا هست پخش کنین

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
"بانک شهر"
با توجه به ابهام برخي از سرمايه گذاران به دليل وجود كلمه "آرمان " در نام صندوق سرمايه گذاري گنجينه آرمان به اطلاع مي رساند صندوق ياد شده هيچ ارتباطي با موسسه اعتباري آرمان ندارد و بمنظور رفع اين ابهام نام صندوق فوق به گنجينه زرين تغيير يافت.

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام٬

یکی از دوستان در مورد روز شمار بانک شهر نوشته بود که حداقل ۵۰ میلیون لازم داره. من امروز رفتم یه شعبه بانک شهر گفتم پولم رو از حساب آرمان (گنجینه) شهر میخوام دربیارم بزارم تو این سپرده که حداقل ۲۲ درصد میده که اول گفت اون همینه٬ بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬ بعد من گفتم اون صندوق آرمان ممکنه سودش کم و زیاد بشه ولی این ۲۲ درصده حتما٬ که باز گفت اون همینه در حالی که اون یه سپرده تو صندوقه این یه حساب تو بانک. بهش گفتم امنیت این هم بیشتره تو بانکه که گفت اون صندوقم مال بانک شهره٬ انگار من فک میکردم مال آدم فضاییاست٬ خوشحالم که روشنم کرد.

بعد که بیشتر گیر دادم گفت «اون سپرده است ها»٬ «سودش ۳ ماه و ۶ ماه میادا» که خوب این ادبیات ترسوندنه٬ نه منطق بانکداری. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده.

تازه این باجه دار یکم آشناست.

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
اسم این حساب چیه؟ نه تو شعبه نه تو سایتش هرچی گشتم پیدا نکردم اینو.

من اسم نپرسیدم . بانک ها الان دارن بالاتر از نرخ مصوب بانک مرکزی سود میدن برای همین نمیتونن تبلیغ کنن تو سایت یا تو شعبه کاغذ بزنن

سلام٬

یکی از دوستان در مورد روز شمار بانک شهر نوشته بود که حداقل ۵۰ میلیون لازم داره. من امروز رفتم یه شعبه بانک شهر گفتم پولم رو از حساب آرمان (گنجینه) شهر میخوام دربیارم بزارم تو این سپرده که حداقل ۲۲ درصد میده که اول گفت اون همینه٬ بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬ بعد من گفتم اون صندوق آرمان ممکنه سودش کم و زیاد بشه ولی این ۲۲ درصده حتما٬ که باز گفت اون همینه در حالی که اون یه سپرده تو صندوقه این یه حساب تو بانک. بهش گفتم امنیت این هم بیشتره تو بانکه که گفت اون صندوقم مال بانک شهره٬ انگار من فک میکردم مال آدم فضاییاست٬ خوشحالم که روشنم کرد.

بعد که بیشتر گیر دادم گفت «اون سپرده است ها»٬ «سودش ۳ ماه و ۶ ماه میادا» که خوب این ادبیات ترسوندنه٬ نه منطق بانکداری. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده.

تازه این باجه دار یکم آشناست.

از اینطور کارمند ها زیاد پیدا میشه که فکر میکنن میتونن مشتری بپیچونن . اصلا جوابش غیرمنطقی است . شما تو سپرده روزشمار هر لحظه دسترسی به پولتون از کارت شتاب دارین ولی صندوق حتما باید از داخل شعبه اقدام کرد برای دسترسی و اینکه یه مقدار زمان میبره پول بیاد تو حساب کجای این همونه شاید تنها شباهتش در 22 درصد باشه . اصلا کف هر دو حساب جهت افتتاح یکی نیست . در ضمن به من نگفت سودش 3 ماهه یا 6 ماهه میاد این دیگه از اون حرف ها بود

شما اگه میبینید اصرار میکنید جواب نمیگیری حرف خودش میزنه یه راه داره
تشریف ببرین به نزدیکترین شعبه دیگه از بانک شهر سوال کنید در مورد سپرده روزشمار 22 درصد 50 میلیون در صورت گرفتن تایید . بیاین شعبه که حساب صندوق دارین کنسل کنین ببرین تو شعبه بعد افتتاح کنید
دیگه لازم نیست انقدر با اون کارمند فهیم در مورد پولتون بحث کنید

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان با توجه به اینکه در ایران خبر موثق و مهم و تاثیرگذار یا دست مردم عادی نیست یا دیر میرسه . می خواستم از شما بپرسم چقدر این عکس زیر باتوجه به اطلاعات شما می تونه صحت داشته باشه . می خوام بدونم آیا این رو میشه به عنوان هشدار دونست یا نه. کسی اطلاعاتی داره بدون تعصب بده. ممنون میشم.

photo_2017-06-21_22-37-52.jpg

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان با توجه به اینکه در ایران خبر موثق و مهم و تاثیرگذار یا دست مردم عادی نیست یا دیر میرسه . می خواستم از شما بپرسم چقدر این عکس زیر باتوجه به اطلاعات شما می تونه صحت داشته باشه . می خوام بدونم آیا این رو میشه به عنوان هشدار دونست یا نه. کسی اطلاعاتی داره بدون تعصب بده. ممنون میشم.

مشاهده پیوست 1020034
بانک ملت رسما بیانیه داده و تکذیب کرده:

در اطلاعیه بانک ملت صورت گرفت: تکذیب نامه جعلی منتسب به گروه مالی ملت
بانک ملت در اطلاعیه ای، نامه منتشره در شبکه های اجتماعی منتسب به گروه مالی ملت را تکذیب کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در این اطلاعیه آمده است: در پی انتشار نامه منتسب به گروه مالی ملت، بدین وسیله ضمن اعلام جعلی بودن نامه مورد اشاره، تاکید می شود که مراوده این بانک و شرکت های تابعه گروه مالی ملت با بانک ها و موسسات مورد تایید بانک مرکزی- از جمله بانک ها و موسسات نامبرده شده در نامه جعلی مذکور- کما فی السابق استمرار داشته و هیچ گونه تغییر رویه ای در این زمینه اعمال نشده است.

بانک ملت در این اطلاعیه آورده است: از این فرصت استفاده کرده و از آحاد جامعه درخواست می شود تا تسلیم فضاسازی های مسمومی که با هدف تشویش اذهان سپرده گذاران و ایجاد نگرانی در بین آنان صورت می گیرد، نشوند.

بانک ملت در عین حال تاکید کرده است که تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی درباره وضعیت بانک ها و موسسات، سایت رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به نشانیwww.cbi.irاست.
http://bankmellat.ir/2/OnePane/162/1/News/2/174/1/12444.aspx

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
بانک ملت رسما بیانیه داده و تکذیب کرده:

ممنون از شما. آیا می تونه صحت داشته باشه و چون نامه لو رفته مجبور به تکذیب شدن ؟ حقیقتش جو طوری شده نمیشه زیاد در مورد تکذیبیه ها مطمئن بود.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ممنون از شما. آیا می تونه صحت داشته باشه و چون نامه لو رفته مجبور به تکذیب شدن ؟ حقیقتش جو طوری شده نمیشه زیاد در مورد تکذیبیه ها مطمئن بود.
مطمعن باشيد جعلي هستش
هيچ بانك و موسسه داراي مجوزي ورشكست نميشه
و همه سپرده ها هم تا 100 ميليون تومان بيمه هستن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با تئوری توطئه نمیشه زندگی کرد
فضای مجازی این روزها پر شده از شایعه،گوش ندین
یک سری هستند که از هجوم مردم به بانک ها و موسسات مجاز،خروج سپرده ها و هرج و مرج و ورشکستگی در بازار بانکی سود میبرند
ناغافل پیاده **** اینها نشیم،ارامش به نفع همه هست

فعلا برخورد انتظامی و قضایی خوبی با شایعه پراکنان شده مراقب باشیم با بازنشر شایعات گرفتار نشیم

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
با تئوری توطئه نمیشه زندگی کرد
فضای مجازی این روزها پر شده از شایعه،گوش ندین
یک سری هستند که از هجوم مردم به بانک ها و موسسات مجاز،خروج سپرده ها و هرج و مرج و ورشکستگی در بازار بانکی سود میبرند
ناغافل پیاده **** اینها نشیم،ارامش به نفع همه هست

فعلا برخورد انتظامی و قضایی خوبی با شایعه پراکنان شده مراقب باشیم با بازنشر شایعات گرفتار نشیم

ممنون. متاسفانه بعضی وقتا خود این شایعه کار دست آدم میده ینی یه شایعه قوی هم موجب میشه اتفاقات ناگوار بیوفته . همین که شایعه بود و ضعیف هم بود با توجه به گفته شما در نتیجه پیگیری نمی کنم . یادمه چند سال پیش برادرم تو موسسه فرشتگان پول داشت یکی از همکاراش (که اطلاعاتی از اعضای بانک داشت) سربسته و غیر مستقیم گفت موسسه فرشتگان وضعش خوب نیست پولت رو بکش بیرون و خوشبختانه کشید بیرون و گرفتار ورشکستی این موسسه نشد. با اینکه هیچ خبری از ورشکستگی در میان مردم عادی وجود نداشت.
در هر صورت خواستم خیالم راحت بشه ببینم جو چطور هست و ممنون که شفاف کردید. امیدوارم که این نامه واقعا صحت نداشته باشه.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
titrbullet.png
معاون نظارتی بانک مرکزی با اعلام حمایت کامل از مهر اقتصاد و ثامن مطرح کرد:
تعداد بازدید : 22
ادغام منتفی است

2332fc32-dd86-423e-a16a-97c7d63d1863.jpg

در حالیکه معاون نظارتی بانک مرکزی چند روز قبل از مذاکره برای ادغام بانک های مهر اقتصاد و ثامن صحبت کرده بود، ضمن اعلام حمایت کامل از مهر اقتصاد و ثامن گفت: "ادغام بانکی را در دستور کار نداریم". به گزارش تسنیم، فرشاد حیدری که در برنامه سه شنبه شب گفت و گوی ویژه خبری حضور یافته بود، افزود: در دو روز گذشته شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه مشکلاتی برای مؤسسات ثامن و مهر اقتصاد ایجاد شده است که موجب نگرانی‌هایی شد و هموطنان به این دو مؤسسه مراجعاتی داشتند. حیدری تأکید کرد: این فقط شایعه بود و حمایت‌های لازم از این دو مؤسسه انجام شد و بانک مرکزی قاطعانه از این دو حمایت می‌کند.وی افزود: طبیعی است که هر بانکی در هر جای دنیا اگر همه مشتریان در یک روز به آن مراجعه و وجه خود را مطالبه کنند امکان پرداخت برایش وجود ندارد زیرا اساساً بانک‌ها سپرده‌های مردم را دریافت و در جاهایی سرمایه گذاری می‌کنند و تسهیلات می‌پردازند و درصدی را به‌صورت نقد برای مصارف و نیازهای مشتریان نگه می‌دارند تا روزانه پرداخت‌هایی را داشته باشند. وی با اعلام اینکه "ادغام بانکی را در دستور کار نداریم"، افزود: ادغام برخی مؤسسه‌های مالی در جهت بهبود فرآیند است و باید با اجازه بانک مرکزی انجام شود و در ادغام‌ها کنترل، حسابرسی و نظارت می‌کنیم.رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این برنامه تلویزیونی ضمن انتقاد از عملکرد بانک مرکزی گفت: معتقدیم رویکرد و عملکرد بانک مرکزی در مواجهه با مؤسسات مالی ـ اعتباری غیرمجاز منفعلانه است و این وضعیت برای کشور و مردم هزینه دارد.به گزارش تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی افزود: بسیاری از مؤسسات مالی ـ اعتباری پس از اعلام انحلال همچنان مشغول دریافت سپرده های مردم بودند. طهماسب مظاهری رئیس کل اسبق بانک مرکزی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: ادغام مؤسسات مالی ـ اعتباری غیرمجاز کار درستی نیست زیرا با ادغام این مؤسسات درهم بیماری ها و ضعف های هر کدام به یکدیگر سرایت می کند و هیأت مدیره جدید هم از میان متخلف ترینشان شکل می گیرد.

بالا