• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
titrbullet.png
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
تعداد بازدید : 5
بانک مرکزی سرنوشت ادغام کاسپین را تکرار نکند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کار اشتباهی که بانک مرکزی در موضوع کاسپین انجام داد، در حال تکرار برای موسسات مهر اقتصاد و ثامن است از این رو این دو باید منحل و پس از انحلال در موسسه دیگری ادغام شوند. به گزارش خانه ملت، پورابراهیمی با اشاره به وضعیت موسسه مالی کاسپین گفت: کاری که بانک مرکزی درباره 8 مجموعه تحت عنوان کاسپین کرد هم همین بود که گفت من تعاونی های زیر مجموعه کاسپین را منحل می کنم تا ساماندهی صورت گیرد. این موضوع موضوعیت ندارد. در مورد این موسسه نیز تا زمانی که موسسات و تعاونی ها تعیین تکلیف نشوند صحبت از ادغام موضوعیت ندارد.وی با بیان این که روش کار در کاسپین ایراد داشته، تصریح کرد: پس از انحلال، بسیاری از تعاونی های زیرمجموعه کاسپین باز هم با دریافت سپرده مردم ، فعالیت داشته اند که این خود نقض قانون است.
موسسه ثامن و مهر اقتصاد پذیره نویسی هایی را انجام داده است
وی با اشاره به وضعیت موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد، گفت: موسسه ثامن و مهر اقتصاد پذیره نویسی هایی را انجام داده و سپرده قانونی نزد بانک مرکزی داشته اند و مراحل دریافت مجوز آن ها به گفته بانک مرکزی در حال نهایی شدن است اما با این حال وقتی دو مجموعه به این شکل هستند و هنوز آخرین وضعیت آن ها که دریافت مجوز است، انجام نشده بحث ادغام آن ها منتفی است.گفتنی است روز گذشته حدود 300 نفر از سپرده‌گذاران کاسپین مقابل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تجمع و سپس مسیر دادسرا تا استانداری را پیاده طی و به سیاست‌های بانک مرکزی و نحوه تعیین تکلیف سپرده سپرده‌گذاران تعاونی فرشتگان اعتراض کردند.
پرداخت های ثامن الحجج (ع)از 20 تیر
در خور ذکر است مدیر عامل بانک پارسیان گفت: بانک پارسیان به عنوان عامل بانک مرکزی حساب‌های سپرده گذاران ثامن الحجج را تعیین تکلیف کرده و قبل از ۲۰ تیر پرداخت‌ها آغاز خواهد شد.
به گزارش تسنیم کوروش پرویزیان افزود: سررسید برخی از قرارداد‌ها 14 ماهه و برخی 17 ماهه بود که اکنون سررسید قراردادهای 14 ماهه فرا رسیده که در سایت بانک مرکزی و بانک پارسیان نحوه مراجعه سپرده گذاران ثامن الحجج به شعب بانک پارسیان برای دریافت ما به التفاوت ذکر شده در قرارداد را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی با بیان این مطلب گفت: البته تا این لحظه 10 هزار حساب، متعلق به 55 هزار نفر که ارقام بالایی است هنوز تعیین تکلیف نشده که در این باره هیئت تسویه‌ای در بانک مرکزی تشکیل شده و این هیئت درباره این 5 هزار نفر مسئول است.
مدیر عامل بانک پارسیان گفت: در ارتباط با همه افرادی که برگه تعهد بانک پارسیان را دارند، پرداخت‌ها را آغاز خواهیم کرد.
وی ادامه دادضمن این که سقف ارقام تعیین تکلیف شده 300 میلیون تومان است.
پرویزیان افزود: ابتدا تا سقف 100 میلیون تومان و سپس تا سقف 200 میلیون تومان و در نهایت برای افرادی که تا سقف 300 میلیون تومان برگه تعهد از بانک پارسیان دارند به ترتیب پرداخت‌ها انجام می شود.

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
titrbullet.png
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
تعداد بازدید : 5
بانک مرکزی سرنوشت ادغام کاسپین را تکرار نکند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کار اشتباهی که بانک مرکزی در موضوع کاسپین انجام داد، در حال تکرار برای موسسات مهر اقتصاد و ثامن است از این رو این دو باید منحل و پس از انحلال در موسسه دیگری ادغام شوند. به گزارش خانه ملت، پورابراهیمی با اشاره به وضعیت موسسه مالی کاسپین گفت: کاری که بانک مرکزی درباره 8 مجموعه تحت عنوان کاسپین کرد هم همین بود که گفت من تعاونی های زیر مجموعه کاسپین را منحل می کنم تا ساماندهی صورت گیرد. این موضوع موضوعیت ندارد. در مورد این موسسه نیز تا زمانی که موسسات و تعاونی ها تعیین تکلیف نشوند صحبت از ادغام موضوعیت ندارد.وی با بیان این که روش کار در کاسپین ایراد داشته، تصریح کرد: پس از انحلال، بسیاری از تعاونی های زیرمجموعه کاسپین باز هم با دریافت سپرده مردم ، فعالیت داشته اند که این خود نقض قانون است.
موسسه ثامن و مهر اقتصاد پذیره نویسی هایی را انجام داده است
وی با اشاره به وضعیت موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد، گفت: موسسه ثامن و مهر اقتصاد پذیره نویسی هایی را انجام داده و سپرده قانونی نزد بانک مرکزی داشته اند و مراحل دریافت مجوز آن ها به گفته بانک مرکزی در حال نهایی شدن است اما با این حال وقتی دو مجموعه به این شکل هستند و هنوز آخرین وضعیت آن ها که دریافت مجوز است، انجام نشده بحث ادغام آن ها منتفی است.گفتنی است روز گذشته حدود 300 نفر از سپرده‌گذاران کاسپین مقابل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تجمع و سپس مسیر دادسرا تا استانداری را پیاده طی و به سیاست‌های بانک مرکزی و نحوه تعیین تکلیف سپرده سپرده‌گذاران تعاونی فرشتگان اعتراض کردند.
پرداخت های ثامن الحجج (ع)از 20 تیر
در خور ذکر است مدیر عامل بانک پارسیان گفت: بانک پارسیان به عنوان عامل بانک مرکزی حساب‌های سپرده گذاران ثامن الحجج را تعیین تکلیف کرده و قبل از ۲۰ تیر پرداخت‌ها آغاز خواهد شد.
به گزارش تسنیم کوروش پرویزیان افزود: سررسید برخی از قرارداد‌ها 14 ماهه و برخی 17 ماهه بود که اکنون سررسید قراردادهای 14 ماهه فرا رسیده که در سایت بانک مرکزی و بانک پارسیان نحوه مراجعه سپرده گذاران ثامن الحجج به شعب بانک پارسیان برای دریافت ما به التفاوت ذکر شده در قرارداد را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی با بیان این مطلب گفت: البته تا این لحظه 10 هزار حساب، متعلق به 55 هزار نفر که ارقام بالایی است هنوز تعیین تکلیف نشده که در این باره هیئت تسویه‌ای در بانک مرکزی تشکیل شده و این هیئت درباره این 5 هزار نفر مسئول است.
مدیر عامل بانک پارسیان گفت: در ارتباط با همه افرادی که برگه تعهد بانک پارسیان را دارند، پرداخت‌ها را آغاز خواهیم کرد.
وی ادامه دادضمن این که سقف ارقام تعیین تکلیف شده 300 میلیون تومان است.
پرویزیان افزود: ابتدا تا سقف 100 میلیون تومان و سپس تا سقف 200 میلیون تومان و در نهایت برای افرادی که تا سقف 300 میلیون تومان برگه تعهد از بانک پارسیان دارند به ترتیب پرداخت‌ها انجام می شود.
ممنون یعنی مهر اقتصاد ادغام نمیشه ؟؟
شایعه که نیست ؟؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ممنون از شما. آیا می تونه صحت داشته باشه و چون نامه لو رفته مجبور به تکذیب شدن ؟ حقیقتش جو طوری شده نمیشه زیاد در مورد تکذیبیه ها مطمئن بود.
عکس نامه های اینطوری دست ادمای عادی نمیچرخه برادر
پولتون رو حد المقدور در بانک های معتبر قرار بدید و نگران نباشید

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام٬

یکی از دوستان در مورد روز شمار بانک شهر نوشته بود که حداقل ۵۰ میلیون لازم داره. من امروز رفتم یه شعبه بانک شهر گفتم پولم رو از حساب آرمان (گنجینه) شهر میخوام دربیارم بزارم تو این سپرده که حداقل ۲۲ درصد میده که اول گفت اون همینه٬ بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬ بعد من گفتم اون صندوق آرمان ممکنه سودش کم و زیاد بشه ولی این ۲۲ درصده حتما٬ که باز گفت اون همینه در حالی که اون یه سپرده تو صندوقه این یه حساب تو بانک. بهش گفتم امنیت این هم بیشتره تو بانکه که گفت اون صندوقم مال بانک شهره٬ انگار من فک میکردم مال آدم فضاییاست٬ خوشحالم که روشنم کرد.

بعد که بیشتر گیر دادم گفت «اون سپرده است ها»٬ «سودش ۳ ماه و ۶ ماه میادا» که خوب این ادبیات ترسوندنه٬ نه منطق بانکداری. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده.

تازه این باجه دار یکم آشناست.
خیلی دیدید اذیتتون کردن با یه ساتنا یه رمز دار ببرید دی اونم کف 50 باز میکنه
این کارمندان بانکی رو هم به صحبت هاشون توجهی نکنید...

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
ممنون یعنی مهر اقتصاد ادغام نمیشه ؟؟
شایعه که نیست ؟؟
از اولم مهر اقتصاد گفت نمیخوام ادغام شم!!! صحبت از ادغام ثامن و کوثر هست,البته این چند روز اخبار ضد و نقیض هست و در یک دوران تغییرات در سیستم بانکی کشور هستیم که احتمالا با گذر زمان اوضاع آرام و خبرها درست و صحیح تر میشود اما باز تاکید میکنم ,متاسفانه این تغییرات زندگی اقلیتی سپرده گزار را نابود کرد که هیچ پاسخگویی هم نیست!!!

Last edited:

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
خیلی دیدید اذیتتون کردن با یه ساتنا یه رمز دار ببرید دی اونم کف 50 باز میکنه
این کارمندان بانکی رو هم به صحبت هاشون توجهی نکنید...
رفت هوا یعنی کیا؟اونایی که رفتن با ضرر بشتن مقثر خودشونن که عقلشونو دادن دست شایعه پراکن ها و شدن پیاده **** کسانی که دوست دارن مملکت آشوب بشه

قضیه چیه؟

بلی بانک ملت تکذیب کرده
http://bankmellat.ir/2/OnePane/162/1/News/2/174/1/12444.aspx

امروزها بازار شایعه خیلی داغ هست و همینطور کنترل و پیگیری پلیس فتا
شایعه گران ایلام،شایعه گران علیه بانک اینده و شایعه کنندگان علیه پارسیان رو گرفتن،برخورد بسیار جدی هم باهاشون میکنن طوری که دیگه سمت تلگرام نمیرن

دوستانی که در انجمن هم هستند هوشیار باشند،اینجا هم کنترل میشه،شایعات رو پخش نکنین
فعلا مدیر انجمن رویه خوبی برای پاک کردن شایعات و بن کردن کسانی که شایعه رو پخش میکنن یا القا و اروزی ورشکستگی موسسات رو دارن پیش گرفتن
امیدوارم وقتی دوستان از بن در بیان راهشون رو اصلاح کنن و القای ورشکستگی و ارزوی رسیدن نوبت به بقیه جاها رو دیگه در این انجمن نبینیم

تقصیر خودتون هست که به شایعات گوش میدین،
در مورد ثامن دیدین چطور جو اروم شد
شاید برخورد انتظامی روز اول لازم بود وگرنه هرهجومی به هرجایی نتیجه اش بحران هست حتی اگر بحرانی نباشه
اگر میخواین مطمئن باشین تا 100 میلیون توی بانک و موسسات مجاز بدون استرس نگه دارین
اگر مبلغتون بالا هست پخش کنین
در پستهام توضیح دادم که زندگی چه کسانی در این چندوقت رفت رو هوا,دوباره برای شما میگم,زندگی کسانی که به مجوز بانک مرکزی اعتماد کردند و سپرده کاسپین گزاشتند!!! لااقل اونهایی که بعد اسفند ۹۴ سپرده گزاشتند و با سرمایه اصلی زندگیشون وارد شدند,درسته آخر سر اصل پولشون رو میدن اما گاهی هزار تومن امروز برای طرف میلیونها تومن میرزه نسبت به فردا!!! مورد داشتیم طرف خونه خریده,گفته تا سند برنم پولمو بزارم موسسه مجاز کاسپین,هم پول خونش پریده و هم مشمول ضرر و زیان شده!!! تو این دو روز هم بانک مرکزی توضیح درستی در مورد مجوزی که به کاسپین داده بود نداد و انداخت تقصیر دادستانی مشهد!!!!در مورد اخیر ثامن هم ,یه عده که میخواستن وام بگیرن و پول خوابونده بودن نه وام گرفتن نه اصل پولشونرو و یه عده هم که کوتاه مدت سرمایه زندگیشون رو وارد کرده بودند,الان ضرر کردند دیگه!! ضرر که شاخو و دم نداره!! الان طرف پول میخواد میگن بعدا میدیم!!! این چه ربطی به پیروی از شایعه داره؟؟؟ میشه گفت دارند چوب شایعه سازانرو میخورند,در ضمن یه انتقاد هم به شما دارم,تو این چندروز من و یکی دو نفر دیگه گفتیم ثامن در حال اخذ مجوز و موسسه قوی هست و پذیره نویسی بورس کرده و سپرده ضمانت داره,اما شما پی در پی مثل نوار بدون اشاره به این مطالبی که عرض کردم,میگفتید ثامن غیر مجاز است و برای همین پول نداره بده و کلا هر چی ما میگفتیم شما همین یه جملرو قاطع میگفتی!!! حالا چی شد یه دفعه مدافع **** بانکی شدید و میگید نباید پیروشایعه شد و پیاده **** دشمن نبود و جو رو خودمون آروم کنیم!! شما مرتب میگفتی نور رو ببینید مجوز داره اما ثامن نداره وتبعات سرمایه گزاری در موسسات غیر مجاز اینه!!! الان منظورم زیر سوال بردن درستی مطالبتون نیست,منظورم اینه خود شما جو روآروم نشون نمیدادی و میگفتی هیچ غیر مجازی با دیگری فرق نداره و باقی داستان!!!

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
٬
بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬
تازه این باجه دار یکم آشناست.
درود
دوست عزیز سود مبلغ یک‌میلیون‌تومان در ماه که گفته 180.000 تومان، دقیقا 22 درصد هست (البته ماه 30 روزه). شما درصد به صورت نسبت تناسب حساب کردین، فرمول حساب سود بانکی فرق داره. پیشنهاد میشه توی همین سپرده‌ای که گفته یک میلیون = 180.000ت سرمایه گذاری کنین اگه روزشماره و سودش پائین نمیاد.

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
من اواسط ماه قبل رفتم اینده باز کردم . بیشتر از یک میلیون هم توش پول بود. ولی الان که پیشخوان باز می کنم . سودی به حسابم واریز نشده. باید کاری بکنم . دکمه ای بزنم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در پستهام توضیح دادم که زندگی چه کسانی در این چندوقت رفت رو هوا,دوباره برای شما میگم,زندگی کسانی که به مجوز بانک مرکزی اعتماد کردند و سپرده کاسپین گزاشتند!!! لااقل اونهایی که بعد اسفند ۹۴ سپرده گزاشتند و با سرمایه اصلی زندگیشون وارد شدند,درسته آخر سر اصل پولشون رو میدن اما گاهی هزار تومن امروز برای طرف میلیونها تومن میرزه نسبت به فردا!!! مورد داشتیم طرف خونه خریده,گفته تا سند برنم پولمو بزارم موسسه مجاز کاسپین,هم پول خونش پریده و هم مشمول ضرر و زیان شده!!! تو این دو روز هم بانک مرکزی توضیح درستی در مورد مجوزی که به کاسپین داده بود نداد و انداخت تقصیر دادستانی مشهد!!!!در مورد اخیر ثامن هم ,یه عده که میخواستن وام بگیرن و پول خوابونده بودن نه وام گرفتن نه اصل پولشونرو و یه عده هم که کوتاه مدت سرمایه زندگیشون رو وارد کرده بودند,الان ضرر کردند دیگه!! ضرر که شاخو و دم نداره!! الان طرف پول میخواد میگن بعدا میدیم!!! این چه ربطی به پیروی از شایعه داره؟؟؟ میشه گفت دارند چوب شایعه سازانرو میخورند,در ضمن یه انتقاد هم به شما دارم,تو این چندروز من و یکی دو نفر دیگه گفتیم ثامن در حال اخذ مجوز و موسسه قوی هست و پذیره نویسی بورس کرده و سپرده ضمانت داره,اما شما پی در پی مثل نوار بدون اشاره به این مطالبی که عرض کردم,میگفتید ثامن غیر مجاز است و برای همین پول نداره بده و کلا هر چی ما میگفتیم شما همین یه جملرو قاطع میگفتی!!! حالا چی شد یه دفعه مدافع **** بانکی شدید و میگید نباید پیروشایعه شد و پیاده **** دشمن نبود و جو رو خودمون آروم کنیم!! شما مرتب میگفتی نور رو ببینید مجوز داره اما ثامن نداره وتبعات سرمایه گزاری در موسسات غیر مجاز اینه!!! الان منظورم زیر سوال بردن درستی مطالبتون نیست,منظورم اینه خود شما جو روآروم نشون نمیدادی و میگفتی هیچ غیر مجازی با دیگری فرق نداره و باقی داستان!!!
بنده نگفتم ثامن غیر مجاز هست و حقتونه پولتون بره
صرفا گفتم اینطور نیست که بحران ثامن به موسسات مجاز برسه،چون نمیشود غیر مجاز رو همرده با مجاز در نظر گرفت
همینطور هم شد،حتی به کوثری که اسمش با ثامن همراه شده بود هجوم برده نشد
در دفاع از همرده نبودن غیر مجاز و مجاز،رجوع کنید به دردسر چند روزه همراه با برخورد خشونت امیز در مورد ثامن و بازپرداخت همه پول های کسانی که هجوم بردند در موسسه نور و باز گذاشتن موسسه در روز تعطیل برای انجام وظیفه

بنده هیچوقت فرمان هجوم ندادم،اما از من نخواین وقتی جو متشنج بود بگم ارام!
صرف اینکه بگی ثامن غیر مجاز هست و با موششه مجاز فرق داره برهم زدن جو هست؟
حقیقت را کتمان کنیم؟!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ارسال دستور قضایی توقف فعالیت شعب موسسه حافظ به نیروی انتظامی

پیرو اطلاعیه اخیر بانک مرکزی مبنی بر فعالیت غیرمجاز شعب
موسسه اعتباری خودخوانده حافظ در برخی مناطق کشور بدین وسیله مجدداً از هموطنان گرامی درخواست می‌شود، به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال خود به هیچ وجه نزد موسسه جعلی مذکور سپرده‌گذاری نکرده و از هرگونه ارتباط دیگری با این موسسه از قبیل در اختیار ‌گذاردن مِلک برای ایجاد شعبه یا دریافت تسهیلات جداً خودداری کنند.
ضمناً از هموطنان عزیز خواهشمند است در صورت شناسایی شعب این موسسه در اقصی نقاط کشور، نسبت به معرفی آنها از طریق مراجعه به سایت بانک مرکزی به آدرس www.cbi.ir بخش «اعلام اسامی مؤسسات بدون مجوز» اقدام کنند.

لازم به ذکر است موضوع جلوگیری از ادامه فعالیت شعب موسسه یاد شده، بر اساس دستور صادره از سوی مرجع قضایی به نیروی انتظامی منعکس شده است

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام
من اواسط ماه قبل رفتم اینده باز کردم . بیشتر از یک میلیون هم توش پول بود. ولی الان که پیشخوان باز می کنم . سودی به حسابم واریز نشده. باید کاری بکنم . دکمه ای بزنم؟

سلام
سود تاریخ افتتاح واریز میشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
یکی از دوستان می گفتم مهر اقتصاد طرح 23 درصد با کف یک میلیون تومان اورده. البته من فقط شنیدم و خودم نرفتم بانک

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
وجدانا خوب دلي دارين اين همه بحث پشت موسسات بدون مجوز هست من جمله مهر اقتصاد هست باز پولتون رو اونجا ميذارين

Sent from my iPhone using Tapatalk

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان من رفتم بانک اینده حساب روز شمار رو باز کردم . شماره حساب این روز شمار های 22 درصدی اخرشون چنده ؟ مال من 78000 هست ایا پنج رقم اخر شماره حساب شما هم اینه ؟
مثلا شماره حساب های کلید طلایی کوثر اخرش 94 هست و روزشمارش اخرشون 49 هست .

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
بانك مهر اقتصاد از امروز ديگه پول نميده
كارت ها رو هم بسته
احتمالا اوضاع خرابي داره

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
بانك مهر اقتصاد از امروز ديگه پول نميده
كارت ها رو هم بسته
احتمالا اوضاع خرابي داره

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خدا شفاتون بده امروز تو شعبه بودم هر مبلغی میخواستی چک میداد میرفتی میگرفتی :general506:

بالا