بانک مردم شد منبع عزیز؟ شما هم میتونی بهشون پول بدید فردا مقاله میزنن بانک ملی ورشکسست شد.این یه نمونش
http://bankemardom.ir/1396/03/30/63690/
(در رابطه با بانک مهر اقتصاد نیز باید یادآور شد که در شرف دریافت مجوز از بانک مرکزی بوده و در حال حاضر این موسسه اقداماتی را برای اخذ مجوز انجام داده است. البته در این باره تصمیم گیری بر عهده شورای پول و اعتبار است و بانک مرکزی اجرا کننده این تصمیم خواهد بود.)
تو چندتا منبع دیگه ام خوندم الان آدرس دقیقش را یادم رفته
برای من که گفتن تا شهریور تمدید شده . شعبه ات ی سری بزن ضرر ندارهسلام . سود سپرده های طرح 4 بانک قوامین که تا آخر این ماه 20 درصد بوده ، از ماه بعد چند درصد میشه ؟
کسی اطلاعی داره ؟
بانک مردم شد منبع عزیز؟ شما هم میتونی بهشون پول بدید فردا مقاله میزنن بانک ملی ورشکسست شد.
سود در سه بانک دیگر:
کشاورزی :
روزشمار - کف 100 میل - 18 درصد .... مبلغ بالاتر پلکانی 1 درصد اضافه میشه
سینا:
یکساله - کف 50 میل - 20 درصد
پاسارگاد:
شش ماهه - کف 80 میل - 19.5 درصد
قضیه هیچ موسسه غیر مجازی متفاوت با موسسات غیر مجاز دیگه نیست. حتی کاسپین که مجوز داشت، بانک مرکزی مدعی شد که تعاونی های تشکیل دهنده کاسپین هیچ ربطی به موسسه دارای مجوز کاسپین ندارند! به وضعیت ما سپرده گذاران کاسپین دقت کنین.همونطور که قبلا عرض کردم قضیه ثامن متفاوت با موسسات دیگه هست وجمعش میکنند,همینم شد,اوضاعش آروم شد,به دوستان هم گفتم اصل پولتون در خطر نیست و ممکنه سر آخر سود هم کتید !!!!ظاهرا همینم داره میشه!!! و اونایی که با درصد بالا بستن براشون میمونه!!! اما چند نکته واضح است,اقلیتی که پول لازم بودن و سرمایه اصلی زندگیشون اونجا بود ,مثلا در حال خرید یا فروش خانه یا راه اندازی کسب وکار بودند,یکشبه نابود شدند و رفت پی کارش!!! شما امروز نوبته سند زدنت هست ,فردا بری که فایده نداره!!! تازه باید ضرر و زیان هم بدی!!! حسابهای مبلغ بالا همچنان قفل میمونه و حسابهای کمتر ,در عرض این یه ماه تسویه میشه,یه جور هیات تسویه به راه انداختن ,مثلا بعضی شعبات روزانه ۱ میلیون میدن,طرف ۴۰ تومن داشت گفت ۴۰روزه گفتن میدیم و از این بابت خوشحال هم بود که پولشو نخوردن!!! ثامن قوی هست و با بانکهای دیگه هم ارتباط داره,یه نکته هم در موذرد اعتبارش در آینده هست که مسلما آسیب دید اما از دید بعضی که از قبل حساب سنگین داشتن هم ممکنه با عبور از بحران و با توجه به سودهای بالایی که میگیرن,خوب هم باشه!!! کلا ایرانه دیگه,یکی یه شبه ثروتمند و یکی ورشکست میشه و کسی هم پاسخگوی اون افرادی که گفتم ضرر کردند نیست,در کل مثل کاسپین و ثامن الحجج و اینا نمیشه.
http://www.cbi.ir/showitem/16455.aspxبانک مردم شد منبع عزیز؟ شما هم میتونی بهشون پول بدید فردا مقاله میزنن بانک ملی ورشکسست شد.
بانک کشاورزی مبلغ بالاتر پلکانی یک درصد اضاف میشه چطوریه ؟ مثلا چقدر بیشتر از۱۰۰ میلیون به ۱۹ درصد میرسه ؟ بیشتر از ۱۹ درصد هم میرسه یا فقط هر چی بیشتر از صد میلیون باشه همون یک درصد فقط اضاف میشه؟
بانک شهر مال شهرداری هست این حقیقت داره ؟
بانک سینا جدید اورده کف ۵۰؟ چون قبلا کف ۱۰۰ بود یکساله ۲۰ درصد و با کف ۵۰ روزشمار ۱۸ درصد میداد الانم بستس بپرسم شما کدوم شعبه پرسیدین؟
http://www.sinabank.ir/news/986642-افتتاح-حساب-بانک-سینا-نزد-بانک-خارجی.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
سپرده یکسالست با کف ۱۰۰ سود ۲۰ درصد میده، روزشمارش فکرکنم بیشتر از ۱۵ درصد نبودکسی از سود های بانک سپه اطلاعی نداره.
یه نفر می گفت روز شمار 20 درصد میده. ولی بعید می دونم.
سلام دوستان
من یه حساب یکساله داشتم که سر رسیدش امروز بود. اگه فردا حسابو ببندم جریمه میشم یا مشکلی پیش نمیاد؟