• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان بين موسسه هاي مجاز كدوم رو پيشنهاد ميكنين براي 100 ميليون؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
این یه نمونش
http://bankemardom.ir/1396/03/30/63690/
(در رابطه با بانک مهر اقتصاد نیز باید یادآور شد که در شرف دریافت مجوز از بانک مرکزی بوده و در حال حاضر این موسسه اقداماتی را برای اخذ مجوز انجام داده است. البته در این باره تصمیم گیری بر عهده شورای پول و اعتبار است و بانک مرکزی اجرا کننده این تصمیم خواهد بود.)
تو چندتا منبع دیگه ام خوندم الان آدرس دقیقش را یادم رفته
بانک مردم شد منبع عزیز؟ شما هم میتونی بهشون پول بدید فردا مقاله میزنن بانک ملی ورشکسست شد.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام . سود سپرده های طرح 4 بانک قوامین که تا آخر این ماه 20 درصد بوده ، از ماه بعد چند درصد میشه ؟
کسی اطلاعی داره ؟
برای من که گفتن تا شهریور تمدید شده . شعبه ات ی سری بزن ضرر نداره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بانک مردم شد منبع عزیز؟ شما هم میتونی بهشون پول بدید فردا مقاله میزنن بانک ملی ورشکسست شد.
:D

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز: عاملان قتل رئیس یکی از شعب موسسه آرمان (البرز ایرانیان) دستگیر شدند/ قاتلان، سپرده‌گذار بودند+جزئیات
http://bankemardom.ir/1396/03/30/63721/

اقتصاد بیمار بانک زده، از سپرده گذار ، قاتل بوجود میاره:D

wate

Registered User
لایک‌ها
94
من تو صندوق سرمایه گذاری تقریبا 28 و خرد ه ای حساب دارم. البته اول حساب کوتاه مدت بود که گفتند اول برج منتقل میشه به صندوق .
امروز پیامک اومده که پول برداشت شده( انتقالی - سند بانکی ) .
حساب رو که چک می کنم تقریبا 70 هزار تومن تو حسابه . چیزی هم دستم نیست .کاغذی ، مدرکی.
می خواستم بدونم این طبیعیه ؟ لطفا کسانی که تو صندوق حساب داشتن میشه جواب بدن که به شما چه مدرکی واسه پولتون دادن یا باید بدن. ممنون

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سود در سه بانک دیگر:

کشاورزی :
روزشمار - کف 100 میل - 18 درصد .... مبلغ بالاتر پلکانی 1 درصد اضافه میشه

سینا:
یکساله - کف 50 میل - 20 درصد

پاسارگاد:
شش ماهه - کف 80 میل - 19.5 درصد

بانک سینا جدید اورده کف ۵۰؟ چون قبلا کف ۱۰۰ بود یکساله ۲۰ درصد و با کف ۵۰ روزشمار ۱۸ درصد میداد الانم بستس بپرسم شما کدوم شعبه پرسیدین؟

http://www.sinabank.ir/news/986642-افتتاح-حساب-بانک-سینا-نزد-بانک-خارجی.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
همونطور که قبلا عرض کردم قضیه ثامن متفاوت با موسسات دیگه هست وجمعش میکنند,همینم شد,اوضاعش آروم شد,به دوستان هم گفتم اصل پولتون در خطر نیست و ممکنه سر آخر سود هم کتید !!!!ظاهرا همینم داره میشه!!! و اونایی که با درصد بالا بستن براشون میمونه!!! اما چند نکته واضح است,اقلیتی که پول لازم بودن و سرمایه اصلی زندگیشون اونجا بود ,مثلا در حال خرید یا فروش خانه یا راه اندازی کسب وکار بودند,یکشبه نابود شدند و رفت پی کارش!!! شما امروز نوبته سند زدنت هست ,فردا بری که فایده نداره!!! تازه باید ضرر و زیان هم بدی!!! حسابهای مبلغ بالا همچنان قفل میمونه و حسابهای کمتر ,در عرض این یه ماه تسویه میشه,یه جور هیات تسویه به راه انداختن ,مثلا بعضی شعبات روزانه ۱ میلیون میدن,طرف ۴۰ تومن داشت گفت ۴۰روزه گفتن میدیم و از این بابت خوشحال هم بود که پولشو نخوردن!!! ثامن قوی هست و با بانکهای دیگه هم ارتباط داره,یه نکته هم در موذرد اعتبارش در آینده هست که مسلما آسیب دید اما از دید بعضی که از قبل حساب سنگین داشتن هم ممکنه با عبور از بحران و با توجه به سودهای بالایی که میگیرن,خوب هم باشه!!! کلا ایرانه دیگه,یکی یه شبه ثروتمند و یکی ورشکست میشه و کسی هم پاسخگوی اون افرادی که گفتم ضرر کردند نیست,در کل مثل کاسپین و ثامن الحجج و اینا نمیشه.
قضیه هیچ موسسه غیر مجازی متفاوت با موسسات غیر مجاز دیگه نیست. حتی کاسپین که مجوز داشت، بانک مرکزی مدعی شد که تعاونی های تشکیل دهنده کاسپین هیچ ربطی به موسسه دارای مجوز کاسپین ندارند! به وضعیت ما سپرده گذاران کاسپین دقت کنین.
اگه موسسه ای مشکل مالی نداشته باشه، در روزهای اول هجوم سپرده گذاران پاسخگو هست و به سپرده گذار اجازه برداشت کل مبلغ سپرده میده و مساله جمع میشه ولی وقتی میبینین که موسسه فقط مبالغ ناچیزی روزانه پرداخت میکنه و به سپرده گذار اجازه بستن سپرده بلند مدت نمیده باید بدونین که ورشکسته هست و براحتی قابل جمع شدن نیست.

Last edited:

ali700

Registered User
لایک‌ها
35

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام
40 تومن دارم میخوام روزشمار بزارم تو بانکهای معتبرتر و قویتر(بانکهای دولتی و نیمه دولتی) مثل ملی و ملت و سپه و سینا و کشاورزی و ... سودشون برای این مبلغ چقدره؟

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
بانک کشاورزی مبلغ بالاتر پلکانی یک درصد اضاف میشه چطوریه ؟ مثلا چقدر بیشتر از۱۰۰ میلیون به ۱۹ درصد میرسه ؟ بیشتر از ۱۹ درصد هم میرسه یا فقط هر چی بیشتر از صد میلیون باشه همون یک درصد فقط اضاف میشه؟

بانک شهر مال شهرداری هست این حقیقت داره ؟

سه مورد بیشتر نگفت
به اینصورت گفت که تا 150 همون 18 درصد
150 تا 200 و بالاتر 20 درصد
500 به بالا رو 22 درصد
همه رو هم روزشمار گفت

در مورد بانک شهر متعلق به شهرداری کلانشهرها است طبق گفته ویکی پدیا

این خبر هم در اینترنت

سرویس اقتصادی فردا: بدين وسيله به اطلاع خبرنگاران و اعضاي محترم كانال سخنگوي شهرداري تهران مي رساند كه بانك شهر هيچ گونه وابستگي سازماني و تشكيلاتي به شهرداري تهران ندارد و برخلاف اخبار منتشره زيرمجموعه شهرداري تهران تلقي نمي شود.

بانك شهر زيرنظر بانك مركزي و براساس مقررات عمومي قانون تجارت و مقررات بانكداري فعاليت مي كند.

شايان ذكر است شهرداري تهران همانند ساير شهرداري كلانشهرها و برخي شهرهاي ديگر سهامدار اين بانك مي باشد. فقط ده درصد سهام اين بانك متعلق به شهرداري تهران است.

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
بانک سینا جدید اورده کف ۵۰؟ چون قبلا کف ۱۰۰ بود یکساله ۲۰ درصد و با کف ۵۰ روزشمار ۱۸ درصد میداد الانم بستس بپرسم شما کدوم شعبه پرسیدین؟

http://www.sinabank.ir/news/986642-افتتاح-حساب-بانک-سینا-نزد-بانک-خارجی.html

یکساله گفت کف 50 به بالا 20 درصد ... شعبه زیر پل حافظ - تقاطع حافظ و طالقانی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی تا حالا از خودپرداز ارزی بانک ملت ارز برداشته؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
کسی از سود های بانک سپه اطلاعی نداره.
یه نفر می گفت روز شمار 20 درصد میده. ولی بعید می دونم.

Temoe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه حساب یکساله داشتم که سر رسیدش امروز بود. اگه فردا حسابو ببندم جریمه میشم یا مشکلی پیش نمیاد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کسی از سود های بانک سپه اطلاعی نداره.
یه نفر می گفت روز شمار 20 درصد میده. ولی بعید می دونم.
سپرده یکسالست با کف ۱۰۰ سود ۲۰ درصد میده، روزشمارش فکرکنم بیشتر از ۱۵ درصد نبود

سلام دوستان
من یه حساب یکساله داشتم که سر رسیدش امروز بود. اگه فردا حسابو ببندم جریمه میشم یا مشکلی پیش نمیاد؟

سلام
دیر تر جریمه ایی نداره زودتر جریمه داره فقط سود این یک روز نگرفتید و احتمالا سپرده تمدید شده که هیچ مشکلی نداره با مراجعه به بانک ابطال کنید یا میتونید تمدید کنید.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
دوتا برنامه شبکه خبر و برنامه گفتگوی خبری شبکه۲ گزاشت,هموطنان اگر تونستند ببینند ,بعضی سوالاتش حرهای همین سایت بود ,فقط در مورد ثامن و بانک مهراقتصاد معاون بانک مرکزی گفت,مشکلی ندارند اما نگفت زندگی اونا که رفت رو هوا چی میشه!!!و در مورد کاسپی یه جورایی جواز دادن تا اوضاع رو آروم کنند اما مردم آروم نشدن و حمله کردند به شعب!!! اما زیر بار نمیرفت که اشتباه کردن و زیر بار نمیرفت که باید جبران خسارت میکردن و همین بقیه حرفهاشو سست میکرد!!!! واینکه بانکهای مجاز مشکلی ندارند و امسال این داستان غیر مجازها پایان میابه.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوستان
هیچ راهی نیست که بتونیم پولمون رو با سود بگیریم ؟ شکایت کنیم یا…
۱۵ میلیون گذاشتم اول ۹۵ حالا ۱۳٫۵ میدن ، تورو خدا اگه راهی هست به اشتراک بزارید خیلی این روزا احتیاج به این پول دارم
دوستان اگه راهی میدونند یک دنیا ممنونتون میشم راهنمایی کنید

بالا