arash66_2m
Registered User
سلام. الان هیچ بانکی نیست که من پول رو بذارم روز شمار اینا بالاتر از 15 درصد بده ؟ یا یکساله ؟؟؟؟ همشون یعنی مقرراتی شدن بانکا !!!
درودسلام. الان هیچ بانکی نیست که من پول رو بذارم روز شمار اینا بالاتر از 15 درصد بده ؟ یا یکساله ؟؟؟؟ همشون یعنی مقرراتی شدن بانکا !!!
صندوق هاي سرمايه گذاري كه در صورت ورشكستگي ضمانتي ندارن درسته؟درود
خیر، هیچ بانکی نیست که سود بالاتر بده...
ولی
1. خرید یه حساب (انتقال حساب به شما ) حسابهای یکساله با سود بالا در صورتیکه پیدا بشه
2. صندوقهای سرمایهگذاری بانکها و موسسات اعتباری کشور
هم صندوق باضمانت داریم و هم بیضمانتصندوق هاي سرمايه گذاري كه در صورت ورشكستگي ضمانتي ندارن درسته؟
كدوم صندوق در حال حاظر هست كه تضمين نقد شوندگي و ضمانت داشته باشه؟هم صندوق باضمانت داریم و هم بیضمانت
تضمین نقدشوندگی
تضمین سود
و این موارد رو باید موقع قرارداد و دریافت سهام و گواهی دقت کنید
درود ، با توجه به وضعیت فعلی هرکدومشون باز میکردن و بالای 20 میدادن مناسب هستن. گردشگری رو هفته پیش پرسیدم گفت فعلا این یکی دو هفته که جدید باز نمی کنیمدوست من میتونی بگی اینایی که نوشتی به ترتیب سود صندوقاشون چقدره و کدومشون بهتره?
ممنون
بنده توی صندوقهای سرمایهگذاری تجربهی سرمایهگذاری ندارمكدوم صندوق در حال حاظر هست كه تضمين نقد شوندگي و ضمانت داشته باشه؟
كدوم صندوق در حال حاظر هست كه تضمين نقد شوندگي و ضمانت داشته باشه؟
والا موسسه کوثر 22 درصد 4 شنبه باز میکردن اما گفت برداشت بخوای بکنی باید از واریزت 20 روز گذشته باشه...درود ، با توجه به وضعیت فعلی هرکدومشون باز میکردن و بالای 20 میدادن مناسب هستن. گردشگری رو هفته پیش پرسیدم گفت فعلا این یکی دو هفته که جدید باز نمی کنیم
ممنون توي قرارداد نوشته ميشه كه تضمين نقد شوندگي به عهده كجاست درسته؟صندوق بانک گردشگری ، لوتوس پارسیان ، بانک شهر ، آتیه نوین (اقتصاد نوین) ، صندوق گسترش فردای آینده ..... همه ضامن نقد شوندگیشون خود بانک ارئه دهنده هست . صندوق های که تو بانکها باز میکنند اکثرا ضمانت نقدشوندگیشو خود بانک برعهده داره.
دیر رسیدیسلام. الان هیچ بانکی نیست که من پول رو بذارم روز شمار اینا بالاتر از 15 درصد بده ؟ یا یکساله ؟؟؟؟ همشون یعنی مقرراتی شدن بانکا !!!
سراغ موسسه ای که ادغام میشه نرووالا موسسه کوثر 22 درصد 4 شنبه باز میکردن اما گفت برداشت بخوای بکنی باید از واریزت 20 روز گذشته باشه...
علاوه بر اون به نظر دوستان برای صندوق ها موسسه کوثر خوب و قابل اعتماد هست یا قید 2 درصد بیشترو بزنم و برم سراغ بانک ها...؟
چرا ؟ پولمو گذاشتم یه ساله .دیر رسیدی
خیلی از این حسابهای راکد مقصرش خود شبکه بانکی و **** اقتصادیه... خیلی وقتها مجبوریم برای یه وام یا دسته چک یا دریافت حقوق و ... حساب جدیدی باز کنیم. در یک بانک جدید یا حتی در همون بانک!!!جزئیات تصمیم بانک مرکزی برای تعیینتکلیف حسابهای بدون گردش مالی
حمیدرضا غنیآبادی، مدیر اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی:
تعداد بسیار زیاد حسابهای سپرده بانکی بدون گردش مالی، یکی از مشکلاتی است که **** بانکی طی سالیان اخیر با آن مواجه بوده، است؛ این موضوع باعث شده هزینههای گزافی به بانکها و موسسات اعتباری از بابت نگهداری حسابها تحمیل شود.
از سوی دیگر، حجم بالای حسابها، امکان سوءاستفاده از آنها را افزایش میدهد؛ از این رو بانک مرکزی حدود دو هفته پیش دستورالعمل اجرایی شناسایی و تعیینتکلیف حسابهای مطالبهنشده و مازاد ریالی را ابلاغ کرده است.
این دستورالعمل سپردههای زیر ۲ میلیون تومان را شامل می شود، چراکه معتقدیم سپرده گذاری که رقم سپرده اش بیش از ۲ میلیون است، به احتمال زیاد مجدد به آن مراجعه خواهد کرد. این بخشنامه سه ماه پس از تاریخ ابلاغ، لازم الاجرا است.
در صورتی که سپرده کوتاه مدت عادی؛ دو سال، سپرده قرض الحسنه پس انداز، سه سال و سپرده قرض الحسنه جاری؛ پس از وصول آخرین برگه چک پس از یک سال، راکد و بدون تراکنش باقی بماند، این سپرده ها به سرفصل حساب های راکد منتقل می شود.
دروددوستان در حال حاظر با توجه کاهش نرخ سود سپرده ها به 10-15 درصد کدوم بانک یا صندوق سرمایه گذاری مطمئن و معتبر با هم تاکید میکنم معتبر بیشترین سود و پرداخت میکند چه کوتاه مدت و چه بلند مدت؟
تمام بانکها با نرخ سود 15 درصد حساب یکساله باز میکنن، اگر روزشمار منظورتون هست که 10 درصد حساب میشه.دوستان عزیر با هر یه تومن 3 ماهه بیشترین سود چند در میاد و کدوم بانک میده؟