• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
امروز بانک قوامین ی سری زدم :

اونایی که یک روفرستادن میتونن 96 رو مجدد بفرستن تا یکساله بشه با سود 20 درصد اونطوری که متصدی ایش گفت : با این حساب میشه واریز و برداشت در بیرون شعبه ( کارت به کارت) انجام داد ، اونم برای مدت خیلی کم و محدود .

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان مثل اینکه 18 درصد ایران زمین شده 10 درصد
الان بهترین گزینه چیه ؟
نمیتونم بزارم بلند مدت
در ضمن این حساب کلید طلایی کوثر هم دارم از اون خبر دارید چند درصد شده ؟
اخیرا مسائلی راجب کوثر شنیدم انتقال دادم ایران زمین
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

حساب طلایی مجدد قفل شده و با نرخ قبلی فقط برداشت داره و واریز نمیشه کرد.

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دوستان تو محاسبه سود توجه کنن که از 11 شهریور سود کم شده . منم 12 ام بانک سرمایه همون 22.5 رو برام ریخت ولی امروز رفتم گفت حساب روز شمار شده 10 درصد.
به نظرم اخر شهریور ماه و زمانی که سود های آخر ماه رو ریختن میشه سود دقیق رو محاسبه کرد

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
دوستان چند سوال ,من از اقتصاد چیزی سرم نمیشه

واقعا بانکها این همه سپرده های مردم رو چیکار میکردن , وام میدادن با سود بالاتر ؟ دوباره از همون اصل سپرده ها سود میدادن ؟ سیستم هاکس راه انداخته بودن ؟ نمی تونستن تو بخش صنعت سرمایه گذاری کنن که وضعیت رکود تو کشور پیش نیاد ؟اساسا کار بانک تو جمهوری اسلامی ایران چیه .. دولت نمیتونست بصورت پلکانی و کم کم نرخ سود رو بیاره پایین ؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

واقعا بانکها این همه سپرده های مردم رو چیکار میکردن , وام میدادن با سود بالاتر ؟ دوباره از همون اصل سپرده ها سود میدادن ؟ سیستم هاکس راه انداخته بودن ؟ نمی تونستن تو بخش صنعت سرمایه گذاری کنن که وضعیت رکود تو کشور پیش نیاد ؟اساسا کار بانک تو جمهوری اسلامی ایران چیه .. دولت نمیتونست بصورت پلکانی و کم کم نرخ سود رو بیاره پایین ؟
فقط این رو میدونم که بانک ها علاقه ای به سرمایه گذاری های بلند مدت ندارن ، مخصوصاً در صنعت ورشکسته ایران که به هیچ عنوان علاقه ندارند سرمایه گذاری کنند. به جز بانک های شبه دولتی و دولتی مثل ملی و تجارت و ... که نمیتونن از زیر بار پرداخت تسهیلات به بخش های به اصطلاح تولیدی شانه خالی کنند ، بقیه بانک ها عمدتاً پول رو میبرن به سمت واسطه گری. ایجاد شرکت های هلدینگ با اهداف پولشویی ، فروش لیزینگی خودرو ، ورود گسترده به بازار ملک و مسکن در مقاطعی ، همچنین ورود به بازار ارز از سایر کارهایی هست که بانک ها انجام دادن و میدن.

Last edited:

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178

هیچی میان دانسته و نداسنته خیانت میکنند!!! آخرای دولت قبل رفته بودن تو کار خرید فروش سکه ودلار و بیشتر پولو ملک خریدن!!! اما با ایستایی قیمتها ,له شدن!! یعنی پول مردم از بین رفت و دیدیم که چی شد!!! الان بانک مرکزی تحت فشار گزاشته که ملکاروآب کنند و شروع شده,چون پولشون همه بلوکه شده تو ملک,البته ملکهای تجاری و لوکس بیشتر که خواهان خاص داره نه نیاز جامعه باشه,از اونورم بانکها به راحتی نمیتونند اینکارو کنند,چون خربدار ندارن و زیر قیمت حبابی که خودشون درست کردند اگر بدن,عملا کسری میارن,با بعضی اومدن خلاف هم کردن ,مثلا ملکو چند برابر قیمت خریدن برای بانک!!! و اختلاس اخیر در یکی از همین بانکها از همین بود و خودشونم اعلام کردن و مواردی هست که کارشناس بانک و بنگاه و فروشنده تبانی میکنند!!! و از جیب مردم میره,هیچی ثمرش میشه همین افتضاحی که الان هست,همه نگران سرمایشون توبانکها میشن!!!

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان امروز رفتم موسسه کوثر و بانک پارسیان...
جفتشون افتتاح صندوق داشتن...
کوثر یه صندوق داشت 22 درصد که گفت برای واریز بهش مشگلی نیست اما برای برداشت باید بین واریز و برداشتت حدالاقل 20 روز گذشته باشه این صندوق 22 درصد بود...
پارسیان صندوق لوتوس داشت 20 درصد و گفت هروقت خواستی ازش برداشت کن فقط یک روز قبلش باید اطلاع بدی به شعبه...
به نظرتون کدومش بهتره؟
کوثر قابل اعتماد هست اندازه پارسیان؟
اصلا با شرایط حاظر صندوق عقلانی هست...
ممنون از دوستان
مابقی بانک ها هم چک کردم هیچ صندوق یا سپرده بالای 15 درصد نداشتن...

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
کوثر یه صندوق داشت 22 درصد که گفت برای واریز بهش مشگلی نیست اما برای برداشت باید بین واریز و برداشتت حدالاقل 20 روز گذشته باشه این صندوق 22 درصد بود...
پارسیان صندوق لوتوس داشت 20 درصد و گفت هروقت خواستی ازش برداشت کن فقط یک روز قبلش باید اطلاع بدی به شعبه...
به نظرتون کدومش بهتره؟
ممنون از دوستان

"صندوق سرمایه‌گذاری امین آشنا ایرانیان" با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان (متعلق به ارتش) سود ماهانه ی بالای 23 درصد داشته همیشه. مضافا اینکه قابلیت صدور و ابطال اینترنتی هم داره:
http://www.iafi.ir
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049

صندوق "گسترش فردای ایرانیان" بانک آینده هم که 23% سود میده کف مبلغ رو از 20 میلیون به 100 میلیون افزایش داده ولی همچنان صدور متوقف نشده بر خلاف صندوق 23% بانک گردشگری.

Last edited:

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
"صندوق سرمایه‌گذاری امین آشنا ایرانیان" با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان (متعلق به ارتش) سود ماهانه ی بالای 23 درصد داشته همیشه. مضافا اینکه قابلیت صدور و ابطال اینترنتی هم داره:
http://www.iafi.ir
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049

صندوق "گسترش فردای ایرانیان" بانک آینده هم که 23% سود میده کف مبلغ رو از 20 میلیون به 100 میلیون افزایش داده ولی همچنان صدور متوقف نشده بر خلاف صندوق 23% بانک گردشگری.
فعلا یک دو هفته دست نگه دارن همه ببینن چی میشه یک برنامه ای برای صندوق ها دارن .بهتره سراغ حکمت نرین چون هنوز احتمال ادغامش هست پارسیان گردشگری اینده باز کنید

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
فعلا یک دو هفته دست نگه دارن همه ببینن چی میشه یک برنامه ای برای صندوق ها دارن .بهتره سراغ حکمت نرین چون هنوز احتمال ادغامش هست پارسیان گردشگری اینده باز کنید

چون صندوقها مستقیما زیر نظر سازمان بورس هستند قدرت مانور برای ایجاد محدودیت برای صندوقها بسیار کمتره نسبت به بانکها. در حال حاضر تنها صحبت از محدودیت میزان سپرده گذاری صندوقها نسبت به کل انواع سرمایه گذاری شده:
بر اساس ابلاغیه ای که قرار است ظرف چند روز آینده به صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت ابلاغ شود صندوق های سرمایه گذاری فقط مجازند ۵۰ درصد از منابع مالی شان را در بانک ها سپرده گذاری کنند.
به گفته علی سعیدی عضو هیات مدیره سازمان بورس قرار است به زودی و ظرف چند هفته آینده طی ابلاغیه‌ای بر اساس مصوبه هیأت مدیره سازمان، سقف سپرده گذاری صندوق‌های سرمایه گذاری با درآمد ثابت تا سقف ۵۰ درصد اعلام خواهد شد.
علی سعیدی همچنین یاد آور شد؛ اگر تخلفی اتفاق بیفتد و بیش از ۵۰ درصد در سپرده بانکی وارد شود، مدیر صندوق فقط تا میزان ۵۰ درصد می تواند کارمزد بگیرد، این مهم ترین نکته‌ای است که در دستور کار قرار گرفته است.
منبع

از این نظر صندوق بانک حکمت ایرانیان با 45.5% سپرده گذاری در مقابل 79.8% و 70.6% و 79.4% و 56.63% برای به ترتیب بانکهای گردشگری، پارسیان، شهر و آینده با مشکل خاصی مواجه نمیشه. حدس میزنم دقیقا به همین خاطره که با وجود سود 23% همچنان با کف 100 هزار تومان صندوق بانک حکمت بدون وقفه واحد صادر می کنه ولی سایر بانکها یا عملیات صدور رو متوقف کردند یا قصد کاهش رسمی میزان سود پیش بینی شده صندوقهاشون رو دارند.

Last edited:

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
صندوق بانک حمکت یکی دوماه پیش که تو شعبه باز نمی شد ، یعنی بانک حکمت باز نمی کرد باید میرفتی یک ساختمان دیگه .

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
صندوق بانک حمکت یکی دوماه پیش که تو شعبه باز نمی شد ، یعنی بانک حکمت باز نمی کرد باید میرفتی یک ساختمان دیگه .

کاملا همینطوره. اتفاقا در این مورد هم بانک حکمت ایرانیان از اول سیستم درست رو اجرا کرده و دفاتر صندوق رو از خود شعب بانکی مجزا کرده. سایر بانکها برای ایجاد حس اطمینان بیشتر که در واقعیت وجود نداره در خود شعبه ها صدور واحدهارو انجام میدهند که قراره جلوشون گرفته بشه و ملزم به تفکیک کامل دفتر نمایندگی صندوقها از شعب بانکها بشند.
در واقع مکانسیم ضمانت نقد شوندگی چه در بانک شهر، چه بانک پارسیان، چه بانک آینده، چه بانک گردشگری و یا همین بانک حکمت ایرانیان کاملا مشابه و مستقل از صندوق ضمانت سپرده ها و یا هر مکانیسم نظارتی مرتبط با بانک مرکزی هست و مستقیما توسط سازمان بورس و اوراق بهادار کنترل میشه. بانکهایی مثل شهر و پارسیان از عدم اطلاع دقیق تعداد کثیری از افراد سو استفاده می کنند و با قرار دادن نمایندگی صندوق در خود شعبات سعی می کنند تا اعتماد افراد بیشتری رو جلب کنند. نه اینکه به اعتبار و یا مجاز بودن هیچ یک از صندوقهای دارای ضامن نقد شوندگی بانکی در حال حاضر شکی وجود داره، ولی میشه این کار رو به نوعی سو استفاده از اعتماد مردم به شعب بانکی تلقی کرد!

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
به نظرتون کدومش بهتره؟
ممنون از دوستان
دوستان کسی نظری نداشت؟
ایا بانکای دیگه هم صندوق دارن؟ کسی اطلاع داره الان کدوم بانکا صندوق خوبی دارن؟
متاسفانه اینده و گردشگری نزدیک من نیست...
من امروز کوثر و پارسیان رو تونستم چک کنم...
کسی اطلاعی داره؟
ممنون

android6

Registered User
لایک‌ها
77
یعنی بانک حکمت ایرانیان صندوقش 23 درصد سود میده الآنم باز میکنن؟ سودش هر ماه واریز میشه؟ هزینه ابطال داره یا نه؟ یکم توضیح بدین با سپاس

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
یعنی بانک حکمت ایرانیان صندوقش 23 درصد سود میده الآنم باز میکنن؟ سودش هر ماه واریز میشه؟ هزینه ابطال داره یا نه؟ یکم توضیح بدین با سپاس
سود پیش بینی شده 20% (گویا بیشترین پیش بینی مجاز صندوقها)، ولی تا حالا همواره بالای 23% بوده. سود هر ماه 25 ام واریز میشه و کارمزد صدور و ابطال هم نداره. صدور و ابطال با NAV روز درخواست که روز بعد محاسبه شده و پرداخت میشه. از قبل و بعد از 11ام صدور انجام میشده بدون وقفه که مقدار هر روز از اینجا قابل مشاهده هست.
در صورتی که در شهر محل سکونتتون صندوق نمایندگی داشته باشه بار اول از طریق نمایندگی مدارک هویتتیتون رو تایید می کنید در غیر اینصورت از طریق شعب بانک حکمت ایرانیان (با هماهنگی قبلی با صندوق از طریق تماس با 2771-021 داخلی 4). در دفعات بعد هم از طریق وبسایت صندوق به آدرس iafi.ir امکان صدور و ابطال اینترنتی وجود داره. برای دریافت گواهی سپرده هم می تونید با مراجعه حضوری و یا پست پیشتاز اقدام کنید علاوه بر گواهی الکترونیکی که فورا در دسترسه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کدوم یک از این صندوق ها غیر کوثر میشه بهش واریز کرد؟؟؟؟؟؟و پول رو زیاد کنی؟؟؟؟

بعد اصل پول رو اون بانک تضمین میکنه؟؟؟ منظورم اصل پول هست نه سود. یعنی بدونی اصل پولت هیچ وقت به فنا نمیره مثل موسساتی که به چیز رفتن!

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
صندوق بانک حکمت در مقایسه با سایر صندوق های سرمایه گذاری از حیث میزان دارایی ها صندوق کوچیکی حساب میشه

دارایی صندوق حکمت تقریبا معادل 270 میلیارد تومن هست
میزان دارایی صندوق گردشگری حدودا 1100 میلیارد تومن هست ( 4 برابر حکمت)
میزان دارایی صندوق آینده حدودا 4600 میلیارد تومن ( 17 برابر حکمت)
میزان دارایی لوتوس پارسیان 12000 میلیارد تومن ( 46 برابر حکمت )
میزان دارایی صندوق بانک شهر 24000 میلیارد تومن ( 88 برابر حکمت )
.
.
تصمیم گیری با دوستان

Last edited:

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
امروز رفتم بانک قوامین گفت حساب های قدیمی با همون درصد قبل هست برای کسایی که عدد یک نفرستادن و قابلیت واریز تا فردا داره از فردا هم فقط قابلیت برداشت داره....نظرتون در مورد این شرایط قوامین چیه؟؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
امروز رفتم بانک قوامین گفت حساب های قدیمی با همون درصد قبل هست برای کسایی که عدد یک نفرستادن و قابلیت واریز تا فردا داره از فردا هم فقط قابلیت برداشت داره....نظرتون در مورد این شرایط قوامین چیه؟؟
برای من گفتن تا مدت کمی واریز و برداشت داره ولی بیرون شعبه .

هر شعبه ی چیزی میگه

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
صندوق بانک حکمت در مقایسه با سایر صندوق های سرمایه گذاری از حیث میزان دارایی ها صندوق کوچیکی حساب میشه

دارایی صندوق حکمت تقریبا معادل 270 میلیارد تومن هست
میزان دارایی صندوق گردشگری حدودا 1100 میلیارد تومن هست ( 4 برابر حکمت)
میزان دارایی صندوق آینده حدودا 4600 میلیارد تومن ( 17 برابر حکمت)
میزان دارایی لوتوس پارسیان 12000 میلیارد تومن ( 46 برابر حکمت )
میزان دارایی صندوق بانک شهر 24000 میلیارد تومن ( 88 برابر حکمت )
.
.
تصمیم گیری با دوستان
دوست من میتونی بگی اینایی که نوشتی به ترتیب سود صندوقاشون چقدره و کدومشون بهتره?
ممنون

بالا