• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
میشه بیشتر توضیح بدین چون شهریور 31 روز است
مهر میشه 30 روز

سلام لطفا راهنمایی کنید
من در تاریخ 22/5/96 یک حساب یکسال باز کردم
بانک قوامین
ایا این ماه باید سود 31 باید واریز بشه
درسته
نه اگر یکساله حساب افتتاح کردی ..... 22/6/96
22 ام هر ماه سودت میاد --- چه ماههای 31 روزه و چه ماههای 30 روزه ( فقط ماهای 31 روزه یک روز بیشتر سود میگیری )

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بیایم فکر کنیم سودها شده 15 درصد اگه واقعا شده بعد الان وقتی قرار باشه موسسه ملل موسسه کوثر وموسسه نور هم 15 درصد سپرده کنن خب هر کسی هم باشه میره بانک ملی یا امثالهم که دولتی هستند 15 درصد سپرده میکنه بجای موسسات و بانک های کوچکتر برای این قضیه بانک مرکزی چه فکری کرده؟ آیا نباید یه رقابت و یه سود بالاتر بخاطر ریسک پذیری بیشتر و یا بخاطر اعتبار بانک های کوچک نسبت به بزرگتر وجود داشته باشه؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
امروز سود حساب من در بانك آينده رو واريز كردن و با ماه قبل هيچ تغيير نكرده بود و دقيقا همون مبلغ بود. بنابراين همونطوري كه قبلا هم با رئيس شعبه صحبت كرده بودم به هيچ عنوان سود كم نشده.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خوب منظور من همین این ماه که باید سود پرداخت بشه
باید 31 روز پرداخت بشه چون ماه شهریور 31 روزه است
جواب بله یا نه
مهر میشه 30 روز

سلام لطفا راهنمایی کنید
بانک قوامین
درسته
کلیک کنید تا بازشود...
22 ام هر ماه سودت میاد --- چه ماههای 31 روزه و چه ماههای 30 روزه ( فقط ماهای 31 روزه یک روز بیشتر سود میگیری )

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب منظور من همین این ماه که باید سود پرداخت بشه
باید 31 روز پرداخت بشه چون ماه شهریور 31 روزه است
جواب بله یا نه
مهر میشه 30 روز

سلام لطفا راهنمایی کنید
بانک قوامین
درسته
کلیک کنید تا بازشود...
همیشه ماه اول افتتاح حساب یک روز کمتر سود پرداخت میشه. چون اولین ماهیه که داری سود میگیری با اینکه مرداد 31 روزه هست ولی برات سود 30 روز رو واریز می کنن.
ماه بعد 31 روزه سود می گیری چون شهریور 31 روزه ولی از ماه بعدش تا آخر سال میشه 30 روزه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان بانك ملت هم سودهاشو كم كرده؟
مگه میشه کم نکرده باشه اخع!
بیایم فکر کنیم سودها شده 15 درصد اگه واقعا شده بعد الان وقتی قرار باشه موسسه ملل موسسه کوثر وموسسه نور هم 15 درصد سپرده کنن خب هر کسی هم باشه میره بانک ملی یا امثالهم که دولتی هستند 15 درصد سپرده میکنه بجای موسسات و بانک های کوچکتر برای این قضیه بانک مرکزی چه فکری کرده؟ آیا نباید یه رقابت و یه سود بالاتر بخاطر ریسک پذیری بیشتر و یا بخاطر اعتبار بانک های کوچک نسبت به بزرگتر وجود داشته باشه؟
اصلا قرار نیست بانک ها در سود رقابت کنند،این کاری هست که چند سال پیش روی کار اومد و علت پیداش اینهمه موسسه و بانک بدون نیاز شد
وگرنه کاری ندارد کسی پولی جمع کند موسسه بزند برای سود وعده سود ٣٠% بدهد ،از اصل پول ملت سود خودشان را بدهد بعد هم دجار مشکل بشه مثل چند موسسه اخیر
اصل کار این هست که بانک خدمات اعتباری بدهد
بلی درست هست انشالله اگر رقابت غیرموجه بانک ها بر سر شود از بین برود جند موسسه و بانک کوچک هستند که بابد جمع کنند بروند پی کارشان
انشالله هرچه زودتر هم اتفاق بیافتد مفعتش بیشتز هست فقط امیدوارم این وسط پول مردم در این بانک ها و موسسات بلوکه نشود

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

اصلا قرار نیست بانک ها در سود رقابت کنند،این کاری هست که چند سال پیش روی کار اومد و علت پیداش اینهمه موسسه و بانک بدون نیاز شد
وگرنه کاری ندارد کسی پولی جمع کند موسسه بزند برای سود وعده سود ٣٠% بدهد ،از اصل پول ملت سود خودشان را بدهد بعد هم دجار مشکل بشه مثل چند موسسه اخیر
بلی درست هست انشالله اگر رقابت غیرموجه بانک ها بر سر شود از بین برود جند موسسه و بانک کوچک هستند که بابد جمع کنند بروند پی کارشان
انشالله هرچه زودتر هم اتفاق بیافتد مفعتش بیشتز هست فقط امیدوارم این وسط پول مردم در این بانک ها و موسسات بلوکه نشود

متاسفانه همین امثال شماها هم توی بانک مرکزی واسه مردم تصمیم میگیرین.زندگی مردم شده بازیچه دست یک عده بی سواد بی وجدان.هر روز آزمون و خطا و بدبختیش واسه مردم.
یک روز صد تا موسسه و بانک رو حمایت میکنید حالا هم میگین انشالا جمع کنن برن پی کارشون تا شماها به ما و پولای رفتمون بخندین.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
لطفاً رعایت ادب را بفرمایید ، کسانی که اینجا نظر می دهند هیچگونه مسئولیتی درتصمیم گیرهای سازمان های مسئول ندارند ، فقط نظرات شخصی خودشان را بیان می کنند.
متاسفانه همین امثال شماها هم توی بانک مرکزی واسه مردم تصمیم میگیرین.زندگی مردم شده بازیچه دست یک عده بی سواد بی وجدان.هر روز آزمون و خطا و بدبختیش واسه مردم.
یک روز صد تا موسسه و بانک رو حمایت میکنید حالا هم میگین انشالا جمع کنن برن پی کارشون تا شماها به ما و پولای رفتمون بخندین.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
سلام دوستان مثل اینکه 18 درصد ایران زمین شده 10 درصد
الان بهترین گزینه چیه ؟
نمیتونم بزارم بلند مدت
در ضمن این حساب کلید طلایی کوثر هم دارم از اون خبر دارید چند درصد شده ؟
اخیرا مسائلی راجب کوثر شنیدم انتقال دادم ایران زمین
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
فشار افرادِخاص به بانک برای گران کردن دلار!
سه شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۸

....مصباحی‌مقدم گفت: بر خلاف آقای شریعتمداری و.. که طرفدار صادر کنندگان هستند ما تک نرخی کردن ارز از طریق افزایش قیمت را دستکاری نرخ ارز می‌دانیم. اگر به بانک مرکزی فشار نیاورند، افزایش قیمت ارز را مدیریت می‌کند. اگر عده‌ای بگذارند بانک مرکزی خودش مستقل عمل کند، تصمیمات معقول‌تری می‌گیرد. نباید اجاره داد ذینفعان اقتصادی برای بانک مرکزی تصمیم بگیرند.امسال امکان تک نرخی شدن ارز وجود دارد. البته پارسال هم با توجه به نزدیک شدن قیمت ارز دولتی و آزاد این امکان فراهم بود. ولی بانک مرکزی این ریسک را نکرد.
صبحتهایی که امثال آقای شریعتمداری و یا برخی از اعضای اتاق بازرگانی در خصوص گرانی ارز می‌کند قبلا هم اتفاق افتاده و سابقه هم داشته است. این صحبتها به مرور تبدیل به جوسازی و فشار می‌شود و بانک مرکزی را مجبور می‌کند که قیمت ارز را بی‌حساب افزایش دهد. گرانی دلار همه آحاد جامعه به خصوص قشر حقوق بگیر را متضرر می‌کند. چون درآمد آنها در طول سال افزایش پیدا نمی‌کند ولی هزینه‌های آنها افزایش پیدا می‌کند. (منبع جها نیوز)

Last edited:

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لطفاً رعایت ادب را بفرمایید ، کسانی که اینجا نظر می دهند هیچگونه مسئولیتی درتصمیم گیرهای سازمان های مسئول ندارند ، فقط نظرات شخصی خودشان را بیان می کنند.

حالا جنابعالی از کجا متوجه شدید هیچگونه مسئولیتی ندارند ایشون؟
بهرحال درست نیست با تمسخر دیگران و دعای نابودی بانک ها و موسسات رقیب روی زخم های مردم نمک پاشید.

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
امروز سود حساب من در بانك آينده رو واريز كردن و با ماه قبل هيچ تغيير نكرده بود و دقيقا همون مبلغ بود. بنابراين همونطوري كه قبلا هم با رئيس شعبه صحبت كرده بودم به هيچ عنوان سود كم نشده.
میشه بطور تقریبی بگید چقدر داشتید؟ بالای 1 میلیون یا بالای 10 و...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
میشه بطور تقریبی بگید چقدر داشتید؟ بالای 1 میلیون یا بالای 10 و...

من زنگ زدم سوال کردم، می گه به گردش بستگی داره، نه به کف. تا کی هم این سود رو بدن معلوم نیست. در هر حال اگر گردش بالایی داشتید و اخیرا حساب رو خالی کردید زنگ بزنید بپرسید، فعلا اگر براتون دست نخورده خب موجودیتون رو بالا ببرید.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

حرفت درسته

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
اسناد خزانه با نماد سخاب51 اماده عرضه شده ببینیم میانگین رو چه قیمتی معامله میشه حدود90هزار یا 92هزار
ویرایش:فعلا رو قیمت 93هزار نشستن پیداست این دفعه خبری از سود 22-25درصدی نیستCapture 51.PNG

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سود هردو الان ۱۰% اگر کارمندان عنوان نمی کنن یا دروغ میگن علت اینه که زمان بخرن و مردم موجودی خالی نکنن حتی موسسه کوثر هم ۱۰% و حساب طلایی یکساله شده :)
قوامین زرین ۲ که قرار بود زیرآبی بره پیامک زد و گفت ۱۰% شده :)
طبیعتا دلار و سکه و ... گرون شده و میشه ولی این طرح فعلا ادامه داره و اجرایی شده و باید پذیرفت.

زمان بخرن!! مگه مهد کودکه!! نهایت ملت بعد ۲۰ روز که سودشون واریز شد میفهمن شده ۱۰٪ و کسی بخواد پولشو بکشه بیرون اون موقع میکشه!!!
فیلم زیاد می بینی! بانک ۱۰ روز اینور اونور پول ملت رو میخواد چیکار کنه!

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
امروز بانک آینده شعبه بوشهر ی سر زدم :

حساب 22 درصدی روزشمار من شده 10 درصد . متصدیش میگفت برای بعضی حساب ها هنوز 22 درصد مونده .

واریز به حساب 23 درصدی یکساله اون طوری که متصدی باجه گفت با نرخ سود 10 درصد محاسبه میشه .

بالا