• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کسی میدونه میشه الان به حساب یکساله 23 درصدی بانک آینده پول واریز کرد ؟ ( همون حسابی که واریز 21 درصد حساب میکنه ، اسمش یادم نیست )

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
من فقط همان مبلغ کف یک میلیون تومان را در حساب روزشمار 22 درصدی آینده نگه داشته بودم، امروز به شعبه بانک آینده مراجعه کردم و حسابم را چک کردند و گفتند که تبدیل به ده درصد شده است!
همچنین گفتند که حسابهای 22 درصدی روزشمار که بیشتر از ده میلیون تومان موجودی داشته اند همان 22 درصد باقی مانده است!
نمیدانم که آیا این وضعیت مربوط به تمام شعب بانک آینده هست یا نه.
تمام شعبات متاسفانه برای بار چندم اینده بدون اطلاع رسانی از میزان کف، سود کاهش داد

کسی میدونه میشه الان به حساب یکساله 23 درصدی بانک آینده پول واریز کرد ؟ ( همون حسابی که واریز 21 درصد حساب میکنه ، اسمش یادم نیست )

ظاهرا از بانکهای دیگه به اینده ساز میشه واریز کرد ۲۱ درصد میشه بازم سوال کنید قبل واریز چون ممکنه بگن اگر حسابت اینقدر توش پول بود میشد!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان اگه من 96 به پیامک قوامین بفرستم الان دوباره به همون حساب برمیگرده آیا سودش 20 درصد حساب میشه

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان اگه من 96 به پیامک قوامین بفرستم الان دوباره به همون حساب برمیگرده آیا سودش 20 درصد حساب میشه
برای منکه برگشت پول به حساب قبلی، ولی از شعبه حتما سوال کنید.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان بانک آینده سود همه حساب های روزشمار 22 درصدی رو کاهش داده حتی اگر 1 میلیارد هم توش باشه اتوماتیک از شنبه شده 10 درصد من نمیدونم اون دوستی که گفتند کف ده میلیون همون 22 درصد میمونه بر چه اساسی بود ؟
بانک قوامین هم همین امروز پرسیدم گفتند حساب های قدیمی با کف 2 تومن تا اخر ماه 20 درصد میمونه اخر ماه تصمیم گیری میشه که تکلیفش چیه یا همون 20 درصد میمونه یا تبدیل میشه به یک ساله
فقط موضوعی که برام عجیبه اینه که همیشه موجودی میگرفتم مبلغ قابل برداشت رو 2 میلیون تومن کمتر از موجودی واقعی مینوشت ولی امروز موجودی گرفتم مبلغ قابل برداشت دقیقا همون کل موجودی بود!

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
اگر همه بانکها کوتاه مدتشون شده 10 درصد پس چرا پول توی آینده و گردشگری و قوامین و اینجور بانکها یا موسسات نگه داریم؟
من به شخصه میبریم یا ملی یا پاسارگاد که بانک درست حسابی هستند و مورد اطمینان بیشتر با وضع خیلی بهتر

saman.saman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان بانک آینده سود همه حساب های روزشمار 22 درصدی رو کاهش داده حتی اگر 1 میلیارد هم توش باشه اتوماتیک از شنبه شده 10 درصد من نمیدونم اون دوستی که گفتند کف ده میلیون همون 22 درصد میمونه بر چه اساسی بود ؟
بانک قوامین هم همین امروز پرسیدم گفتند حساب های قدیمی با کف 2 تومن تا اخر ماه 20 درصد میمونه اخر ماه تصمیم گیری میشه که تکلیفش چیه یا همون 20 درصد میمونه یا تبدیل میشه به یک ساله
فقط موضوعی که برام عجیبه اینه که همیشه موجودی میگرفتم مبلغ قابل برداشت رو 2 میلیون تومن کمتر از موجودی واقعی مینوشت ولی امروز موجودی گرفتم مبلغ قابل برداشت دقیقا همون کل موجودی بود!
عزیزم وقتی اطلاع کافی نداری اینجوری نگو
من امروز بانک بودم و تو سیستم چک کرد برام.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام لطفا راهنمایی کنید
من در تاریخ 22/5/96 یک حساب یکسال باز کردم
بانک قوامین
ایا این ماه باید سود 31 باید واریز بشه
درسته

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانک آینده حساب های روزشمار رو 10 درصد کرده (کمتر ار
سلام

اگه تو صندوق یه بانک سپرده داشته باشیم باتوجه به اینکه باید 3 روز قبل درخواست برداشت پول بدیم میشه تو یه استان دیگه این درخواست رو داد یا حتما باید تو همون شعبه باشه. ممنون

صندوق هر بانکی قانون خودش رو داره . هیچ قانون مشخصی ندارن ، معمولا امکان صدور صندوق به شعبه های خاصی داده میشه و همون شعبه های خاص امکان فسخ یا افتتاح دارن .چون قوانین هر صندوق فرق میکنه شما از شعبه مقصد باید سئوال بپرسید

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
اگر همه بانکها کوتاه مدتشون شده 10 درصد پس چرا پول توی آینده و گردشگری و قوامین و اینجور بانکها یا موسسات نگه داریم؟
من به شخصه میبریم یا ملی یا پاسارگاد که بانک درست حسابی هستند و مورد اطمینان بیشتر با وضع خیلی بهتر
امروز روز شمار ملت را چک کردم مبلغ ده میلیون که غیر قابل برداشت بود الان قابل برداشته منم اگر واقعا همه بانکها 10%بشن قطعا همه روز شمارها و
سود سپرده های بلند مدت را به بانک ملی منتقل میکنم موقع سر رسید سپرده ها هم بقیه موجودیم را منتقل میکنم، دیگه لا اقل استرس ورشکستگی و ادغام و زیان را نخواهم داشت، تا اخر ماه صبر میکنم تا اوضاع اروم بشه ببینم بانکها چقدر سود میریزن و طرح جدید دارن یا نه
حتی تو تجارت و ملت هم نمیزارم چه برسه به اینده شهر گردشگری قوامین پارسیان و...

Last edited:

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
کسی میدونه فرق حساب متمرکز با غیر متمرکز چیه سپرده بلند مدت متمرکز هست یا غیر متمرکز؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
قوامینو امشب چک کردم اون 2 تومن آزاد شده و همش 10 هزار تومن مسدوده یعنی شده 10 درصد؟؟
واقعا دوستمون خوب گفتن بانکای خصوصی اگه سود بیشتر ندن به نظرم محکوم به فنا هستن من خودم امکان نداره ملی و سپه و ... رو ول کنم ببرم تو بانکی مثل قوامین که هر روز حساب منو دستکاری میکنن خودشونم نمیدونن چه غلتی دارن میکنن مرد یه بار شیون یه بار یا بکنش 10 درصد یا هر چی هیت اعلام کن آدم بدونه چی به چیه فردا میخام شهریه دانشگاه بدم استرس میگیرم از این همه دستکاری قوامین!!!

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
کسی میدونه فرق حساب متمرکز با غیر متمرکز چیه سپرده بلند مدت متمرکز هست یا غیر متمرکز؟

درود ، حساب متمرکز یعنی این حساب از تمامی شعب قابلیت واریز و برداشت دارد . غیر متمرکز یعنی اطلاعاتش مختص شعب است ،حسابهای غیر متمرکز همان حسابهای سنتی بودن که خدمات شون ا فقط در همان شعبه انجام میشد یا اگر در شعبه دیگری هم انجام می دادین د کار با تاخیر حداقل 24 ساعته انجام میشد.

ماله قدیما بود ، الان دیگه همه حساب ها متمرکز هست و اطلاعاتش تو همه شعب موجود

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
امروز روز شمار ملت را چک کردم مبلغ ده میلیون که غیر قابل برداشت بود الان قابل برداشته منم اگر واقعا همه بانکها 10%بشن قطعا همه روز شمارها و
سود سپرده های بلند مدت را به بانک ملی منتقل میکنم موقع سر رسید سپرده ها هم بقیه موجودیم را منتقل میکنم، دیگه لا اقل استرس ورشکستگی و ادغام و زیان را نخواهم داشت، تا اخر ماه صبر میکنم تا اوضاع اروم بشه ببینم بانکها چقدر سود میریزن و طرح جدید دارن یا نه
حتی تو تجارت و ملت هم نمیزارم چه برسه به اینده شهر گردشگری قوامین پارسیان و...

درود دوست گرامی ، خوبه که آینده نگری دارین ، اما وضعیت دیگه در این حد هم نیست ، روزشمار تو بانکهای متصل به شتاب ، تجارت و ملت آینده و شهر و گردشگری ... مشکلی نداره ، فوقش هرزمان حاشیه ای شد جابجا میکنید .

الان افرادی هستن که تو بورس سرمایه گذاری کردن ، صبح یهو بانک ترازنامه زیانده میده سرمایشون میره
خیلی ها پولشون به شرکت های سرمایه گذاری دادن ...
افرادی هستن که تو موسسات غیر مجاز مبالغ بالا گذاشتن
افرادی هستن که تو موسسات مجاز سپرده های سنگین دراز مدت دارن
.
.
.
نگرانی بخواد باشه ماله ایناست نه حساب روز شمار بانک های شتابی

Last edited:

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
درود دوست گرامی ، خوبه که آینده نگری دارین ، اما وضعیت دیگه در این حد هم نیست ، روزشمار تو بانکهای متصل به شتاب ، تجارت و ملت آینده و شهر و گردشگری ... مشکلی نداره ، فوقش هرزمان حاشیه ای شد جابجا میکنید .

الان افرادی هستن که تو بورس سرمایه گذاری کردن ، صبح یهو بانک ترازنامه زیانده میده سرمایشون میره
.
.
.
والا دو زار رو هی بالا پایین میکنن میبرم میارم راه انداختن والا .من که تا سال دیگه ۲۳ دارم تا مرداد یک حساب دیگم اسفند تموم میشه میرم اوراق یک ساله خزانه میخرم ۲۲ درصد راحت .مسخره بازی بود برای کوتاه مدت این همه سود میدادن.لوس کردن کوتاه مدت رو

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58

.
.
.
بله الان روز شمار متصل به شتاب مشکلی ندارن ولی خب وقتی سودشون با ملی یکیه و مزیت دیگری ندارن عقل حکم میکنه ادم پولشو بزاره تو دولتی
حالا تو روز شمار چه 100هزار داشته باشه چه 100میلیارد
بله خود من تو بورس فعالم درسته سهام بانکی را بستن وبعد از اصلاح ترازنامه خیلی ها یه روزه 30-40درصد ضرر کردن ولی خب هستن افرادی که در سهام دیگر یکساله بالای 100درصد هم سود کردن
خودتون فرمودید صبح یه هو ترازنامه زیانده میده خب الان یه وقت صبح پا شدید دیدید گفتن فلان بانکها ادغام شدن یا ورشکست شدن دیگه اون موقع شتاب هم وصل نخواهد بود که یک ریال هم بشه انتقال داد
اتفاقا الان که سودها کم شده شاید خیلیها موجودی را از بانکهای کوچک بکشن بیرون ببرن بانک دولتی خطر کسری این جور بانکها الان بیشتره

والا دو زار رو هی بالا پایین میکنن میبرم میارم راه انداختن والا .من که تا سال دیگه ۲۳ دارم تا مرداد یک حساب دیگم اسفند تموم میشه میرم اوراق یک ساله خزانه میخرم ۲۲ درصد راحت .مسخره بازی بود برای کوتاه مدت این همه سود میدادن.لوس کردن کوتاه مدت رو
اتفاقا مقصر یا بهتره بگم یکی از دلایل سود بالا خود دولت است که اسناد خزانه را با22تا25 درصد روانه بورس کرد
البته فعلا اخرین اسناد خزانه اخزا11 تاریخ سر رسیدش اخر مهر ماه است البته اسناد خساب هم هست که تو بورس خرید وفروش نمیشه باید تو بازار دنبالش باشید

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من از شعبه حقانی بانک آینده در مورد وضعیت حسابهای روزشمار ۲۲ درصدی پرسیده بودم و گفتند که حسابهای روزشمار 22 درصدی که موجودی کمتر از ده میلیون داشته اند تبدیل به ده درصد شده و برای حسابهایی روزشمار 22 درصدی که موجودی بیشتر از ده میلیون داشته اند، سود کم نمیشود. اینکه توضیحات شعبه چقدر واقعیت دارد، باید حتماً بررسی شود.
آیا شما شخصاً حساب روزشمار ۲۲ درصدی با موجودی بالاتر از ده میلیون در بانک آینده داشتید و تبدیل به ده درصد شده است؟

Last edited:
بالا