arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
کسی میدونه میشه الان به حساب یکساله 23 درصدی بانک آینده پول واریز کرد ؟ ( همون حسابی که واریز 21 درصد حساب میکنه ، اسمش یادم نیست )
تمام شعبات متاسفانه برای بار چندم اینده بدون اطلاع رسانی از میزان کف، سود کاهش دادمن فقط همان مبلغ کف یک میلیون تومان را در حساب روزشمار 22 درصدی آینده نگه داشته بودم، امروز به شعبه بانک آینده مراجعه کردم و حسابم را چک کردند و گفتند که تبدیل به ده درصد شده است!
همچنین گفتند که حسابهای 22 درصدی روزشمار که بیشتر از ده میلیون تومان موجودی داشته اند همان 22 درصد باقی مانده است!
نمیدانم که آیا این وضعیت مربوط به تمام شعب بانک آینده هست یا نه.
کسی میدونه میشه الان به حساب یکساله 23 درصدی بانک آینده پول واریز کرد ؟ ( همون حسابی که واریز 21 درصد حساب میکنه ، اسمش یادم نیست )
باشههمه کوتاه مدت ها کم میشن .این همه بالا پایین نداره
خود قوامین هم جواب این سوال رو نمیدونهدوستان اگه من 96 به پیامک قوامین بفرستم الان دوباره به همون حساب برمیگرده آیا سودش 20 درصد حساب میشه
برای منکه برگشت پول به حساب قبلی، ولی از شعبه حتما سوال کنید.دوستان اگه من 96 به پیامک قوامین بفرستم الان دوباره به همون حساب برمیگرده آیا سودش 20 درصد حساب میشه
عزیزم وقتی اطلاع کافی نداری اینجوری نگودوستان بانک آینده سود همه حساب های روزشمار 22 درصدی رو کاهش داده حتی اگر 1 میلیارد هم توش باشه اتوماتیک از شنبه شده 10 درصد من نمیدونم اون دوستی که گفتند کف ده میلیون همون 22 درصد میمونه بر چه اساسی بود ؟
بانک قوامین هم همین امروز پرسیدم گفتند حساب های قدیمی با کف 2 تومن تا اخر ماه 20 درصد میمونه اخر ماه تصمیم گیری میشه که تکلیفش چیه یا همون 20 درصد میمونه یا تبدیل میشه به یک ساله
فقط موضوعی که برام عجیبه اینه که همیشه موجودی میگرفتم مبلغ قابل برداشت رو 2 میلیون تومن کمتر از موجودی واقعی مینوشت ولی امروز موجودی گرفتم مبلغ قابل برداشت دقیقا همون کل موجودی بود!
سلام
اگه تو صندوق یه بانک سپرده داشته باشیم باتوجه به اینکه باید 3 روز قبل درخواست برداشت پول بدیم میشه تو یه استان دیگه این درخواست رو داد یا حتما باید تو همون شعبه باشه. ممنون
امروز روز شمار ملت را چک کردم مبلغ ده میلیون که غیر قابل برداشت بود الان قابل برداشته منم اگر واقعا همه بانکها 10%بشن قطعا همه روز شمارها واگر همه بانکها کوتاه مدتشون شده 10 درصد پس چرا پول توی آینده و گردشگری و قوامین و اینجور بانکها یا موسسات نگه داریم؟
من به شخصه میبریم یا ملی یا پاسارگاد که بانک درست حسابی هستند و مورد اطمینان بیشتر با وضع خیلی بهتر
قوامینو امشب چک کردم اون 2 تومن آزاد شده و همش 10 هزار تومن مسدوده یعنی شده 10 درصد؟؟دوستان بانک آینده سود همه حساب های روزشمار 22 درصدی رو کاهش داده حتی اگر 1 میلیارد هم توش باشه اتوماتیک از شنبه شده 10 درصد من نمیدونم اون دوستی که گفتند کف ده میلیون همون 22 درصد میمونه بر چه اساسی بود ؟
بانک قوامین هم همین امروز پرسیدم گفتند حساب های قدیمی با کف 2 تومن تا اخر ماه 20 درصد میمونه اخر ماه تصمیم گیری میشه که تکلیفش چیه یا همون 20 درصد میمونه یا تبدیل میشه به یک ساله
فقط موضوعی که برام عجیبه اینه که همیشه موجودی میگرفتم مبلغ قابل برداشت رو 2 میلیون تومن کمتر از موجودی واقعی مینوشت ولی امروز موجودی گرفتم مبلغ قابل برداشت دقیقا همون کل موجودی بود!
کسی میدونه فرق حساب متمرکز با غیر متمرکز چیه سپرده بلند مدت متمرکز هست یا غیر متمرکز؟
امروز روز شمار ملت را چک کردم مبلغ ده میلیون که غیر قابل برداشت بود الان قابل برداشته منم اگر واقعا همه بانکها 10%بشن قطعا همه روز شمارها و
سود سپرده های بلند مدت را به بانک ملی منتقل میکنم موقع سر رسید سپرده ها هم بقیه موجودیم را منتقل میکنم، دیگه لا اقل استرس ورشکستگی و ادغام و زیان را نخواهم داشت، تا اخر ماه صبر میکنم تا اوضاع اروم بشه ببینم بانکها چقدر سود میریزن و طرح جدید دارن یا نه
حتی تو تجارت و ملت هم نمیزارم چه برسه به اینده شهر گردشگری قوامین پارسیان و...
والا دو زار رو هی بالا پایین میکنن میبرم میارم راه انداختن والا .من که تا سال دیگه ۲۳ دارم تا مرداد یک حساب دیگم اسفند تموم میشه میرم اوراق یک ساله خزانه میخرم ۲۲ درصد راحت .مسخره بازی بود برای کوتاه مدت این همه سود میدادن.لوس کردن کوتاه مدت رودرود دوست گرامی ، خوبه که آینده نگری دارین ، اما وضعیت دیگه در این حد هم نیست ، روزشمار تو بانکهای متصل به شتاب ، تجارت و ملت آینده و شهر و گردشگری ... مشکلی نداره ، فوقش هرزمان حاشیه ای شد جابجا میکنید .
الان افرادی هستن که تو بورس سرمایه گذاری کردن ، صبح یهو بانک ترازنامه زیانده میده سرمایشون میره
خیلی ها پولشون به شرکت های سرمایه گذاری دادن ...
افرادی هستن که تو موسسات غیر مجاز مبالغ بالا گذاشتن
افرادی هستن که تو موسسات مجاز سپرده های سنگین دراز مدت دارن
.
.
.
نگرانی بخواد باشه ماله ایناست نه حساب روز شمار بانک های شتابی
بله الان روز شمار متصل به شتاب مشکلی ندارن ولی خب وقتی سودشون با ملی یکیه و مزیت دیگری ندارن عقل حکم میکنه ادم پولشو بزاره تو دولتیدرود دوست گرامی ، خوبه که آینده نگری دارین ، اما وضعیت دیگه در این حد هم نیست ، روزشمار تو بانکهای متصل به شتاب ، تجارت و ملت آینده و شهر و گردشگری ... مشکلی نداره ، فوقش هرزمان حاشیه ای شد جابجا میکنید .
الان افرادی هستن که تو بورس سرمایه گذاری کردن ، صبح یهو بانک ترازنامه زیانده میده سرمایشون میره
خیلی ها پولشون به شرکت های سرمایه گذاری دادن ...
افرادی هستن که تو موسسات غیر مجاز مبالغ بالا گذاشتن
افرادی هستن که تو موسسات مجاز سپرده های سنگین دراز مدت دارن
.
.
.
نگرانی بخواد باشه ماله ایناست نه حساب روز شمار بانک های شتابی
اتفاقا مقصر یا بهتره بگم یکی از دلایل سود بالا خود دولت است که اسناد خزانه را با22تا25 درصد روانه بورس کردوالا دو زار رو هی بالا پایین میکنن میبرم میارم راه انداختن والا .من که تا سال دیگه ۲۳ دارم تا مرداد یک حساب دیگم اسفند تموم میشه میرم اوراق یک ساله خزانه میخرم ۲۲ درصد راحت .مسخره بازی بود برای کوتاه مدت این همه سود میدادن.لوس کردن کوتاه مدت رو
من از شعبه حقانی بانک آینده در مورد وضعیت حسابهای روزشمار ۲۲ درصدی پرسیده بودم و گفتند که حسابهای روزشمار 22 درصدی که موجودی کمتر از ده میلیون داشته اند تبدیل به ده درصد شده و برای حسابهایی روزشمار 22 درصدی که موجودی بیشتر از ده میلیون داشته اند، سود کم نمیشود. اینکه توضیحات شعبه چقدر واقعیت دارد، باید حتماً بررسی شود.دوستان بانک آینده سود همه حساب های روزشمار 22 درصدی رو کاهش داده حتی اگر 1 میلیارد هم توش باشه اتوماتیک از شنبه شده 10 درصد من نمیدونم اون دوستی که گفتند کف ده میلیون همون 22 درصد میمونه بر چه اساسی بود ؟