daveeeeeee
Registered User
- نوشتهها
- 105
- لایکها
- 65
لطفا شما هم رفتی بپرس اینجا خبر بدهپس واسه از دست ندادن سرمایه اون ۲ تومنو بلوکه نگه داشته نامرد فردا میرم حسابمو میبندم.
لطفا شما هم رفتی بپرس اینجا خبر بدهپس واسه از دست ندادن سرمایه اون ۲ تومنو بلوکه نگه داشته نامرد فردا میرم حسابمو میبندم.
من گفتم هیشکی صداشو درنمیاره اون ۲ تومنم که بلوکست منتظر میموندم تا آخر برج تا ببینم چی میشه ولی خب وقتی یه نفر حسابشو بسته ۱۰ درصد واریز کردن بعد ۱۱ام معلومه کاهش دادنلطفا شما هم رفتی بپرس اینجا خبر بده
منتظر چی موندی همه رو کم کردن رفتمن گفتم هیشکی صداشو درنمیاره اون ۲ تومنم که بلوکست منتظر میموندم تا آخر برج تا ببینم چی میشه ولی خب وقتی یه نفر حسابشو بسته ۱۰ درصد واریز کردن بعد ۱۱ام معلومه کاهش دادن
من میخوام کل سرمایه رو ببرم از قوامین به موسسه نور. الان فقط صندوق مونده که توفیر نداره مثل لوتوس پارسیان
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
امام زاده از نور بهتر گیر نیاوردی؟نور به حساب های قدیمی که منم توش دارم 25 درصد میده مبالغ بالا
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
یعنی واریز رو هم قطع کردن ؟من امروز شعبه رفته بودم میگن کلیه حساب های روز شمار رو قبل 12 ام کردن یه ساله 20 درصد
سلام دوستان صاحب نظر، آقا یه ده تومن داریم بدون استفاده کجا میتونیم سرمایه گذاری کنیم که ماهانه بیش از ۳۵۰تومن بده؟
میتونید از این موارد رو پیشنهاد کنید یا خارج از این موارد
کم ریسک: (سود ماهانه به تومن)
بانک (حدود ۱۷۰)
صندوق های سرمایه (حدود ۲۲۰)
سرمایه گذار آشنا تضمین شده (۳۰۰)
ریسک بالاتر:
بورس و اوراق بهادار
فرابورس
فارکس
سرمایه گذاری شخصی یا روی شرکت خصوصی
سرمایه ساخت و ساز و کمک به ساخت
و ؟؟؟
2 سال تو نور حساب داشتم تا چند وقت پیش و هیچ ضرری ندیدمامام زاده از نور بهتر گیر نیاوردی؟
از شعبه سوال کردی ؟آینده حساب عیدانه من شده 10 درصد
بلهاز شعبه سوال کردی ؟
همون کوتاه مدت ۲۲ درصدی؟؟آینده حساب عیدانه من شده 10 درصد
همون کوتاه مدت ۲۲ درصدی؟؟
اون ۱ تومن مسدودی چی شده همچنان مسدوده؟