صندوق لوتوس چطوریه؟ کسی استفاده کرده؟
خرید و فروش واحدهاش بطور کامل اونطور که ادعا میکنن آنلاین کار میکنه؟
----
کسی پیشنهاد دیگه ای داره(غیر گردشگری و آینده که دارم)
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان..
آقا یه سوال..
الان من به صورت اینترنتی توی سایت امین آشنای ایرانیان که مال حکمته ثبت نام کردم..
اصلاعات شخصی و همراه اسکن مدارک شناسنامه و کارت ملی ضمیمه کردم و با نام کاربری و رمز وارد شدم
سیستم ساده ای داشت..
الان لازمه که بانک هم برم؟
یا ازقسمت صدور اینترنتی واحد بخرم؟
بعد به چه صورته این سرمایه گذاریش؟
مثلا واحدی 105 تومنه مبلغی که میزنم باید ضریبی از 105 باشه..مثلا 10 میلون و 500؟
یا مثلا امروز 2400 تو حسابمه برم صور اینترنتی و 2400 و واریز کنم و تموم؟
میشه کسی که در جریانه توضیح بده..ممنون..
منم سپند دارم دست نخورده کوتاه مدت کارتی با بلوکه 2 تومنبستگی به نوع حساب داره فکر کنم
من خودم حساب دارم تو اقتصاد نوین 2 تومن بلوکه بود سود 15 درصد روز شمار داشت الان شده 10 درصد و 2 تومن هم اتوماتیک ازاد شد
همکارم همون شعبه همین حساب داشت با یه اسم دیگه (فکر کنم سپرده سپند بود برای من یه اسم دیگه داشت سپردم) ولی شرایطش مثل من بود 2 تومن بلوکه و 15 درصد ماله ایشان مانده همون 15 درصد - خلاصه که معلوم نیست چه خبره
مرسی برادر..بله، این سیستم ساده در اکثریت صندوقهای معتبر بانکی (شهر، پارسیان، گردشگری، آینده، ملی و ...) استفاده میشه و طراحی یک شرکت واحد می باشه.
شما هر مبلغی رو که واریز کنید مثل تمامی صندوقها محاسبه می کنند که بیشترین تعداد واحد ممکن بر اساس NAV صدور روز درخواست با پول واریزی شما چه تعداده و مابقی رو به طور کامل به حساب شما ظرف یک روز کاری از طریق حواله پایا بر میگردانند. از این نظر بهتره که هر تعداد واحدی که مد نظر دارید، حدودا بر اساس قیمت صدور روز مقدار اندکی بیشتر واریز کنید در غیر اینصورت ممکنه 1-2 واحد کمتر براتون صادر بشه.
در صدور اینترنتی هم در تمامی صندوقها بهتره که با حواله ی اینترنتی مستقیما پول رو به حساب صندوق واریز کنید و شماره فیش مربوطه را در سامانه ثبت کنید بجای استفاده از کارتهای شتاب، به دو دلیل عمده:
1) صدور حداقل یکروز سریعتر انجام میگیره، چونکه تسویه حساب سیستم شاپرک با صندوقها همواره یکروز تاخیر داره!
2) در صورت نیاز پرینت حساب واریز به حساب صندوق همواره در دسترسه.
برای دریافت گواهی سرمایه گذاری با مهر و امضای صندوق هم نسبت به شهری که هستید بهتره با شماره ی 021-2771 داخلی 4 صحبت کنید تا نزدیکترین آدرس رو بهتون پیشنهاد کنند و یا ارسال از طریق پست پیشتاز.
به نظر من همون بانک ملی 15 درصد تمدید کنه .بانکهای خصوصی تمام 15درصد هست صندوقم به نظر من برای این مبالغ بالا زیاد جالب نیست شما پول را بگذارید ملی سودش را هر ماه تو صندوق سرمایه گذاری کنیدعزیزان یکی از اقوام ( مقیم خارج از کشور ) پولشو 1 ساله در بانک ملی با سود 20 درصد خوابونده ( مبلغ حدود 4 میلیارد تومن )
آبان ماه هم 1 سال تموم میشه ! خیلی براش سخته که بخواد به بانک های خصوصی اعتماد کنه ! می خواستم بدونم بانک دولتی هست که بتونه با سود 20 درصد بخوابونه
یا صندوق مطمئنی که بتونه سود 20 تا 22 درصد بگیره به صورت ماهیانه یا 3 ماه یکبار و اینکه اصل پول تضمین میشه ؟!
بین بانک های خصوصی هم اگر سراغ دارید معرفی کنید
به نظر من همون بانک ملی 15 درصد تمدید کنه .بانکهای خصوصی تمام 15درصد هست صندوقم به نظر من برای این مبالغ بالا زیاد جالب نیست شما پول را بگذارید ملی سودش را هر ماه تو صندوق سرمایه گذاری کنید
درستهمنم سپند دارم دست نخورده کوتاه مدت کارتی با بلوکه 2 تومن
ملی تا 2-3 ماه پیش راحت با یک میلیارد 22% میداد الانم موعد سر رسید حتما به همون شعبه سر بزنید قطعا نرخ های که به شما میگن با منی که برفرض گذری رد میشم یا نهایت 100میلیون دارم زمین تا اسمون فرق خواهد کردعزیزان یکی از اقوام ( مقیم خارج از کشور ) پولشو 1 ساله در بانک ملی با سود 20 درصد خوابونده ( مبلغ حدود 4 میلیارد تومن )
آبان ماه هم 1 سال تموم میشه ! خیلی براش سخته که بخواد به بانک های خصوصی اعتماد کنه ! می خواستم بدونم بانک دولتی هست که بتونه با سود 20 درصد بخوابونه
یا صندوق مطمئنی که بتونه سود 20 تا 22 درصد بگیره به صورت ماهیانه یا 3 ماه یکبار و اینکه اصل پول تضمین میشه ؟!
گردشگری صندوق باز کنید.عزیزان یکی از اقوام ( مقیم خارج از کشور ) پولشو 1 ساله در بانک ملی با سود 20 درصد خوابونده ( مبلغ حدود 4 میلیارد تومن )
از سپه هم یه آمار بگیر, سپه دولتیست و اکثر حسابهای ارگانها و شرکتهای دولتی اونجاست,بعد از اینا رفاه کارگران هم همینجوره,کلا حقوق و حسابهای تامین اجتماعی اونجاست,البته بعیده همون شعبه ملی بزاره پولو برداره!!! و احتمالا بیشتر هم بهش سود میده امسال!!!عزیزان یکی از اقوام ( مقیم خارج از کشور ) پولشو 1 ساله در بانک ملی با سود 20 درصد خوابونده ( مبلغ حدود 4 میلیارد تومن )
دیروز صبح رفتم گردشگری افتتاح صندوق کنم که گفتن جلوشو بستن و به سقفش رسیده...گردشگری صندوق باز کنید.
لوتوس پارسیان صندوق خوبی بود قبلا. الآن نمیدونم وضعیت سود و غیره اش چطور باشه.دیروز صبح رفتم گردشگری افتتاح صندوق کنم که گفتن جلوشو بستن و به سقفش رسیده...
الان کجا مثل گردشگری صندوق خوبی داره دوستان؟
موسسه کوثر صندوق 22درصد داره بنظرتون میرزه برم؟
مرسی برادر..
فقط یه سوال میمونه..حداقل و حدااکثر که نداره؟
یعنی پول دستم اومد فردا 2500 بریزم دوباره 20 روز بعد 1 میلیون دستم اومد دوباره بریزم..
دیگه به نسبت مجموع کل واریزیم سود تعلق میگیره دیگه؟
دیروز صبح رفتم گردشگری افتتاح صندوق کنم که گفتن جلوشو بستن و به سقفش رسیده...
یک شعبه دیگه برودیروز صبح رفتم گردشگری افتتاح صندوق کنم که گفتن جلوشو بستن و به سقفش رسیده...
امین آشنا بار اول حتما باید حضوری باشه :general602:وبسایتهای رسمی صندوقهای بانکی با قابلیت صدور و ابطال آنلاین:
1) بانک شهر (گنجینه زرین شهر) (20% سالیانه): https://ibshop.ir
2) بانک پارسیان (کلیه صندوقها از جمله با درآمد ثابت لوتوس و پیروزان) (20% سالیانه): https://lotusib.ir و https://lotusib.ir/login
اگر شخص حساب بانکی در بانک پارسیان داشته باشه فرم ثبت نام بسیار ساده خواهد بود، در غیر اینصورت وارد کردن کلیه ی اطلاعات درخواستی لازمه. مراجعه به شعبه برای دریافت رمز عبور صرفا برای بار اول اجباریه.
3) بانک حکمت ایرانیان (امین آشنا ایرانیان) (23% سالیانه): http://www.iafi.ir