• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
ممنون
الان پارسیان اذیت میکنه
مثلا پول ریختیم حساب، سر سررسید مازاد پولو پس داده !!! ( مثلا اگر 5 ام پول واریز بشه، 26 ام 10 روز کم میکنن پول رو پس میدن !!!)
گردشگری اینطوریه ؟
حداکثر یک روزکاری بعد مازاد را پس میدهند

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نوبخت: نرخ سود بانکی حتماً امسال کم می‌شود

سخنگوی دولت ضمن اشاره به اینکه بانکها از سال گذشته با این دو مشکل مواجه بودند، اظهار داشت: بانک ها می گفتند درست است که نرخ تورم پایین آمده ولی ما نمی توانیم به سپرده گذاران کمتر سود دهم پس دولت به ما کمک کند تا مطالبات را برگردانیم یا سرمایه خودمان را افزایش دهیم.

وی در همین ارتباط به بیان اقدامات انجام شده در دولت برای کمک به **** بانکی در سال گذشته پرداخت و تصریح کرد: دولت در این زمینه دو اقدام مهم انجام داد و ضمن اینکه به دیگران گفت باید مطالبات بانک ها را برگردانید خودش 13 هزار و 200 میلیارد تومان از بدهی هایش به **** بانکی را پرداخت کرد.

نوبخت همچنین گفت: دولت در سال گذشته از مکانیزم تبصره 35 و 36 بودجه استفاده کرد و بالغ بر 29 هزار میلیارد تومان سرمایه خودش را نزد بانک ها افزایش داد تا از یک سو سرمایه بانک ها افزایش یابد و از سوی دیگر 13 هزار و 200 میلیارد تومان از پولی که به دولت داده بودند، بازگردد.

وی تأکید کرد: بنابراین مقدار منابعی که الان در اختیار بانک ها قرار گرفته (بخاطر 29 هزار و 13 هزار میلیارد تومان) آنقدر زیاد است که می تواند با پرداخت تسهیلات این منابع، سودی را که به دست می آورد سود قبلی را هم تقلیل دهد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه الان از نظر اجرایی هم نسبت به سال گذشته که مایل بودیم نرخ سود را کاهش دهیم ولی نمی توانستیم، زمینه های کاهش نرخ سود فراهم شده است، گفت: ضمن آنکه بانک مرکزی هم چون می بیند دیگر عذر و بهانه ای از سوی بانک ها برای عدم کاهش نرخ سود وجود ندارد با شدت و دقت در حال نظارت بر بانک هاست.

وی تأکید کرد که باید انتظار داشته باشیم که کاهش نرخ سود انشاءالله اتفاق بیافتد.

نوبخت در پاسخ به این سوال که می توانیم انتظار داشته باشیم قبل از پایان سال نرخ سود بانکی کم شود؟ گفت: باتوجه به روند ایجاد شده نرخ سود تا پایان سال کم می شود.

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان برای یک میلیارد تومن به بالا چه سپرده یا صندوقی رو پیشنهاد میکنید؟ سود مناسب در کنار امنیت پول

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان برای یک میلیارد تومن به بالا چه سپرده یا صندوقی رو پیشنهاد میکنید؟ سود مناسب در کنار امنیت پول
صندوق امین آشنا
سود 23.1%
تضمین توسط بانک حکمت

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
بانک معتبر تری سراغ ندارید؟
بانک گردشگری و حکمت بالاترین سود را ارائه میدهند
هر دو بانک هستند
تفاوتشان در نحوه ارائه خدمات است
گردشگری حضوری
امین آشنا کاملا اینترنتی

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
مشکل اینجاست که هر دوی این صندوق ها سرمایه کمی دارند با توجه به سنشون.
چرا انقدر سرمایه پذیریشون کم بوده با اینکه سود خوبی هم میدن؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
مشکل اینجاست که هر دوی این صندوق ها سرمایه کمی دارند با توجه به سنشون.
چرا انقدر سرمایه پذیریشون کم بوده با اینکه سود خوبی هم میدن؟
فشار بانک مرکزی

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
منظور صندوق امین آشنا و گردشگری است
صندوق 23% علی الحساب است
نه بانک قوامین رو میگم اونجا حساب دارم و میخوام اونجا بزارم برای سپرده اونجا صندوق نداره ؟؟یا راهی بشه بالاتر درست گذاشت

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
حداکثر یک روزکاری بعد مازاد را پس میدهند
مسئله مازاد اولیه نیست
واریز سود 26 ام هر ماست
مثلا اگر من 15 ام مهر پول واریز کنم، اینا 15 روز اولیه مهر + 5 روز شهریور رو ازت سود میگیرن
معادلش رو دوباره همراه سود پس میدن !!!
مثلا اگر 20 تومن ریخته بشه، 2.5 پس میدن که 1 سودشه و 1.5 هم مازاد پول در اون 19-20 روز که سودی تعلق نگرفته
مثل سپرده بانک نیست هر موقع ریختی سود از همون روز حساب بشه
گردشگری هم همینطوره ؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
من پولی که دارم اونجا 10 درصدش به همون حساب ریختن 10 درصد هم به حساب مجزا. کلا 21 درصدی. اما اینو تلفنی میدونم. فردا منم میرم ببینم 10 درصد دوم رو واقعا ریختن یا نه. منو مردد کردین

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
من 5 تا از فامیلامون هم حساب دارن اونجا از زمان تعاونی کار سازان تا الان
همه رو هم 10 بهمون دادن!
زنگ زدم مرکزی میگه تا 5م میریزیم واستون حالا خدا داند
همیشه خدا 1 به 1 تفاوت سود میومد به حساب دومی الان 3 وم شده و نمیوده

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
مسئله مازاد اولیه نیست
واریز سود 26 ام هر ماست
مثلا اگر من 15 ام مهر پول واریز کنم، اینا 15 روز اولیه مهر + 5 روز شهریور رو ازت سود میگیرن
معادلش رو دوباره همراه سود پس میدن !!!
مثلا اگر 20 تومن ریخته بشه، 2.5 پس میدن که 1 سودشه و 1.5 هم مازاد پول در اون 19-20 روز که سودی تعلق نگرفته
مثل سپرده بانک نیست هر موقع ریختی سود از همون روز حساب بشه
گردشگری هم همینطوره ؟
بله همه همینطور هستند

بالا