نه متاسفانهاینکه خیلی بده
راه دیگه نیست ؟
بانک های دیگه مبلغ بالا سود بالاتر نمیدن ؟
فعلا این دو نهاد بالاترین میزان سود را ارائه میدهند
نه متاسفانهاینکه خیلی بده
راه دیگه نیست ؟
بانک های دیگه مبلغ بالا سود بالاتر نمیدن ؟
میشه بگید صندوق با سپرده یکساله چه فرق هایی با هم دارند؟در حال حاضر سپرده یکساله 15% سود
صندوق گردشگری و امین آشنا 23% سود
سپرده بدون قابلیت واریز و برداشت است و فقط دسترسی به سود دارید و برای ابطال آن مشمول جریمه هستیدمیشه بگید صندوق با سپرده یکساله چه فرق هایی با هم دارند؟
صندوق هم مثل سپرده باید یکساله افتتاح حساب کرد؟سپرده بدون قابلیت واریز و برداشت است و فقط دسترسی به سود دارید و برای ابطال آن مشمول جریمه هستید
ولی صندوق قابلیت واریز و برداشت دارد و هر لحظه بخواهید میتوانید آن را بدون جریمه ببندید
حد اکثر یک روز کاریدوستان صندوق امین اشنا چقدر طول میکشه تا گواهی رو صدور کنه ؟!
من 1 مهر شب واریز کردم (اینترنتی ) 2 مهر تایید کردند ولی امروز هنوز صادر نکردن
به پاسخ ارائه شده دقت کنیدصندوق هم مثل سپرده باید یکساله افتتاح حساب کرد؟
نه من اشتباه میکردم مال منم واریز نشده. 5 ام گفت واریز میشهمال شما هم واریز نشده؟
دوستان صندوق امین اشنا چقدر طول میکشه تا گواهی رو صدور کنه ؟!
من 1 مهر شب واریز کردم (اینترنتی ) 2 مهر تایید کردند ولی امروز هنوز صادر نکردن
حد اکثر یک روز کاری
یعنی حداکثر تا امروز عصر
سلامسلام. من یک میلیون (تقریبا 10 واحد) بصورت آزمایشی اینترنتی دیروز امین آشنای ایرانیان واریز کردم. که هنوز تایید نشده.
مشاهده پیوست 1036154
نمی دونم قسمت "وضعیت سطر" رد مدیر یعنی چی.
سلامسلام. من یک میلیون (تقریبا 10 واحد) بصورت آزمایشی اینترنتی دیروز امین آشنای ایرانیان واریز کردم. که هنوز تایید نشده.
مشاهده پیوست 1036154
نمی دونم قسمت "وضعیت سطر" رد مدیر یعنی چی.
من فکر نمیکنم پنجم واریز بشه چون یکبار همینجور شد برای من سوم واریز شد اما پنجم هیچ وقت واریزی مابه تفاوت نداشتم.نه من اشتباه میکردم مال منم واریز نشده. 5 ام گفت واریز میشه
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
دوستانی که توی این تاپیک هستند بالاخره مبلغی داشتند سپرده کرده اند اگه فرض کنیم سال آینده سود سالانه بشه 13 تا 15 درصد کسی حاضره بازم بذاره سپرده؟ اونم سالیانه 13 تا 15نوبخت: سود بانکی تا پایان سال باز هم کم میشود/شرایط فراهم است!
http://bankemardom.ir/1396/07/03/74929/
ممنون .دیگه که کاریش نمیشه کرد . هنوز هم تایید نشده.باید در قسمت شرح و یا توضیح حواله حتما حتما حتما اسم و فامیل خود را بنویسید
سلام. ممنون . شماره حساب صندوق رو چطور میشه بدست آورد؟ یعنی منظورتون اینه که از طریق سایت بانکی که حساب دارم از طریق شبا یه حساب صندوق بریزم.درسته؟بهتره با شبا یا به حساب خود صندوق توی بانکی که کارتش و دارین مستقیم ارسال و شماره فیش رو اعلام کنید..اما ترجیحا قبل ساعت 19..
کل این پروسه واسه خودمم اتفاق افتاده الان..
سلام.شما از کارمندان کارگزاری هستین؟سلام
باید در قسمت شرح و یا توضیح حواله حتما حتما حتما اسم و فامیل خود را بنویسید
در غیر اینصورت روند تایید تا سه روز کاری هم ممکن است طول بکشد
سلامسلام.شما از کارمندان کارگزاری هستین؟
سلامسلام. ممنون . شماره حساب صندوق رو چطور میشه بدست آورد؟ یعنی منظورتون اینه که از طریق سایت بانکی که حساب دارم از طریق شبا یه حساب صندوق بریزم.درسته؟
واسه شما هم اینجوری شد چقدر طول کشید که صادر بشه.